Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
659 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 659 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
fotinoulis123 έγραψε:Μελλοντικες μανουλες γεια σας!ειπα να γραφτω κι εγω μηπως και λυσω τις αποριες μου οπως καθε αλλη μελλουσα μανουλα!μετα απο πολλες προσπαθειες(εξωσωματικες) με τον αντρα μου φετος το καλοκαιρι καταφεραμε να πραγματοποιησουμε το ονειρο μας!η ΠΗΤ μου ειναι 09-04-2013 αλλα μαλλον επειδη ειναι διδυμα Very Happy θα γεννηθουν μεσα μαρτιου!μεχρι τωρα περα απο καποιες μικροσυσπσεις και μια μικρη αποκολληση, η κυηση ειναι καλη!αν εξαιρεσεις βεβαια και τα συμπτωματα που ειναι ανακατοσουρες στο φουλ,λιγοι εμετοι και πολλη ατονια!εχω χασει βεβαια και πολλα κιλα, 15 μεχρι τωρα!!το μεγαλο μου προβλημα ομως ειναι η κακη ψυχολογια για ολα!φοβος πολυς,αγχος τρομερο και κακες σκεψεις συνεχως οτι κατι δεν θα παει καλα!!!ειλικρινα υπαρχει καποια αλλη εγκυος που να νοιωθει ετσι?που να μην μπορει να κοιμηθει τα βραδυα, να κλαιει συνεχεια και να μην χαιρεται καθολου την εγκυμοσυνη της?ωρες ωρες νοιωθω πολυ αχαριστη γι'αυτο το θαυμα που μου προσφερθηκε κι εγω δεν μπορω να το εκτιμησω!!!!! Sad

Γεια σου και καλωσήρθες στην παρέα μας!Με το καλό τα μωράκια σου!!! Very Happy Very Happy Το άγχος δυστυχώς δεν νομίζω καμία μανούλα να έχει καταφέρει να το αποβάλει,αλλά τουλάχιστον φρόντισε να μην το αφήνεις να σε παίρνει από κάτω.Και στο λέω εγώ που από την πρώτη στιγμή δεν έχω σταματήσει να αγχώνομαι όλο και για κάτι.Να μη νιώθεις αχάριστη...δεν είναι αχαριστία αυτό..είναι ο φόβος της μανούλας να μην πάθουν κάτι τα πολύτιμα μωράκια της! Smile Σκέψου θετικά και κοίτα να απολάυσεις με τον αντρούλη σου αυτές τις υπέροχες στιγμές γιατί υπάρχουν πράγματα που τα ζούμε πολλές φορές στη ζωή μας,αλλά την πρώτη μας εγκυμοσύνη τη ζούμε μόνο μία!!! Very Happy

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας σκέψη.. Very Happy Σήμερα είμαι καλύτερα και άρχισα να βλέπω πιο αισιόδοξα τα πράγματα...αποφάσισα να μη στεναχωρώ και το μωράκι μου χωρίς λόγο...άλλωστε βαθιά μέσα μου πιστεύω ότι ο μικρούλης μου θα είναι μια χαρά! Very Happy Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annoyla ετσι μπραβο!!!!δεν χρειαζεται να το αγχωνεις..εγω πιστευω οτι εαν υπηρχε κατι θα ειχε φανει στην αυχενικη..να σκεφτεσαι θετικα κ ολα καλα θα πανε...

αααα!!!τελικα περιμενω σιγουρα κοριτσακι

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπράβο Αννούλα!!!! Η καλή ψυχολογία είναι το παν! Κάνε καμία προσευχούλα και όλα θα πάνε κατ'ευχήν!

Τόνια ήμασταν σίγουρες ότι είναι σίγουρα κοριτσάκι!!!
Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 25 215994 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 25 215994 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 25 215994

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ 7:30 ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Sad
Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ..
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ....

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια! Εμείς ξυπνήσαμε, πλυθηκαμε, παίξαμε τρενάκι,ζωγραφίσαμε, φάγαμε και τώρα η μαμά πίνει λίγο καφεδάκι.
Ωραία μέρα σήμερα, πάλι για καλοκαιρινά, εδώ τουλάχιστον!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΙΝΟΥΛΑ..ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ Κ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ?Κ ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πειραιά μένουμε!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:Πειραιά μένουμε!

ΑΑΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!!ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5ΧΡΟΝΙΑΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ Sad Sad Sad Sad

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πιο καλά στη επαρχία, πιο ανθρώπινα, δεν είναι;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:Πιο καλά στη επαρχία, πιο ανθρώπινα, δεν είναι;

ΧΜΜΜ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ...ΔΥΣΤΥΣΧΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ Κ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΥ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗ...
ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΦΥΣΗ ΚΤΛ ΕΔΨ ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΠΡΕΑΣΙΝΟ Κ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΟΥ...

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χεχε, κι εγώ είμαι από Νάουσα και με βάση εκείνη την περιοχή κρίνω! Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:Χεχε, κι εγώ είμαι από Νάουσα και με βάση εκείνη την περιοχή κρίνω! Very Happy

ο αντρας μου ειναι απο ενα χωριο της βεργινας!!!εμενα ανετα βεροια αλλα λογω των πεθερικων δεν παμε καθολου επανω...

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμένα είναι η καταγωγή μου μέσα από τη Νάουσα και θα ζούσα άνετα εκεί αλλά η μετεγκατάσταση είναι μεγάλη απόφαση...

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!! Τι κάνετε; Δευτέρα πάλι.
Βρε κορίτσια, να σας πω, εσάς η κοιλιά σας είναι πιο μικρή το πρωί και πιο μεγάλη το βραδυ; Εμένα έτσι είναι από την αρχή αλλά σήμερα παραμίκρυνε. Λέτε να ανησυχώ; Δεν έφαγα και χτες το β΄ράδυ, μόνο 2 εκλερ...

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Ειρήνη μου
Εμένα η κοιλιά μου είναι το ίδιο μεγάλη μέρα νύχτα. Δε νομίζω όμως να είναι ανησυχητικό βρε! Για πιο λόγο;; Με τίποτα!!

Υ.Γ. Χα! Τα χτύπησες τα εκλεράκια εεεεέ; Wink Wink Wink

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τα χτύπησα! Αναγκαστικά κιόλας (λέμε τώρα) γιατί η κόρη μου τρώει μόνο την κρέμα από μεσα οπότε το υπόλοιπο το τρώω εγώ! Smile

Εσύ τι κάνεις;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!!!

Φιονα πηρα αυτα http://store.kapetanis.com/3/large-sizes-underwear/triumph-mamabel-cotton-p-w13a.html .Μεχρι στιγμης μου φαινονται πολυ καλα!

Ελευθερια δοκιμασε το παραπανω αν θες!

Χριστινα τι κανουν τα μικρακια σου;η εγκυμοσυνη;

just_Annoula ουτε εγω τη θελω τη μπανελα τωρα ουτε για αστειο!

Ρινουλα εννοω κατι τετοια που πηρα στην σελιδα 22 http://www.mothercare.gr/brochures/mothercare_brochure/index.php#/22 που με κανουν να νοιωθω το στηθος μου χωρις ιδιαιτερη στηριξη!Ναι ετσι ειναι κι η δικη μου κοιλια!Λογικο δεν ειναι που το πρωι ειναι αδεια να ειναι μικρουλα και κατα τη διαρκεια της ημερας που τρωμε να φουσκωνει; Ειδικα τωρα που λογω εγκυμοσυνης τρωμε περισσοτερα φρουτα και λαχανικα!

Χρυσα ακουσα πολυ καλα λογια για τη fissan mama παντως!

Τονια στα mothercare ειχα παρει τα 2 44€!

fotinoulis123 καλως ηρθες στην παρεα μας!Με το καλο να ερθουν τα διδυμακια σου!Κοιτα ειναι λογικο να νοιωθεις καποιες φορες φοβο!Κι εγω το νοιωθω γιατι εχω ηδη χασει ενα κι ειμαι επιφυλακτικη!Προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη ομως!Οσο για το αγχος απο τη στιγμη που αποφασιζεις να μεινεις εγκυος θα σε ακολουθει για παντα!

annoyla μια χαρα ειναι το μωρακι σου!Εχω δει πολλα τοσα χρονια και σε διαβεβαιω πως σπανια καταληγουν σε κατι ασχημο!Ετσι ειναι γιατροι κανουν την τριχα τριχια για να μην υπαρχει ουτε μια πιθανοτητα στις 100 να παει κατι στραβα!

Fiona84

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα κοριτσάκια!!!Ιωάννα μου πολυ όμορφα τα σουτιέν, μη σου πω θα πάρω κι εγώ ίδια!!!Φαίνονται άνετα και με καλή στήριξη!!
Σήμερα έχω γιατρό και είμαι πολύ χαρούμενη!!!Τελευταία φορά είχα πάει όταν ήμουν στην 14η εβδομάδα, οπότε πλέον που είμαι στην 19η θα έχει πολύ διαφορά ο υπέρηχος!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 25 654316 Ανυπομονώ να δω τον ζουμπουλάκο μου!!!!Εσεις πως πατε????

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φιονα με το καλο να δεις το μωρακι σου!Ναι θα εχει διαφορα!θα ειναι πιο μεγαλο και τα οργανα του και τα μελη του!Αλλο παιδι!Χαχαχα!

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρινούλα μου καλά είμαι κι εγώ! Ευτυχώς (πράγμα αδιανόητο για μένα) δε λαχταράω και πολύ τα γλυκά!! Αλλιώς θα είχα γίνει διακόσια κιλά!!!

Ιωάννα μου, τι τέλεια τα σουτιέν της triumph!!! Δεν τα είχα δει καθόλου!

Φιόνα μου με το καλό!! Περιμένουμε το βράδυ νέα!! Δεν περνάει η ώρα εεεε;;;

Fiona84

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
χιχιχιχι, δεν περνά με τίποτα η ώρα!!!Εννοείται θα σας ενημερώσω όταν γυρίσω σπίτι!!(6 έχω ραντεβού, αλλά με τον χαμό και τις ουρές θα γυρίσω σπίτι 11 μου φαίνεται!!! Mad )
Κορίτσια, άσχετο αλλά αύριο πάω να κάνω ενα δοκιμαστικό γυμναστικής σε πισίνα...όλο το σκεφτόμουν, αλλά τελικά λέω να δω τι είναι επιτέλους και ένα πράγματι βοηθά στο να διατηρήσουμε σιλουέτα και να νιώθουμε ευεξία κλπ!! Επειδή εργάζομαι κανονικά, θέλω να αφιερώνω 1-2 φορές την εβδομάδα σε κάποια επωφελή για εμένα και τον μπεμπάκο δραστηριότητα, οπότε ψάχνομαι...Έκανα κάποια μαθήματα γιόγκα, αλλά να σας πω την αλήθεια δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα...Πολύ μπίρι-μπίρι και οι ασκήσεις είναι τόσο απλές που αν έχεις όρεξη τις κάνεις και μόνη σου σπίτι...Εν τω μεταξύ δεν καις και καμμία θερμίδα..Οπότε είπα να δοκιμάσω την άσκηση στο νερό...
έχετε κάποια άποψη πάνω στο θέμα???

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
just_Annoula τρωω απο ολα και ευτυχως εχω παρει μονο 4 κιλα!Πειναω.... cyclops

Φιονα απο τη στιγμη που σε αφηνει ο γιατρος σου κανε οτι πιστευεις καλυτερο για σενα!Απλα για μενα μπαινουν καποια μειον οπως κι αν κρυωσεις; κι αν κολλησεις μυκητες ή παθεις ουρολοιμωξη; Η πισινα μπορει να φαινεται καθαρη αλλα πως εισαι σιγουρη αν οντως ειναι; Αν πας θα σε παρακολουθει γυμναστης και θα σου συντονιζει τις κινησεις μην κανεις καποια αποτομη κινηση;

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Fiona εγώ έκανα γιόγκα πριν μείνω έγκυος και τη λατρεύω, καις πολλές θερμίδες και είναι πολύ καή για το σώμα αλλά στις εγκύους φαντάζομαι δεν κάνουν και πολλά πράγματα, πιο πολύ τεντώματα και αναπνοές, οπότε αν θες κάτι ενεργητικό δε σε καλύπτει. Στην πισίνα αν έχεις εμπιστοσύνη θα είναι πάρα πολύ καλά!
Περιμένουμε και τα νέα σου από την επίσκεψη στο γιατρό.

Κι εγώ 3 κιλά έχω πάρει (17 εβδομάδων) αλλά φοβάμαι γιατί στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ειχα πάρει πάνω από 20 κι άλλα 10-15 στη λοχεία (άλλο καπέλο αυτό βέβαια). Τώρα δε θέλω να ξεπεράσω τα 15 αλλά δεν το βλεπω.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρινουλα γιατι λες δε το βλεπεις;3 κιλα καλα ειναι μεχρι τωρα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις