Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
599 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 599 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ιφιγενεια13 έγραψε:Σημερα εκανα τη β επιπεδου με τον ρωτα στο ρεα. Πολυ καλος γενετιστης επεξηγηματικος και καλοσυνατος ανθρωπος. Ολα καλα πηγαν! Ευτυχως το μωρακι μου ειναι καλα! Ολα πηγαν κατ ευχην!!! Και στα δικα σας κοριτσακια!

Τέλειααααα!!!Μπράβο Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 30 875502 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 30 875502 Σου το έδωσαν σε dvd??

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αννούλα αυτό που λες είναι απόλυτα σωστό. Όσα περισσότερα διαβάζουμε τόσο χειρότερα είναι.... Πίστευε και μη ερεύνα!!!

Μπράβο Ιφιγένεια!!!! Άντε τελεία!!! κι εγώ την Πέμπτη έχω κι από τώρα το σκέφτομαι!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλησπερα!

Ελευθερια μπραβο κοριτσι μου!Ολα καλα θα πανε!Μια βδομαδα ακριβως εχουμε διαφορα ε;Τι ωραια!Σιγουρα θα εχει μεγαλωσει, δεν τα προλαβαινουμε πια!

just_Annoula ασε που η συχνοουρια δημιουργει και ξηροδερμια....απο το πλυνε πλυνε τα χερια!Χαχαχαχα!Οσο για την κοιλια σου στις συσπασεις λογικα πετρωνει ολη η κοιλια αλλα καλυτερα να το αναφερεις στο γιατρο σου μηπως σου αυξησει το μαγνησιο!

Τονια πως ειναι ο μικρος;εχει πυρετο τωρα;εσυ;

Ρινουλα μου μακαρι κι σε αυτη την εγκυμοσυνη να μην εχεις τοσο εντονα συμπτωματα!Για τις καουρες λεει ο λαος πως βγαζει μαλλακια το μωρο!Χαχαχα!

bettoulina πρωτα απο ολα να σου ζησει η μπουμπου σου και κατα δευτερον σε ευχαριστουμε για την αγγελια!

annoyla δε χρειαζεται να ανησυχουμε για τις συσπασεις...ειδικα απο τωρα!Ασε που για ολα υπαρχει η καταλληλη αγωγη!

Ιφιγενεια μπραβο!χαιρομαι που ολα ειναι καλα!Με το καλο τωρα!

Ιφιγενεια13

Ιφιγενεια13
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
annoyla έγραψε:
Ιφιγενεια13 έγραψε:Σημερα εκανα τη β επιπεδου με τον ρωτα στο ρεα. Πολυ καλος γενετιστης επεξηγηματικος και καλοσυνατος ανθρωπος. Ολα καλα πηγαν! Ευτυχως το μωρακι μου ειναι καλα! Ολα πηγαν κατ ευχην!!! Και στα δικα σας κοριτσακια!

Τέλειααααα!!!Μπράβο Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 30 875502 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 30 875502 Σου το έδωσαν σε dvd??

Dvd οχι. Πηρα μονο μια φωτο οχι και πολυ καλη. Μου ειπαν οτι επαναλμβανεται η 3d slστο doppler αργοτερα οποτε οκ. Σας ευχεροστω για την υποστηρηξη. Καλα αποτελεσματα σε ολες!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έβελιν 2/3 κοριτσάκι
Chrisg 4/3 αγοράκι
Αννα 12/3 αγορακι
Αννούλα 16/3 κοριτσάκι
Κωστούλα 16/3 αγοράκι
Ιφιγένεια 23/3 αγοράκι
Ιωάννα 30/3
Φιονα 1/4 αγοράκι
Τόνια 3/4 κοριτσάκι
bluerose 6/4 αγοράκι
Χρύσα 7/4 κοριτσάκι
Ρινούλα 15/4 αγοράκι

Μονο εγω δεν ξερω το φυλο ακομα;;;;[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ιφιγένεια πολύ ωραία και εσένα τα νέα σου!!!!
Έτσι, να πηγαίνουν όλα κατ'ευχήν Smile

Ιωάννα μου, ναι, μόνο το δικό σου δε ξέρουμε ακόμα τι είναι Smile Έχεις το πιο πονηρό μωρό τελικά Wink

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιωάννα μου τι πιστεύεις εσύ ότι έχεις;; Λένε ότι το ένστικτο της μάνας πέφτει μέσα!! Εμένα βέβαια μου είχε καρφωθεί για αγοράκι!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσάκια.
Εγώ σήμερα ξύπνησα για δεύτερη μέρα χωρίς φωνή. Δεν έχω πυρετο, καταρροή και τέτοια, μόνο βραχνάδα και μα δυο φορές τη μέρα με γρατσουνάει ο λαιμός. Αν είναι έτσι και αύριο θα πάρω το γιατρο μου.
Χτες είχαμε πάει σε γάμο και η μικρή μου ξεσάλωσε, αλλά και η μαμά της χόρεψε λίγο, όχι πολύ αλλά περισσότερο από ό,τι περίμενα. Κουραστηκα αλλά ήταν ωράια. Σήμερα έχουμε βάφτιση!

just_Annoula έγραψε:Κορίτσια για πείτε μου

Όταν είμαι ξαπλωμένη και πιάνω την κοιλιά μου από την μια πλευρά είναι σκληρή κι από την άλλη μαλακή. Είναι φυσιολογικό ή (φτου φτου φτου) είναι τίποτα συμπάσεις και δεν το καταλαβαίνω;;;

Όντως στις συσπάσεις πετρωνει όλη η κοιλιά. Πιθανόν να είναι το μωράκι σου μαζεμένο από τη μια μεριά και να νιώθεις αυτό. Αν είναι πάντα από τη μια μεριά, πάρε το γιατρό σου μήπως είναι κάποιο πρηξιματάκι. Επίσης, μπορεί και το έντερό σου να πρήζεται. Θα έλεγα να το πεις στο γιατρό σου έτσι κι αλλιώς να είσαι σίγουρη. Δεν είναι κακό, όταν είμαστε πρωτάρες ειδικά φοβόμαστε πιο πολύ αλλά και όποτε να είναι, ο γαιτρός μας είναι ο σύμβουλός μας. Άσε που θα του δώσουμε έναν σκασμό λεφτά στο τέλος.

Μπράβο, υπέροχα τα νέα σας! Άντε, ξεκίνα τα ψώνια τώρα χιχι!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ....
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΜΑΣ...ΕΓΙΝΕ 4 ΧΡΟΝΩΝ!!!ΤΟ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΑΣ..ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ....

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα!

Ελευθερια πονηρουλι ειναι, ζορικο ειναι, ιδιοτροπο ειναι δεν ξερω...θα δειξει!χαχαχα!

just_Annoula επειδη μου ειπε ο γιατρος μαλλον αγορακι πιστευω οτι εχω αντρακι αλλα ποτε δεν ξερεις!

Ρινουλα περαστικα σου κοριτσακι μου!Να παρεις τον γιατρο σου να δουμε τι θα σου πει!Τα περασατε ομορφα ε; Χαιρομαι που το διασκεδασε η μικρουλα σου!

Τονια χρονια του πολλα!Ευχομαι να δειτε τον Μακεδονα σας οπως επιθυμειτε!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ....
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΜΑΣ...ΕΓΙΝΕ 4 ΧΡΟΝΩΝ!!!ΤΟ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΑΣ..ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ....

Να σας ζήσει Τόνια μου!!!!Να' ναι πάντα ευτυχισμένος!!!!!!!!!!

Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 30 654316

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τόνια να τον χαίρεσαι, να τα χιλιάσει!

Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 30 875502 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 30 875502 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 30 875502

LiaS

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σε όλες τις εγκυούλες και Τόνια πολλές ευχές και από μένα για τον γιόκα σου πάντα ευτυχισμένος να είναι εύχομαι... να ρωτήσω όμως κάτι μώρε κορίτσια????τι κάνετε για τις καούρες???μιλάμε δεν παλεύονται πια... Crying or Very sad Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 30 534787

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LiaS έγραψε:Γεια σε όλες τις εγκυούλες και Τόνια πολλές ευχές και από μένα για τον γιόκα σου πάντα ευτυχισμένος να είναι εύχομαι... να ρωτήσω όμως κάτι μώρε κορίτσια????τι κάνετε για τις καούρες???μιλάμε δεν παλεύονται πια... Crying or Very sad Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 30 534787

προς το παρον υπομονη!αν δεν αντεχονται μιλας με το γιατρο να παρεις κανενα σιμεκο!

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τόνια μου να τον χαίρεσται!!! Να είναι πάντα ευτυχισμένος και χαρούμενος!!!

Εγώ που δε νιώθω καθόλου καούρες είναι φυσιολογικό;;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
just_Annoula έγραψε:Τόνια μου να τον χαίρεσται!!! Να είναι πάντα ευτυχισμένος και χαρούμενος!!!

Εγώ που δε νιώθω καθόλου καούρες είναι φυσιολογικό;;

καλομελετα κι ερχεται!χαχαχα!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ1!!!!!ΦΟΥΣΚΩΝΕΤΕ ΦΟΥΣΚΩΝΕΤΕ???

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα! Επίτέλους φουσκώνω και άρχισαν κάποιοι να ρωτάνε αν είμαι έγκυος. Μέχρι τώρα κανείς, εδώ ένας παππούς στο λεωφορείο μου είπε πριν μια εβδομάδα ότι λέω ψέματα για να κάθομαι! Shocked

Είμαι αρρωστούλα όμως, είναι βραχνός ο λαιμός μου εδώ και 2-3 μέρες αλλά σήμερα έχω και δέκατα και επίσης μετά από 2 εβδομάδες, ξανάκανα εμετό!

Να σας ρωτήσω, εσείς κάνετε κάθε μήνα εξετάσεις για τοξόπλασμα; Εμένα δε μου έδωσε ο γιατρός να κάνω αλλά τώρα με τον εμετό ανησυχώ γιατί έφαγα έξω και στο γάμο και στη βάφτιση. Ξέρετε τι συμπτώματα έχει; Θα είχα πιο ππολύ πυρετο;

Edit: Βρήκα ότι είναι ασυμπτωματική η τοξοπλάσμωση πολλές φορές, αν εχει δε συμπτώματα είναι πρήξιμο λεμφαδένων, μυϊκοί πόνοι και κόπωση οπότε ηρέμησα.

Να ρωτήσω και μια γνώμη; Είναι να κάνω γενική αίματος αυτές τις μέρες. Προφανώς πρέπει να περιμένω να γίνω καλά έτσι δεν είναι; Να ζητήσω τοξόπλασμα παρότι δεν το σύστησε ο γιατρός μου ή είμαι υπερβολική;

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Rinoula έγραψε:Καλημέρα! Επίτέλους φουσκώνω και άρχισαν κάποιοι να ρωτάνε αν είμαι έγκυος. Μέχρι τώρα κανείς, εδώ ένας παππούς στο λεωφορείο μου είπε πριν μια εβδομάδα ότι λέω ψέματα για να κάθομαι! Shocked

Είμαι αρρωστούλα όμως, είναι βραχνός ο λαιμός μου εδώ και 2-3 μέρες αλλά σήμερα έχω και δέκατα και επίσης μετά από 2 εβδομάδες, ξανάκανα εμετό!

Να σας ρωτήσω, εσείς κάνετε κάθε μήνα εξετάσεις για τοξόπλασμα; Εμένα δε μου έδωσε ο γιατρός να κάνω αλλά τώρα με τον εμετό ανησυχώ γιατί έφαγα έξω και στο γάμο και στη βάφτιση. Ξέρετε τι συμπτώματα έχει; Θα είχα πιο ππολύ πυρετο;

Edit: Βρήκα ότι είναι ασυμπτωματική η τοξοπλάσμωση πολλές φορές, αν εχει δε συμπτώματα είναι πρήξιμο λεμφαδένων, μυϊκοί πόνοι και κόπωση οπότε ηρέμησα.

Να ρωτήσω και μια γνώμη; Είναι να κάνω γενική αίματος αυτές τις μέρες. Προφανώς πρέπει να περιμένω να γίνω καλά έτσι δεν είναι; Να ζητήσω τοξόπλασμα παρότι δεν το σύστησε ο γιατρός μου ή είμαι υπερβολική;

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΜΕΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Η ΜΗΠΩΣ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΚΑΜΙΑ ΙΩΣΗ ?ΓΙΑΤΙ ΠΥΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΜΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΩΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓς ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΩΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΜΠΟΥΚΩΜΑ Κ ΤΗ ΠΑΛΕΨΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΤΙ

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ξέρω!! Μπορεί από την εγκυμοσύνη, μπορεί να είναι και γαστρεντερίτιδα! Ευτυχως δεν έχω ξανακάνει τώρα, μόνο το πρωί. Ο γιατρός μου είπε ντεπόν και ξεκούραση, αν χειροτερέψω να τον πάρω τηλέφωνο.
Γενικά ναι, έκανα κάθε μέρα εμέτο για 3 μήνες και μετά ανά 2-3 μέρες μέχρι τη 16η εβδομάδα

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εσύ, Χρυσα, έχεις κάνει καθόλου αντισωματα τοξοπλάσματος μετά τον προγεννητικό;

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Rinoula έγραψε:Εσύ, Χρυσα, έχεις κάνει καθόλου αντισωματα τοξοπλάσματος μετά τον προγεννητικό;

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ 3 ΜΗΝΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΝΑ ΠΛΕΝΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ Κ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ 21 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστώ πολύ.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΝΙΩΘΩ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ....ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ Κ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΧΑΖΟ....

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΤΕΝΑ ΠΑΡΤΥ Κ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ!!!!!!!!

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΩ ΑΛΛΑ ΝΟΡΜΑΛ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα!

Χρυσα φουσκωνουμε αλλα με αργο ρυθμο!Η κοιλιτσα μου ειναι μικρουλα κι ανυπομονω να φανω εγκυουλα κι οχι του τυπου...φερτε μια σοδα στην κυρια που παραφαγε να ρευτει!

Ρινουλα τι σου ειπε ο παππους; καλα δεν το πιστευω!Περαστικα σου βρε κοπελα μου!Τον πηρες τον γιατρο σου;Κοιτα απο αντισωματα (τοξοπλασμα,μεγαλοκυτταροϊο-CMV,ερυθρα και λιστερια) εγω δεν εχω για τοξοπλασμα κι ετσι κανω καθε μηνα υποχρεωτικα!Μη φοβασαι παντως δεν ειναι ουτε πολυ συνηθισμενο αλλα ουτε και πολυ ευκολο να κολλησεις αλλα κανε καλου κακου μια εξεταση για να ηρεμησεις!Παρε ενα τηλεφωνο να τον ρωτησεις για τις αιματος αν μπορεις να τις κανεις τωρα γιατι σιγουρα εχεις πιο εξασθενισμενο οργανισμο και θα εχεις κι αυξημενα!

Τονια την ενοιωσες ε;Που να δεις κι εμενα πως κανω που ειναι και το πρωτο!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις