Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
653 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 653 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

merfiamadeus

merfiamadeus
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
just_Annoula έγραψε:
merfiamadeus έγραψε:
maria.tst έγραψε:Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα στην ομαδούλα μας.

Για πείτε μου πως βιώνεται την εγκυμοσύνη σας....
Εγώ τις πρωτες 11 εβδομάδες με πολλούς εμετούς, ζαλαδες και κομμάρες, αφού είχα χάσει 4 κιλά. Τις τελευταίες 2 εβδομάδες λίγο καλύτερα, αλλα έχω απίστευτες αναγούλες (χωρίς εμετούς) όλη μέρα, με δυσκολία την βγάζω στην δουλειά και μετά ολη μέρα ξάπλα.

αστα μια απο τα ιδια... εχω χασει 11 κιλα, ειμαι στην 16η εβδομαδα και συνεχιζω... την προηγουμενη εβδομαδα ημουν καπως καλυτερα αλλα τις τελευταιες 2 μερες ξαναειμαι σχεδον οπως τις αρχες...νιωθω συνεχως οτι βρισκομαι πανω σε ενα καραβι και εχει πανω απο 10 μποφορ... και φυσικα αν σκεφτω φαγητα ή δω καποιον να τρωει, τρεχω κατευθειαν στην τουαλετα για εμετο!!!
δεν ξερω αν παιζει ρολο η κληρονομικοτητα αλλα η μαμα μου και στις 3 εγκυμοσυνες της ηταν ετσι μεχρι και την ωρα του τοκετου...ελπιζω να μην παιζει καποιο ρολο γιατι εγω δεν θα την παλεψω να ειμαι ετσι μεχρι το τελος!!!!

11 κιλά;;;; έχω ακούσει για φρυγανιές. Εμένα αν και τώρα έχουν γίνει λιγότερες οι αναγούλες αν πάρω μια φρυγανιά γίνομαι καλύτερα... Υπομονή μάλλον.... Τίποτα άλλο... Εγώ ταλαιπωρούμε με αίμα.... Έχω σχεδόν κάθε εβδομάδα κι από λίγο....

11 ναι, αφου ο γιατρος μου με κοροιδευει λεγοντας μου οτι εγω αντι να παω στο μαιευτηριο να γεννησω θα περασω πρωτα απο τα καλλιστεια του αντ1.
παντως αυτο με τις φρυγανιες το εχω δοκιμασει, δεν γινεται τιποτα...
αιμα ε? και σε εχει στο κρεβατι? υπομονη...

Ιφιγενεια13

Ιφιγενεια13
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Γεια σας κοριτσακια, να μαι παλι εδω.. Τελικα πολλες χανουμε κιλα απ οτι βλεπω. Κι εγω εχω χασει 5 κιλα με τις αναγουλες που ειχα και τωρα δεν μπορω να φαω και πολυ. Ειμαι 15 εβδομαδων και 4 ημερων και σημερα βγηκαν και τα τελικα αποτελεσματα της ληψης χοριακων λαχνων. Οοολα καλα. Ο μικρουλης μου ειναι υγιεστατος. Βεβαια μου ειπαν οτι θα πρεπει να ειμαι συγκρατημενη γιατι παντα υπαρχει φοβος καρδιοπαθειων σε παιδακια με αυξημενη αυχενικη & ανεστραμμενη ροη κυματοσ φλεβωδη πορου. Η β επιπεδου θα δειξει ακριβως τι γινεται. Ευτυχως οι πιθανοτητες για κατι κακο ειναι μικρες.

goldangel1990

goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αχ κοριτσια εγώ δεν χάνω κιλαα!!!ειμαι στην 18 εβδομάδα και πήρα μισο κιλοοοο Shocked

vassoch

vassoch
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
goldangel1990 έγραψε:αχ κοριτσια εγώ δεν χάνω κιλαα!!!ειμαι στην 18 εβδομάδα και πήρα μισο κιλοοοο Shocked

Μισό κιλό!!!!! Shocked

πλάκα μας κάνεις!!!

Εγώ τι να πώ που "δυστυχώς" μου έχει ανοίξει η όρεξη και δεν μπορώ να το ελέγξω με τίποτα!!!!!!
Έλεγα ότι στη δεύτερη θα το γλιτώσω, αλλά δεν με βλέπω. Ήδη έχω πάρει 2-3 και προχωράω.

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, το πρώτο τρίμηνο είχα ήδη πάρει 10 κιλά.Embarassed
Στο σύνολο πήγα στα 22, αλλά ευτυχώς τα έχασα όλα και ξεκινάω τη δεύτερη ξανά από την αρχή.

Καλή υπομονή κοριτσάκια που ταλαιπωρήστε. Έλεγα ότι μακάρι να μου βρωμούσαν και μένα όλα, αλλά τελικά και αυτή η ταλαιπωρία με τους εμετούς και τις ζαλάδες, υποθέτω ότι δεν παλεύεται.

merfiamadeus

merfiamadeus
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
vassoch έγραψε:
goldangel1990 έγραψε:αχ κοριτσια εγώ δεν χάνω κιλαα!!!ειμαι στην 18 εβδομάδα και πήρα μισο κιλοοοο Shocked

Μισό κιλό!!!!! Shocked

πλάκα μας κάνεις!!!

Εγώ τι να πώ που "δυστυχώς" μου έχει ανοίξει η όρεξη και δεν μπορώ να το ελέγξω με τίποτα!!!!!!
Έλεγα ότι στη δεύτερη θα το γλιτώσω, αλλά δεν με βλέπω. Ήδη έχω πάρει 2-3 και προχωράω.

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, το πρώτο τρίμηνο είχα ήδη πάρει 10 κιλά.Embarassed
Στο σύνολο πήγα στα 22, αλλά ευτυχώς τα έχασα όλα και ξεκινάω τη δεύτερη ξανά από την αρχή.

Καλή υπομονή κοριτσάκια που ταλαιπωρήστε. Έλεγα ότι μακάρι να μου βρωμούσαν και μένα όλα, αλλά τελικά και αυτή η ταλαιπωρία με τους εμετούς και τις ζαλάδες, υποθέτω ότι δεν παλεύεται.

ευχαριστουμε πολυ...
ταλαιπωρια δεν λες τιποτα...
ενω παντα ελεγα αντε να μεινω εγκυος, τωρα λεω αντε να περασουν οι μηνες να τελιωνω...δεν μπορεις να ευχαριστηθεις με τιποτα την εγκυμοσυνη σου...εχθες πηγα παντως στον γιατρο μου και με καθησύχασε καπως, λεγοντας μου οτι απο αυτη την εβδομαδα θα ελαττωθούν οι εμετοι...αντε να δουμε!!!!

pap@ki

pap@ki
γεια κοριτσιααααααα

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εγώ ήλπιζα να κάνω εμετούς μήπως χάσω και κανένα κιλό (ήμουν 80 όταν έμεινα έγκυος Sad ). Τώρα που βλέπω τι ωραία και ήσυχα προχωράει η εγκυμοσύνη χαίρομαι που δεν είχα τελικά! Έχασα δύο κιλά στην αρχή, τα οποία και διατηρώ, και ελπίζω να μην πάρω πολλά στην πορεία, γιατί δε βλέπω να τα χάνω ποτε!!!!

merfiamadeus

merfiamadeus
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημερα σε ολες... sunny sunny sunny

LiaS

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα στην παρέα σας και από εμένα την πιο άσχετη κ φρικαρισμένη έγκυο όλων των εποχών!!!!!!! Shocked Δεν είχα ποτέ πολύ επαφή με παιδάκια,είμαι τελείως άσχετη με εξετάσεις, εγκυμοσύνες και νεογέννητα και γενικά δεν ξέρω τί μου γίνεται!!!! affraid !!!έχω ραντεβού με το γιατρό μου την τρίτη για να κάνω μια εξέταση που βλέπεις το ποσοστο πιθανότητας για σύνδρομο Down και όλοι μου την ονομάζουνε κάπως και όλο το ξεχνάω.Πάω στο γιατρό και κάθε φορά μου λέει διάφορα και κάθε φορά τα ξεχνάω!!! Crying or Very sad Είμαι 2,5 μηνών έγκυος (μη με ρωτήσετε εβδομάδα εννοείτε την έχω ξεχάσει!!!! Embarassed )και θέλω να ρωτήσω καμία δεν υπάρχει, από τις καινούργιες μαμάδες, που να έννιωσε και κάτι άλλο εκτός από χαρά;;Μήπως είμαι η μόνη;;

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
LiaS έγραψε:Καλημέρα στην παρέα σας και από εμένα την πιο άσχετη κ φρικαρισμένη έγκυο όλων των εποχών!!!!!!! Shocked Δεν είχα ποτέ πολύ επαφή με παιδάκια,είμαι τελείως άσχετη με εξετάσεις, εγκυμοσύνες και νεογέννητα και γενικά δεν ξέρω τί μου γίνεται!!!! affraid !!!έχω ραντεβού με το γιατρό μου την τρίτη για να κάνω μια εξέταση που βλέπεις το ποσοστο πιθανότητας για σύνδρομο Down και όλοι μου την ονομάζουνε κάπως και όλο το ξεχνάω.Πάω στο γιατρό και κάθε φορά μου λέει διάφορα και κάθε φορά τα ξεχνάω!!! Crying or Very sad Είμαι 2,5 μηνών έγκυος (μη με ρωτήσετε εβδομάδα εννοείτε την έχω ξεχάσει!!!! Embarassed )και θέλω να ρωτήσω καμία δεν υπάρχει, από τις καινούργιες μαμάδες, που να έννιωσε και κάτι άλλο εκτός από χαρά;;Μήπως είμαι η μόνη;;

Καλωσόρισες κι εσύ στην παρέα μας και με το καλό το μωράκι σου!!!
Έχει πολύ πλάκα ο τρόπος που περιγράφεις την κατάσταση σου Smile
Νομίζεις ότι το μόνο που αισθανόμαστε οι υπόλοιπες είναι χαρά;;;; Υπάρχουν πάντα οι στιγμές άγχους, φόβου κλπ Ακόμη κι αν μια εγκυμοσύνη είναι προγραμματισμένη και επιθυμητή έρχονται στιγμές που πανικοβάλεσαι, κι ενώ το μόνο που ήθελες πάντα ήταν ένα μωρό, ξαφνικά λες είμαι εγώ κατάλληλη για μαμά; Θα τα βγάλω πέρα ή θα τα κάνω θάλασσα;
Όλα είναι στο πρόγραμμα, αλλά κατά το πλείστον νομίζω ότι οι περισσότερες είναι ευτυχισμένες για το μικρό θαύμα που κουβαλάνε στην κοιλίτσα τους Smile

Και εννοείται ότι για κάθε απορία, παράπονο ή συμβουλή, είμαστε εδώ για να ακούσουμε και να στηρίξουμε η μία την άλλη.

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
LiaS έγραψε:Καλημέρα στην παρέα σας και από εμένα την πιο άσχετη κ φρικαρισμένη έγκυο όλων των εποχών!!!!!!! Shocked Δεν είχα ποτέ πολύ επαφή με παιδάκια,είμαι τελείως άσχετη με εξετάσεις, εγκυμοσύνες και νεογέννητα και γενικά δεν ξέρω τί μου γίνεται!!!! affraid !!!έχω ραντεβού με το γιατρό μου την τρίτη για να κάνω μια εξέταση που βλέπεις το ποσοστο πιθανότητας για σύνδρομο Down και όλοι μου την ονομάζουνε κάπως και όλο το ξεχνάω.Πάω στο γιατρό και κάθε φορά μου λέει διάφορα και κάθε φορά τα ξεχνάω!!! Crying or Very sad Είμαι 2,5 μηνών έγκυος (μη με ρωτήσετε εβδομάδα εννοείτε την έχω ξεχάσει!!!! Embarassed )και θέλω να ρωτήσω καμία δεν υπάρχει, από τις καινούργιες μαμάδες, που να έννιωσε και κάτι άλλο εκτός από χαρά;;Μήπως είμαι η μόνη;;

ΡΕ κοριτσι μην τρελαινεσαι?ολες περναμε φασεις μια ετσι μια αλλιως ειναι οι ορμονες....με το καλο το μπεμπακι σου κ να πανε ολα καλα ...εισαι πολυ τυχερη που ζεις αυτο το θαυμα γιατι προκειται για θαυμα...ψαξε λιγο στο ιντερνετ κ θα καταλαβεις για το πωσ γινεται η συλληψη....

riselenh

riselenh
LiaS έγραψε:Καλημέρα στην παρέα σας και από εμένα την πιο άσχετη κ φρικαρισμένη έγκυο όλων των εποχών!!!!!!! Shocked Δεν είχα ποτέ πολύ επαφή με παιδάκια,είμαι τελείως άσχετη με εξετάσεις, εγκυμοσύνες και νεογέννητα και γενικά δεν ξέρω τί μου γίνεται!!!! affraid !!!έχω ραντεβού με το γιατρό μου την τρίτη για να κάνω μια εξέταση που βλέπεις το ποσοστο πιθανότητας για σύνδρομο Down και όλοι μου την ονομάζουνε κάπως και όλο το ξεχνάω.Πάω στο γιατρό και κάθε φορά μου λέει διάφορα και κάθε φορά τα ξεχνάω!!! Crying or Very sad Είμαι 2,5 μηνών έγκυος (μη με ρωτήσετε εβδομάδα εννοείτε την έχω ξεχάσει!!!! Embarassed )και θέλω να ρωτήσω καμία δεν υπάρχει, από τις καινούργιες μαμάδες, που να έννιωσε και κάτι

άλλο εκτός από χαρά;;Μήπως είμαι η μόνη;;

Γεια σου!!! Καλώς ήρθες στη παρεα μας!!! Με έκανες και γέλασαν πολυ!!! Μάλλον θα λες την αυχενικη διαφανεια....

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="riselenh"]
LiaS έγραψε:Καλημέρα στην παρέα σας και από εμένα την πιο άσχετη κ φρικαρισμένη έγκυο όλων των εποχών!!!!!!! Shocked Δεν είχα ποτέ πολύ επαφή με παιδάκια,είμαι τελείως άσχετη με εξετάσεις, εγκυμοσύνες και νεογέννητα και γενικά δεν ξέρω τί μου γίνεται!!!! affraid !!!έχω ραντεβού με το γιατρό μου την τρίτη για να κάνω μια εξέταση που βλέπεις το ποσοστο πιθανότητας για σύνδρομο Down και όλοι μου την ονομάζουνε κάπως και όλο το ξεχνάω.Πάω στο γιατρό και κάθε φορά μου λέει διάφορα και κάθε φορά τα ξεχνάω!!! Crying or Very sad Είμαι 2,5 μηνών έγκυος (μη με ρωτήσετε εβδομάδα εννοείτε την έχω ξεχάσει!!!! Embarassed )και θέλω να ρωτήσω καμία δεν υπάρχει, από τις καινούργιες μαμάδες, που να έννιωσε και κάτι

άλλο εκτός από χαρά;;Μήπως είμαι η μόνη;;

οχι δεν εισαι η μονη...εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη το πρωτο που ενιωσα ηταν ενα μεγαλο σοκ γιατι δεν το περημενα...υποτιθεται οτι προσεχα....στην δευτερη παλι τα ιδια που προσεχα ακομα περισσοτερο...μην φρικαρεις...θα τα μαθεις ολα οπως τα μαθαμε και μεις...και γω ασχετη ειμουν...οταν μου φερνανε το κοριτσακι μου στο μαιευτηριο καθαρο και ταισμενο σκεφτομουν...αχ το γλυκουλιμου!!!! αλλα τι θα το κανω εγω αυτο οταν παω σπιτι;;;;πως θα τα καταφερω...μην ανησυχεις για τιποτα...ολα εχονται απο μονα τους...καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι κ με ενα υγιεστατο μωρακι!!!

alkistisv

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα καλως σας ξαναβρισκω ΠΗΤ 12/3 κιλα-9 αλλα εχω βαλει 1!!!! και φυλλο ακομα δεν εχουμε μαθει (δεν το επιδιωξαμε κιολας....)

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλως μας ηρθες με το καλο!!!!!!

ζουμπι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κ απο εμενα!Ειμαι η Ζουμπι...παλια καραβανα εδω..χαχα!και επιτελους μετα απο κοπους ειμαι εγγυος στο 2ο παιδακι μου...το λεω κ δεν το πιστευω!Πητ εχω μεσα Μαρτιου αλλα θα γεννησω μαλλον αρχες του μηνα γιατι θα κανω καισαρικη..
Εχουμε αγορακι κ το περιμενουμε κ οι τρεις(μαμα-μπαμπας-κορη) με απιστευτη λαχταρα κ ανυπομονησια!!
Ευχομαι σε ολες σας με το καλο να δεχτειτε ομορφα ,στρουμπουλα μωρακια γεματα υγεια!! I love you I love you

goldangel1990

goldangel1990
ζουμπιιιιιι αντε με το καλό και ο γιος!!!Εγω σε 10 μέρες έκλεισα να δω και το μωράκι μου ΣΕ 3d!!!ανυπομονώ!!!!! Very Happy Very Happy

ζουμπι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
goldangel1990 έγραψε:ζουμπιιιιιι αντε με το καλό και ο γιος!!!Εγω σε 10 μέρες έκλεισα να δω και το μωράκι μου ΣΕ 3d!!!ανυπομονώ!!!!! Very Happy Very Happy

Ευχαριστω!!Και εσυ οτι επιθυμεις,ολα να πανε τελεια!! Very Happy Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....
ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΚΑΤΑ 99.9% ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ζουμπι έγραψε: Καλημερα κ απο εμενα!Ειμαι η Ζουμπι...παλια καραβανα εδω..χαχα!και επιτελους μετα απο κοπους ειμαι εγγυος στο 2ο παιδακι μου...το λεω κ δεν το πιστευω!Πητ εχω μεσα Μαρτιου αλλα θα γεννησω μαλλον αρχες του μηνα γιατι θα κανω καισαρικη..
Εχουμε αγορακι κ το περιμενουμε κ οι τρεις(μαμα-μπαμπας-κορη) με απιστευτη λαχταρα κ ανυπομονησια!!
Ευχομαι σε ολες σας με το καλο να δεχτειτε ομορφα ,στρουμπουλα μωρακια γεματα υγεια!! I love you I love you

Γεια σου ζούμπι!
Συγχαρητήρια και με το καλό το αγοράκι σου!
Είμαι η Χριστίνα και περιμένω κ εγώ αγοράκι.

Με το καλό να αποκτήσουμε όλες γερά μωράκια!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....
ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΚΑΤΑ 99.9% ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!

Συγχαρητήρια toniach29 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 10 215994 !
Με το καλό να αποκτήσεις το κοριτσάκι σου!

Εύχομαι όλες μας να έχουμε γερά μωράκια!

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ζούμπι!!! Με το καλό!!!! Μαζί έχουμε ΠΗΤ . Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!

riselenh

riselenh
Τι κάνετε κορίτσια?? πως τα πάτε μέχρι τώρα? εγω ειμαι στη 10η εβδομαδα και απο εχθές η μεση μου με ενοχλεί ...

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσακια πως ειστε πωσ νιωθετε? να κανω μια ερωτηση ισως χαζη αλλα θα σκασω γιατι δεν μπορω να κανω επικοληση το pregnancy ticker ? για πειτε τον τροπο

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα κορίτσια!

xrysakoski, εγώ πήγα στο προφίλ, στην καρτέλα υπόγραφή και έβαλα εκεί τον κώδικα του pregnancy ticker.Αν έκανες αυτό και δε σου το εμφανίζει, δες μήπως δεν έχεις αντιγράψει καταλάθος ολόκληρο τον κώδικα.

Εγώ σήμερα είμαι λίγο ανήσυχη, γιατί το πρωί στην τουαλέτα είχα λίγο ροζ αιματάκι....Δεν πήγα δουλειά. Ξάπλωσα και σε λίγο θα μιλήσω με τη γυναικολόγο μου. Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό Sad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις