226 Απ: Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 Τετ Σεπ 26, 2012 2:16 am
merfiamadeus
Σιωπηλή δύναμη
just_Annoula έγραψε:merfiamadeus έγραψε:maria.tst έγραψε:Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα στην ομαδούλα μας.
Για πείτε μου πως βιώνεται την εγκυμοσύνη σας....
Εγώ τις πρωτες 11 εβδομάδες με πολλούς εμετούς, ζαλαδες και κομμάρες, αφού είχα χάσει 4 κιλά. Τις τελευταίες 2 εβδομάδες λίγο καλύτερα, αλλα έχω απίστευτες αναγούλες (χωρίς εμετούς) όλη μέρα, με δυσκολία την βγάζω στην δουλειά και μετά ολη μέρα ξάπλα.
αστα μια απο τα ιδια... εχω χασει 11 κιλα, ειμαι στην 16η εβδομαδα και συνεχιζω... την προηγουμενη εβδομαδα ημουν καπως καλυτερα αλλα τις τελευταιες 2 μερες ξαναειμαι σχεδον οπως τις αρχες...νιωθω συνεχως οτι βρισκομαι πανω σε ενα καραβι και εχει πανω απο 10 μποφορ... και φυσικα αν σκεφτω φαγητα ή δω καποιον να τρωει, τρεχω κατευθειαν στην τουαλετα για εμετο!!!
δεν ξερω αν παιζει ρολο η κληρονομικοτητα αλλα η μαμα μου και στις 3 εγκυμοσυνες της ηταν ετσι μεχρι και την ωρα του τοκετου...ελπιζω να μην παιζει καποιο ρολο γιατι εγω δεν θα την παλεψω να ειμαι ετσι μεχρι το τελος!!!!
11 κιλά;;;; έχω ακούσει για φρυγανιές. Εμένα αν και τώρα έχουν γίνει λιγότερες οι αναγούλες αν πάρω μια φρυγανιά γίνομαι καλύτερα... Υπομονή μάλλον.... Τίποτα άλλο... Εγώ ταλαιπωρούμε με αίμα.... Έχω σχεδόν κάθε εβδομάδα κι από λίγο....
11 ναι, αφου ο γιατρος μου με κοροιδευει λεγοντας μου οτι εγω αντι να παω στο μαιευτηριο να γεννησω θα περασω πρωτα απο τα καλλιστεια του αντ1.
παντως αυτο με τις φρυγανιες το εχω δοκιμασει, δεν γινεται τιποτα...
αιμα ε? και σε εχει στο κρεβατι? υπομονη...