601 Απ: Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 Σαβ Νοε 03, 2012 6:40 am
annoyla
Πανταχού παρούσα!
fotinoulis123 έγραψε:Μελλοντικες μανουλες γεια σας!ειπα να γραφτω κι εγω μηπως και λυσω τις αποριες μου οπως καθε αλλη μελλουσα μανουλα!μετα απο πολλες προσπαθειες(εξωσωματικες) με τον αντρα μου φετος το καλοκαιρι καταφεραμε να πραγματοποιησουμε το ονειρο μας!η ΠΗΤ μου ειναι 09-04-2013 αλλα μαλλον επειδη ειναι διδυμα θα γεννηθουν μεσα μαρτιου!μεχρι τωρα περα απο καποιες μικροσυσπσεις και μια μικρη αποκολληση, η κυηση ειναι καλη!αν εξαιρεσεις βεβαια και τα συμπτωματα που ειναι ανακατοσουρες στο φουλ,λιγοι εμετοι και πολλη ατονια!εχω χασει βεβαια και πολλα κιλα, 15 μεχρι τωρα!!το μεγαλο μου προβλημα ομως ειναι η κακη ψυχολογια για ολα!φοβος πολυς,αγχος τρομερο και κακες σκεψεις συνεχως οτι κατι δεν θα παει καλα!!!ειλικρινα υπαρχει καποια αλλη εγκυος που να νοιωθει ετσι?που να μην μπορει να κοιμηθει τα βραδυα, να κλαιει συνεχεια και να μην χαιρεται καθολου την εγκυμοσυνη της?ωρες ωρες νοιωθω πολυ αχαριστη γι'αυτο το θαυμα που μου προσφερθηκε κι εγω δεν μπορω να το εκτιμησω!!!!!
Γεια σου και καλωσήρθες στην παρέα μας!Με το καλό τα μωράκια σου!!! Το άγχος δυστυχώς δεν νομίζω καμία μανούλα να έχει καταφέρει να το αποβάλει,αλλά τουλάχιστον φρόντισε να μην το αφήνεις να σε παίρνει από κάτω.Και στο λέω εγώ που από την πρώτη στιγμή δεν έχω σταματήσει να αγχώνομαι όλο και για κάτι.Να μη νιώθεις αχάριστη...δεν είναι αχαριστία αυτό..είναι ο φόβος της μανούλας να μην πάθουν κάτι τα πολύτιμα μωράκια της! Σκέψου θετικά και κοίτα να απολάυσεις με τον αντρούλη σου αυτές τις υπέροχες στιγμές γιατί υπάρχουν πράγματα που τα ζούμε πολλές φορές στη ζωή μας,αλλά την πρώτη μας εγκυμοσύνη τη ζούμε μόνο μία!!!