351 Απ: Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 Σαβ Οκτ 20, 2012 9:20 pm
Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστώ πολύ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
annoyla έγραψε:ioanna85 έγραψε:Αννα το καταλαβαινω πολυ καλα αυτο που λες γιατι κι εγω ανεργη ειμαι πανω απο χρονο και ο μισθος του αντρα μου ειναι πετσοκομενος!Αλλα αν δε σε καλυπτει σε τιποτα ο γιατρος σου ποιο το νοημα;Δεν εχει υπερηχο; τοτε τι βλεπει βρε κοριτσι μου στα ραντεβου; Ειδες τα χερακια του ποσα δαχτυλακια εχουν; τον εγκεφαλο του; την καρδουλα του; το βαρος του; το υψος; Και φαρμακα σου δινει ετσι συμφωνα με το μεσο ορο;Κι αφου τους υπερηχους πας εξω και τους κανεις και πληρωνεις γιατι δεν κανεις συμφωνια με εναν ιδιωτη γιατρο να σε παρακολουθει μεχρι τελους αλλα οταν ερθει η ωρα να γεννησεις σε δημοσιο; Ξεκαθαρες κουβεντες!Το ξερω οτι γινεται τουλαχιστον εδω γιατι δουλευα σε εναν γιατρο!
Συγνωμη που σου τα λεω ολα αυτα απλα ειμαι λιγο ευαισθητη σε αυτο το θεμα!
Στο γιατρο παω και βλεπει τις εξετασεις μου...δεν με εξεταζει εκεινος σε κατι!Να φανταστεις πηγα Αθηνα για αυχενικη και ο γιατρος μου εδω μου ειπε οτι το επομενο υπερηχο θα ειναι πια στη β επιπεδου!Εγω απο μονη μου πηγα πριν μια βδομαδα στην ιδιωτικη κλινικη...σιγα μην αφηνω να περναει α καιρος χωρις να βλεπω οτι ολα ειναι καλα...!!Ο γιατρος στην ιδιωτικη μου ειπε οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα να πηγαινω σε εκεινον και μετα να γεννησω στο δημοσιο,αλλα το σκεφτομαι...να φυγω τωρα απο το γιατρο μου και μετα να παω να του πω γενναω και ηρθα??Δεν ξερω...εδω δυστυχως οι γιατροι ειναι καπως..να φανταστεις μια φιλη μου γεννησε στο δημοσιο και ο γιατρος της ζητησε λεφτα!Του ειπε οτι δεν μπορει να του δωσει και οταν πηγε να της κοψει τα ραμματα της καισαρικης της ειπε κανονικα ουτε αυτο δεν επρεπε να σου κανω και στο επομενο να μην ερθεις σε μενα ξανα!!Γι αυτο σου λεω...χαλια η κατασταση εδω!!
goldangel1990 έγραψε:καλησπέρα κοριτσάκια μου,λοιπον τα νέα μου πριν 1 εβδομάδα που πήγα γιατρό ήταν οτι η μπεμπούλα έγινε 400γρ,και εγω δεν πήρα καθόλου βάροος ακομα..Μα εδω και μια εβδομάδα εχει ανοιξει η όρεξη μου!!! περιμένουμε την β επιπέδου στις 30 οκτωμβρίου!
ioanna85 έγραψε:Καλημερα κοριτσια!
Ρινουλα περαστικα σου!
Εβελιν με το καλο να κανετε την β επιπεδου σας!εμεις αργουμε ακομα!
Κοριτσια σκεφτεστε ηδη το δωματιο του μωρου σας η θεωρειτε οτι ειναι νωρις ή γρουσουζια;
annoyla έγραψε:ioanna85 έγραψε:Καλημερα κοριτσια!
Ρινουλα περαστικα σου!
Εβελιν με το καλο να κανετε την β επιπεδου σας!εμεις αργουμε ακομα!
Κοριτσια σκεφτεστε ηδη το δωματιο του μωρου σας η θεωρειτε οτι ειναι νωρις ή γρουσουζια;
Ε όχι και νωρίς!!Εγώ είχα αρχίσει να ονειρεύομαι το δωμάτιο πριν μείνω έγκυος!!Γιατί να είναι γρουσουζιά??Δυστυχώς κούκλα μου αν είναι να συμβεί κάτι φτου φτου φτου το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το έχουν προκαλέσει τα σχέδια και τα όνειρά μας!!Και δεν είναι και νωρίς...ξέρεις πώς θα περάσει ο καιρός??Ούτε που θα το καταλάβουμε!!!!
ioanna85 έγραψε:Εμας Τονια δε λεει να μας πει τι ειναι!Χαχαχα!Ωραιο συνδυασμο διαλεξες!Θα το εχεις το μωρακι μονο του ή με τα αγορακια σου στο δωματιο;
ioanna85 έγραψε:xrysakoski σε εμενα αναφερεσαι; ναι το πρωτο μου ειναι, φαινεται; χαχαχα!Κοιτα να δεις πως το εχω σκεφτει...το σαββατο μπαινω στον πεμπτο, ηδη ξερουμε πως ειναι ολα καλα και σε ενα μηνα εχουμε και την β επιπεδου!Θελω να βαψω το δωματιο και να κανω τρυπες στον τοιχο πριν στρωσω για να γλιτωσω και ατσαλια αλλα και τωρα που ακομα εχει καλο καιρο και μπορω να αεριζω καλα τα δωματια!Επισης τα επιπλα να παραγγειλω θα κανουν κανα μηνα!Ασε που εχω και στο μυαλο μου πως αν γεννηθει και νωριτερα (7μηνων) θελω να εχω ετοιμα πλυμενα και τακτοποιημενα στη σιφονιερα του τα ρουχαλακια του!
Με θεωρεις υπερβολικη;
just_Annoula έγραψε:Κι εγώ για μετά τα Χριστούγεννα λέω να ξεκινήσω... Βέβαια έχω αρχίσει να σκέφτομαι - φαντάζομαι διάφορα...!
Χρύσα γνωρίζεις κανένα άτομο που να φτιάχνει τοιχογραφίες;;
ΑΚΟΜΑ ΑΦΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΠΑ?ioanna85 έγραψε:xrysakoski μαλλον αγορι!δεν ανοιγει τα ποδια του με τιποτα!χαχαχα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης