Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
534 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 534 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ ΟΝΤΩΣ....ΤΗ FISSAN ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΒΡΩ ΡΙΝΟΥΛΑ?

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και στο Λητώ σίγουρα και στο φαρμακίο ίως αλλά πριν την πάρεις τσέκραρε μην είναι τελειώς χημεια... Δεν ξέρω κι εγώ να σου πω.

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
goldangel1990 έγραψε:
just_Annoula έγραψε:Γεια σας γεια σας γεια σας κι από μένα!!!!

Εβελιν και Λία πείτε μου τις ΠΗΤ σας να μπείτε κι εσείς στη λίστα!! Με το καλό τα μπεμπακια σας!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....ΠΗΤ ΕΧΩ 2/3/2013 ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟ!!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 24 215994 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 24 215994

Με το καλό η κορούλα!!!

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τη Φισαν στο φαρμακείο θα τη βρεις. Έχει και η mothercare κρέμα και μάλιστα πολύ οικονομική αν δεν κάνω λάθος!!

Εγώ αν δεν βάλω στις θηλές δεν αντέχω! Πότε βάζω κρέμα πότε λαδάκι....

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι παθαίνουν δηλαδή; Σε πονάνε; Σε τραβάνε; Και αν σε πονάνε (φυσιολογικό) με την κρέμα περνάει;
Απλά να ξέρεις όταν γεννήσεις με το καλό δεν πρέπει να βάζεις κρέμα γιατί μτά πρέπει να την πλύνεις για να θηλάσει το παιδί και από τα συνεχή πλυσίματα σκάνε ακόμα περισσότερο οι θηλές. Αν σου κάνει πληγές όταν θηλάζει, βάζεις λανολίνη που αρκεί να τη σκουπίσεις για να θηλάσει το παιδί. (Νομίζω κάνει και η κεραλοιφή αλλά να μην έχει μέσα αιθέρια έλαια)

Fiona84

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια εγω στο στήθος βάζω την Fissan και στην κοιλιά την Simulciumg3. Η τελευταια ειναι ακριβή αλλά επειδή έχω ακούσει καλά λόγια από όσες την έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, δεν θέλω να το ρισκάρω με τις ραγάδες, αν και πιστεύω και εγώ πως έχει να κάνει με το δέρμα περισσότερο και λιγότερο με την κρέμα.
Έχω κάποιες απορίες (όποια έχει απάντηση και γνώση, θα χαρώ να μου απαντήσει!!)
1) Τελικά με νύχια και μαλλιά τί κανετε? Εγώ δεν έχω ρωτήσει τον γιατρό μου επειδή τις προηγούμενες φορές το ξεχνούσα και θα πάω την Δευτέρα 5/11. Να δω τι θα μου πει. Βασικά τα νύχια τα έχω βάψει 2-3 φορές αλλά όχι στο πρώτο τρίμηνο. Όμως άλλες κοπέλες με κράζουν για τα ασετόν και τα μανώ κλπ (οτι δεν κανει γιατι "περνάνε" χημικά στο μωράκι) και άλλες με επιβεβαιώνουν πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Τα μαλλιά θα ήθελα να τα βάψω (ανταύγειες κανω) αλλά πάλι δεν ξέρω!!!Αν χρειάζεται βέβαια θα κάνω υπομονή και δεν βάφω τίποτα!!!
2) Με τις τριχούλες τι κάνετε? Εγώ είχα ξεκινήσει lazer αλλά έμεινα έγκυος και δεν το συνέχισα φυσικά. Αυτη που μου έκανε, είπε επιτρέπεται και κάνει και σε έγκυες αλλά μου φαίνεται υπερβολικό και ανεύθυνο να κάνω lazer..Προτιμώ να γίνω σαν γοριλίνα!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 24 966307 Από την άλλη δεν θέλω να ξυρίζομαι διότι θα πάνε τσάμπα τόσα λεφτά!!! Mad Οπότε κάνω μία στο τόσο αποτρίχωση με κρύο κερί (οι ταινίες). Δεν πιστέυω να βλάπτει και αυτό!!! Rolling Eyes
3) Δυστυχώς εγώ τον μπέμπη μου δεν τον έχω ακούσει ακόμη με σιγουρία confused .....Τρίτη μπαίνω 19η εβδομάδα...Απλά κάνω υπομονή εωσότου σιγουρευτώ!!
4) Με τα κιλάκια σας πως πάτε? Εγώ με ύψος 1.74 και 54 κιλά (ξεκίνησα ήδη με 2 παραπάνω επειδή περίμενα να αδιαθετήσω ακι έτρωγα και μου έμειναν από την λιγούρα) και είμαι 59,5 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 24 679259 Είναι υπερβολικά ή εντάξει???Γενικά πάντως δεν έχω στερηθεί το φαγητό απλά έχω κόψει τις "καφρίλες" που έκανα προ εγκυμοσύνης (τυπου 2 σουβλακια με πιτα στις 11 το βράδυ!!!) Embarassed
Sorry για τις πολλές και άσχετες μεταξύ τους ερωτήσεις!!!
Πολλά φιλιά σε όλες σας!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα!

Ρινουλα μπραβο και σε εσας!Με το καλο το αντρακι σας!

Αννουλα στις θηλες δε βαζω κατι ακομα αν και θα επρεπε να μεριμνησω!Ξερω παντως πως δεν πρεπει να τις σαπουνιζεις απλα να τις ξεπλενεις για να μη χασουν το φυσικο τους στρωμα!Σε ευχαριστω για το σαιτ!

Λια καλο μηνα και σε σενα!Μπαινονας εδω http://www.eimaimama.gr/poso_egkyos_eisai και με την τελευταια σου περιοδο θα ξερεις ανα πασα στιγμη ποσο εισαι!Αρχισα να νοιωθω αχνα το μωρακι στην 16η εβδομαδα αλλα οσο περναει ο καιρος το νοιωθω ακομα περισσοτερο!Απλα τωρα αρχισες να καταλαβαινεις τι γινεται μεσα σου...στην αρχη μεχρι να το μαθεις, να πας στον γιατρο, να κανεις εξετασεις, να ακουσεις καρδουλα κλπ ολα εγιναν τοσο γρηγορα!

Τονια με γεια το κουρεμα!

Εβελιν με το καλο!

Χρυσα στο φαρμακειο σιγουρα!

Φιονα 1)μετα το πρωτο τριμηνο δεν υπαρχει προβλημα,αλλα χωρις υπερβολες βεβαια!Αν θες στα νυχια μπορεις να κανεις βιολογικο τζελ!
2)http://www.babyspace.gr/Article/pregnancy-19-weeks/99-138.html
3)μην ανησυχεις!στο πρωτο παιδακι συνηθως αργεις να το καταλαβεις!
4)καλε μια χαρα ειναι τα κιλα σου!προσεχε να τρως υγιεινα μονο και μην παρεις παρα πολλα κιλα οχι μονο για σενα αλλα και για το μικρακι σου!

Μια ερωτηση κι εγω....Σουτιεν στην περιοδο της εγκυμοσυνης αγοραζετε απο μαγαζια εγκυμοσυνης ή με εσωρουχα; Ρωταω γιατι στην αρχη πηρα απο τα εγκυμοσυνης καποια που ειναι απλα υφασματινα και οσο μεγαλωνει το στηθος δε με καλυπτουν!

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια!!Πάλι χάθηκα αυτές τις μέρες!Διάβασα πολλά ευχάριστα νέα και πολύ χάρηκα!Τα δικά μου νέα από τη β επιπέδου δυστυχώς δεν είναι και τα καλύτερα... Crying or Very sad Ο μικρούλης μου έχει περισσότερο υγρό στην δεξιά κοιλία του εγκεφάλου του...9.4mm με όριο τα 10mm...ο γιατρός που μου έκανε την εξέταση είπε να ξανακάνω μέτρηση σε δέκα μέρες και αν έχει ανέβει ίσως χρειαστεί αμνιοπαρακέντηση.Ο γυναικολόγος μου εδώ είπε ότι δεν υπάρχει κάποιο άλλο εύρημα που να μας παραπέμπει σε πιθανή ύπαρξη κάποιου συνδρόμου,αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και τίποτα ακόμη.Πρότεινε και εκείνος άμνιο αν η τιμή ανέβει,ίσως και μαγνητική αν χρειαστεί.Μου μίλησε ακόμα και για διακοπή της εγκυμοσύνης. Crying or Very sad Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω...είμαι χάλια αυτές τις μέρες...απ το μυαλό μου περνάνε τα χειρότερα.Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να περιμένω λίγες μέρες ακόμα και βλέπουμε.Παρακαλάω να πάνε όλα καλά,να τελειώσει σύντομα η περιπέτεια μας και να μπορέσω να αρχίσω να ξανακάνω όνειρα για το μωράκι μου!!

Fiona84

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μια ερωτηση κι εγω....Σουτιεν στην περιοδο της εγκυμοσυνης αγοραζετε απο μαγαζια εγκυμοσυνης ή με εσωρουχα; Ρωταω γιατι στην αρχη πηρα απο τα εγκυμοσυνης καποια που ειναι απλα υφασματινα και οσο μεγαλωνει το στηθος δε με καλυπτουν![/quote]

Ιωάννα μου ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!!όχι δεν θα το παρακάνω, απλά να είμαστε όσο το δυνατόν πιο περιποιημένες!!!
Εγώ επειδή παρατήρησα μεγάλη διαφορά στο στήθος (έχει ήδη μεγαλώσει πολύ), από την αρχή πήρα κανονικά σουτιέν απλά σε μεγαλύτερα νούμερα, επειδή θέλω να φαίνεται και όμορφο το στήθος από τις μπλούζες, αλλά και να το κρατά. Νιώθω ότι τα εγκυμοσύνης είναι πιο πολύ για μέσα στο σπίτι, παρά για έξω, κατ εμέ παραείναι χαλαρά και χύμα, εγώ θέλω στήριξη. Το λέω επειδή μου έδωσαν σουτιέν εγκυμοσύνης και θηλασμού κάτι φίλες μου, αλλά τα φορώ σπίτι!! Νομίζω όμως ότι είναι όπως σε βολεύει. Δοκίμαε τα μεν και τα δε, προτου επιλέξεις. Αλλά να είσαι προσεκτική να βρεις ένα σουτίεν που θα στηρίζει καλά το στήθος, διότι έχει πλεον πολύ βάρος!!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια!

Ρινούλα πολύ ευχάριστα τα νέα σου Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 24 536304 !

Ιωάννα μου εγώ αγοράζω σουτιέν εγκυμοσύνης και θηλασμού από μαγαζιά με εσώρουχα και προσέχω να είναι 100% βαμβακερά.
Βέβαια επιλέγω πάντα 1 νούμερο μεγαλύτερο και του θηλασμού επιλέγω κυρίως να είναι μεγάλο το cup-νομίζω έτσι λέγεται- συνήθως το D (εξαρτάται από τη μάρκα βέβαια)

Τόνια με γεια το κούρεμα!

Goldangel με το καλό να αποκτήσεις την κορούλα σου Very Happy !Αν θυμάμαι καλά το πρώτο σου μωράκι είναι. Θα τρελαθείς με την κορούλα κ τα νάζια της!

Fiona84

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Αννούλα, τι πάει να πει αυτό στην πράξη? Ρωτώ διότι προκειμένου να καταλάβουμε την σοβαρότητα της καταστάσεως, καλό θα είναι να γνωρίζουμε στην πράξη τι επιπτώσεις έχει μια τέτοια περίπτωση στο μωράκι σου. Μηπως αυτό το υγρό μπορεί να απορροφηθεί με τον καιρό (κατά την διάρκεια της κυήσεως) όπως απορροφάται πχ το υγρό στην καρδιά κλπ? Με φαρμακευτική αγωγή υπάρχει βελτίωση???
Μην κάνεις άσχημα σενάρια και φρόντισε την ψυχολογία σου, κάνοντας αισιόδοξες σκέψεις..Άλλως τε μεχρι στιγνής δεν έχεις λόγους ουσιαστικούς να είσαι χάλια, απλά είναι ο φόβος με όλες αυτές τις εικασίες που κάνεις, ο οποίος ναι μεν είναι φυσιολογικός αλλά να μην αφήνεις να σε καταβάλλει.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΦΟΡΑΩ ΣΟΥΤΙΕΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΚΡΑΤΑΝΕ Κ ΠΟΛΥ..ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΡΑ ΦΟΡΑΩ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ..ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΠΑΝΕΛΑ ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ ΣΤΑΝΤΑΡ....ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ??

ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!ΘΑ ΔΕΙΣ..ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Η ύπαρξη περισσότερου υγρού μπορεί να σημαίνει την ύπαρξη κάποιου συνδρόμου,ακόμα και down,μπορεί να έχει να κάνει με κάποιο πρόβλημα στον εγκέφαλο,μπορεί όμως να μην είναι και τίποτα και να απορροφηθεί μέχρι τη γέννα.Διάβασα για περιπτώσεις που όλα πήγαν καλά και με μετρήσεις πολύ μεγαλύτερες από τη δικιά μας...τι να πω...περιμένω μόνο και ελπίζω....

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annoyla κοριτσι μου προσπαθησε να ηρεμησεις!Το ευρημα του υπερηχου δεν ειναι τοσο πολυ ανησυχητικο!Γνωμη μου ειναι να παρεις και 2η γνωμη απο αλλο γιατρο και αν κι αυτος το θεωρησει αναγκαιο να προχωρησεις σε αμνιοπαρακεντηση για να μην εχεις καμια αμφιβολια!

Φιονα θα παω το απογευμα ή αυριο κιολας να δω για σουτιεν!δε θελω να κρεμασει το στηθος μου!

Χριστινα ευχαριστω πολυ!

Τονια τα εγκυμοσυνης δε με καλυπτουν πια!

Fiona84

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Αννούλα, τι πάει να πει αυτό στην πράξη? Ρωτώ διότι προκειμένου να καταλάβουμε την σοβαρότητα της καταστάσεως, καλό θα είναι να γνωρίζουμε στην πράξη τι επιπτώσεις έχει μια τέτοια περίπτωση στο μωράκι σου. Μηπως αυτό το υγρό μπορεί να απορροφηθεί με τον καιρό (κατά την διάρκεια της κυήσεως) όπως απορροφάται πχ το υγρό στην καρδιά κλπ? Με φαρμακευτική αγωγή υπάρχει βελτίωση???
Μην κάνεις άσχημα σενάρια και φρόντισε την ψυχολογία σου, κάνοντας αισιόδοξες σκέψεις..Άλλως τε μεχρι στιγνής δεν έχεις λόγους ουσιαστικούς να είσαι χάλια, απλά είναι ο φόβος με όλες αυτές τις εικασίες που κάνεις, ο οποίος ναι μεν είναι φυσιολογικός αλλά να μην αφήνεις να σε καταβάλλει.

Fiona84

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Αννούλα και εγω πιστεύω όλα καλά θα πάνε...Δεν θα είναι τίποτα...Σίγουρα ο γιατρός (και όλοι οι γιατροί κάθε ειδικότητας) οφείλουν και πρέπει να ενημερώνουν για παν ενδεχόμενο, αλλά κι εσύ μην παίρνεις τοις μετρητοίς ό,τι ακούς!!!Αυτοί οφείλουν να πουν και το χειρότερο σενάριο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα το δέσεις και σχοινί-κορδόνι!!!Να είσαι αισιόδοξη και ο μπουμπούκος σου θα ναι μια χαρούλα!!!

Ιωάννα μου, να πας να δοκιμάσεις σουτιέν κανονικά, μην αφήνεις το στήθος στο έλεος!!!Εγω μέχρι και στον ύπνο φορώ αθλητικό σουτιέν για να μην πηγαίνουν στην αλλαγή στάσης πέρα-δώθε!!! Embarassed Να πω την αλήθεια εγώ ακόμη φορώ σουτιέν με μπανέλες, αλλά δεν νιώθω να με "κόβουν" διότι εφαρμόζουν ακριβώς κάτω και γύρω από το στήθος και είναι σωστό νούμερο στην περιφέρεια της πλάτης, οπότε τα νιώθω μια χαρά!!Βέβαια, όπως σου είπα, στο σπίτι τα βγάζω και φορώ αθλητικά σουτιέν!! Νομίζω είναι όπως τα αισθάνεται η κάθε κοπέλα, και βεβαίως παίζει ρόλο και το μέγεθος του στήθους...Άλλες δεν έχουν μεγάλη διαφορά στο στήθος τους με πριν την εγκυμοσύνη και φορούν τα ίδια σουτιέν με πριν (τα οποία τα ρυθμίζουν), άλλες θέλουν καλή στήριξη λόγω της αυξήσεως του μεγέθους και του βάρους του στήθους τους, όπως εγώ.

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αννούλα, εύχομαι να πάνε όλα καλά και οι επόμενες εξετάσεις σου να είναι καλύτερες. Σίγουρα οι γιατροί μας δίνουν τα χειρότερα σενάρια για να είμαστε προετοιμασμένες, αυτό δε σημαίνει ότι φτάνουμε πάντα εκεί. Εμείς θα προσευχηθούμε για το μωράκι σου, και σε λίγους μήνες που θα το έχεις στην αγκαλίτσα σου θα τα σκέφτεσαι σαν ένα κακό όνειρο που πέρασε.

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μεγάλο ζήτημα αυτά τα σουτιεν βρε κορίτσια...κι εγώ στο σπίτι και στον ύπνο προτιμώ αθλητικά, τύπου μπούστου που είναι σταθερά και δε με ενοχλούν. Έξω όμως δυστυχώς δεν ταιριάζουν με τις περισσότερες μπλούζες, οπότε φοράω εγκυμοσύνης - θηλασμού, αλλά δεν νιώθω καλό στήριγμα.

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
annoyla έγραψε:Γεια σας κορίτσια!!Πάλι χάθηκα αυτές τις μέρες!Διάβασα πολλά ευχάριστα νέα και πολύ χάρηκα!Τα δικά μου νέα από τη β επιπέδου δυστυχώς δεν είναι και τα καλύτερα... Crying or Very sad Ο μικρούλης μου έχει περισσότερο υγρό στην δεξιά κοιλία του εγκεφάλου του...9.4mm με όριο τα 10mm...ο γιατρός που μου έκανε την εξέταση είπε να ξανακάνω μέτρηση σε δέκα μέρες και αν έχει ανέβει ίσως χρειαστεί αμνιοπαρακέντηση.Ο γυναικολόγος μου εδώ είπε ότι δεν υπάρχει κάποιο άλλο εύρημα που να μας παραπέμπει σε πιθανή ύπαρξη κάποιου συνδρόμου,αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και τίποτα ακόμη.Πρότεινε και εκείνος άμνιο αν η τιμή ανέβει,ίσως και μαγνητική αν χρειαστεί.Μου μίλησε ακόμα και για διακοπή της εγκυμοσύνης. Crying or Very sad Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω...είμαι χάλια αυτές τις μέρες...απ το μυαλό μου περνάνε τα χειρότερα.Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να περιμένω λίγες μέρες ακόμα και βλέπουμε.Παρακαλάω να πάνε όλα καλά,να τελειώσει σύντομα η περιπέτεια μας και να μπορέσω να αρχίσω να ξανακάνω όνειρα για το μωράκι μου!!

Αννούλα μην κάνεις άσχημες σκέψεις. Θα δεις ότι σε 10 μέρες που θα επαναλάβεις την εξέταση όλα θα είναι καλά. Αν υπήρχε κάποιο σύνδρομο θα εμφανιζόταν από την αυχενική.
Έχε πίστη και όλα θα πάνε καλά. Ο μικρούλης σου θα γεννηθεί και θα είναι υγιέστατος.
Οι γιατροί πρέπει να λένε και τα άσχημα.
Θυμάμαι όταν ήμουν έγκυος στην Αννούλα μου όλες οι εξετάσεις έδειχναν ότι είχα σύφιλη και η γιατρός μου είχε μιλήσει για διακοπή κύησης.Τελικά εξειδικευμένες εξετάσεις έδειξαν ότι είναι όλα καλά.
Μην απελπίζεσαι λοιπόν. Υπάρχουν εξετάσεις (αμνιοπαρακέντηση) για να διαπιστώσεις αν υπάρχει πρόβλημα.
Επίσης να πάρεις και 2η και 3η γνώμη.
Υπομονή και κουράγιο για 10 μέρες. Μην ξεχνάς ότι η ψυχολογία μας επηρεάζει τα μωράκια μας.

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αννούλα μου να μην ανησυχείς... Μην ξεχνάς ότι πολλοί γιατροί το κάνουν και για τα χρήματα της αμνιο... Το έχω ακούσει πάρα πολλές φορές και είμαι σίγουρη ότι δεν είναι σύμπτωση!! Όλα καλά θα πάνε. ΣΊΓΟΥΡΑ.

Ιωάννα μου εγώ όταν ρώτησα την μαία μου για τα σουτιέν μου είπε να πάρω ότι θέλω αρκεί να μην έχει μπανελα. Πληγώνουν το στήθος χωρίς να το καταλάβουμε. Και προκαλεί -έτσι μου είπε- ανεπανόρθωτες ζημιές. Οπότε καλύτερα μακριά!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννουλα, πιστεύω ότι εφόσον όλα τα άλλα είναι καλά, όταν θα ξαναπάς σε 10 μέρες θα έχει εξαφανοστεί το υγρό. Αν ήταν να έχει πρόβλημα το μωράκι δε θα φαινόταν και καπου αλλού; Πάντως αν σε 10 μέρες σου πουν πάλι τα ίδια, πάρε και μια δεύτερη γνώμη που σου είπαν τα κορίτσια!

Όσο για το σουτιέν. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πρήστηκε αμέσως το στήθος και έβαλα εγκυμοσύνης αμέσως. Σε αυτή την εγκυμοσύνη τώρα άρχισε να πρήζεται οπότε ακόμα φοράω τα κανονικά μου σουτιέν. Κανονικά η μπανέλα δεν ακουπάει καν πάνω στο μαστό, είναι γύρω του οπότε όταν το σουτιέν κάνει καλή εφαρμογή δεν θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα λογικά

Ιωάννα τι εννοείς τα εγκυμοσύνης δε σε καλύπτουν; Υπάρχουν πολλά σχεδια, καποιο μπορεί να σου ταιριάζει

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΣΕ ΟΛΕΣ!!!
ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΑΡΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ Κ ΤΡΙΤΗ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.....ΓΙΝΟΝΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΝΕΛΑ ΔΕΝ ΤΗ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ, ΣΟΥΤΙΕΝ ΜΕ ΕΝΙΣΧΙΣΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΣΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΛΗΤΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΝΕΛΑ..

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ FISSAN ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΗ FISSAN MAMA? ΓΙΑΤΙ ΠΗΗΓΑ Κ ΕΡΙΞΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ Κ ΤΗΝ ΕΙΔΑ Κ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΩ?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σας!!!τι κανετε??
εγω πηγα εχθες κ πηρα ενα σουτιεν της classic triuumph Κ μπορω να πω οτι με καλυπτει τελεια...μονο 20ευρω το πηρα κ της εγκυμοσυνης που ειχα παρει απο Λητω και mothercare ηταν αρκετα τσουχτερα...τωρα θα παω να παρω αλλα 2 αλλο στυλ μιας κ με μπλουζα δεν νιωθω ανετα....ευτυχως παρολο που ειναι η τριτη εγκυμοσυνη το στηθος μου ειναι στητο φτου φτου!!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τόνια μου όλς δερματολογικά ελεγμένες είναι! Είχε μέσα parabens; Όχι πως μόνο αυτά είναι βλαβερά αλλά είναι τα πιο τρανταχτά τώρα...

Διάβασε εδώ για τα πάραμπενς
http://www.farmakeutikoskosmos.gr/article-k/parabens-mia-agaph-poy-egine-misos/5288

Χρύσα νομίζω η καλύτερη λύση είναι αυτη με τα σουτιέν για τώρα, άλλωστε και τα εγκυμοσύνης δεν ξέρω τι διαφορά έχουν. Έτσι κι αλλιώς του θηλασμού τα παιρνουμε στον ένατο για να δούμε το μέγεθος γιατί πρήζεται αρκετά το στήθος μεχρι τότε, άρα μια χαρά είσαι και με κανονικά σουτιέν.

fotinoulis123

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μελλοντικες μανουλες γεια σας!ειπα να γραφτω κι εγω μηπως και λυσω τις αποριες μου οπως καθε αλλη μελλουσα μανουλα!μετα απο πολλες προσπαθειες(εξωσωματικες) με τον αντρα μου φετος το καλοκαιρι καταφεραμε να πραγματοποιησουμε το ονειρο μας!η ΠΗΤ μου ειναι 09-04-2013 αλλα μαλλον επειδη ειναι διδυμα Very Happy θα γεννηθουν μεσα μαρτιου!μεχρι τωρα περα απο καποιες μικροσυσπσεις και μια μικρη αποκολληση, η κυηση ειναι καλη!αν εξαιρεσεις βεβαια και τα συμπτωματα που ειναι ανακατοσουρες στο φουλ,λιγοι εμετοι και πολλη ατονια!εχω χασει βεβαια και πολλα κιλα, 15 μεχρι τωρα!!το μεγαλο μου προβλημα ομως ειναι η κακη ψυχολογια για ολα!φοβος πολυς,αγχος τρομερο και κακες σκεψεις συνεχως οτι κατι δεν θα παει καλα!!!ειλικρινα υπαρχει καποια αλλη εγκυος που να νοιωθει ετσι?που να μην μπορει να κοιμηθει τα βραδυα, να κλαιει συνεχεια και να μην χαιρεται καθολου την εγκυμοσυνη της?ωρες ωρες νοιωθω πολυ αχαριστη γι'αυτο το θαυμα που μου προσφερθηκε κι εγω δεν μπορω να το εκτιμησω!!!!! Sad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις