Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
637 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 637 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bluerose έγραψε:Κορίτσια τις καλησπέρες μου!!!!

Δεν είναι ότι πιο όμορφο να ετοιμάζεις το δωμάτιο και τα πράγματα του μωρού;;;;;;;;;;;;;;
Εγώ το κρεβατάκι και το καρότσι θα τα παραγγείλω από το https://beboulino.papakishop.gr/
Τα αυτοκόλλητα για τον τοίχο τα είχα παραγγείλει από το ebay.
Εμένα το δωμάτιο είναι θαλασσί του ουρανού. Στο ίδιο χρώμα θα το ξαναβάψουμε, απλά στον ένα τοίχο εκεί που θα έχω τα αυτοκόλλητα του winnie το κάτω μέρος θα το βάψουμε πράσινο για να ταιριάζει με το γρασίδι που έχουν. Η ντουλάπα έχει ένα λαχανί χρωματάκι Smile

ΠΙΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΙΔΕΕΣ...

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ??? ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΗΔΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΛΗ ΜΙΚΡΕΣ ΚΛΩΤΣΙΤΣΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ....ΟΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ......ΕΣΕΙΣ ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ???

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΒΛΕΠΩ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΡΟΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ..ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ...ΧΙΧΙ!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα κοριτσια!

Ξεπατωθηκα να πλυνω το μεγαλο μπανιο!Αχ ποναω ολοκληρη!Τωρα θα παω σουπερ μαρκετ και μετα εχει μαγειρεμα και σιδερο!Το απογευμα θα παω να παρω μια ιδεα απο κουνιες στο κεντρο!

Χρυσα πολυ ωραια ειναι!Την ξεχωρισα κι εγω!Το beboulino εχει πανω κατω την ιδια τιμη αλλα δινει περισσοτερες πληροφοριες http://www.beboulino.gr/p.Krevataki-koynia-Sonic-colour-123-08.315295.html .Μονο για τα χρωματα ρωτα μην ειναι τοξικα και τι μεγεθος στρωματος προτεινουν!Μου αρεσει που εχει 3 θεσεις στρωματος και που εχει τοσα συρταρια!Οσο για το μωρο το νοιωθεις αρχικα χαμηλα κατω απο τον αφαλο γιατι σε αυτη τη βδομαδα δεν εχει ανεβει πολυ ψηλα η μητρα!

Τονια τυχερη μη μιλας καθολου!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xrysakoski έγραψε:
bluerose έγραψε:Κορίτσια τις καλησπέρες μου!!!!

Δεν είναι ότι πιο όμορφο να ετοιμάζεις το δωμάτιο και τα πράγματα του μωρού;;;;;;;;;;;;;;
Εγώ το κρεβατάκι και το καρότσι θα τα παραγγείλω από το https://beboulino.papakishop.gr/
Τα αυτοκόλλητα για τον τοίχο τα είχα παραγγείλει από το ebay.
Εμένα το δωμάτιο είναι θαλασσί του ουρανού. Στο ίδιο χρώμα θα το ξαναβάψουμε, απλά στον ένα τοίχο εκεί που θα έχω τα αυτοκόλλητα του winnie το κάτω μέρος θα το βάψουμε πράσινο για να ταιριάζει με το γρασίδι που έχουν. Η ντουλάπα έχει ένα λαχανί χρωματάκι Smile

ΠΙΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΙΔΕΕΣ...

Κρεβατάκι μου άρεσε το Adelina Lux και καρότσι το Plasma 3-1

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ωχ....πράγματι έχουμε δουλειές με φούντες!!!!Τα μπέρδεψα τόσα που είδα και το θέλω όοοοοολα!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Μου αρέσει αυτή η κούνιαhttp://www.beboulino.gr/p.Paidiko-domatio-193.308637.html αυτή http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=263306&itm=1288834&ct=1080306&pid=40# αυτή http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080306&itmid=4837438# και αυτή http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080306&itmid=1254039 Από αυτοκόλλητα είδα κάποια πολύ ωραία με ζωάκια,αλλά ξέχασα πού τα είδα...αν καταλήξω στην κούνια με τον winnie θα πρέπει να βάλω και τα ίδια αυτοκόλλητα??Δεν θα πέσει πολύ μετά??Πείτε καμιά ιδέα ρε κορίτσια!!!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!

Ξεπατωθηκα να πλυνω το μεγαλο μπανιο!Αχ ποναω ολοκληρη!Τωρα θα παω σουπερ μαρκετ και μετα εχει μαγειρεμα και σιδερο!Το απογευμα θα παω να παρω μια ιδεα απο κουνιες στο κεντρο!

Χρυσα πολυ ωραια ειναι!Την ξεχωρισα κι εγω!Το beboulino εχει πανω κατω την ιδια τιμη αλλα δινει περισσοτερες πληροφοριες http://www.beboulino.gr/p.Krevataki-koynia-Sonic-colour-123-08.315295.html .Μονο για τα χρωματα ρωτα μην ειναι τοξικα και τι μεγεθος στρωματος προτεινουν!Μου αρεσει που εχει 3 θεσεις στρωματος και που εχει τοσα συρταρια!Οσο για το μωρο το νοιωθεις αρχικα χαμηλα κατω απο τον αφαλο γιατι σε αυτη τη βδομαδα δεν εχει ανεβει πολυ ψηλα η μητρα!

Τονια τυχερη μη μιλας καθολου!

Ιωάννα μου εμένα μου είπε πριν 3εβδομαδες σχεδόν ο γιατρός μου ότι η μήτρα μου είναι μέχρι τον άφαλο ..... Στη κάθε γυναίκα κ εγκυμοσύνη στη κάθε γυναίκα είναι διαφορετικά κ μη ξεχνάς παίζει ρόλο στο κάθε σώμα ..... Ε καλά δεν είπα οτι το νιώθω κ πάνω στον οισοφαγο απλά το νιώθω λίγο πιο ψηλά.... Σου άρεσε η κούνια ε ; Δεν ξέρω ακόμα δεν έχω καταλήξει ......

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ένα θα σας πω: με έχετε κατάμπερδέψει!!! Λέει η μια για την κούνια την βλέπω, μου αρέσει. Λέει η άλλη , μ'αρέσει κι αυτή! Βλέπω καροτσακια, βλέπω αυτοκόλλητα! Βλέπω βλέπω βλέπω!!! Το αποφάσισα! Θα πάρω δάνειο και θα τα αγοράσω όλα!!
Α! Θα πάρω και μια έπαυλη!!! Very Happy. Θα αλλάζω κάθε μέρα δωμάτιο!! Σήμερα στου Γουινι, αύριο στο ροζ, μεθαύριο στο πράσινο!!

Οκ.... Ξύπνησα!

kwstoula

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα και απο μενα!!ειμαι καινουργια και στο φορουμ και μαμα Very Happy !!εμεις περιμενουμε τον αντρακο μας και εχουμε ΠΗΤ 16/3/2013..λογω το οτι δν εχουμε μεγαλη κοιλιτσα εγω τον εχω καταλαβει σχεδον εδω και 2 εβδομαδες!!!το δωματιο μας 8α ειναι λαχανι και επειδη και εγω δν ηξερα απο που να παραγειλω τα πραγματακια του (κουνια και καροτσι) ημουν αναμεσα στο beboulino και στν μωρουδοκοσμο πηγα απο τν μωρουδοκοσμο και κοριτσια παθαμε τν πλακα μας με τν αντρα μου και απο την εξυπηρετηση αλλα και απο τις τιμες Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 18 654316 !!!τωρα θελουμε να παμε και στν γερακα στο εργοστασιο και θα καταληξουμε...αααα και μν ξεχασω στν μωρουδοκοσμο σου κανουν και 5 με 7 μικρα δωρακια μονο και μονο που πηγες και ειδες.... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy!!!και με το καλο να ερθουν στν κοσμο τα αστερακια μας Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kwstoula έγραψε:Καλησπέρα και απο μενα!!ειμαι καινουργια και στο φορουμ και μαμα Very Happy !!εμεις περιμενουμε τον αντρακο μας και εχουμε ΠΗΤ 16/3/2013..λογω το οτι δν εχουμε μεγαλη κοιλιτσα εγω τον εχω καταλαβει σχεδον εδω και 2 εβδομαδες!!!το δωματιο μας 8α ειναι λαχανι και επειδη και εγω δν ηξερα απο που να παραγειλω τα πραγματακια του (κουνια και καροτσι) ημουν αναμεσα στο beboulino και στν μωρουδοκοσμο πηγα απο τν μωρουδοκοσμο και κοριτσια παθαμε τν πλακα μας με τν αντρα μου και απο την εξυπηρετηση αλλα και απο τις τιμες Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 18 654316 !!!τωρα θελουμε να παμε και στν γερακα στο εργοστασιο και θα καταληξουμε...αααα και μν ξεχασω στν μωρουδοκοσμο σου κανουν και 5 με 7 μικρα δωρακια μονο και μονο που πηγες και ειδες.... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy!!!και με το καλο να ερθουν στν κοσμο τα αστερακια μας Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΛΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟΥΔΟΚΟΣΜΟ...ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΦΟΥ ΠΗΓΕΣ Κ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα μελλουσες μανουλες!!!
Πρωτα απο ολα να καλωσορισω την κωστουλα στην παρεα μας και να ευχηθω με το καλο!
Δευτερον οντως το να ετοιμασεις το παιδικο δωματιο ειναι τρελα!Αλλα ωραια τρελα, δημιουργικη!
Χθες πηγα στο Ηρα και το Μητερα να δω για κουνια και καροτσι!Λητω ειχα παει παλιοτερα!Μας αρεσε πολυ μια κουνια στο Ηρα, πολυ καλη ποιοτητα και σχεδιο δειτε να μου πειτε... http://www.irabebe.gr/product/%CE%953736/krevati-winnie-the-pooh
η αλλη ηταν στο μητερα πολυ καλη τιμη μα πολυ καλη τιμη αλλα μικροτερη σιφινιερα σε μεγεθος μαρκας pali!Πολυ ομορφα και τα 2!
Καροτσι εχουμε σχεδον καταληξει μαρκα Graco 3 σε 1!Ειμαι πολυ ικανοποιημενη για αυτο!Χρωμα πρασινακι στον τοιχο, αυτοκολλητακι δεντρο με πουλακια για τον τοιχο!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΛΟΝΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΣΑΝ ΜΟΥ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΣΚΕΤΗ ΠΙΚΡΑ!!!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΙΦΟΝΙΕΡΑ Κ ΚΟΥΝΙΑ ΜΑΡΚΑΣ PALI ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΣΙ PEG PERREGO PLIKO3 Κ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ...

ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ...ΠΟΙΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΤ ΜΑΣ??

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγω Τονια μου νοιωθω σαν μπαλονι αλλα για αλλους λόγους....
Εμενα η ΠΗΤ μου ειναι 30/3!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
IΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??
ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΟΛΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΤ ΜΑΣ..
ΕΓΩ ΕΧΩ 03-04

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΧΑΘΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑΣ Κ ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΓ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΝlINE!!!

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλώς ήρθες Κωστουλα!!! Με το καλό!!!

Εμείς σήμερα πάμε να δούμε το κοριτσάκι μας!!! Έχω άγχος σα ναβγαίνω πρώτο ραντεβού έφηβη!!!

Εγώ ΠΗΤ 16/3

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στεναχωρημενη ειμαι... η κουνιαδα μου σημερα μου ειπε οσα μαζευει το φαρασι!Τιποτα απο οσα εχω σκεφτει για το μωρο ΜΟΥ δεν ειναι καλα, ειμαι μια πολυεξοδη υπερβολικη!Εγω που κοιταω να κανω οση περσσοτερη οικονομια γινεται για να τα παρω ολα και να μου φτασουν και για το μαιευτηριο!Ολα λαθος τα κανω!Αλλα θα γινει μανα και θα τη δω...
Συγνωμη που σε κουρασα αλλα σκαω!
Οσο για τους γονεις σου με το καλο να τους δεχτεις και περιμενουμε ευχαριστα απο τον γιατρο!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Στεναχωρημενη ειμαι... η κουνιαδα μου σημερα μου ειπε οσα μαζευει το φαρασι!Τιποτα απο οσα εχω σκεφτει για το μωρο ΜΟΥ δεν ειναι καλα, ειμαι μια πολυεξοδη υπερβολικη!Εγω που κοιταω να κανω οση περσσοτερη οικονομια γινεται για να τα παρω ολα και να μου φτασουν και για το μαιευτηριο!Ολα λαθος τα κανω!Αλλα θα γινει μανα και θα τη δω...
Συγνωμη που σε κουρασα αλλα σκαω!
Οσο για τους γονεις σου με το καλο να τους δεχτεις και περιμενουμε ευχαριστα απο τον γιατρο!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΑΣΤΗ ΝΑ ΛΕΕΙ..ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΚΙΕΣ!!!ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ...ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ Κ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Καλησπερα μελλουσες μανουλες!!!
Πρωτα απο ολα να καλωσορισω την κωστουλα στην παρεα μας και να ευχηθω με το καλο!
Δευτερον οντως το να ετοιμασεις το παιδικο δωματιο ειναι τρελα!Αλλα ωραια τρελα, δημιουργικη!
Χθες πηγα στο Ηρα και το Μητερα να δω για κουνια και καροτσι!Λητω ειχα παει παλιοτερα!Μας αρεσε πολυ μια κουνια στο Ηρα, πολυ καλη ποιοτητα και σχεδιο δειτε να μου πειτε... http://www.irabebe.gr/product/%CE%953736/krevati-winnie-the-pooh
η αλλη ηταν στο μητερα πολυ καλη τιμη μα πολυ καλη τιμη αλλα μικροτερη σιφινιερα σε μεγεθος μαρκας pali!Πολυ ομορφα και τα 2!
Καροτσι εχουμε σχεδον καταληξει μαρκα Graco 3 σε 1!Ειμαι πολυ ικανοποιημενη για αυτο!Χρωμα πρασινακι στον τοιχο, αυτοκολλητακι δεντρο με πουλακια για τον τοιχο!

Ιωάννα μου!!!! Πόσο όμορφο είναι!!!
Κι εγώ άσπρα θέλω!! Αλλά σε ροζ δωμάτιο!! Είναι από τα λίγα σάιτ που δίνουν τόσο αναλυτικές πληροφορίες!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 18 215994

Τέλειο!!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ Κ ΕΣΥ!!!ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΤ ΕΙΝΑΙ?ΕΓΩ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΦΤΕΙ ΞΑΝΑ Κ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΘΕΙ

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toniach29 έγραψε:ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ Κ ΕΣΥ!!!ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΤ ΕΙΝΑΙ?ΕΓΩ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΦΤΕΙ ΞΑΝΑ Κ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΘΕΙ
.
Το πρωτο μου ειναι!! και εχω κατααγχωθει! εσυ??Τριτο???

Ιφιγενεια13

Ιφιγενεια13
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Γεια σας κοριτσια! Απο που μπορω να βρω μαλακα αυτοκολλητα για το δωματιο του μπεμπακου; Το δωματιακι του ηταν βαμενο ηδη στο φυστικι που ειναι οτι πρ
Επει οποτε
Εμειναν τα αυτοκολλητα και η κουνια. Εγω εχω πητ 23/03/2013

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα, τη λίστα τη θέλουμε στην υπογραφή ή σε απλό μήνυμα; Έχω πολλά στην υπογραφή μου αλλά σε μήνυμα άμα θέλετε τη φτιάχνω.
Αν τη φτιάξει κάποια άλλη, έχω ΠΗΤ 15/4 και αγοράκι

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!
ΑΧ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΛΙΣΤΑ ΕΑΝ ΗΞΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ...
ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ ΜΙΑΣ Κ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟ..ΤΙ ΚΑΛΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ Κ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το λοιπόν κορίτσια τη λίστα θα την κάνω εγω αν είναι. Ξεκινήστε και γράψτε μια μια το όνομά σας την ΠΗΤ σας και το φύλο. Άντε να μαζευτούμε!!!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annoula Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΗΤ

ΤΟΝΙΑ ΠΗΤ 03-04 ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις