Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
671 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 671 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysakoski το παιδι μου ειναι απο σπιτι!εχει αρχες!δεν ανοιγει οπου κι οπου τα ποδια του!χαχαχα!
απλα οσες φορες πηγαμε στο γιατρο δεν ειχε καλη θεση!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Μια χαρα θα ειναι!Θα μαθει μωρε αλλιως αν φοβασαι παρε του τα καγκελακια που ανεβοκατεβαινουν!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΚΑΓΚΕΛΑΚΙΑ Κ ΣΤΑ 2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ...ΥΠΟΜΟΝΗ...
ΕΓΩ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσακια! Πως ειναι οι κοιλιτσες σας; Φουσκώνουν;

Τονια στις 29 εχετε κι εσεις ραντεβου;κι εμεις!κι εγω ανυπομονω να το βαψω!Θελω να ξεκινησω....

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΦΘΙΝΟΠΟΡΙΝΟ ΚΑΙΡΟ... ΑΠΟ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ?ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ?

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Καλημερα κοριτσακια! Πως ειναι οι κοιλιτσες σας; Φουσκώνουν;

Τονια στις 29 εχετε κι εσεις ραντεβου;κι εμεις!κι εγω ανυπομονω να το βαψω!Θελω να ξεκινησω....

ΙΩΑΝΝΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ....ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα xrysakoski, Χρυσα σε λενε;

Εδω εχει λιακαδα και 22 βαθμους!Μια χαρα δηλαδη!
Η κοιλιτσα φουσκωνει αν και οποιος μαθαινει πως εντος ολιγου μπαινω στον 5ο με κοιτα με δυσπιστια!Ναι το νοιωθω ειδικα οταν ειμαι ξαπλωμενη!
Κοιτα εμεις μενουμε Πατρα και ειμαι αναμεσα σε 2 κουνιες-σιφωνιερες που θα παραγγειλω ειτε απο το Ηρα ειτε απο το Λητω!Αυτοκολλητο απο το http://www.livewall.gr/, ραφακια απο το praktiker μιας κοι εδω δεν εχει ΙΚΕΑ και παει λεγοντας...

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:καλημερα xrysakoski, Χρυσα σε λενε;

Εδω εχει λιακαδα και 22 βαθμους!Μια χαρα δηλαδη!
Η κοιλιτσα φουσκωνει αν και οποιος μαθαινει πως εντος ολιγου μπαινω στον 5ο με κοιτα με δυσπιστια!Ναι το νοιωθω ειδικα οταν ειμαι ξαπλωμενη!
Κοιτα εμεις μενουμε Πατρα και ειμαι αναμεσα σε 2 κουνιες-σιφωνιερες που θα παραγγειλω ειτε απο το Ηρα ειτε απο το Λητω!Αυτοκολλητο απο το http://www.livewall.gr/, ραφακια απο το praktiker μιας κοι εδω δεν εχει ΙΚΕΑ και παει λεγοντας...

NAI XRYSA ΜΕ ΛΕΝΕ...ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ....ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΟΙ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΕΓΩ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ ΕΕ ΑΜΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσα μου οσο περναει ο καιρος τοσο και πιο πολυ θα το νοιωθεις το ψαρακι σου!
Ακου αυτο το νανουρισμα...
Αν και λιγο θλιμμενο οχι στα λογια αλλα στον τονο ας το πω ειναι πολυ γλυκο...

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Χρυσα μου οσο περναει ο καιρος τοσο και πιο πολυ θα το νοιωθεις το ψαρακι σου!
Ακου αυτο το νανουρισμα...
Αν και λιγο θλιμμενο οχι στα λογια αλλα στον τονο ας το πω ειναι πολυ γλυκο...

ΞΕΡΩ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ CD ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια!!!!Έρχεται νομίζω επιτέλους ο χειμώνας!!!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 16 215994 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 16 215994 Ετοιμασίες βλέπω!!Εμένα το σπίτι μου δεν θα είναι έτοιμο πριν τις γιορτές,οπότε και το δωμάτιο του μπέμπη δεν γίνεται να ετοιμαστεί νωρίτερα Very Happy Very Happy !!!Και ήθελα να του ζωγραφίσω το μικρό πρίγκιπα,αλλά μέχρι τότε δεν νομίζω να μπορώ να κάνω και πολλά,οπότε μάλλον θα τον πάρω σε αυτοκόλλητο Wink Χρώμα σκέφτομαι φωτεινό πράσινο με πορτοκαλί ή κίτρινο...και είδα και στα λητώ μια τέλεια κούνια με το winnie αρκετά ουδέτερη νομίζω....αχχχχχ με βάλατε στο κλίμα και ανυπομονώ!!Β επιπέδου την επόμενη τετάρτη σίγουρα...σήμερα κανόνισα και τα εισιτήρια!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!Αγωνία πάλι!!Ευτυχώς είναι λίγες οι μέρες!Δεν σας είπα...αυτές τις μέρες με τραβούσε έντονα η κοιλιά μου...σήμερα το πρωί ήταν σαν να κοιμήθηκα 3 μηνών και να ξύπνησα 6!!Χαχαχα...μεγάλωσε απότομα Shocked !!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννουλα καλησπερα!
Δε θελω να χειμωνιασει!Με το καλο να τελειωσει το σπιτι σας!
Ωραιο θεμα ο μικρος πριγκηπας!Κι εγω θα θελα να ζωγραφισω τον τοιχο αλλα απο τη μια δεν ξερω καποιον κι απο την αλλη πιστευω θα μου κοστισει αρκετα!Ξερω ποια κουνια λες!κι εμενα μου αρεσε πολυ κι οντως ειναι ουδετερη!Ειναι και πολυ φωτεινη αλλα με αυτη σου προτεινω 1 χρωμα στον τοιχο!Να μην κανει πολυ βαβουρα!Ετσι να μπαινουμε στο κλιμα η εγκυουλες![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Β επιπεδου σε λιγο ε; Με το καλο!Να την ευχαριστηθεις οσο μπορεις γιατι ειναι η καλυτερη εξεταση απο ολες!Η πιο λεπτομερης!
Εισιτηρια; Σε νησι ειστε;
Μηπως φταιει το εντερο για το αποτομο πρηξιμο;Βαζεις κρεμουλα για ραγαδες;

Ιφιγενεια13

Ιφιγενεια13
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Τι κανετε κοριτσακια; Αισθανεσθε τα μωρακια σας; Ο μικρουλης μου απο την αρχη της εβδομαδας εκανε δυναμικη εισοδο.. Με κλωτσαει συνεχεια.ειμαι πολυ πολυ ευτυχισμενη που αισθανομαι το παιδακι μου αλλα περιμενω και τη β επιπεδου στα μεσα νοεμβρη για να δω το προσωπακι του. Το δωματιακι του ειναι φυστικι δεν θ αλλαξω χρωμα. Σκεφτομαι να βαλω παραστασεις στον τοιχο. Θ αρχισω να το ετοιμαζω τα χριστουγεννα !!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια τις καλησπέρες μου!!!!

Δεν είναι ότι πιο όμορφο να ετοιμάζεις το δωμάτιο και τα πράγματα του μωρού;;;;;;;;;;;;;;
Εγώ το κρεβατάκι και το καρότσι θα τα παραγγείλω από το https://beboulino.papakishop.gr/
Τα αυτοκόλλητα για τον τοίχο τα είχα παραγγείλει από το ebay.
Εμένα το δωμάτιο είναι θαλασσί του ουρανού. Στο ίδιο χρώμα θα το ξαναβάψουμε, απλά στον ένα τοίχο εκεί που θα έχω τα αυτοκόλλητα του winnie το κάτω μέρος θα το βάψουμε πράσινο για να ταιριάζει με το γρασίδι που έχουν. Η ντουλάπα έχει ένα λαχανί χρωματάκι Smile

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τελικά είμαι η μοναδική που δεν είμαι σίγουρη αν αυτό που νιώθω είναι η μπέμπα. :-( που θα πάει όμως!! Κορίτσια εγώ το δωμάτιο το φαντάζομαι τελείως ροζ!!! Μήπως παραείμαι υπερβολική;;

Πάντως για έπιπλα και καροτσάκια και διάφορα διάβασα κάτι άλλες συζητήσεις που τα κορίτσια αγόρασαν από ξένα σάιτ σε τρελές τιμές! Ακόμα και 400 ευρώ πιο κάτω!! Αλήθεια, καροτσάκια και τέτοια πότε αγοράζουμε;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα περα ως περα![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ιφιγενεια ναι το αισθανομαι το μωρακι εδω και καποιες μερες!Κυριως οταν ξαπλωνω κι ηρεμω ή οταν κανω καποια κινηση αποτομη που το ξεβολευει!Ειναι οντως ομορφο συναισθημα!Ευχομαι στη β επιπεδου να εχει καλη θεση και να βγαλετε ωραιες φωτο!

Ελευθερία ειναι τοσο ωραιο το συναισθημα να ετοιμαζεις τα πραγματακια ενος ανθρωπακου δικου σου, πληρως εξαρτημενου απο εσενα!Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το beboulino και απο αλλα κοριτσια εδω μεσα που πηραν πραγματα!Ωραια χρωματακια θα εχει το δωματιο!Πολυ φωτεινα!

just_Annoula αν ειναι το πρωτο σου λενε πως καποιες φορες αργεις να το καταλαβεις!Αλλα το μωρακι θα ειναι, τι αλλο;Υποψιαζεσαι το εντερο;Οχι δεν εισαι υπερβολικη απλα κι εγω αν δεν ειχε στην ακρη του μυαλου την πιθανοτητα το επομενο οταν με το καλο κανουμε να ειναι αλλο φυλο ετσι θα αντιδρουσα!Αλλα λεω μεσα μου 2ο παιδι παλι ολα απο την αρχη;Απο το εξωτερικο φοβαμαι λιγο κυριως απο αγνοια κι οχι κατι αλλο!Εχω ηδη αρχισει να τα ψαχνω και μετα τη β επιπεδου θα τα παραγγειλω ολα!

Παλι σεντονι απλωσα!!! Very Happy

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:Αννουλα καλησπερα!
Δε θελω να χειμωνιασει!Με το καλο να τελειωσει το σπιτι σας!
Ωραιο θεμα ο μικρος πριγκηπας!Κι εγω θα θελα να ζωγραφισω τον τοιχο αλλα απο τη μια δεν ξερω καποιον κι απο την αλλη πιστευω θα μου κοστισει αρκετα!Ξερω ποια κουνια λες!κι εμενα μου αρεσε πολυ κι οντως ειναι ουδετερη!Ειναι και πολυ φωτεινη αλλα με αυτη σου προτεινω 1 χρωμα στον τοιχο!Να μην κανει πολυ βαβουρα!Ετσι να μπαινουμε στο κλιμα η εγκυουλες![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Β επιπεδου σε λιγο ε; Με το καλο!Να την ευχαριστηθεις οσο μπορεις γιατι ειναι η καλυτερη εξεταση απο ολες!Η πιο λεπτομερης!
Εισιτηρια; Σε νησι ειστε;
Μηπως φταιει το εντερο για το αποτομο πρηξιμο;Βαζεις κρεμουλα για ραγαδες;

Εγώ έλεγα να το ζωγραφίσω μόνη μου το δωμάτιο,αλλά δεν το βλέπω τελικά!!Για να στο ζωγραφίσουν είναι περίπου 500 ευρώ αν δεν κάνω λάθος...καλά είναι και τα αυτοκολλητάκια!!!Όσο για το χρώμα δίκιο έχεις...θα το μελετήσω...έχω χρόνο!!!Άντε να έρθει η τετάρτη να πάω να δω τη φάτσα του σκατούλη!!Μακάρι να είναι όλα καλά!!Χίο είμαι..γι αυτό έκανα και την αυχενική στην Αθήνα και τώρα τη β!Εδώ δεν κάνουν...μόνο μια φορά το μήνα έρχεται ένας γιατρός που κάνει αυτούς τους υπερήχους ο οποίος δεν ξέρω κατα πόσο είναι πιστοποιημένος και παίρνει και τα διπλάσια λεφτά!!!Δεν πειράζει...θα κάνω και το ταξιδάκι μου!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 16 893968 Όσο για την κοιλιά ελπίζω να είναι το έντερο και να ξεφουσκώσει λιγάκι!!Έχω παστωθεί στις κρέμες από τον τρίτο περίπου Smile ...βάζω τη fissan τη mama και βαζελίνη και αμυγδαλέλαιο!μέχρι στιγμής καλά πάμε!!Δεν έχω δει ακόμα καμιά παλιοραγάδα!!!! Very Happy Very Happy

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
just_Annoula έγραψε:Τελικά είμαι η μοναδική που δεν είμαι σίγουρη αν αυτό που νιώθω είναι η μπέμπα. :-( που θα πάει όμως!! Κορίτσια εγώ το δωμάτιο το φαντάζομαι τελείως ροζ!!! Μήπως παραείμαι υπερβολική;;

Πάντως για έπιπλα και καροτσάκια και διάφορα διάβασα κάτι άλλες συζητήσεις που τα κορίτσια αγόρασαν από ξένα σάιτ σε τρελές τιμές! Ακόμα και 400 ευρώ πιο κάτω!! Αλήθεια, καροτσάκια και τέτοια πότε αγοράζουμε;

Θα την νιώσεις βρε και τη μπέμπα σου...πού θα πάει...άσε που μάλλον τη νιώθεις ήδη!!Σιγά σιγά θα κάνει όλο και πιο αισθητή την παρουσία της!!Κι εγώ αν είχα κοριτσάκι όλα ροζ θα τα κανα!!Τώρα που είναι αγοράκι απλά δεν τα κάνω όλα γαλάζια γιατί δεν μου πολυαρέσει σαν χρώμα!!!Ξέρεις κανένα σαιτ να πάρουμε καμιά ιδέα???

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aννα διαβασα στο φορουμ οτι μια μαμα εβαψε το δωματιο μονη της βαζοντας σε προτζεκτορα ενα σχεδιο πχ μικι μαους και προβαλοντας το στον τοιχο το ζωγραφισε!Ειναι μια ιδεα!500€ Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 16 606100 Λαθος δουλεια διαλεξα!Μια χαρα θα ειναι να κανεις και τη βολτουλα σου στην Αθηνα ετσι για να γιορτασεις μετα και τα καλα αποτελεσματα της β επιπεδου! Wink Ειχα ακουσει στη δουλεια πολλες που προτειναν βαζελινη αλλα εμενα μου τη δινει λιγο γιατι κολλαει!Το αμυγδαλελαιο καλο; εχω ακουσει πως ειναι τελειο να ξεβαφεσαι αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ασφαλες για την κοιλια, εχεις ρωτησει γιατρο γιατι με ενδιαφερει!
Εμενα μου αρεσουν κι αυτα τα πρασινακια...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Μπες εδω και θα δεις πολλα δωματια και πανω απο ολα ρεαλιστικα
http://www.eimaimama.gr/category/4domatia

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟ www.mwroudokosmos.gr ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΕΙΤΕ ΓΝΩΜΕΣ....

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσα δε μου την ανοιγει τη σελιδα!Προσωπικα δεν εχω εμπειρια αλλα ουτε εχω ακουσει κι απο αλλη κοπελα!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Χρυσα δε μου την ανοιγει τη σελιδα!Προσωπικα δεν εχω εμπειρια αλλα ουτε εχω ακουσει κι απο αλλη κοπελα!

ΠΑΤΑ www.moroudokosmos.com εκανα λαθοσ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε ποια κατηγορια ειναι γιατι χαθηκα λιγο...

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπηκες στο site; Αν ναι γενικά έχει μωρούδιακα κοιτά το

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις