576 Απ: Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 Παρ Νοε 02, 2012 2:26 am
xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ ΟΝΤΩΣ....ΤΗ FISSAN ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΒΡΩ ΡΙΝΟΥΛΑ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
goldangel1990 έγραψε:just_Annoula έγραψε:Γεια σας γεια σας γεια σας κι από μένα!!!!
Εβελιν και Λία πείτε μου τις ΠΗΤ σας να μπείτε κι εσείς στη λίστα!! Με το καλό τα μπεμπακια σας!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....ΠΗΤ ΕΧΩ 2/3/2013 ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟ!!!!
annoyla έγραψε:Γεια σας κορίτσια!!Πάλι χάθηκα αυτές τις μέρες!Διάβασα πολλά ευχάριστα νέα και πολύ χάρηκα!Τα δικά μου νέα από τη β επιπέδου δυστυχώς δεν είναι και τα καλύτερα... Ο μικρούλης μου έχει περισσότερο υγρό στην δεξιά κοιλία του εγκεφάλου του...9.4mm με όριο τα 10mm...ο γιατρός που μου έκανε την εξέταση είπε να ξανακάνω μέτρηση σε δέκα μέρες και αν έχει ανέβει ίσως χρειαστεί αμνιοπαρακέντηση.Ο γυναικολόγος μου εδώ είπε ότι δεν υπάρχει κάποιο άλλο εύρημα που να μας παραπέμπει σε πιθανή ύπαρξη κάποιου συνδρόμου,αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και τίποτα ακόμη.Πρότεινε και εκείνος άμνιο αν η τιμή ανέβει,ίσως και μαγνητική αν χρειαστεί.Μου μίλησε ακόμα και για διακοπή της εγκυμοσύνης. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω...είμαι χάλια αυτές τις μέρες...απ το μυαλό μου περνάνε τα χειρότερα.Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να περιμένω λίγες μέρες ακόμα και βλέπουμε.Παρακαλάω να πάνε όλα καλά,να τελειώσει σύντομα η περιπέτεια μας και να μπορέσω να αρχίσω να ξανακάνω όνειρα για το μωράκι μου!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης