Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
656 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 656 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το ξερω πως το παρκοκρεβατο δεν το πολυχωνευουν τα παιδια!
Θα δω...
Συγνωμη που σας αγχωνω κι εσας!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δε με αγχώνεις καθολου και εσύ δε χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί δεν είναι ανάγκη να τα πάρεις όλα αυτά από πριν. Θα υπάρχουν - λογικά - μαγαζιά και πιο μετά για να ψωνίσεις ό,τι χρειάζεσαι.
ΕΜέις θα πάρουμε κούνια γιατί αυτή που έχουμε γίνεται κρεβάτι και θα την κρατησει η κόρη μου, θα πάρουμε ένα ριλάξ γιατί αυτό που είχαμε δε μπυ πολύάρεσε από την αρχή. Επίσης, σκέφτομαι να πάρω μια πατουρίτσα για να πατάει όρθι το μεγάλο μου παιδί στο καρότσι αλλά δεν είμαι σίγουρη ακόμα.
Κατά τα άλλα, είμαι εντάξει, εκτός από λίγα ρουχαλάκια αγορίστικα. Και να βάλι όμως κανένα φορμάκι ροζ, δε νομίζω να πάθει κάτι, έτσι δεν είναι; Smile
Α και μια ενδοεπικοινωνία με κάμερα για τη μεγάλη μου, γιατί θα είναι σε διαφορετικά δωμάτια τα παιδιά για μρικούς μήνες. Θα έχουμε το μωρό στο δωμάτιό μας.

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας εγκυούλες!!!!

Νάσια καλωσόρισες στην παρέα μας!

Χρύσα και Ιωάννα τα δωματιάκια σας προχωράνε!Μας προλάβατε τελικά Smile Εμείς ακόμα δεν το βάψαμε, αλλά προσπαθώ να τους καταφέρω να το έχουμε έτοιμο μέσα στο μήνα.....

Εγώ το ρηλάξ το πήρα στη μισή τιμή μεταχειρισμένο από μια μανούλα, που είχε μεγαλώσει το μωρό της και δεν καθότανε. Το θεωρώ από τα πιο χρήσιμα "εργαλεία" της μαμάς!Αρκεί βέβαια να αρέσει και στο μωρό μας. Στην ανιψιά μου πάντως αρέσει, και όταν έρχεται και τη βάζουμε να ξαπλώσει εκεί μετά από λίγο νανουρίζεται και κοιμάται!!!

Εγώ κάποια πράγματα θα τα βρώ από τον αδελφό μου (θήλαστρο, μπανάκι, ενδοεπικοινωνία, μαξιλάρι θηλασμού κλπ). Θα αγοράσω κρεβατάκι και καρότσι 3 σε 1, και διάφορα άλλα αξεσουάρ που χρειάζονται.
Αυτό που δεν έχω αποφασίσει ακόμα είναι που θα τον κοιμίζω το πρώτο διάστημα. Έχω χρόνο ακόμα για να το σκεφτώ Wink

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τέλεια, bluerose, αφού έχεις κάποια πραγματα γιατί είναι πολλά τα λεφτά στην αρχή.
Είναι μια λύση και να τα πάρεις μεταχειρισμένα, ειδικά πράγματα όπωσ το ριλάξ.

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αν καθήσεις να τα υπολογίσεις όλα πόσο θα κοστίσουν μαζί με τον τοκετό και τις κλινικές θα σε πιάσει η ψυχή σου!!! Έχει βολέψει που είμαι όλη μέρα σπίτι και τα έχω ψάξει όλα online. Έχω καταλήξει στα περισσότερα πράγματα που θα αγοράσω, κι έτσι τα παίρνω σιγά σιγά για να μη μου φανούν πολλά στο τέλος!

Πάντως, θα ήταν ωραία να είχαμε την οικονομική άνεση και να αγοράζαμε αυτά που πραγματικά μας αρέσουν... όχι ότι αυτά που διαλέγουμε τώρα έχουν κάτι κακό, αλλά σε περιορίζει το οικονομικό όπως και να το κάνεις....

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε ναι βέβαια, πάντα περιοριζόμαστε δυστυχώς! Μέσω ίντερνετ βρίσκεις και καλές τιμές σε κάποια πράγματα.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρινουλα επειδη ειμαι οργανωτικο ατομο δε θελω να εχω εκκρεμοτητες!Γιατι αντι να παρεις και 2η κουνια δεν παιρνεις κατευθειαν κρεβατακι στη μεγαλη;και να κρατησει την κουνια κρεβατι το μωρο μεχρι τα 5-6 του ωστε να του παρεις κι αυτου κρεβατακι ή να κανεις κουκετα;

Ελευθερια να το βαψεις πριν τις βροχες γιατι απο την υγρασια δε θα στεγνωνει!Να ζητησεις οικολογικο χρωμα ε!Οντως το οικονομικο ειναι θεμα!Κι εγω τα τραβαω απο εδω τα τραβαω απο εκει...Παντως βρηκα μαγαζι εδω στην Πατρα με τιμες καλυτερες κι απο το ιντερνετ!Σκεψου κουνια Pali γυρω στα 200€

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πολύ καλή τιμή Ιωάννα μου, γιατί είναι λίγο ακριβές αυτές απ' ότι έχω δει, αλλά έχει πολύ ωραία πράγματα αυτή η μάρκα.

Εννοείται ότι τα χρώματα που θα πάρω θα είναι οικολογικά. Εμάς εδώ κάτω δε βρέχει και πολύ, αλλά έχουμε πολύ υγρασία, οπότε δε με παίρνει να καθυστερήσω ιδιαίτερα. Άσε που όσο αφήνεις τους άντρες να καθυστερούν δε γίνεται ποτέ η δουλειά σου!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελευθερια ναι οντως πολυ καλες τιμες αν σκεφτεις την ποιοτητα τους!
Ασε που οσο χειμωνιαζει δε θα μπορεις να εχεις συνεχεια ανοιχτα μην κρυωσεις κιολας!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια!

Χαίρομαι που διαβάζω νέα σας κ είστε καλά!Εγώ με τα μικρά μου είμαστε πάλι άρρωστοι...τα χω δει όλα...στην κυριολεξία!

Εμείς από την 1η εγκυμοσύνη αγοράσαμε τα πάντα (άλλες εποχές βέβαια ).

Έχουμε το καρότσι 3σε1 της chicco το οποίο μας βόλεψε αφάνταστα. Εμείς παρόλο που η κούνια χωράει και είναι στο δωμάτιο μας, για τους πρώτους 4 μήνες κοίμιζα τα μωρά στο πορτ μπεμπέ (δίπλα μου πάντα )το οποίο έχει μια ρύθμιση και ανασηκώνει την πλατούλα.Έτσι το μωράκι δεν είναι εντελώς ξάπλα και μειώνεται ο κίνδυνος πνιγμού λόγω εμετού (γιατί και τα δύο παιδάκια μου είχαν παλινδρόμηση και εμφανίζεται είτε με την γέννηση είτε μετά από λίγες μέρες).Μια λειτουργία που οι καλαθούνες δεν έχουν.
Επίσης η γυναικολόγος μου και η μαία μου,μας πρότειναν να βγάλουμε το μωρό από το μαιευτήριο με πορτ μπεμπέ και όχι καλαθούνα για ασφάλεια κ όχι με το κάθισμα του αυτοκινήτου για προστασία σπονδυλικής.Το πορτ μπεμπέ είναι πολύ βολικό και για βόλτα. Το βάζεις πάνω στο καρότσι και βγαίνεις αν τύχει κάτι πχ να ψωνίσεις από φαρμακείο.
Την κούνια μετά από τους 4 μήνες την χρησιμοποίησαν.
Για να χρησιμοποιήσεις το ριλάξ πρέπει το μωρό να κλείσει τις 40μέρες(οδηγίες παιδιάτρου). Είναι αφάνταστα βολικό γιατί μπορεί και κοιμάται το μωράκι και ξεκουράζεται. Μέχρι βέβαια να αρχίσει να σηκώνεται.Περίπου στους 6 μήνες.
Τότε χρειάζεται να έχεις πάρκο ή παρκοκρέβατο για οικονομία.
Το καρεκλάκι του αυτοκινήτου που κ αυτό κάθεται στο καρότσι βολεύει αλλά όχι τόσο όσο το ριλάξ γιατί αυτά είναι σαν κουβούκλια για προστασία κ μπορεί το μωράκι να πιαστεί.
Η αλλαξιέρα έπιπλο βολεύει ιδιαίτερα εμάς τις μανούλες για την μέση μας. Τον Νικόλα ακόμα εκεί τον αλλάζω.

Ακόμα κορίτσια μπορεί να χρειαστείτε αποστειρωτή μπιμπερό. Εγώ παρόλο που θήλαζα λόγω δουλειάς έδινα κ συμπλήρωμα το βράδυ. Μην τον αγοράσετε από τώρα. Κάντε μια έρευνα αγοράς και αποφασίστε από που θα τον αγοράσετε αν τελικά τον χρειαστείτε. Για να μην ψάχνεστε τελευταία στιγμή. Μπιμπερό όμως να αγοράσετε.Έστω 2 για ώρα ανάγκης(και τα αποστειρώνετε σε κατσαρόλα).

Ρουχαλάκια μην αγοράσετε πολλά. Θα γεμίσετε πολλά από δώρα.

Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα κ να βοήθησα λίγο τις πρωτάρες μανούλες!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙατί δε θέλω να της αλλάξω το κρεβάτι της. Η κούνια που έχει παιρνει προέκταση και γίνεται αρκετά μεγάλο κρεβάτι, αυτοί λένε μέχρι 10 ετών αλλά εγώ υπολογίζω στα 6 περίπου να αλλάχτεί.Ως κούνια σε πάει άνετα μέχρι τα 3 (βγαίνει το πλαινό κάγκελο)
Οπότε όταν ο γιος μου θα γίνει 3 ετών και θα έρθει ο καιρός να πάει σε κρεβάτι, θα είναι και η μεγάλη 7 οπότε τότε θα πάρω κουκέτα. Αν πάρω κούνια στο μικρό, την προέκταση που ήδη έχω δε θα τη χρησιμοποιήσω

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χριστινα και παλι περαστικα σας!Σε ευχαριστουμε πολυ για τις συμβουλες σου!Ειναι πολυ χρησιμα για μας τις νεες μανουλες!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρινούλα κ εμείς έχουμε κούνια που γίνετε κρεβάτι. Όμως επειδή ήρθε το 2ο παιδάκι στη ζωή μας αγοράσαμε νέο κρεβάτι στην Αννούλα μας και αφήσαμε την κούνια στο Νικόλα. Τώρα που έρχεται και τρίτο πήραμε κουκέτα για τα παιδιά, (κρύψαμε το μονό κρεβάτι )και θα αφήσουμε την κούνια στον μπέμπη. Είναι πιο οικονομικό το κρεβάτι από την κούνια. Σκέψου τις μελλοντικές αγορές που θα χρειαστεί να κάνεις.

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πάντως στο εξωτερικό δε σου δίνουν το μωρό από το μαιευτήριο αν δεν μπεί σε κάθισμα αυοκινήτου. Τα 0-13 είναι ειδικά σχεδιασμένα για νεογέννητα και η κλιση που έχουν προστατεύει τη σπονδυλική στήλη του μωρού σε περίπτωση σύγκρουσης. Το πορτ μπεμπε είναι χύμα στο αυτοκίνητο, καμία σχέση από την άποψη της ασφάλειας.
Επίσης υπ΄ρχουν ριλάξ που γίνεται οριζόντια η πλατούλα και κανουν από την πρώτη μέρα. Απλά στην αρχή τα μωρά κοιμούνται συνέχεια και όταν δεν κοιμούνται τα έχουμε αγκαλιά, οπότε δε χρειάζεται το ριλάξ τις πρώτες μέρες.

chris κι εμένα έβγαζε πολλές γουλιές, δεν ήταν ακριβώς παλινδρόμηση και την κράταγα για 20 λέπτά όρθια μετά από κάθε γεύμα και τη νύχτα... Κουτούλαγα!
Περαστικούλια σας!!!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρινούλα τώρα είδα την απάντηση σου Very Happy ...έχεις δίκιο... πολύ καλή η σκέψη σου! cheers

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το πορτ μπεμπε που λεμε να παρουμε εχει τη δυνατοτητα να δενεις το μωρακι πχ σε περιπτωση που γλιστρισεις στο δρομο και πεσεις!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Rinoula έγραψε:Πάντως στο εξωτερικό δε σου δίνουν το μωρό από το μαιευτήριο αν δεν μπεί σε κάθισμα αυοκινήτου. Τα 0-13 είναι ειδικά σχεδιασμένα για νεογέννητα και η κλιση που έχουν προστατεύει τη σπονδυλική στήλη του μωρού σε περίπτωση σύγκρουσης. Το πορτ μπεμπε είναι χύμα στο αυτοκίνητο, καμία σχέση από την άποψη της ασφάλειας.
Επίσης υπ΄ρχουν ριλάξ που γίνεται οριζόντια η πλατούλα και κανουν από την πρώτη μέρα. Απλά στην αρχή τα μωρά κοιμούνται συνέχεια και όταν δεν κοιμούνται τα έχουμε αγκαλιά, οπότε δε χρειάζεται το ριλάξ τις πρώτες μέρες.

chris κι εμένα έβγαζε πολλές γουλιές, δεν ήταν ακριβώς παλινδρόμηση και την κράταγα για 20 λέπτά όρθια μετά από κάθε γεύμα και τη νύχτα... Κουτούλαγα!
Περαστικούλια σας!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Ρινούλα!

Σε μας και η γυναικολόγος και η μαία κ η παιδίατρος είναι κατά του καθίσματος αυτοκινήτου για βγάλεις το μωρό από το μαιευτηριο. Είναι υπέρ του πορτ μπεμπέ. Τα πορτ μπεμπέ έχουν μια ειδική ασφάλεια για να τα δένεις με τις ζώνες του αυτοκινήτου κ το μωρό δεν κινείται καθόλου.Είναι πολύ σταθερά. Είναι στην ίδια κατηγορία ασφάλειας.Το είχα ψάξει. Βέβαια εξαρτάται από την μάρκα.

Σχεδόν όλα τα ριλάξ γίνονται οριζόντια.Εξαρτάται από τις οδηγίες του κάθε παιδιάτρου πιστεύω. Σε κανένα γνωστό μου πάντως δεν επέτρεψαν το μωρό να μπει σε ριλάξ πριν τις 40 μέρες.

Ιφιγενεια13

Ιφιγενεια13
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!

Κοριτσια sos!! Πως αντιμετωπιζεται η δυσκοιλιοτητα. Τις τελευταιες ημερες εχω ζησει απιστευτη δυσκολια. Διαβασα σε κατι ποστ για duphalac και υποθετα γλυκερινης. Εχω τεομοκρατηθει ποτε δεν αντιμετωπισα κατι παρομοιο στη ζωη μου. Εσεις αντμετωπιζετε κατι πΑρομοιο;; -σορρυ για το ασχετο με τη συΖηση σχολιο- Shocked Embarassed

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κουκλες!

Λοιπόν, εφόσον το πορτ μπεμπέ έχει έγκριση για χρήση στο αυτοκίνητο καιέχεις τις ζώνες για να το δένεις στο πίσω κάθισμα, μπορείς να βγάλεις το παιδί από το μαιευτηριο μ αυτό. Αν μιλάμε για τις πρώτες διαδρομές, για καμιά 20αριά μέρες, το χρησιμοποιείς κανονικά. Αυτά είναι πιο ασφαλή από τα απλά πορτ μπεμπέ, ακόμα κι αν το μωρό δένεται μεσα σε αυ΄το, το ίδιο το πορτ μπεμπέ θα φύγει από το κάθισμα σε περίτπωση σύγκρουσης. Παρόλα αυτα, το κανονικό κάθισμα αυτοκινήτου είναι πολύ πιο ασφαλές από τα πορτ μπεμπέ που δενουν στο καθισμα, και μερικά κρας τεστ θα σας πείσουν. Όλες οι γνωστές μου έβγαλαν το παιδί με το κάθισμα κανονικά και το χρησιμοποιούσαν από την πρώτη στιγμή και καμιά μας δεν είχε πρόβλημα!
Επίσης, σε όλες τις γνωστές μου δεν είπε ο παιδίατρος να μη βάλουν το παιδί στο ριλάξ πριν τις 40 μέρες!
Γενικά ο κάθε παιδίατρος λέει τα δικά του κορίτσια και αυτό θα το δείτε πολύ νωρίς! Το αν θα μπει το παιδί στο κάθισμα ή στο ριλάξ δεν είναι ιατρικό θέμα έτσι κι αλλιώς, σε τέτοια ζητήματα είναι απλά σύμβουλοι οι παιδίατροι.

Σήμερα η μικρή μου είναι αρρωστούλα και μάλλον την κόλλησα εγώ... Κάνει εμετούλη προς το παρόν, θα δούμε αν ανεβάσει πυρετό.

Ιωάννα μαγειρεύεις;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...
ΕΜΕΙΣ ΒΑΦΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ..ΕΓΩ ΕΠΙΒΛΕΠΩ ΧΙΧΙ!!!

ΡΙΝΟΥΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ...ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΑ Κ ΑΝΑ 1,5 ΜΕ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑΣΗ ΝΑ ΞΕΠΙΑΝΟΝΤΑΙ...ΕΓΩ Κ ΤΑ 2 ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΙΧΑ Κ ΤΑ ΕΧΩ....ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ Κ ΑΣ ΔΕΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ....ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ...ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ...ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ...
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ Κ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΩΡΑ/ΠΑΙΔΙΑ...

ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ??ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ....

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τόνια συμφωνών απόλυτα μαζί σου και πιο πάνω αν δεις αυτό γράφω! Αλλά υπάρχουν και τα πορτ μπεμπε που δένονται και έχουν έγκριση κανονικά οπότε από το να το βάλει μια μαμά στην καλαθούνα ή σε σκέτο πορτ μπεμπε, καλύτερα αυτό.

Τι χρωματάκι κάνετε εσείς; Κάνετε ροζάκι;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
CHRIS ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΑΝΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΨ ΞΕΡΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΝΕ Κ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ..ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Κ ΑΣ ΔΕΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΙ..ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΝΕΤΑ....

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ..ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ Κ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΤΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΑ....

ΣΟΡΥ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΩ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:Τόνια συμφωνών απόλυτα μαζί σου και πιο πάνω αν δεις αυτό γράφω! Αλλά υπάρχουν και τα πορτ μπεμπε που δένονται και έχουν έγκριση κανονικά οπότε από το να το βάλει μια μαμά στην καλαθούνα ή σε σκέτο πορτ μπεμπε, καλύτερα αυτό.

Τι χρωματάκι κάνετε εσείς; Κάνετε ροζάκι;

ΝΑΙ ΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ..ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΟΕ ΤΗΣ pEREGEO Κ ΕΧΕΙ Κ ΖΩΝΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ...ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟ 0+ ΟΙ ΞΕΝΟΘ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ??ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ...ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΓΟΝΕΙΣ Κ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ/ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....ΕΔΨ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ...ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ....

ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑ Σ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ Κ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΣΩΣΤΟ!!!!ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ..

ΒΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΠΑΛΟ ΠΡΑΣΙΝΑΚΙ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟΙΧΟΚ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΠΑΛΟ ΛΙΛΑ!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΑΣ???

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Κ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ..ΠΩΠΩ ΤΑΠΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ...
ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΝΑΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ....ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ Κ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 2...ΛΕΩ ΠΩΠΩ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΜΙΚΡΗ Κ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΣΤΗ... Shocked Shocked

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τόνια υπέροχος συνδυασμός!

Όσον αφορά τα καθίσματα συμφωνώ μαζί σου σε όλα! Και το δικό μας το πορτ μπεμπέ δένει στο αμάξι αλλά δεν το έκανα ποτέ! Πάντα στο κάθισμα!
Κι εδώ που μένω εγώ παρότι είναι Αθήνα, είναι μικρή γειτονιά και έχει ο κόσμος μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας παρόμοια με της επαρχίας.Στη γειτονιά μου λοιπόν τα παιδάκια από 2 ετών είναι στο μποστινό κάθισμα και χύμα, χωρίς καρεκλάκι, ούτε καν τη ζώνη!
Ο άντρας σου είναι στην τροχαία; Θα έχουν δει πολλά τα μάτια του.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις