Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
652 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 652 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria.tst έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!!
Με θέλετε στην παρεούλα σας? Wink Είμαι η Μαρία, ετών 33,5 και εγκυούλα πρώτη φορά. Είμαι 13,5 εβδομάδων.
Την προηγούμενη Πέμπτη έκανα την αυχενική και μας είπαν ότι όλα είναι πολύ καλά ... περιμένουμε μάλλον κοριτσάκι.

Καλημέρα Μαράκι! Καλώς ήρθες και εύχομαι να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!! Very Happy

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xrysakoski έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! Very Happy Very Happy Very Happy ωραια νεα ακουω κ χαιρομαι....Μαρια με το καλο το μωρακι σου καλωσ μας ηρθες Laughing Laughing Laughing Laughing

Χρύσα μου εσύ πότε είναι να πας για αυχενική;;

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
just_Annoula έγραψε:
xrysakoski έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! Very Happy Very Happy Very Happy ωραια νεα ακουω κ χαιρομαι....Μαρια με το καλο το μωρακι σου καλωσ μας ηρθες Laughing Laughing Laughing Laughing

Τεταρτη κοπελα μου ....και εχω αγωνια!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xrysakoski έγραψε:
just_Annoula έγραψε:

Αγωνία ναι, άγχος να μην έχεις!!! Α! Και πριν πας να έχεις τελείως άδεια την ουροδόχο κύστη για να μπορεί η γιατρός να το δει κατευθείαν!! Εγώ είχα πόση ώρα εκεί έμπαινα κι έβγαινα!!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
just_Annoula έγραψε:
xrysakoski έγραψε:
just_Annoula έγραψε:

Αγωνία ναι, άγχος να μην έχεις!!! Α! Και πριν πας να έχεις τελείως άδεια την ουροδόχο κύστη για να μπορεί η γιατρός να το δει κατευθείαν!! Εγώ είχα πόση ώρα εκεί έμπαινα κι έβγαινα!!

σοβαρα??αυτο δεν το ηξερα...θα το εχω στο νου μου ...οχι οχι αγχοσ δεν εχω καθολου..αλλα αγωνια ναι Very Happy Very Happy

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γιατί το ήξερα εγώ;; Εμένα ο γιατρός μου με ήθελε γεμάτη την ουροδόχο κύστη τους δύο πρώτους μήνες για να μην μου πιέζει την κοιλιά για ώρα, και να βρίσκει το μωράκι πιο εύκολα!

Ε κι έτσι, πριν πάω στην Σκέντου ήπια 2.5 μπουκαλάκια νερό!!! Και μου λέει "καλέ??? Από πότε έχεις να αδειάσεις την κύστη σου???" κι έτσι έμαθα ότι στην αυχενική πρέπει να είμαστε τελείως άδειες!!!

Αυτά τα νέα μου! Razz Razz

maria.tst

maria.tst
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα στην ομαδούλα μας.

Για πείτε μου πως βιώνεται την εγκυμοσύνη σας....
Εγώ τις πρωτες 11 εβδομάδες με πολλούς εμετούς, ζαλαδες και κομμάρες, αφού είχα χάσει 4 κιλά. Τις τελευταίες 2 εβδομάδες λίγο καλύτερα, αλλα έχω απίστευτες αναγούλες (χωρίς εμετούς) όλη μέρα, με δυσκολία την βγάζω στην δουλειά και μετά ολη μέρα ξάπλα.

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
just_Annoula έγραψε:Γιατί το ήξερα εγώ;; Εμένα ο γιατρός μου με ήθελε γεμάτη την ουροδόχο κύστη τους δύο πρώτους μήνες για να μην μου πιέζει την κοιλιά για ώρα, και να βρίσκει το μωράκι πιο εύκολα!

Ε κι έτσι, πριν πάω στην Σκέντου ήπια 2.5 μπουκαλάκια νερό!!! Και μου λέει "καλέ??? Από πότε έχεις να αδειάσεις την κύστη σου???" κι έτσι έμαθα ότι στην αυχενική πρέπει να είμαστε τελείως άδειες!!!

Αυτά τα νέα μου! Razz Razz

εμενα δεν μου ανεφερε καν τετοιο πραγμα το βλεπαμε το μωρο κανονικα κ νομιζω δεν επινα νερο ...αυτο πρωτη φορα το ακουω..

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria.tst έγραψε:Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα στην ομαδούλα μας.

Εγώ τις πρωτες 11 εβδομάδες με πολλούς εμετούς, ζαλαδες και κομμάρες, αφού είχα χάσει 4 κιλά. Τις τελευταίες 2 εβδομάδες λίγο καλύτερα, αλλα έχω απίστευτες αναγούλες (χωρίς εμετούς) όλη μέρα, με δυσκολία την βγάζω στην δουλειά και μετά ολη μέρα ξάπλα.

και εγω ξεκινησα την 7 με 8 εβδομαδα με αναγουλα φουλ χωρισ εμετουσ κ κομαρα τιποτε αλλο ενιωθα με λιγα λογια σαν αρρωστη απο την 10 εβδομαδα αρχισα να νοιωθω λιγο καλητερα κοπηκαν κ οι αναγουλεσ αλλα οχι τελειως με πιανει το απογευματακι αλλα οχι καθε μερα τι να πω ελπιζω να περασει συντομα γιατι οταν με πιανει μου χαλαει τη διαθεση..

ΚΟΡΙΝΑ1982

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.ΕΙΜΑΙ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΕΚΑΝΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ PAPP-A.ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1.7ΜΜ,ΕΙΔΑΜΕ ΡΙΝΙΚΟ ΟΣΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΑΝ ΚΑΛΩΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΙΣ ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ.Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ 1.205 ΜΟΜ ΚΑΙ Η PAPP-A 0.306 MOM.ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN 1:1008.Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ INTERNET ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΟΛΥ.ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ?

mary85

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα μανουλες!!επειδη εχω να παω στο γιατρο απο την 13 εβδομαδα που εκανα την αυχενικη και θα αργησω λιγο να παω να σας ρωτησω...το φυλλικο ποτε το σταματησατε??σιδηρο.ασβεστιο και μαγνησιο ποτε ξεκινησατε??τωρα περνω μονο φυλλικο...αααα και εγω μαλλον κοριτσακι εχω!!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mary85 έγραψε:καλησπερα μανουλες!!επειδη εχω να παω στο γιατρο απο την 13 εβδομαδα που εκανα την αυχενικη και θα αργησω λιγο να παω να σας ρωτησω...το φυλλικο ποτε το σταματησατε??σιδηρο.ασβεστιο και μαγνησιο ποτε ξεκινησατε??τωρα περνω μονο φυλλικο...αααα και εγω μαλλον κοριτσακι εχω!!

Γεια σου mary85!

Το φυλλικό πρέπει να το λαμβάνεις σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Τώρα σίδηρο και το ασβέστιο τα ξεκίνησα την 13η εβδομάδα, αμέσως μετά την αυχενική και το μαγνήσιο τώρα στην 17η εβδομάδα. Τα ιδια έκανα και στις προηγούμενες μου εγκυμοσύνες.
Εγώ έχω σίγουρα αγοράκι!

Με το καλό κοπέλα μου να αποκτήσουμε όλες τα μωράκια μας!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
just_Annoula έγραψε:Κορίτσια ποια κρέμα χρησιμοποιείται για τις ραγάδες;
Εγώ βάζω την Prevenstria της Frezyderm.
Από το φαρμακείο την παίρνω 28 ευρώ και εχθές βρήκα ένα σάιτ στο ίντερνετ και την πήρα 20ευρώ συν 100ml δώρο!!

Εχθές τα παρήγγειλα και μόλις μου ήρθαν!!

Γεια σου just_Annoula!

Κι εγώ αυτή τη κρέμα χρησιμοποιούσα στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου και είναι πράγματι πολύ καλή.

Σε ποιο site την βρήκες; Για να παραγγείλω κ εγώ.

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
chrisg έγραψε:
Από το φαρμακείο την παίρνω 28 ευρώ και εχθές βρήκα ένα σάιτ στο ίντερνετ και την πήρα 20ευρώ συν 100ml δώρο!!

Γεια σου just_Annoula!

Κι εγώ αυτή τη κρέμα χρησιμοποιούσα στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου και είναι πράγματι πολύ καλή.

Ikeapharm λέγεται. Είναι πολλά τα σάιτ φαρμακείων αλλά αυτό είναι το μοναδικό που είχε το σετ τόσο οικονομικό!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!1
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΤΑ ΜΠΕΜΠΕ ΣΑΣ?ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΚΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ!!!
ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΜΠΑΙΝΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ
ΦΙΛΙΑ

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!1
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΤΑ ΜΠΕΜΠΕ ΣΑΣ?ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΚΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ!!!
ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΜΠΑΙΝΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ
ΦΙΛΙΑ

Με το καλό η αυχενική!!! Και καλή υπομονή με τα αλλά δύο ζουζούνιά σου!!!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
just_Annoula έγραψε:
chrisg έγραψε:

Γεια σου just_Annoula!

Ikeapharm λέγεται. Είναι πολλά τα σάιτ φαρμακείων αλλά αυτό είναι το μοναδικό που είχε το σετ τόσο οικονομικό!

Σε ευχαριστώ πολύ just_Annoula για την πληροφορία! Να είσαι καλά! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 9 215994
Μόλις την παρήγγειλα κ εγώ!

riselenh

riselenh
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημέρα εγκυουλες!!! Πολυ ησυχία γιατι έτσι.???

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 9 215994 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 9 215994 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 9 215994

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!
ετοιμαζομαι για αυριο..παμε αθηνα για την αυχενικη....μακαρι να πανε ολα καλα!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:καλημερα!!!
ετοιμαζομαι για αυριο..παμε αθηνα για την αυχενικη....μακαρι να πανε ολα καλα!!!

Καλά αποτελέσματα!

merfiamadeus

merfiamadeus
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημερα σε ολες.
γραφω πρωτη φορα σε forum.
ειμαι και εγω εγκυουλα στο πρωτο μου...με πητ 20/3/13.
μολις μπηκα στην 16η εβδομαδα και σημερα εχω ραντεβου για απλο υπερηχο με τον γιατρο μου, και ελπιζω να μας πει το φυλο του μωρο μου γιατι στην αυχενικη οσο και να προσπαθουσε ο γιατρος, δεν φανηκε τιποτα αφου το νινακι μου κοιμοταν του καλου καιρου... Sleep Sleep Sleep

merfiamadeus

merfiamadeus
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη

αστα μια απο τα ιδια... εχω χασει 11 κιλα, ειμαι στην 16η εβδομαδα και συνεχιζω... την προηγουμενη εβδομαδα ημουν καπως καλυτερα αλλα τις τελευταιες 2 μερες ξαναειμαι σχεδον οπως τις αρχες...νιωθω συνεχως οτι βρισκομαι πανω σε ενα καραβι και εχει πανω απο 10 μποφορ... και φυσικα αν σκεφτω φαγητα ή δω καποιον να τρωει, τρεχω κατευθειαν στην τουαλετα για εμετο!!!
δεν ξερω αν παιζει ρολο η κληρονομικοτητα αλλα η μαμα μου και στις 3 εγκυμοσυνες της ηταν ετσι μεχρι και την ωρα του τοκετου...ελπιζω να μην παιζει καποιο ρολο γιατι εγω δεν θα την παλεψω να ειμαι ετσι μεχρι το τελος!!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria.tst. ησουν κ στο θεμα παλια ας μαζευτουμε εδω οσες προσαθουμε?/με το καλο το μωρακι σου...
εγω στισ 2 εγκυμοσυνες ειχα τρελες ναυτιες κ εμετους το πρωτο τριμηνο..
στην τριτη τωρα δεν εχω τιποτα απλα δεν μπορω να τρωω πολυ κ δεν αντεχω μυρωδιες κ καποια φαγητα

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
merfiamadeus έγραψε:

αστα μια απο τα ιδια... εχω χασει 11 κιλα, ειμαι στην 16η εβδομαδα και συνεχιζω... την προηγουμενη εβδομαδα ημουν καπως καλυτερα αλλα τις τελευταιες 2 μερες ξαναειμαι σχεδον οπως τις αρχες...νιωθω συνεχως οτι βρισκομαι πανω σε ενα καραβι και εχει πανω απο 10 μποφορ... και φυσικα αν σκεφτω φαγητα ή δω καποιον να τρωει, τρεχω κατευθειαν στην τουαλετα για εμετο!!!
δεν ξερω αν παιζει ρολο η κληρονομικοτητα αλλα η μαμα μου και στις 3 εγκυμοσυνες της ηταν ετσι μεχρι και την ωρα του τοκετου...ελπιζω να μην παιζει καποιο ρολο γιατι εγω δεν θα την παλεψω να ειμαι ετσι μεχρι το τελος!!!!

11 κιλά;;;; έχω ακούσει για φρυγανιές. Εμένα αν και τώρα έχουν γίνει λιγότερες οι αναγούλες αν πάρω μια φρυγανιά γίνομαι καλύτερα... Υπομονή μάλλον.... Τίποτα άλλο... Εγώ ταλαιπωρούμε με αίμα.... Έχω σχεδόν κάθε εβδομάδα κι από λίγο....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις