Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
660 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 660 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσια απο την ηλιολουστη Πατρα!Ειναι μερα για βολτες σημερα...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Βαψαμε το δωματιακι μας πρασινακι φωτεινο κι εγινε πολυ ομορφο - τουλαχιστον κατ'εμας!Περιμενουμε να στεγνωσει καλα καλα για να κολλησουμε το αυτοκολλητακι μας!Σε 2 βδομαδες που θα κανουμε την β θα παραγγειλουμε τα επιπλακια μας και το καροτσι μας!Βρηκα και τροπο να παρω και απο ΙΚΕΑ μια βιβλιοθηκη που θελω για το δωματιακι μας και χαρηκα!Ηρθαν χθες και οι γονεις μου με την αδερφη μου και μου εκαναν το σπιτι κουκλιστικο!Οσο για το μπεμπακι μας κλωτσαει αρκετα κατα τη διαρκεια της ημερας... Laughing

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα σε ολες!

Ιωάννα μπράβο, κλορίζικο το δωματιάκι σας! Κι εμείς ανάμεσα στο πράσινο και στο κίτρινο είμαστε για το καινούργιο παιδικό, αλλά κλίνουμε στο κίτρινο γιατί είναι και το δωμάτιο της μικρής τώρα και πιστεύω θα της αρέσει πιο πολύ. Τι αυτοκόλλητο πήρες τελικά;

Τόνια έφυγε η μαμα σου; Φτιάξατε τα ρούχα;

Annoyla πήγες γιατρό; Όλα καλα;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Ρινουλα!
Καταληξαμε στο πρασινο γιατι θελαμε χρωμα για το δωματιακι μας, κατι διαφορετικο απο ολο το σπιτι που ειναι σε τονους του σαμπανι!Πηρα αυτο το αυτοκολλητο http://www.livewall.gr/kids-tree.html με πρασινα και κιτρινα φυλλαρακια και πουλακια!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είναι πολύ ωραίο το αυτοκόλλητο! Κι εγώ καημό το έχω το δεντράκι!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
FOTEINA έγραψε:
xrysakoski έγραψε:
FOTEINA έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ!!!
Με το καλο .......σε όλες μας Laughing

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ?ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ?

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου.....
Περιμένω αγοράκι , τουλάχιστον έτσι μας είχαν πει στο τεστ αυχενικής διαφάνειας......τωρα περιμένω με ανυπομονησία τη β επιπέδου!
Εσύ βλέπω έχεις μπουμπού!!!!!Πολύ ωραία, είναι το πρώτο σου?
Βλέπω απο το ημερολόγιο των κοριτσιών στατιστικά τα αγοράκια είναι περισσότερα! Γερά να είναι τα μωράκια μας!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ Κ ΟΙ ΑΓΩΝΙΕΣ ΠΑΝΕ Κ ΕΡΧΟΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΜΕΤΑ ΨΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.....ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρινουλα μου σε ευχαριστω πολυ!Ελπιζω να βγει ομορφο!

Χρυσα ποτε ειναι η β επιπεδου σου; με το καλο!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ε ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΕΓΧΡΩΜΟ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοντος ψαλμος αλληλουια!Λιγοτερο κι απο μηνα...

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα σε όλες
Συγνώμη που μπαίνω στο θεματακι σας

Εύχομαι να είστε όλες καλα, να ευχαριστηθειτε την εγκυμοσύνη σας και με το καλο να κρατήστε αγκαλια τα παιδάκια σας

Ιωάννα μου γλυκια το δωμάτιο θα είναι τέλειο!!! Με το καλο και η αυχενικη! Να μάθετε και το φύλο ε! Να μας ενημερώσεις και εμάς που σε σκεφτόμαστε

Φιλάκια σε όλες

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Καλησπέρα σε όλες

Εύχομαι να είστε όλες καλα, να ευχαριστηθειτε την εγκυμοσύνη σας και με το καλο να κρατήστε αγκαλια τα παιδάκια σας

Ιωάννα μου γλυκια το δωμάτιο θα είναι τέλειο!!! Με το καλο και η αυχενικη! Να μάθετε και το φύλο ε! Να μας ενημερώσεις και εμάς που σε σκεφτόμαστε

Φιλάκια σε όλες

Σε ευχαριστω πολυ κουκλα μου!Θα κανουμε σε 2 εβδομαδες την β επιπεδου μας κι ελπιζω να δουμε αν ειναι αγορακι ή κοριτσακι!
Δε σας ξεχναω, μπαινω βλεπω τα νεα σας συχνα πυκνα αλλα δεν πολυγραφω για να μη σας χαλαω το παρεακι!
Κι εγω σας σκεφτομαι Αννουλα του νοτια!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:
xaftounaki έγραψε:Καλησπέρα σε όλες

Φιλάκια σε όλες

Σε ευχαριστω πολυ κουκλα μου!Θα κανουμε σε 2 εβδομαδες την β επιπεδου μας κι ελπιζω να δουμε αν ειναι αγορακι ή κοριτσακι!
Δε σας ξεχναω, μπαινω βλεπω τα νεα σας συχνα πυκνα αλλα δεν πολυγραφω για να μη σας χαλαω το παρεακι!
Κι εγω σας σκεφτομαι Αννουλα του νοτια!

Καλη συνέχεια γλυκια μου

Θα τα πούμε

Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 29 334590

FOTEINA

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
xrysakoski έγραψε:
FOTEINA έγραψε:
xrysakoski έγραψε:
FOTEINA έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ!!!
Με το καλο .......σε όλες μας Laughing

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ?ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ?

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου.....
Περιμένω αγοράκι , τουλάχιστον έτσι μας είχαν πει στο τεστ αυχενικής διαφάνειας......τωρα περιμένω με ανυπομονησία τη β επιπέδου!
Εσύ βλέπω έχεις μπουμπού!!!!!Πολύ ωραία, είναι το πρώτο σου?
Βλέπω απο το ημερολόγιο των κοριτσιών στατιστικά τα αγοράκια είναι περισσότερα! Γερά να είναι τα μωράκια μας!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ Κ ΟΙ ΑΓΩΝΙΕΣ ΠΑΝΕ Κ ΕΡΧΟΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΜΕΤΑ ΨΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.....ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ?

Βλέπω τις ίδιες ανησυχίες μοιραζόμαστε!! Θα γίνουμε για πρώτη φορά μανούλες και ειναι φυσιολογικό να είμαστε πιο αγχωμένες..........
Τώρα όσον αφορά για τις προετοιμασίες δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα, το μωράκι μου να είναι καλά και θα του τα ετοιμάσω όλα Smile

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ....
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ WINNIE!!!ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 29 328109 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 29 328109 Δεν πρόλαβα να γράψω πιο νωρίς!!Πήγαμε στο γιατρούλη και ναι Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 29 215994 τα νέα μας είναι ευχάριστα!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 29 654316 Η μέτρηση μας έμεινε στα ίδια!Μιλήσαμε και με το γιατρό που μου έκανε τη β επιπέδου,έβαλε τις μετρήσεις στο διάγραμμα και είπε ότι αν και είναι ίδιες έχουμε βελτίωση μιας και έχει μεγαλώσει η ηλικία κύησης!!!!Τέλειααααααα!!!!!! Very Happy Very Happy Απλά είπε να το ξαναδώ στον επόμενο υπέρηχο!!!Επιτέλους ηρέμησα αν και κατά βάθος ήξερα ότι ο μπεμπούκος μου θα ναι μια χαρά!!!Καλό βράδυ!!!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 29 215994

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
annoyla έγραψε:Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 29 328109 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 29 328109 Δεν πρόλαβα να γράψω πιο νωρίς!!Πήγαμε στο γιατρούλη και ναι Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 29 215994 τα νέα μας είναι ευχάριστα!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 29 654316 Η μέτρηση μας έμεινε στα ίδια!Μιλήσαμε και με το γιατρό που μου έκανε τη β επιπέδου,έβαλε τις μετρήσεις στο διάγραμμα και είπε ότι αν και είναι ίδιες έχουμε βελτίωση μιας και έχει μεγαλώσει η ηλικία κύησης!!!!Τέλειααααααα!!!!!! Very Happy Very Happy Απλά είπε να το ξαναδώ στον επόμενο υπέρηχο!!!Επιτέλους ηρέμησα αν και κατά βάθος ήξερα ότι ο μπεμπούκος μου θα ναι μια χαρά!!!Καλό βράδυ!!!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 29 215994

Άντε βρε Αννούλα, μπράβο!!!! Είδες που όλα πάνε καλά;
Αισιοδοξία χρειάζεται και να μη στενοχωριέσαι Smile
Να το παρακολουθείτε, και θα δεις που όλο και θα βελτιώνεται η κατάσταση!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
FOTEINA εμεις οι πρωτομαμαδες εχουμε πολυ αγχος να μην ξεχασουμε τιποτα, να ειναι ολα τελεια!

Τονια μοναχουλα; που ειναι ο συζυγος;

annoyla ναιιιιιιιιιιιι!μπραβο!μπραβο!ολα καλα![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ελευθερια πως εισαι;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια τις τελευταιες μερες εχω πολλες καουρες και η συχνοουρια καταντησε κουραστικη, εσεις τα εχετε; Twisted Evil

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλά είμαι Ιωάννα μου! Ειδικά τις τελευταίες μέρες που δεν έχω ούτε αίμα, ούτε καφε υγρά, έχω πάρει λίγο τα πάνω μου Wink

Την άλλη εβδομάδα που θα πάω να μου γράψει τα φάρμακα η γιατρός μπορεί να δω και τον μικρό μου, και θα έχει μεγαλώσει τόοοοοοοοοοοοοσο πολύ!!!!

Καούρες πάντως έχω αρχίσει να έχω κι εγώ αυτές τις μέρες και είναι πολύ ενοχλητικές..... Mad

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αααααάχ Ιωάννα μου!!! Συχνοουρια κουραστική και λίγα λες!!! Και που να φουσκώσουμε κι άλλο!!!
Μπράβο Αννούλα μου!! Είδες που όλα πήγαν καλά;; !!!!!! Τελεία!
Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 29 215994 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 29 215994 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 29 215994

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΑΝΝΟΥΛΑ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...
ΠΕΡΙ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑΣ ΕΓΩ ΠΑΩ ΑΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ Κ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ..ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...
ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ 8ο-9ο ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.....ΚΑΟΥΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 2 ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΒΩ

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!

Annoyla μπράβο, μπράβο!!! Χαίρομαι πάρα πολύ που πάνε όλα καλά!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 29 654316 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 29 654316 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 29 654316

Εγώ δεν έχω ιδιαίτερη συχνοουρία, είχα στην αρχή και ξανάρχεται μετά πιο έντονα στο τέλος. Τη προηγουμενη φορά έτσι ήταν πάντως.

Ούτε καούρες, στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν είχα ούτε μία, τώρα μια φορά είχα σλλά πολυ λίγη, πέρασε αμέσως ευτυχώς! Βεβαια, είμαι και λίγο πίσω από εσάς.

bettoulina

bettoulina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πουλαω ροζ καροτσακι,δεν ειναι καποιας γνωστης μαρκας,σχεδον καινουργιο!!χρσιμοποιημενο μονο 1 μερα..με τσαντα αλλαγης και ποδοσακο στους ιδιους χρωματισμους

Kαροτσάκι κατάλληλο από 0 + μηνών
Μπροστινές, περιστρεφόμενες ρόδες με δυνατότητα κλειδώματος
Ρυθμιζόμενη λαβή.
Τρεις θέσεις κλίσης της πλάτης συμπεριλαμβανομένης και της οριζόντιας
Τσάντα
Κάλυμμα για τα πόδια
Μεγάλο καλάθι αποθήκευσης
Aναστρέψιμη λαβή με δυνατότητα το μωρό να κοιτά μπροστά ή να κοιτά τη μαμά
Διαστάσεις: Υ 100cm, Μ 87cm, Π 53cm.

Βάρος 10kg

το αγορασα 130 ευρω...το πουλαω 100 γιατι μας φερανε δωρο καροτσι τριο που το χρειαζομουνα λογω του καθισματος αυτοκιντου!!

https://2img.net/r/ihimizer/img22/476/imagecyb.jpg

https://2img.net/r/ihimizer/img18/8388/ima6ge.jpg

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια για πείτε μου

Όταν είμαι ξαπλωμένη και πιάνω την κοιλιά μου από την μια πλευρά είναι σκληρή κι από την άλλη μαλακή. Είναι φυσιολογικό ή (φτου φτου φτου) είναι τίποτα συμπάσεις και δεν το καταλαβαίνω;;;

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
just_Annoula έγραψε:Κορίτσια για πείτε μου

Όταν είμαι ξαπλωμένη και πιάνω την κοιλιά μου από την μια πλευρά είναι σκληρή κι από την άλλη μαλακή. Είναι φυσιολογικό ή (φτου φτου φτου) είναι τίποτα συμπάσεις και δεν το καταλαβαίνω;;;

ok!!Και νόμιζα ότι το χω μόνο εγώ...συνήθως το παθαίνω κι εγώ όταν είμαι ξαπλωμένη!Είναι σκληρό μόνο κάποιο κομμάτι της κοιλιάς και όταν το πιέζω νιώθω κάπως περίεργα!!Πάντως και οι δύο γυναικολόγοι που πάω,καθώς και οι μαίες που με είδαν τις προάλλες στο νοσοκομείο μου είπαν ότι στις συσπάσεις γίνεται σκληρή όλη η κοιλιά και όχι μόνο ένα μέρος της!!!Τι να πω...το μόνο που ξέρω είναι ότι μας έχουν γίνει εφιάλτης πια αυτές οι συσπάσεις...τελικά νομίζω πως όσο πιο πολλά ξέρουμε,τόσο πιο πολύ άγχος έχουμε! Rolling Eyes Λέω να εμπιστευτώ το γιατρό μου που λέει πως όταν οι συσπάσεις δεν επηρεάζουν τον τράχηλο δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε!Ελπίζω να ναι έτσι! Very Happy

Ιφιγενεια13

Ιφιγενεια13
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Σημερα εκανα τη β επιπεδου με τον ρωτα στο ρεα. Πολυ καλος γενετιστης επεξηγηματικος και καλοσυνατος ανθρωπος. Ολα καλα πηγαν! Ευτυχως το μωρακι μου ειναι καλα! Ολα πηγαν κατ ευχην!!! Και στα δικα σας κοριτσακια!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις