Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
656 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 656 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι, μέχρι ένα σημείο περνάει γρήγορα αλλά οι δύο τελευταίοι μήνες σου φαίνονται ατελείωτοι γιατί ανυπομονείς να δεις το μωρό σου!

Το αυτοκολλητο το βάλατε;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ηδη το ονειρευομαι στην αγκαλια μου!Τωρα αρχισα σιγα σιγα να εχω αυτη την εικονα γιατι μεχρι πριν φοβομουν μην παει κατι στραβα!

Το αυτοκολλητο λεμε για σαββατο που θα εχει περασει 1,5βδομαδα αλλα που δε θα δουλευει κι ο αντρας μου γιατι τις καθημερινες γυρναει συνηθως στις 6 κι εχει ηδη νυχτωσει!Να εχει μερα να βλεπουμε!

Συγνωμη που χανομαι αλλα ψαχνω συνταγες γιατι θελω να καλεσω πεθερικα και κουνιαδα με συζυγο για τραπεζι αυριο μεθαυριο!Να σου πω τι λεω να μου πεις;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για αρχη με τον καφε παλμιε του Παρλιαρου http://bettyscuisine.blogspot.gr/2012/05/blog-post_31.html (ασχετη εικονα αλλα να καταλαβεις ποια ειναι)

Κυριως πιατα
http://www.alphatv.gr/Microsites/Eleni/Kouzina/Μοσχαρακι-στη-λαδοκολλα,-13-11-2012.aspx
και
http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=e3z_ocqj_e_g_k_m=

γλυκο τουρτα με σοκολατα και βυσσινο
ή
http://www.argiro.gr/%CE%93%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AC/recipes/%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BA-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B5%CF%83%CF%84-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1
η
http://www.argiro.gr/%CE%93%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AC/recipes/%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C-%CF%88%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82#

Συνοδευτικα δεν ξερω ακομα!Ισως τυροπιτα...θα δω!

Τι λες;Απο αυτα μονο το κοτοπουλο εχω ξανακανει!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λέω ότι φαίνονται πολύ ωραία! Το κρέας ας μην το έχεις ξανακάνει, δε φαίνεται δύσκολο, το κοτόπουλο αφου το έχεις δοκιμάσει μια χαρά! Και μια τυροπιτούλα θα είναι καλό σύμπληρωμα και μπορείς να την κάνεις και από το βράδυ. Τα δύο γλυκά δεν είναι πολλά;

Έχετε κάποια γιορτή;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γλυκα ενα απο τα 2 θα κανω αλλα δεν ξερω ποιο!
οχι δεν εχουμε γιορτη αλλα ετσι κανω καθε φορα που εχω τραπεζι ειδικα στα συγκεκριμενα ατομα!
Καλο τραπεζομαντηλο με καλα ποτηρια και διακοσμηση και τετοια!
Κανω μια στο τοσο αλλα δεν αφηνω περιθωρια για σχολια...αρνητικα!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α κατάλαβα... Ωραία, καλή προετοιμασία λοιπόν και κοίτα να μην τεζάρεις!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaxaxa!λεω να κανω απο την προηγουμενη το γλυκο και τα μπισκτακια, το πρωι της ιδιας μερας το μοσχαρακι , καπακι το κοτοπουλο και το συνοδευτικο το μεσημερι κι ετσι βραδυ να κανω σαλατες, πουρε και διακοσμησεις!

Ελπιζω να κολανε μεταξυ τους!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμένα ωραία μου ακούγονται! Καλη επιτυχία!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε ευχαριστω! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 33 417472

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιωάννα μου τέλεια είναι ΑΛΛΑ πρόσεχε ρε κοριτσάκι μου. Σιγά σιγά όλα. Ο χαζοπλακούντας μας φωνάζει!!! Άσε την τυρόπιτα και κουλουράκια πάρε από το ζαχαροπλαστείο. Μη σε πω να κάνεις ένα μόνο κυρίως! Καλέ μπας και προετοίμαζεσαι για το "κάτι ψήνεται" ;;;

Υ.Γ. Το δεύτερο γλυκό προτιμάω!!!!

Ρινάκι σ'ευχαριστούμε πολύ πολύ!!!! Πόσο πολύ μας βοηθάς!!!

Πάντως για την καλαθούνα μου είπαν ότι δεν είναι καλή για ύπνο. Έχουν πολύ μικρό στρώμα. Και δεν είναι καλό. Εγώ σκέφτομαι να πάρω λίκνο, γιατί δυστυχώς δεν χωράει η κούνια στην κρεβατοκάμαρα....

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννουλα θα τα χωρισω σε 2 μερες τα φαγητα!
Τα κουλουρακια ειναι πανευκολα και παν-γρηγορα!Οταν τα δοκιμασω θα σας πω και συνταγη αν θελετε!
Γλυκο μπορει να κανω τη μπλακ φορεστ στο ποτηρι που ειναι ευκολη!
Οσο για τα κυριως πιο πολυ μαναρισμα και ψησιμο θελουν παρα προετοιμασια!
Αν τα κανεις με προγραμμα δεν εχει κουραση!

Το ακουσα κι εγω για το στρωμα της καλαθουνας αλλα και του πορτ μπεμπε αλλα η αληθεια ειναι πως δε βγαινω κι για λικνο!Θα παρω καροτσι 3 σε 1 και θα το κοιμιζω μονο το βραδυ στο πορτ μπεμπε!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πωπω ναι ιωάννα, ξέχασα ότι ΄χεις θέμα με τον πλακούντα! Πρόσεχε πολύ!
Annoula το λίκνο θα σε πάει μέχρι 4-5 μηνών, ίσως και 6 ανάλογα το λίκνο και το μωρό. Σίγουρα είναι πιο καλό από καλάθι.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΜΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ Κ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ..
ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ..ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ..2 ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ Κ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ..ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΑΝ..ΟΠΟΤΕ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ Κ ΕΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρινουλα εχω σειρα και θα τα κανω ολα σιγα σιγα καθισμενη!Εχω κανει πολλα τραπεζια και μπορω να πω εχω παρει το κολαι!

Ευχαριστω που με σκεφτεστε κοριτσια μου! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 33 35468

Τονια καλε 2 μετρα οι μακεδονες; εμας δε χωραει κουνια στο δωματιο αλλα ουτε θελω και να τη βαλω γιατι θα φυγει δυσκολα μετα!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΜΙΑΜΜΜΜΜ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ......ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ.... ΚΟΥΝΙΑ 3 ΣΕ 1 ΜΕ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ , ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ,ΚΑΡΟΤΣΙ 3 ΣΕ 1, ΡΗΛΑΞ , ΜΠΑΝΑΚΙ , ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ , ΠΡΟΙΚΑ , ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙ ΜΩΡΟΥ ΞΕΡΕΤΕ...ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.....ΑΑΑ ΕΒΑΨΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΛΑ ΑΝΟΙΧΤΟ Κ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΟ ,ΑΥΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΛΟ?????

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΛΩΤΣΑΜΕ Κ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΜΙΔΡΑ..... Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 33 215994 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 33 215994 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 33 215994 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 33 215994 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 33 215994

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟλύ καλό ακούγεται! Έχουμε καιρό άλλωστε!

Τόνια εμένα δε μου το είπε κανείς για το πορτ μπεμπε αλλά υπάρχουν στρωματάκια πιο χοντρά που μπορείς να τους βάλεις για να είναι λίγο καλύτερα. Και πάλι βεβαια το λίκνο και η κούνια έχουν πολύ καλύτερο στρώμα. Την κοίμιζα στο πορτ μπεμπε μόνο τη μέρα για καμιά εικοσαριά μέρες για να τη βλέπω. Μετά την έβαζα στο λίκνο της με την ενδοεπικοινωνία... Α, ναι, χρειάζεται και μια ενοδεπικοινωνία! Στο καρότσι το πορτ μπεμπέ το χρησιμοποίσα 4 μήνες. Πάντως τα καλάθια δεν τα συμπαθώ καθόλου, δεν ξέρω γιατί...

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι κι εγώ το νιώθω πλέον πιο συχνά και πιο δυνατά να κλωτσαει. Χτες το ένιωσα και απ'έξω, πολύ αμυδρά στο χέρι μου. Είναι τέλεια, ανυπομονούσα να το ξαναζήσω!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσα κι εγω ετσι τα σκεφτομαι αλλα δε θα παρω καλαθουνα αφου θα παρω το καροτσι 3 σε 1 θα το κοιμιζω στο πορτ μπεμπε το βραδυ!Το ριλαξ το σκεφτομαι μηπως το γλιτωσω με το καθισμα του αυτοκινητου ή το καροτσι ή το πορτ μπεμπε!θα δω!Αγχωνομαι!
πολυ ωραιο ακουγεται το δωματιο!Καλοριζικο!Με το καλο το μωρακι σου!Θα περιμενουμε φωτο και με το αυτοκολλητο ε!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσα και Ρινουλα κλωτσανε οι ψυχουλες μωρε;

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ϊωάννα αν το κοιμίζεις στο πορτ μπεμπέ, παράγγειλε ένα πιο χοντρό στρωματάκι. Το ριλάξ δε βλέπω να το γλιτώνεις, αλλά μπορείς να το πάρεις και μετά από λίγο καιρό και επίσης ίσως σου φέρουν και δωράκι κανένα.

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΟ!!!!! Wink Wink ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ...ΝΑΙ ΑΜΕ ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ....ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ Κ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΝΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρινουλα ριλαξ ή παρκοκρεβατο καλυτερα;

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΡΗΛΑΞ ΓΙΑ ΑΡΧΗ Κ ΜΕΤΑ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΒΑΤΟ .....ΡΗΛΑΞ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΡΕ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωάννα, άλλο το ένα άλλο το άλλο. Το ριλάξ τα κρατάει πιο όρθια και τους αρέσει να σε βλέπουνε. Το παρκοκ΄ρεβατο συνήθως το παίρνεις όταν πας διακοπές για να κοιμηθεί το μωρό και μετά για να τα βάζεις να παίζουνε και να σηκώνονται όρθια εκεί μέσα, άρα γύρω στους 6 μήνες. Τώρα, αν θες να το πάρεις από την αρχή και να το κοιμίζεις εκεί για να το έχεις κοντά σου τη μέρα, είναι άλλο. Επίσης, κάποια μωρά δεν πολύγουστάρουν το ένα ή το άλλο, οπότε να είσαι προετοιμασμένη και γι'αυτό το ενδεχόμενο. Εμείς χρησιμοποιήσαμε το ριλάξ μέχρι 5-6 μηνών αλλά στο παρκοκ΄ρεβατο δεν έκατσε ποτέ για πολλή ώρα, το είχαμε για 10 λεπτά το πολύ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις