Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
562 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 562 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Ιφιγενεια13

Ιφιγενεια13
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Τι κανετε κοριτσακια?? Ο μικρούλης μου σήμερα με έχει ταραξει στις κλωτσίτσες. Έχω αρχισει και φουσκώνω σιγά σιγά, τωρα άρχισε να φαινεται η εγκυμοσύνη μου. Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 31 215994
ειμαι πολυ πολυ χαρούμενη που ολα πηγαν καλα. σκέφτομαι ν αρχισω σιγα σιγα τα ψώνια να το χαρώ επιτέλους, τωρα που είμαι σιγουρη οτι το μπισκοτάκι μου είναι καλα. Ενημερωτικα να ξέρετε οτι τις εξετάσεις που μπορεί να σας έχει γ΄ραψει ο γιατρός θα πρέπει να αναγράφονται και στο βιβλιάριο απο δω και στο εξης (ΑΠΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ). Άλλαξε το συστημα για να μας ταλαιπωρουν... Πρεπει να ξαναπαω στη γιατρό να μου γραψει και στο βιβλιάριο τις καθιερωμένες εξετάσεις αιματος & ούρων...pfff

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι γώ δεν έχω για τοξόπλασμα γι'αυτό ανησυχώ! (Βασικά γαι τίποτα δεν έχω, ούτε καν ερυθρα). Στη πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα κάνει μόνο στον προγεννητικό αλλά ο γιατρός μου ήτανε γκάου μπίου. Τώρα αυτός πρέπει να είναι πολύ καλός αλλά και πάλι δε μου είπε να ξανακάνω, Ίσως τον άλλο μήνα. Θα τον ρωτήσω και στο ραντεβού μας 29/11.

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιφιγενεια13 έγραψε:Τι κανετε κοριτσακια?? Ο μικρούλης μου σήμερα με έχει ταραξει στις κλωτσίτσες. Έχω αρχισει και φουσκώνω σιγά σιγά, τωρα άρχισε να φαινεται η εγκυμοσύνη μου. Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 31 215994
ειμαι πολυ πολυ χαρούμενη που ολα πηγαν καλα. σκέφτομαι ν αρχισω σιγα σιγα τα ψώνια να το χαρώ επιτέλους, τωρα που είμαι σιγουρη οτι το μπισκοτάκι μου είναι καλα. Ενημερωτικα να ξέρετε οτι τις εξετάσεις που μπορεί να σας έχει γ΄ραψει ο γιατρός θα πρέπει να αναγράφονται και στο βιβλιάριο απο δω και στο εξης (ΑΠΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ). Άλλαξε το συστημα για να μας ταλαιπωρουν... Πρεπει να ξαναπαω στη γιατρό να μου γραψει και στο βιβλιάριο τις καθιερωμένες εξετάσεις αιματος & ούρων...pfff

Την επόμενη φορά που θα πας δεν μπορεί να σου τα γράψει πάνω; Γιάυτο κι εμένα έψαχναν να δουν πώς θα τα γράψουν στο βιβλιάριο, και δεν το είχα καταλάβει, δεν το ήξερα ότι άλλαξε.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιφιγενεια πρωτη φορα με κλωτσανε και χαιρομαι τοσο!Το ξερω πως αλλαξε!Αχ θεε μου!Ελπιζω μονο να μην ειναι παλι οπως παλια γιατι θα πρεπει να παιρνω παραπεμπτικο απο τον γιατρο μου και να πηγαινω στο Ικα να μου γραφουν εξετασεις και φαρμακα!Να την χαρεις κοριτσι μου την εγκυμοσυνη σου!Τα δυσκολα περασαν τωρα![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ρινουλα κανονικα πρεπει να κανεις καθε μηνα οτι δεν εχεις περασει!Οι δικες μας εγκυουλες ηξεραν οτι πρεπει καθε μηνα να κανουν γενικη αιματος, γενικη ουρων, σακχαρο νηστεως 2η με γλυκοζη και οτι δεν εχουν αντισωματα!Ο γιατρος δεν το ελεγε καθε μηνα γιατι που να το θυμαται με τοσο κοσμο που ειχε καθημερινα κι ετσι διακριτικα το υπενθυμιζαμε εμεις στις κυριες!Σπανια εμφανιζονταν προβλημα δηλαδη να κολλησουν κατι αλλα ποτε δε λες ποτε ειδικα οταν αφορα το μωρακι σου!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρινούλα, αφού θα περιμένεις να συνέλθει ο οργανισμός σου από το κρύωμα, δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις το γιατρό για το τοξόπλασμα. Ίσως όντως να το ξέχασε και να θέλει να στο συμπληρώσει. Όσο για το κρύωμα, αν δεις ότι συνεχίζονται τα δέκατα και ξανακάνεις εμετό, έλεγξε το λίγο παραπάνω, μπορεί όντως να παιρνάς καμιά ελαφρια γαστρεντερίτιδα και να πρέπει να προσέξεις λίγο τις τροφές που λαμβάνεις για να μην την επιβαρύνεις.

Εμείς σήμερα πήγαμε να μου γράψει τις ενεσούλες μου για τον επόμενο μήνα και του ρίξαμε και μια ματιά να δούμε τι κάνει Wink Ήταν μπρούμυτα και χωμένος σε μια γωνιά (όπως πάντα!). Η γιατρός λέει ότι ο μικρός εκμεταλλεύεται κάθε γωνιά της μήτρας για να βολευτεί, και μάλλον αυτό το έχει πάρει από εμένα!!!Όπου με αφήσεις στριμώχνομαι και χουχουλιάζω!!!! Είμαστε 300 γραμ. τώρα, οπότε πολύ καλά για την εβδομάδα μας. Ευτυχώς τρώει πολύ ο μικρός και έτσι έχασα κι εγώ μισό κιλό ακόμα Smile Αν συνεχίσει έτσι όταν γεννήσω θα είμαι πιο αδύνατη απ'ότι όταν έμεινα έγκυος!!!!Είδαμε λίγο και τα όργανα του και φαινόντουσαν καλά, αλλά θα το επιβεβαιώσουμε πιο αναλυτικά σε 3 εβδομάδες που θα πάμε για τη Β' επιπέδου.

Όσο για την κοιλιά, (και θα κλείσω γιατί σας ζάλισα σήμερα), κάπόιος που δεν ξέρει ότι είμαι έγκυος, δε μπορεί να ξεχωρίσει αν είμαι έγκυος ή απλά χοντρή, οπότε δε μιλάει. Η κοιλιά μου πάντως έχει αρχίσει να μαζεύεται στο κέντρο και να στρογγυλεύει..

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελευθερια ολα καλα ή μαλλον παραπανω απο καλα!Μπραβο!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΙΩΑΝΝΑ ΣΕ ΤΣΑΚΩΣΑ Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 31 403793 ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΣΟΥ ΕΕΕΕ??? Razz ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΕΡΙΞΕΣ Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 31 40746

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΙΩΑΝΝΑ ΣΕ ΤΣΑΚΩΣΑ Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 31 403793 ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΣΟΥ ΕΕΕΕ??? Razz ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΕΡΙΞΕΣ Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 31 40746

Ναι εδω ειναι το στεκι μου!Οχι δεν εριξα μαυρη πετρα!Παρακολουθω τι γινεται!Εμαθα οτι περιμενει η αφρουλα, οτι αδιαθετησε η αρτεμις κι η αννα κλπ κλπ.Και τα δικα σου νεα παρακολουθω κυρια μου αλλα δεν παρεμβαινω να μη χαλαω τη συζητηση....Αντε ερχομαι να πω ενα γεια!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:
αγαπη έγραψε:ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΙΩΑΝΝΑ ΣΕ ΤΣΑΚΩΣΑ Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 31 403793 ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΣΟΥ ΕΕΕΕ??? Razz ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΕΡΙΞΕΣ Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 31 40746

Ναι εδω ειναι το στεκι μου!Οχι δεν εριξα μαυρη πετρα!Παρακολουθω τι γινεται!Εμαθα οτι περιμενει η αφρουλα, οτι αδιαθετησε η αρτεμις κι η αννα κλπ κλπ.Και τα δικα σου νεα παρακολουθω κυρια μου αλλα δεν παρεμβαινω να μη χαλαω τη συζητηση....Αντε ερχομαι να πω ενα γεια!

Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 31 40746 ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bluerose πολύ καλά τα νέα σας! Μπράβο!!!

ΚΟρίτσια θα τον ρωτήσω στο επόμενο ραντεβού και το πολύ πολύ τις κάνω άμεσα τις εξετάσεις. Άλλοι γιατροί ζητάνε τα αντισώματα να επαναλαμβάνονται ανά τριμηνο απ'ό,τι έμαθα. ΊΣως είναι από αυτούς. Αν τον ξαναπάρω θα τον ρωτήσω από το τηλέφωνο.

Τελικά ανέβασα πυρετο 38 και είμαι με ντεπονάκια. Δεν ξανάκανα εμετό οπότε προφανώς δεν έχει να κάνει με το στομάχι αλλά μάλλον με το λαιμό που με πόναγε. Κάποια ιωσούλα θα είναι.

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γλυκούλες μου τι κάνετε;;;

Εμένα σήμερα ήρθαν οι γονείς μου και θα καθίσουν μέχρι την Πέμπτη που θα κάνουμε το Β επιπέδου. Ήρθε η μανούλα να μου κάνει δουλειές και επιτέλους να στρωθεί το σπίτι!!!

Πως θα τα ξεπληρώσουμε όλα αυτά στους γονείς μας;;

Όσο για το φούσκωμα, παρόλο που έχω παραπανίσια κιλά (κι όταν λέμε παραπανίσια εννοούμε παραπανίσια) φαίνεται ξεκάθαρα ότι είμαι εγκυούλα!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 31 215994 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 31 215994 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 31 215994 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 31 215994

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πείτε μου και κάτι άλλο (μέσα στο άγχος είμαι ). Έχει εδώ και κανένα δεκάλεπτο που νιώθω συνέχεια το μωράκι μου. Είναι φυσιολογικό η να ανησυχήσω;;

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
just_Annoula έγραψε:Πείτε μου και κάτι άλλο (μέσα στο άγχος είμαι ). Έχει εδώ και κανένα δεκάλεπτο που νιώθω συνέχεια το μωράκι μου. Είναι φυσιολογικό η να ανησυχήσω;;

Αννούλα σε τσακώσαμε!Μήπως έφαγες γλυκό;;;;;;;;;;;;

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλέ λες;;; Γλυκό γλυκό δεν έφαγα αλλά έφαγα δημητριακά με σοκολάτα! Άντε κι ανησύχησα!!!

Καλημέρα Wink Laughing Very Happy Very Happy

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλήμερα!
Τι κάνετε σήμερα;
Εγώ είμαι καλύτερα, ευτυχώς!
Τώρα θα ετοιμάσω τη μικρή για τον παιδικό.

Δημητριακα ε;;; Μιαμ μιαμ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!τι κανετε; εδω παντως εχει μια ωραια λιακαδα!

Ρινουλα πως εισαι σημερα;Εισαι καλυτερα;

just_Annoula ηρθαν οι γονεις για βοηθεια; κι εμενα την προηγουμενη βδομαδα!Το σπιτι στρωμενο δειχνει αλλιως... Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 31 654316

Ελευθερια την τσακωσες!χαχαχα!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟΟΟΟ!!!! ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΓΧΟΝΕΣΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ....ΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΟΝΤΩΣ ΤΡΕΛΕΝΟΝΤΕ....ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΙΓΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysakoski έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟΟΟΟ!!!! ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΓΧΟΝΕΣΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ....ΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΟΝΤΩΣ ΤΡΕΛΕΝΟΝΤΕ....ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΙΓΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ?

Γυμναστικη; γυμναστικη; τι ειναι αυτο; ειναι σοβαρο; να ρωτησω τον αντρα μου αν ξερει....[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:
xrysakoski έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟΟΟΟ!!!! ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΓΧΟΝΕΣΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ....ΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΟΝΤΩΣ ΤΡΕΛΕΝΟΝΤΕ....ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΙΓΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ?

Γυμναστικη; γυμναστικη; τι ειναι αυτο; ειναι σοβαρο; να ρωτησω τον αντρα μου αν ξερει....[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το λεω γιατι περα απο το λυκειο γυμναστικη γυμναστικη εχω κανει 2 μηνες ολους κι ολους!Δε μου αρεσει καθολου!Βεβαια περπαταω αρκετα συχνα πυκνα αλλα τιποτα παραπερα!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Το λεω γιατι περα απο το λυκειο γυμναστικη γυμναστικη εχω κανει 2 μηνες ολους κι ολους!Δε μου αρεσει καθολου!Βεβαια περπαταω αρκετα συχνα πυκνα αλλα τιποτα παραπερα!

Ε ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ FUN ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΧΩ ΣΚΟΥΡΙΑΣΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ....ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ?

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε να προσέχεις τι κάνεις και να μη ζορίζεσαι. Κάποιες κινήσεις δεν κάνουν, αλλά δεν ξέρω ακριβώς ποιες.
Η παραδοσιακή γυμναστική δε μου αρέσει, αλλά χωρίς άσκηση πονάω πολύ στην πλάτη οπότε τελικά όλο και κάτι κάνω συνήθως. Τώρα όμως δεν κάνω στην εγκυμοσύνη.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οντως θελει προσοχη και καλυτερα θα ηταν να απευθυνθεις σε καποιον ειδικο!Ακομα και τη μαια μπορεις να ρωτησεις!
Για μενα γυμναστικη ειναι και το περπατημα ενω κανω δουλειες στο κεντρο, το καθαρισμα του σπιτιου σε καθημερινη βαση κλπ κλπ
Ο αντρας μου πηγαινει συστηματικα στο γυμναστηριο για πολλα χρονια αλλα εμενα δε με καταφερε...χαχαχα!

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσάκια!!!Πώς είσαι Rinoyla?Καλύτερα σήμερα??Χαχαχαχα Αννούλα και εγώ είχα φάει δημητριακά πριν πάω για υπέρηχο και ο μικρός δεν καθότανε σε ένα σημείο να τον μετρήσουμε!Ο γιατρός μου είπε οοοπ σε τσάκωσα..τη χτύπησες τη σοκολατίτσα??Χτες ζυγίστηκα....τι το θελα??Μα είναι δυνατόν???Σε λιγότερο από βδομάδα +1,5 κιλό??Από πού ήρθε το άτιμο??Πολύ στεναχωρήθηκα!!Ήλπιζα να μην πάρω πάνω από 10 μέχρι το τέλος,αλλά δεν το βλέπω!!!Από σήμερα θα κόψω τα γλυκά τελείως και θα αυξήσω τα φρουτάκια!!Άντε να δούμε πού θα τερματήσω!!!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δυστυχώς πολλές φορές είναι δύσκολο να κρατηθούμε στα κιλά, σου μιλάω εκ πείρας! Αν αποφεύγεις τα γλυκά, αυτό θα βοηθήσει πολύ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις