Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
651 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 651 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα ειμαι αν και ψιλοβαριεμαι να κανω οτιδηποτε!Το μπεμπακι καλα ειναι το ακουσα το πρωι!Οχι ακομα δεν ξερουμε!Το επομενο μας ραντεβου ειναι για τη β επιπεδου στις 22/11!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Καλα ειμαι αν και ψιλοβαριεμαι να κανω οτιδηποτε!Το μπεμπακι καλα ειναι το ακουσα το πρωι!Οχι ακομα δεν ξερουμε!Το επομενο μας ραντεβου ειναι για τη β επιπεδου στις 22/11!

εεεε που θα παει ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ..ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ...ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΑΠΛΑ Η ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ Β??ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕΑ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΟ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Που θα παει θα τα ανοιξει τα ποδαρακια του!Λογω του πλακουντα πρεπει να προσεχω να μην κανω αποτομες κινησεις, να μη σηκωνω βαρη, να ξεκουραζομαι κλπ.Κανω καποιες δουλειες οπως να μαγειρευω, να απλωνω με προσοχη ρουχα, να σκουπιζω με απλη σκουπα κι οχι ηλεκτρικη...τα light δηλαδη!χαχαχα!Στο Ιατρειο του γιατρου θα την κανω που εχει καλυτερο υπερηχο ακομα κι απο το νοσοκομειο!Θα της κανεις τα πρωτα της ψωνια;τι ωραια!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Που θα παει θα τα ανοιξει τα ποδαρακια του!Λογω του πλακουντα πρεπει να προσεχω να μην κανω αποτομες κινησεις, να μη σηκωνω βαρη, να ξεκουραζομαι κλπ.Κανω καποιες δουλειες οπως να μαγειρευω, να απλωνω με προσοχη ρουχα, να σκουπιζω με απλη σκουπα κι οχι ηλεκτρικη...τα light δηλαδη!χαχαχα!Στο Ιατρειο του γιατρου θα την κανω που εχει καλυτερο υπερηχο ακομα κι απο το νοσοκομειο!Θα της κανεις τα πρωτα της ψωνια;τι ωραια!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!ΕΜΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ...ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΜΙΑΣ Κ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ..ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑΣ Κ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ Κ UNISEX...ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑΠΙ!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε ευχαριστω!Κι εσεις με το καλο!Οσο για τα οικονομικα σε καταλαβαινω απολυτα!Εμεις ειχαμε ενα μικρο ποσο απο τα χρηματα του γαμου μας και το τραβαμε απο εδω το τεντωνουμε απο εκει να μας φτασει για τα πραγματα του μωρου...εμεις σαν πρωτο πρεπει να τα παρουμε ολα!Η χαζομαρα ειναι οτι δε δουλευω εγω και τελειωσε και το ταμειο μου!Αν δουλευα δε θα φοβομουν τιποτα...τα καλυτερα θα του επαιρνα!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Σε ευχαριστω!Κι εσεις με το καλο!Οσο για τα οικονομικα σε καταλαβαινω απολυτα!Εμεις ειχαμε ενα μικρο ποσο απο τα χρηματα του γαμου μας και το τραβαμε απο εδω το τεντωνουμε απο εκει να μας φτασει για τα πραγματα του μωρου...εμεις σαν πρωτο πρεπει να τα παρουμε ολα!Η χαζομαρα ειναι οτι δε δουλευω εγω και τελειωσε και το ταμειο μου!Αν δουλευα δε θα φοβομουν τιποτα...τα καλυτερα θα του επαιρνα!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΟΡΙΝ...ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ...ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ Κ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΕΑΝ ΘΕΣ!!!
ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΩ ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΑ.....ΕΑΝ ΘΕΣ ΜΙΛΑΜΕ Κ ΣΤΟ ΤΗΛ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!Πιστευω πως θα εχω και δωρακια στην αρχη απο συγγενεις και φιλους ειδικα στα ρουχα και στην προικα αλλα αν ειναι θα σου πω!Και παλι ευχαριστω!Μονο και μονο η σκεψη μετραει!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσάκια!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:Καλησπέρα κορίτσάκια!!

καλησπερα μανουλα!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!Πιστευω πως θα εχω και δωρακια στην αρχη απο συγγενεις και φιλους ειδικα στα ρουχα και στην προικα αλλα αν ειναι θα σου πω!Και παλι ευχαριστω!Μονο και μονο η σκεψη μετραει!

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΙΝΟΥΛΑ!!!!

ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΚΑΤΙ ΡΟΥΧΑΑΑ ΦΙΛΙΑ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τονια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωάννα αν είναι κορίτσι μπορώ εγώ να συ στείλω κάποια πράγματα από τη μικρή μου! Πες μου αν είναι και θες, κρίμα ν απάνε χαμένα.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:Ιωάννα αν είναι κορίτσι μπορώ εγώ να συ στείλω κάποια πράγματα από τη μικρή μου! Πες μου αν είναι και θες, κρίμα ν απάνε χαμένα.

Σε ευχαριστω πολυ![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και όποια άλλη μαμά θέλει βέβαια, αν έχει κοριτσάκι ας μου πει να της στείλω μερικά πραγμτάκια!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρινουλα δε θα θελες 3ο;

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δε νομίζω να κάνουμε τρίτο... Ε, αν αλλάξουμε γνώμη, όλο και κάποια άλλη μαμά θα μου δώσει κι εμένα!
Σοβαρά τώρα, όταν βγάλω τα ρούχα της μικρής μου, ό,τι είναι κοριτσιστικο θα το δωσω, οπότε αν καποια θέλει ευχαριστως. Θα τα ξαναπούμε και αργότερα.

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γλυκούλες μου τι κάνετε;;
Εμείς πήγαμε μια βόλτα και τώρα είμαι πτώμα!!! Σαν μωρό! Άσε που χασμουριέμαι οοοοοόόλη μέρα!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εμείς βόλτα και τα φτύσαμε οικογενιεακώς!

Ιφιγενεια13

Ιφιγενεια13
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ioanna85 έγραψε:Καλημερα!

Ιφιγενεια πιστεψε το!Εκοψες κιολας την κορδελα της μεσης...εισαι 20 και 3!Χαμηλα κλωτσαει κι εμενα, στο 2ο τριμηνο δεν εχει ανεβει τοσο πολυ ο πλακουντας μας!Με το καλο κι η δικη σου β επιπεδου!Θα περιμενουμε νεα σας!Εδω στο πρωτο τριμηνο στην εξεταση ουρων εδειξε κατι και εκανα για λιγες μερες πλυσεις με μπεταντιν!Στην εγκυμοσυνη επειδη εχουμε περισσοτερα υγρα ειναι λογικο να αναπτυσσονται και περισσοτεροι μικροοργανισμοι!Με την κρεμα θα ειναι ολα καλα!

Ελευθερια ειναι πολυ σταθερα σουτιεν!Αξιζει να τα δοκιμασεις!Με γεια τα πραγματακια του μωρου σου!

Ρινουλα εχεις δικιο, ειδικα οταν ειναι το 1ο εχεις τοσο πολλα να σκεφτεις και να αγορασεις!Αχ!

just_Annoula μη στεναχωριεσαι βρε κοριτσι μου!Θα ειναι ο υπερηχος του γιατρου!Εμενα ο δικος μου παντα εβγαζε 3d φωτογραφια σε ολα τα ζευγαρια!Να ξερεις πως δεν ειναι μονο τα κιλα που μπορει να εμποδισουν εναν υπερηχο, μπορει να ειναι ενα γεματο εντερο ακομα κι ενα οσο τοσο διαμπερες δερμα της μαμας!Εμενα ο δικος μου για καλη ορατοτητα προτεινει να εισαι νηστικη, καφε ή τσαι με 1-2 φρυγανιες αλλα οχι γαλα και αν υπαρχει θεμα δυσκοιλιοτητας σιροπι τις 3 προηγουμενες βραδιες!

xrysakoski τελος καλο ολα καλα!

Κι εσυ κοντα μου εισαι ιωαννα μου! Με το καλο κοπελα μου! Ποτε εχεις β επιπεδου ;

Fiona84

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα κορίτσια!!!
Προχθές είχα πάει στον γιατρό και όλα βαίνουν ομαλώς!!Είδαμε τον σπουργιτάκο μας, ο οποίος είναι ντροπαλός και έχει μονίμως τα χεράκια μπροστά στο μουτράκι του!!!Είναι 260 εκ και μου φάνηκε πολύ η διαφορά με την τελευταία φορά που είχα πάει!!Μας τον έδωσε και σε DVD και φαίνεται τέλεια, ειδικά το σωματάκι του!!! Very Happy
Λοιπόν, ως προς την κολύμβηση για τις εγκύους, οι εντυπώσεις μου είναι άριστες!!!Εκανα ενα δοκιμαστικο εχθές και μου άρεσε πάρα πολύ. Διαρκεί 40 λεπτά, αλλά πολύ παραγωγικά λεπτά, διότι κάνουμε ασκήσεις που είναι ευχάριστες και παράλληλα γυμνάζομαστε κιόλας. Χθες το βράδυ η διάθεση μου δεν ήταν και πολύ καλή, αλλά με το που μπήκα στο νερό, ένιωσα τέλεια! Το περιβάλλον ήταν εξίσου καλό και η γυμνάστρια πολύ συμπαθητική!!Συνεπώς θα το δοκιμάσω για τον Νοέμβριο και για αργότερα, ίδωμεν!!
Εσεις τι νεά???

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΜΙΑΣ Κ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΕ ΠΥΡΕΤΟ Κ ΑΝΥΣΗΧΙΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!Καλησπερα!Χαθηκα η γυναικα σημερα!

Ρινουλα εγω ακομα πρωτο δεν εκανα 3ο ονειρευομαι αντιθετα με τον αντρα μου βεβαια που θελει 2!

just_Annoula κι ενω λεγαν πως το 1ο τριμηνο ειναι δυσκολο κι εγω τωρα τελευταια κουραζομαι πολυ ευκολα!

Ιφιγενεια εμεις εχουμε β επιπεδου στις 22 του μηνα!Ανυπομονω να δω αν ειναι καλα!

Φιονα χαιρομαι που σου αρεσε τοσο!Η καλη ψυχολογια στην εγκυο ειναι πολυ σημαντικη!Κι ο μπεμπακος καλα ε; Μπραβο σας!

Τονια ξανα περαστικα σας!Να προσεχεις κι εσυ να μην κολλησεις και βασανιστεις!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ιωαννα μου σε ευχαριστω..βεβαι το να μην κολλησω δεν το κοβω φετος!!!!!αλλα εχω παθει ανοσια πλεον!!!
εγω πλεον δεν νιωθω τοσο κουρασμενη οσο ενιωθα..μαλλον επαθα κ εδω ανοσια...
εγω δεν ηθελα ουτε δευτερο μωρο...με επεισε τελικα ο αντρας μου..μολις λοιποον γεννησα τον δευτερο ειπα θελω κ τριτο!!!!!!!!!!!!1

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τονια εσυ που τα πιανεις με το φου;;; Διαβασα στο αλλο θεμα για τη φιλη σου!Απαραδεκτη!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Τονια εσυ που τα πιανεις με το φου;;; Διαβασα στο αλλο θεμα για τη φιλη σου!Απαραδεκτη!

ΧΑΧΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ Ε?ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!!!!ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ....ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις