Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
646 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 646 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστώ πολύ!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KORITSIA!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ....

tzeniko

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σας νέες μανούλες! Smile

goldangel1990

goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπέρα κοριτσάκια μου,λοιπον τα νέα μου πριν 1 εβδομάδα που πήγα γιατρό ήταν οτι η μπεμπούλα έγινε 400γρ,και εγω δεν πήρα καθόλου βάροος ακομα..Μα εδω και μια εβδομάδα εχει ανοιξει η όρεξη μου!!! pig pig pig pig pig pig περιμένουμε την β επιπέδου στις 30 οκτωμβρίου!

tzeniko

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
annoyla έγραψε:
ioanna85 έγραψε:Αννα το καταλαβαινω πολυ καλα αυτο που λες γιατι κι εγω ανεργη ειμαι πανω απο χρονο και ο μισθος του αντρα μου ειναι πετσοκομενος!Αλλα αν δε σε καλυπτει σε τιποτα ο γιατρος σου ποιο το νοημα;Δεν εχει υπερηχο; τοτε τι βλεπει βρε κοριτσι μου στα ραντεβου; Ειδες τα χερακια του ποσα δαχτυλακια εχουν; τον εγκεφαλο του; την καρδουλα του; το βαρος του; το υψος; Και φαρμακα σου δινει ετσι συμφωνα με το μεσο ορο;Κι αφου τους υπερηχους πας εξω και τους κανεις και πληρωνεις γιατι δεν κανεις συμφωνια με εναν ιδιωτη γιατρο να σε παρακολουθει μεχρι τελους αλλα οταν ερθει η ωρα να γεννησεις σε δημοσιο; Ξεκαθαρες κουβεντες!Το ξερω οτι γινεται τουλαχιστον εδω γιατι δουλευα σε εναν γιατρο!

Συγνωμη που σου τα λεω ολα αυτα απλα ειμαι λιγο ευαισθητη σε αυτο το θεμα!

Στο γιατρο παω και βλεπει τις εξετασεις μου...δεν με εξεταζει εκεινος σε κατι!Να φανταστεις πηγα Αθηνα για αυχενικη και ο γιατρος μου εδω μου ειπε οτι το επομενο υπερηχο θα ειναι πια στη β επιπεδου!Εγω απο μονη μου πηγα πριν μια βδομαδα στην ιδιωτικη κλινικη...σιγα μην αφηνω να περναει α καιρος χωρις να βλεπω οτι ολα ειναι καλα...!!Ο γιατρος στην ιδιωτικη μου ειπε οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα να πηγαινω σε εκεινον και μετα να γεννησω στο δημοσιο,αλλα το σκεφτομαι...να φυγω τωρα απο το γιατρο μου και μετα να παω να του πω γενναω και ηρθα??Δεν ξερω...εδω δυστυχως οι γιατροι ειναι καπως..να φανταστεις μια φιλη μου γεννησε στο δημοσιο και ο γιατρος της ζητησε λεφτα!Του ειπε οτι δεν μπορει να του δωσει και οταν πηγε να της κοψει τα ραμματα της καισαρικης της ειπε κανονικα ουτε αυτο δεν επρεπε να σου κανω και στο επομενο να μην ερθεις σε μενα ξανα!!Γι αυτο σου λεω...χαλια η κατασταση εδω!!

Εκνευρίζομαι τόσο πολύ με τα καθίκια που υπάρχουν για γιατροί!

goldangel1990

goldangel1990
Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 15 990599

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσια!

Ρινουλα περαστικα σου!

Εβελιν με το καλο να κανετε την β επιπεδου σας!εμεις αργουμε ακομα!

Κοριτσια σκεφτεστε ηδη το δωματιο του μωρου σας η θεωρειτε οτι ειναι νωρις ή γρουσουζια;

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
goldangel1990 έγραψε:καλησπέρα κοριτσάκια μου,λοιπον τα νέα μου πριν 1 εβδομάδα που πήγα γιατρό ήταν οτι η μπεμπούλα έγινε 400γρ,και εγω δεν πήρα καθόλου βάροος ακομα..Μα εδω και μια εβδομάδα εχει ανοιξει η όρεξη μου!!! pig pig pig pig pig pig περιμένουμε την β επιπέδου στις 30 οκτωμβρίου!

Τυχερούλα!!!Εγώ μέχρι στιγμής έχω χτυπήσει 3 κιλάκια και συνεχίζω!!!Έκλεισα κι εγώ σήμερα για β επιπέδου στις 31!!Θα μου πεις εσύ πρώτη τα νέα σου!!Άραγε θα μας δώσουν και dvd??Γιατί ο μπαμπάς μας εμάς δεν θα μπορέσει να είναι μαζί και ήθελα να τον δει κι εκείνος τον μικρούλη μας!!Πού θα την κάνεις εσύ??

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:Καλημερα κοριτσια!

Ρινουλα περαστικα σου!

Κοριτσια σκεφτεστε ηδη το δωματιο του μωρου σας η θεωρειτε οτι ειναι νωρις ή γρουσουζια;

Ε όχι και νωρίς!!Εγώ είχα αρχίσει να ονειρεύομαι το δωμάτιο πριν μείνω έγκυος!!Γιατί να είναι γρουσουζιά??Δυστυχώς κούκλα μου αν είναι να συμβεί κάτι φτου φτου φτου το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το έχουν προκαλέσει τα σχέδια και τα όνειρά μας!!Και δεν είναι και νωρίς...ξέρεις πώς θα περάσει ο καιρός??Ούτε που θα το καταλάβουμε!!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 15 536304 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 15 536304 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 15 536304

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
annoyla έγραψε:
ioanna85 έγραψε:Καλημερα κοριτσια!

Ρινουλα περαστικα σου!

Ε όχι και νωρίς!!Εγώ είχα αρχίσει να ονειρεύομαι το δωμάτιο πριν μείνω έγκυος!!Γιατί να είναι γρουσουζιά??Δυστυχώς κούκλα μου αν είναι να συμβεί κάτι φτου φτου φτου το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το έχουν προκαλέσει τα σχέδια και τα όνειρά μας!!Και δεν είναι και νωρίς...ξέρεις πώς θα περάσει ο καιρός??Ούτε που θα το καταλάβουμε!!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 15 536304 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 15 536304 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 15 536304

Εγώ τα έχω ήδη διαλέξει τα πράγματα για το δωμάτιο του μωρού, ούτως ή άλλως θα είναι ουδέτερο, οπότε δε με πειράζει αν αλλάξει φύλο στην πορεία! Προς το παρόν θα βάλω τους άντρες της οικογένειας να το βάψουν και να κολλήσουν τα αυτοκόλλητα στον τοίχο. Τον επόμενο μήνα ομως έχω σκοπό να παραγγείλω το κρεβατάκι και το καρότσι. Είμαι ήδη ξάπλα όλη μέρα και δε βγαίνω έξω, αν χρειαστεί να είμαι έτσι μέχρι το τέλος, σίγουρα τους τελευταίους μήνες θα είναι πολύ πιο δύσκολο για μένα να τα ετοιμάσω όπως πρέπει.
Μάλιστα έχω ήδη πάρει το ρηλάξ (!!!) που ήθελα, το οποίο βρήκα από μια κοπέλα σχεδόν αχρησιμοποίητο και στη μισή τιμή. Μέχρι να το χρησιμοποιήσει το δικό μου μωρό, θα το χρησιμοποιεί η ανιψιά μου όποτε μας επισκέπτεται Smile
Όσο για τη γρουσουζιά.....είπαμε κορίτσια: αισιοδοξία και μόνο αισιοδοξία!!!!! καμιά μας δεν πρέπει να σκέφτεται ότι θα συμβεί κάτι κακό, γιατί σίγουρα επηρεάζεται το μωράκι μας από τις μαύρες μας σκέψεις Sad

(Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο Wink )

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν θεωρω εγω πως ειναι νωρις αλλα με εφαγε η πεθερα μου και πιπιλιζει το μυαλο και του αντρα μου!Οσο για το γρουσουζια ουτε εγω το ασπαζομαι γιατι και το αλλο που το εχασα ηταν θελημα θεου να γινει!
Κι εγω σκεφτομαι να το βαψω απαλο πρασινακι, να βαλω αυτοκολλητο δεντρο που ηδη εχω βρει αλλα δεν εχω παραγγειλει στο ιντερνετ και κουνια με σιφονιερα και ραφακια σκεφτομαι σε ασπρο χρωμα!Ολα ουδετερα δηλαδη!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΦΩ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ..ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΜΕΤΑ!!!

Κ ΚΑΤΙ ΕΞΤΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΨΝΙΖΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ..
ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΑΛΟ ΠΡΑΣΙΝΑΚΙ ΜΕ ΛΙΛΑ ΑΠΑΛΟ..

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμας Τονια δε λεει να μας πει τι ειναι!Χαχαχα!Ωραιο συνδυασμο διαλεξες!Θα το εχεις το μωρακι μονο του ή με τα αγορακια σου στο δωματιο;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Εμας Τονια δε λεει να μας πει τι ειναι!Χαχαχα!Ωραιο συνδυασμο διαλεξες!Θα το εχεις το μωρακι μονο του ή με τα αγορακια σου στο δωματιο;

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΕ ΜΟΝΑ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙΑ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕ ΚΡΕΒΑΤΙ...
Η ΜΠΕΜΠΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΔΩΜΑΤΙΟ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια χαρα θα ειναι!Θα μαθει μωρε αλλιως αν φοβασαι παρε του τα καγκελακια που ανεβοκατεβαινουν!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ?ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysakoski σε εμενα αναφερεσαι; ναι το πρωτο μου ειναι, φαινεται; χαχαχα!Κοιτα να δεις πως το εχω σκεφτει...το σαββατο μπαινω στον πεμπτο, ηδη ξερουμε πως ειναι ολα καλα και σε ενα μηνα εχουμε και την β επιπεδου!Θελω να βαψω το δωματιο και να κανω τρυπες στον τοιχο πριν στρωσω για να γλιτωσω και ατσαλια αλλα και τωρα που ακομα εχει καλο καιρο και μπορω να αεριζω καλα τα δωματια!Επισης τα επιπλα να παραγγειλω θα κανουν κανα μηνα!Ασε που εχω και στο μυαλο μου πως αν γεννηθει και νωριτερα (7μηνων) θελω να εχω ετοιμα πλυμενα και τακτοποιημενα στη σιφονιερα του τα ρουχαλακια του!
Με θεωρεις υπερβολικη;

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:xrysakoski σε εμενα αναφερεσαι; ναι το πρωτο μου ειναι, φαινεται; χαχαχα!Κοιτα να δεις πως το εχω σκεφτει...το σαββατο μπαινω στον πεμπτο, ηδη ξερουμε πως ειναι ολα καλα και σε ενα μηνα εχουμε και την β επιπεδου!Θελω να βαψω το δωματιο και να κανω τρυπες στον τοιχο πριν στρωσω για να γλιτωσω και ατσαλια αλλα και τωρα που ακομα εχει καλο καιρο και μπορω να αεριζω καλα τα δωματια!Επισης τα επιπλα να παραγγειλω θα κανουν κανα μηνα!Ασε που εχω και στο μυαλο μου πως αν γεννηθει και νωριτερα (7μηνων) θελω να εχω ετοιμα πλυμενα και τακτοποιημενα στη σιφονιερα του τα ρουχαλακια του!
Με θεωρεις υπερβολικη;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΠΡΟΩΡΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ? ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΚΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...ΕΓΩ ΕΧΩ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δε μου ειπε κατι αλλα θελω να ειναι ολα ετοιμα απο νωρις!Εχω β επιπεδου 22/11!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ...ΤΙ ΕΧΕΙΣ?ΚΟΡΙΤΣΙ Ι ΑΓΟΡΙ?

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εγώ για μετά τα Χριστούγεννα λέω να ξεκινήσω... Βέβαια έχω αρχίσει να σκέφτομαι - φαντάζομαι διάφορα...!

Χρύσα γνωρίζεις κανένα άτομο που να φτιάχνει τοιχογραφίες;;

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
just_Annoula έγραψε:Κι εγώ για μετά τα Χριστούγεννα λέω να ξεκινήσω... Βέβαια έχω αρχίσει να σκέφτομαι - φαντάζομαι διάφορα...!

Χρύσα γνωρίζεις κανένα άτομο που να φτιάχνει τοιχογραφίες;;

ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΨΕΙΣ?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysakoski μαλλον αγορι!δεν ανοιγει τα ποδια του με τιποτα!χαχαχα!

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μετά τα Χριστούγεννα σίγουρα. Ρώτησε και πες μου αν είναι!!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:xrysakoski μαλλον αγορι!δεν ανοιγει τα ποδια του με τιποτα!χαχαχα!

ΑΚΟΜΑ ΑΦΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΠΑ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις