Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
647 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 647 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ σε ευχαριστώ θα τα κοιτάξω !!!

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ Ιωάννα μου τέλεια αυτά τα πρασινάκια!!Τελίκα και το μονόχρωμο μια χαρά μου φαίνεται!!Και βλέπω το χεις ψάξει πολύ με τα μπεμπεδοσαιτ!!!Μόλις μου βρίκες δουλειά για την υπόλοιπη μέρα!!Θα τα ψάξω ένα ένα!!!χαχαχαχα!!!Όσο για το αμυγδαλέλαιο είχα ρωτήσει το γιατρό και μου είπε δεν υπάρχει πρόβλημα...υπάρχει και χύμα στα φαρμακεία αλλά εγώ πήρα ένα τις apivita....τώρα αν κάνουν δουλειά ή όχι θα το δούμε σίγουρα σε μερικούς μήνες!!!! Very Happy Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι τα εχω ψαξει τα σαιτ για τα αυτοκολλητα!Βεβαια μπορεις να βρεις διαφορα ακομα και σε καταστηματα οπως τα λητω, τα ηρα, τα jumbo, καποια χρωματοπωλεια αλλα θελω κατι οχι και τοσο πολυφορεμενο!Κατι που θα αρεσει και στο μωρακι να το επεξεργαζεται αλλα κι εμενα σα μοανουλα να μπαινω εκει και να λεω ειναι παιδικο δωματιο βρε παιδι μου!

Και για τα δωματια μου αρεσουν στο ειμαι μαμα (που εδωσα το σαιτ πιο πανω) γιατι οταν τα βλεπεις σε φωτο απο καταστηματα ειναι σαν ψευτικα αλλα οταν μπει το μωρο μεσα και βαλεις ολα τα πρακτικα τοτε ειναι αλλιως το δωματιο!Ωραια αλλα και βολικα!

Ειδατε τι κανει η ανεργια;χαχαχα!

Αννα ευχαριστω για τις πληροφοριες!

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τελεια τα σαιτ!!! 500 ευρω ειναι παααααααααααρα πολλα!! εγω λιγο που κοιταξα στο ιντερνετ ειδα γυρω στα 200-250...! Γιαυτο και το σκεφτομαι!

Οσο για την βαζελινη δεν εχω ακουσει καλα λογια.. Εχει λενε πετρελαιο μεσα... Αν κοιταξεις και αλλες συζητησεις τα ιδια λενε! Για το αμυγδαλελαιο εχω ακουσει τα καλυτερα!!
Εγω βαζω την prevenstria. Αν και πιστευω οτι αν ειναι στο σωμα σου οοοοοοοοτι και να βαλεις θα βγουν!

Κοριτσια!!!! Δουλειες με φουντες εχουμε!!!! Δεν ειναι τελειο??????

Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 17 875502 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 17 875502 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 17 875502

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
just_Annoula και 200€ με 250€ και παλι πολλα ειναι για μενα!Προτιμω να δωσω 50€ να βαψει το δωματιο ενας επαγγελματιας διχως ατσαλιες και αλλα 50€ για ενα ωραιο αυτοκολλητο και να μου μεινουν τα αλλα 100€-150€ να του παρω ενα καλο στρωμα πχ για την κουνια του!Κι αν το κανεις και ουδετερο το δωματιο δε χρειαζεται παλι βαψιμο γιατι δεν ξερεις αν 1 χρονο μετα ξαναμεινεις εγκυος!Θα μου πεις την πας μακρια την βαλιτσα αλλα ολα τα σκεφτομαστε πια!Σιγουρα θα ειναι καταπληκτικη η ζωγραφια αλλα αλλα...
Σας βαζω ενα σαιτ που πραγματικα λατρεψα...
http://www.toixografies.gr/

και για οσες εχουν facebook με περισσοτερο υλικο..
https://www.facebook.com/#!/pages/Nathan-Makris/185697785044

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:ναι το επεξεργαζομαι...

εχω κι αλλα αν θες...

http://www.wallies.gr/index.php?lang=1

http://www.livewall.gr/

http://www.etsy.com/shop/chocovenyl

http://www.cosycorner.gr/el/category/σετ-τεράστια-αυτοκόλλητα-τοίχου/

http://www.stickit.gr/category.php?id_category=132

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ SITE ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΤΟ ΣΙΤΕ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

http://weegallery.com/store/wall-graphics/

http://www.wallforalldecals.com/disney_wall_decals.html

http://www.houseart.gr/

Ριξε μια ματια

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΗΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ WWW.COSYCORNER.GR ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑ..
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΓΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΚΤΟΡ Κ ΕΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΙΤ ΠΑΛΙ..
ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ Κ ΕΣΥ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ/ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ Κ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μια πολύ καλή μου φίλη και κουμπάρα (έχω βαφτίσει και την κορούλα της!) που μένει Αθήνα, κάνει ζωγραφική σε τοίχους. Με τη Μαρία συγκατοικούσαμε και σπουδάζαμε μαζί πριν αρκετά χρονάκια Smile
Μακάρι να μέναμε πιο κοντά, γιατί σίγουρα θα μου ζωγράφιζε τους τοίχους του παιδικού μου!!!

Για όποια κοπέλα ψάχνει για κάτι τέτοιο, σας παραθέτω ένα βιντεάκι που έχει φτιάξει:

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσα συγνωμη δεν το καταλαβα!ναι τα κοιταξα!Σε οσα λεει τιμες φθηνα ειναι!Μερικα απο αυτα τα ειδα και στο beboulino, μπες να συγκρινεις τιμες!να σου πω τι ψαχνω στην κουνια περα απο το σχεδιο και το χρωμα; να εχει 3 θεσεις για το στρωμα που θα με βοηθησει ειδικα στην αρχη, να εχει πιστοποιηση, αν γινεται να μην ανεβοκατεβαινει το καγκελο, να μην εχει τοξικα χρωματα και να εχει ξυλο ή επιστρωση οδοντοφυϊας!Οσο για τη σιφονιερα θελω να ειναι μεγαλη γιατι δε θα ξερω που να τα πρωτοβαλω...φορμακια,κορμακια,εσωρουχακια,πετσετες,σεντονια κλπ κλπ Με τη συναρμολογηση το εχετε; γιατι αν τα παρεις μεσω ιντερνετ θα πρεπει να το κανεις μονη σου!
Αλλα η αληθεια ειναι αλλο να το βλεπεις απο κοντα..το επαθα με κατι κουνιες στα λητω!

Τονια ομορφα ειναι κι αυτα!τα εχω δει!Αντε με το καλο τη Δευτερα!

Ελευθερια πες στην κουμπαρα σου βαζω τα εισιτηρια, στεγη και διατροφη!ελα στο νησι...χαχαχα!ειναι πολυ ομορφα!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Χρυσα συγνωμη δεν το καταλαβα!ναι τα κοιταξα!Σε οσα λεει τιμες φθηνα ειναι!Μερικα απο αυτα τα ειδα και στο beboulino, μπες να συγκρινεις τιμες!να σου πω τι ψαχνω στην κουνια περα απο το σχεδιο και το χρωμα; να εχει 3 θεσεις για το στρωμα που θα με βοηθησει ειδικα στην αρχη, να εχει πιστοποιηση, αν γινεται να μην ανεβοκατεβαινει το καγκελο, να μην εχει τοξικα χρωματα και να εχει ξυλο ή επιστρωση οδοντοφυϊας!Οσο για τη σιφονιερα θελω να ειναι μεγαλη γιατι δε θα ξερω που να τα πρωτοβαλω...φορμακια,κορμακια,εσωρουχακια,πετσετες,σεντονια κλπ κλπ Με τη συναρμολογηση το εχετε; γιατι αν τα παρεις μεσω ιντερνετ θα πρεπει να το κανεις μονη σου!
Αλλα η αληθεια ειναι αλλο να το βλεπεις απο κοντα..το επαθα με κατι κουνιες στα λητω!

Τονια ομορφα ειναι κι αυτα!τα εχω δει!Αντε με το καλο τη Δευτερα!

Ελευθερια πες στην κουμπαρα σου βαζω τα εισιτηρια, στεγη και διατροφη!ελα στο νησι...χαχαχα!ειναι πολυ ομορφα!

Με ενδιαφέρουν γνώμες για το πως σου φάνηκαν τα συγκεκριμένα γιατι λέω να παράγειλω απο εκεί είναι βιοτεχνία κ είμαι φτιάχτα δεν κανείς τίποτα εσυ ....

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:Ελευθερια πες στην κουμπαρα σου βαζω τα εισιτηρια, στεγη και διατροφη!ελα στο νησι...χαχαχα!ειναι πολυ ομορφα!

Αυτό είχα σκοπό να κάνω Ιωάννα μου, αλλά είναι κρίμα να τη φέρω μόνο γι'αυτό...Θα ήθελα να είμαι εκτός καραντίνας και καναπέ - να διασκεδάσουμε και λίγο!!! Να θυμιθούμε και τα νιάτα μας Wink
Δυστυχώς, εγώ πρέπει να είμαι ξάπλα (ένας Θεός ξέρει για πόσο) οπότε είμαι βαρετή παρέα.....

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα τα παρεις ετοιμα συναρμολογημενα δηλαδη;δε θα τα παραγγειλεις!Ποια σου αρεσε;

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:just_Annoula και 200€ με 250€ και παλι πολλα ειναι για μενα!Προτιμω να δωσω 50€ να βαψει το δωματιο ενας επαγγελματιας διχως ατσαλιες και αλλα 50€ για ενα ωραιο αυτοκολλητο και να μου μεινουν τα αλλα 100€-150€ να του παρω ενα καλο στρωμα πχ για την κουνια του!Κι αν το κανεις και ουδετερο το δωματιο δε χρειαζεται παλι βαψιμο γιατι δεν ξερεις αν 1 χρονο μετα ξαναμεινεις εγκυος!Θα μου πεις την πας μακρια την βαλιτσα αλλα ολα τα σκεφτομαστε πια!Σιγουρα θα ειναι καταπληκτικη η ζωγραφια αλλα αλλα...
Σας βαζω ενα σαιτ που πραγματικα λατρεψα...
http://www.toixografies.gr/

και για οσες εχουν facebook με περισσοτερο υλικο..
https://www.facebook.com/#!/pages/Nathan-Makris/185697785044

Ενταξει... ο ανθρωπος δεν εχει αντιπαλο!! Αυτες τις τοιχογραφιες ειδα και ενθουσιαστηκα.... Φυσικα τα χρηματα που ζηταει ουτε καν σαν ιδεα.... Αλλα ειναι εκπληκτικα!!!
Παντως για επιπλα λετε να μην παω σε μαγαζια οπως mothercare και τετοια ε? Θα μου πιασουν τον @@#$% ? Embarassed Embarassed

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
just_Annoula η αληθεια ειναι οτι ειναι πιο ακριβα απο οτι να τα παραγγειλεις απο καποιο σαιτ ή να τα παρεις απο βιοτεχνια οπως βρηκε η Χρυσα παραπανω!Εδω στην Πατρα δεν ξερω κατι αντιστοιχο περα απο τα κλασικα!Θα τη βρουμε την ακρη που θα παει;Αλλωστε γι αυτο ξεκιναμε απο τωρα το ψαξιμο!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:θα τα παρεις ετοιμα συναρμολογημενα δηλαδη;δε θα τα παραγγειλεις!Ποια σου αρεσε;
ΝΑΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΟΛΑ ΜΠΑΛΑΡΙΣΜΕΝΑ ΕΤΟΙΜΑ ...ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysakoski έγραψε:
ioanna85 έγραψε:θα τα παρεις ετοιμα συναρμολογημενα δηλαδη;δε θα τα παραγγειλεις!Ποια σου αρεσε;
ΝΑΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΟΛΑ ΜΠΑΛΑΡΙΣΜΕΝΑ ΕΤΟΙΜΑ ...ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ...

Mια χαρα τοτε!Ειναι σωτηριο!Ποια σου αρεσε;

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΤΙ ?ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟ Ι ΡΟΖ?ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΑ ΚΡΕΩΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΚΣΕΡς ΑΝ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΛΕΣ?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσα ειμαι υπερ του ουδετερου χρωματος στην κουνια γιατι δε σκοπευω να μεινω στο 1 παιδι!Για χρωμα λεω για μενα ασπρη κουνια και μετα πανα πρασινη σαν τον τοιχο...εσυ θα μπορουσες να βαλεις ροζ για να το τονισεις!

Θες κουνια που να γινεται κρεβατι; Αν ναι σκεψου πως αν ερθει συντομα 2ο θα χρειαστεις την κουνια για εκεινο και γι αυτο θα παρεις ουτως ή αλλως κρεβατι!

Η θες με συρταρακια για να γλιτωσεις τη σιφονιερα;

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΟ 2 ΘΕΛΩ ΜΕ ΣΥΡΤΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΡΚΕΤΟ ΧΩΡΟ....ΘΑ ΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΚΕΨΗ ΓΕΝΙΚΑ ΕΓΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΘΑ ΤΟ ΒΑΨΩ ΛΑΧΑΝΙ ΠΑΛ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΑΚΙ ΠΑΛ Κ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΛΕΞΕΙ....

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kι εγω λεω να το κανω πρασινακι το δωματιο με αυτοκολλητο δεντρο με φυλλα σκουρα πρασινα και κιτρινα!

Το 2; Την Κούνια πολυμορφική "Dream" 70x140 λες;

Το υλικο να κοιταξεις απο τι ειναι και να μην ειναι τοξικα τα χρωματα γιατι οταν θα βγαζουν δοντια θα δαγκωνουν τα παντα!

Και το στρωμα θελει προσοχη!

Κοιτα αυτο....
http://www.eimaimama.gr/2009/11/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bf%cf%87%ce%ae-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%ac-%ce%ba%ce%bf%cf%8d%ce%bd%ce%b9%ce%b1%cf%82-%ce%ba%cf%81%ce%b5%ce%b2%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%bf%cf%8d.html

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Kι εγω λεω να το κανω πρασινακι το δωματιο με αυτοκολλητο δεντρο με φυλλα σκουρα πρασινα και κιτρινα!

Το 2; Την Κούνια πολυμορφική "Dream" 70x140 λες;

Το υλικο να κοιταξεις απο τι ειναι και να μην ειναι τοξικα τα χρωματα γιατι οταν θα βγαζουν δοντια θα δαγκωνουν τα παντα!

Και το στρωμα θελει προσοχη!

Κοιτα αυτο....
http://www.eimaimama.gr/2009/11/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bf%cf%87%ce%ae-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%ac-%ce%ba%ce%bf%cf%8d%ce%bd%ce%b9%ce%b1%cf%82-%ce%ba%cf%81%ce%b5%ce%b2%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%bf%cf%8d.html

ΑΥΤΟ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΙΣ....ΘΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΩ...ΦΥΣΙΚΑ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε μπερδευω;

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Σε μπερδευω;

ΟΧΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επειδη εχω την πολυτελεια του χρονου ψαχνω αρκετα στο ιντερνετ και καμια φορα θελοντας να τα μεταφερω ολα αυτα ισως κουραζω η μπερδευω!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΗ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΗ ΚΟΥΝΙΑ SONIC ΛΕΩ ΜΕ ΤΑ 450 ΕΥΡΩ ..ΓΙΑ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις