Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
570 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 570 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιατί από την εμπειρία μου στο τρίτο τρίμηνο μου ανοίγει πολύ η όρεξη. Είναι καλά αλλά φοβάμαι ότι θα ανεβαίνουν με γεωμετρική πρόοδο... Κρίνοντας από τον εαυτό μου πάντα, δε σημαίνει ότι ισχύει για όλες!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να μην αγχωνεσαι!Αν σου ανοιξει η ορεξη και τρως υγιεινα δε θα βαλεις κιλα!

Fiona84

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ιωάννα η πισίνα είναι πεντακάθαρη και δεν περιέχει χλώριο. Το σύστημα καθαρισμού της πισίνας είναι με ενεργό οξυγόνο, δηλαδή με όζον και είναι το πλέον σύγχρονο, ειδικό για εγκύους και βρέφη. Σε αυτό δεν ανησυχώ. Ο γιατρός μου είναι πολύ θετικός στην γυμναστική κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, ειδικώς για την κολύμβηση, που λόγω του νερού και της άνωσης, η μητέρα δεν νιώθει το βάρος της κοιλιάς της. Απο και και πέρα είναι γκρουπάκια με 5-6 έγκυες και κάνουν ασκήσεις με τα χέρια, με τα πόδια κλπ...
Ρηνούλα, εγώ δεν είχα ξανακάνει γιόγκα, αλλά ίσως είναι αυτό που λες...Οι ασκήσεις παραείνε light και νιώθω πως δεν υπάρχει "value for money", διότι αυτού του είδους τις ασκήσεις τις κάνω και σπίτι μου, πιο πολύ είναι ο χρόνος να πάω και να έρθω και το μπλα-μπλα (που λόγω γιόγκα μας κάνουν και "διαλογισμό" και ανταλλαγή απόψεων και χαλάρωση και τα σχετικά, που τα ψιλοβαριέμαι Embarassed) , παρά η ουσιαστική άσκηση.
Όσο για τα κιλά, τι να πω....Όλες τελικά γκρινιάζουμε...Εγω τελικά έχω εστιάσει περισσότερο στην ποιότητα των κιλών που θα πάρω (να είναι αποτέλεσμα σωστής διατροφής και όχι λίπος από σοκολάτες, γλυκά, μακαρόνια και πίτσες), παρά στα κιλά αυτά καθ εαυτά..Διότι τα κιλά που προέρχονται από σωστή διατροφή (ακόμη και εάν είναι και 2-3 παραπάνω) πιστεύω πως θα φύγουν πολύ εύκολα, ενώ τα άλλα "κάθονται" στο σώμα με μορφή λίπους και κυτταρίτιδας, που και να τα χάσεις θα σου έχουν καταστρέψει το σώμα!!! pig

Fiona84

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αααααα να διορθώσω το ορθογραφικό!!! (παραείνΑΙ light) χιχιχιχι
Θα σας πω πάντως αύριο για την πισίνα εάν αξίζει!!! Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΗΡΘΑ Κ ΕΓΩ...
ΙΩΑΝΝΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ..ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ!!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 5 ΚΙΛΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ...ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΟΛΥ ΜΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6...ΕΧΩ ΗΔΗ 15ΚΙΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ Κ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ..ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ 6 ΚΙΛΑ!!!ΕΙΔΩΜΕΝ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ Κ ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΨΥΞΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κι από μένα κορίτσια!!!Λοιπόν τα νέα μου:το σάββατο βρέθηκα στο νοσοκομείο με τρομερό πόνο στην κοιλιά και στη μέση Mad Τελικά?Μικοροκολικός του νεφρού...πού δηλαδή να ήταν και κανονικός κολικός...ευτυχώς πέρασε αλλά ακόμα ένα προβληματάκι να κάτσω το χω μετά την ενεσούλα που έφαγα!! Smile Βγήκαν σήμερα και οι εξετάσεις ούρων που έκανα και μια και ήταν καλές είπα να το γιορτάσω και να πάω για ψώνια...πήγα στα λητώ και βρήκα σουτιέν εγκυμοσύνης 48 ευρώ παρακαλώ!! Shocked Shocked Μήπως να προσλάβω κάποιον να μου τα κρατάει τελικά???Τώρα όσο για τα κιλά ήμουν στο +3.5.Αυτή την εβδομάδα φοβάμαι να ζυγιστώ...έχω τσακίσει τα γλυκά,εγώ που μπορούσα να ζήσω και μια ζωή ολόκληρη χωρίς γλυκό!Αχχχ....και γέμισα και σπυράκια από τις σοκολατίτσες! Mad

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΝΑΙ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.....ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ Κ ΑΚΑΝΑ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ 2ΩΡΗ ΕΠΕΜΕΝΕ Η ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΛΗ....ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΙΑ ΤΗ ΓΛΥΚΟΖΗ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ 100/100 ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕΚΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ Κ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΣΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΟΥΕ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠς ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΡΑ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ....ΚΑΙ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΜΕ ΕΔΕΙΞΕ 2 ΚΙΛΑ ΠΑΝΩ Κ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ? ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ? ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ? ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΑΙΡΝΩ 1 ΚΙΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ ΠΡΙΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ..

fotinoulis123

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια γεια σας!!!!το θεμα των κιλων πλεον εμενα με απασχολει διαφορετικα απο εσας!ξεκινησα την εγκυμοσυνη με επιπλεον 20 κιλα(αρκετα ε?)!οι ανακατωσουρες ξεκινησαν αμεσως κι ετσι αναγκαστικα να μικρυνω κατα παρα πολυ τις μεριδες μου!το αποτελεσμα?μεχρι τωρα εχω χασει 15 κιλα κι αντι να μου φωναζει ο γιατρος για πολλα κιλα μου φωναζει γιατι σε λιγο τα μωρα μου(δυο κοριτσακια χι χι)δεν θα τα'ι'ζονται κανονικα!αυριο εχω ραντεβου παλι και αλιμονο μου αν τα μωρα δεν εχουν παρει βαρος!τωρα ειμαι στη 18η εβδομαδα και ευελπιστω στη συνεχεια κατι να αλλαξει!γι'αυτο καλυτερα να παιρνετε κιλα και μην αγχωνεστε για τα υπολοιπα!με το που ερθουν τα μωρακια μας στο σπιτι μας μπορουμε να ραψουμε το στοματακι μας και να ξαναγινουμε οπως εμεις θελουμε!!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Fotinoulis μην ανησυχείς, η κολλητή μου γέννησε δίδυμα πριν λίγους μήνες. Είχε κι εκείνη πολλές ναυτίες για 5 μήνες, μετα σταματήσανε αλλά σύνολικά δεν πήρε κιλά όμως τα μωρά της γεννήθηκαν υγιεστατα και εκείνη είναι μια χαφά! Όλα καλά θα πάνε, οι γιατροί θέλουν το καλύτερο γι'συτό γκρινιάζουν!

annoyla περαστικά σου! Ελπίζω να σου περάσει ο πόνος εντελώς πολύ γρήγορα και να μη σε ξαναπιάσει!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φιονα αφου ειναι τοσο καθαρα οσο λες τοτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις!Καλο ειναι που υπαρχουν και γκρουπακια με εγκυες!Ειναι πολυ οργανωμενα!Μπραβο!

Τονια περαστικα σου!Κανε εντριβες με οινοπνευμα πριν κοιμηθεις και βαλε και θερμοφορα!

Αννουλα περαστικα και σε σενα!Ο κολικος του νεφρου ισως οφειλεται και στο οτι το μωρο σε πιεζει!Να πινεις νερακι οταν δεν πονας και κυριως ΚΟΡΠΗ!Κι εγω μονο εμφιαλωμενο πινω γιατι σε αυτο το σπιτι εχουμε πολυ σκληρο νερο!

Χρυσα κι εγω καθε μηνα απο την αρχη κανω καμπυλη σακχαρου 2η με 75γρ. γλυκοζης!Σιγουρα κατακρατηση καλε!

fotinoulis123 να προσεχεις με τη διατροφη σου!δεν πρεπει να χανεις κιλα στην εγκυμοσυνη κανοντας διαιτα!Με τη διαιτα με την καυση του λιπους ελευθερονονται τοξινες που μπορει να βλαψουν τα παιδια!Ασε που αν δεν παιρνεις εσυ τα θρεπτικα συστατικα που πρεπει τοτε θα αδειασουν οι αποθηκες σου κι τι θα παρουν κι αυτα;

Ιφιγενεια13

Ιφιγενεια13
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Γεια σας κοριτσια. Φτασαμε αισιως στις 20 εβδομαδες. Ακομα δυσκολευομαι να το συνειδητοποιησω. Ειμαι πολυ ευτυχισμενη που σε 4 μηνες θα κραταω το γιοκα μου στην αγκαλια μου. Εχει αρχισει να κλωτσαει αρκετα απλα με ανησυχει το γεγονος οτι κλωτσαει χαμηλα. Εσεις εχετε αναλογη εμπειρεια; Το σαββατο θα δουμε και το προσωπακι του στη β επιπεδου!!! Μακαρι να ειναι ολα καλα! Απο εχθες εχω κατι κιτρινες εκκρισεις. Η γιατρος μου συνεστησε να βαλω αντισηπτικη κρεμουλα μηπως υπαρχει καποιο μικροβιο. Εχει καμμια απο εσας κατι αναλογο; Μπορει να ειναι κι απο κουραση. Εχω διαβασει διαφορα στο διαδικτυο. Για να δουμε.. Ποια φτιαχνει τη λιστα; Ξερω απο την 11η εβδομαδα οτι ειναι αγορακι, δεν εχει τπτ διπλα απο την πητ μου. Φιλια σε ολες & καλο κουραγιο τωρα που βαραινουμε σιγα σιγα Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 26 893968

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ιωάννα μάλλον κι εγώ θα πάω να τα δω τα σουτιέν αυτά, πολύ ωραίο και άνετο μου φάνηκε!

Σήμερα εμείς πήγαμε να πάρουμε μερικά πραγματάκια για την ανιψιά μου, και δεν κρατήθηκα - πήραμε και για τον μικρούλη μας μερικά από τα πρώτα του πραγματάκια!!!! Όταν τα χαζεύεις θέλεις να τα πάρεις όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά κάνατε και πήρατε πράγματα bluerose, είναι λίγο νωρίς αλλά σιγά σιγά αν αρχίσετε θα έχετε λιγότερο άγχος. Είναι πολλά α πραγματάκια που χρειάζονται. Με γεια σας! Εμείς δεν έχουμε ψωνίσει κάτι αλλά έχω ξεχωρίσει πράγματα που είχε παλιά η μικρή μου και τα ετοιμάζουμε για τον μπέμπη. Μου έδωσε και η κολλητή μου ρούχα από το δικό της μωράκι.

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιφιγένεια μπήκε και το αγοράκι σου στη λίστα!!! Wink

Κορίτσια, πείτε μου και κάτι, μιας και αναφέρατε τα κιλά Twisted Evil εγώ ξεκίνησα με 20 κιλά παραπάνω. Όταν πήγα στην γιατρό για την αυχενική, μου είπε ότι λόγω κιλών μπορεί να μην δούμε το μωράκι μας τρισδιάστατα στη Β επιπέδου. Μόνο σε απλό υπέρηχο. Στεναχωρέθηκα και το έχω συνέχεια στο μυαλό μου...
Sad Sad

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΚΧΑΡΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟΥΛΗ....

ΑΝΝΑ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ?

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
15 την άλλη πέμπτη!!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ANTE ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ .......ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ...

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ανυπομονώ!!!!!εσύ Δεκέμβριο ε;;

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
NAI ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΑ....ΥΠΟΜΟΝΗ!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Ιφιγενεια13

Ιφιγενεια13
Aypnies..... Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 26 215994

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!! Με ανοιξιάτικο καιρό.... Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!

Ιφιγενεια πιστεψε το!Εκοψες κιολας την κορδελα της μεσης...εισαι 20 και 3!Χαμηλα κλωτσαει κι εμενα, στο 2ο τριμηνο δεν εχει ανεβει τοσο πολυ ο πλακουντας μας!Με το καλο κι η δικη σου β επιπεδου!Θα περιμενουμε νεα σας!Εδω στο πρωτο τριμηνο στην εξεταση ουρων εδειξε κατι και εκανα για λιγες μερες πλυσεις με μπεταντιν!Στην εγκυμοσυνη επειδη εχουμε περισσοτερα υγρα ειναι λογικο να αναπτυσσονται και περισσοτεροι μικροοργανισμοι!Με την κρεμα θα ειναι ολα καλα!

Ελευθερια ειναι πολυ σταθερα σουτιεν!Αξιζει να τα δοκιμασεις!Με γεια τα πραγματακια του μωρου σου!

Ρινουλα εχεις δικιο, ειδικα οταν ειναι το 1ο εχεις τοσο πολλα να σκεφτεις και να αγορασεις!Αχ!

just_Annoula μη στεναχωριεσαι βρε κοριτσι μου!Θα ειναι ο υπερηχος του γιατρου!Εμενα ο δικος μου παντα εβγαζε 3d φωτογραφια σε ολα τα ζευγαρια!Να ξερεις πως δεν ειναι μονο τα κιλα που μπορει να εμποδισουν εναν υπερηχο, μπορει να ειναι ενα γεματο εντερο ακομα κι ενα οσο τοσο διαμπερες δερμα της μαμας!Εμενα ο δικος μου για καλη ορατοτητα προτεινει να εισαι νηστικη, καφε ή τσαι με 1-2 φρυγανιες αλλα οχι γαλα και αν υπαρχει θεμα δυσκοιλιοτητας σιροπι τις 3 προηγουμενες βραδιες!

xrysakoski τελος καλο ολα καλα!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΚ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΜΠΛΑΣΤΡΟ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΕΙΧΕ Κ ΠΥΡΕΤΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΜΟΥΝ Κ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ!!!ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΕΙ ΤΟ ΕΜΠΛΑΣΤΡΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΡΛΟΥΣ ΚΟΥΝΙΕΜΑΙ!!!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Περαστικα σε εσενα Τονια και τον Απολλωνα!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Περαστικα σε εσενα Τονια και τον Απολλωνα!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΙΩΑΝΝΑΚΙ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ??ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ?ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΧΕΤΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Κ ΤΗΝ Β?ΕΜΕΙΣ 7-12!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις