176 Απ: Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 Τρι Σεπ 18, 2012 1:42 am
xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα εγω ειμαι ηδη στην 11 εβδομαδα και εχω κλεισει και εγς για αυχενικη στισ 26 μετα την 12 νομιζω γινεται...εσυ ποσο εβδομαδων εισαι?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
just_Annoula έγραψε:Κορίτσια ποια κρέμα χρησιμοποιείται για τις ραγάδες;
Εγώ βάζω την Prevenstria της Frezyderm.
Από το φαρμακείο την παίρνω 28 ευρώ και εχθές βρήκα ένα σάιτ στο ίντερνετ και την πήρα 20ευρώ συν 100ml δώρο!!
Εχθές τα παρήγγειλα και μόλις μου ήρθαν!!
xrysakoski έγραψε:just_Annoula έγραψε:Κορίτσια ποια κρέμα χρησιμοποιείται για τις ραγάδες;
Από το φαρμακείο την παίρνω 28 ευρώ και εχθές βρήκα ένα σάιτ στο ίντερνετ και την πήρα 20ευρώ συν 100ml δώρο!!
αννουλα ειμαστε πατριδα σε πιο γιατρο πασ?που θα γεννησεισ?
stella17 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΥΞΑΝΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ. ΕΓΩ ΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΓΩ. ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΡΥΩΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΑΤΟ ΚΑΙΡΟ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 26 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΩ ΑΥΧΕΝΙΚΗ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ
just_Annoula έγραψε:xrysakoski έγραψε:just_Annoula έγραψε:Κορίτσια ποια κρέμα χρησιμοποιείται για τις ραγάδες;
Χρύσα μου πατρίδα γίναμε!! Από Θεσσαλονίκη είμαι αλλά ο έρωτας με έφερε εδώ!!
Τον Καργιώτη έχω και πρώτα ο Θεός στο Ιασώ θα γεννήσω. Εσύ; Ποιον; Που; Το πρώτο σου είναι; Εμένα ναι!!
xrysakoski έγραψε:just_Annoula έγραψε:xrysakoski έγραψε:just_Annoula έγραψε:Κορίτσια ποια κρέμα χρησιμοποιείται για τις ραγάδες;
Τον Καργιώτη έχω και πρώτα ο Θεός στο Ιασώ θα γεννήσω. Εσύ; Ποιον; Που; Το πρώτο σου είναι; Εμένα ναι!!
εγω στο Πανεπηστιμιακο στο Γκαρα ειμαι πρωτα ο Θεος βεβαια....σε ποια εβδομαδα εισαι?και εγω απο Βολο ειμαι και εμενα ο ερωτασ με εφερε!!!!
just_Annoula έγραψε:xrysakoski έγραψε:just_Annoula έγραψε:xrysakoski έγραψε:just_Annoula έγραψε:Κορίτσια ποια κρέμα χρησιμοποιείται για τις ραγάδες;
εγω στο Πανεπηστιμιακο στο Γκαρα ειμαι πρωτα ο Θεος βεβαια....σε ποια εβδομαδα εισαι?και εγω απο Βολο ειμαι και εμενα ο ερωτασ με εφερε!!!!
στην 14η ειμαι. το πρωτο σου ειναι?
xrysakoski έγραψε:just_Annoula έγραψε:xrysakoski έγραψε:just_Annoula έγραψε:xrysakoski έγραψε:just_Annoula έγραψε:Κορίτσια ποια κρέμα χρησιμοποιείται για τις ραγάδες;
ναι το πρωτο και εμενα ....λογικα θα εκανεσ αυχενικη...σε ποιον πηγεσ?σου ειπε τι εχεισ?
just_Annoula έγραψε:xrysakoski έγραψε:just_Annoula έγραψε:xrysakoski έγραψε:just_Annoula έγραψε:xrysakoski έγραψε:just_Annoula έγραψε:Κορίτσια ποια κρέμα χρησιμοποιείται για τις ραγάδες;
ναι το πρωτο και εμενα ....λογικα θα εκανεσ αυχενικη...σε ποιον πηγεσ?σου ειπε τι εχεισ?
στην Σκεντου πηγα. Ειναι πολυ καλη. Μου ειμαι μαλλον κοριτσακι!!!
εσυ?
astrellita έγραψε:αχ κοριτσια...καλησπερα...εχω αγχωθει αρκετα...περημενω ακομα τα δευτερα αποτελεσματα απο τροφοβλαστη και οσο περναν οι μερες αγχωνομαι περισσοτερο...ευχομαι σε ολες καλη εγκυμοσυνη και υγιεστατα μωρακια!!!!
just_Annoula έγραψε:astrellita έγραψε:αχ κοριτσια...καλησπερα...εχω αγχωθει αρκετα...περημενω ακομα τα δευτερα αποτελεσματα απο τροφοβλαστη και οσο περναν οι μερες αγχωνομαι περισσοτερο...ευχομαι σε ολες καλη εγκυμοσυνη και υγιεστατα μωρακια!!!!
Σ'ευχαριστούμε πολύ! Κι εσύ να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!
Αλλά αυτό με το τροφοβλάστη που λες, τι ακριβώς είναι;;
astrellita έγραψε:αχ κοριτσια...καλησπερα...εχω αγχωθει αρκετα...περημενω ακομα τα δευτερα αποτελεσματα απο τροφοβλαστη και οσο περναν οι μερες αγχωνομαι περισσοτερο...ευχομαι σε ολες καλη εγκυμοσυνη και υγιεστατα μωρακια!!!!
riselenh έγραψε:astrellita έγραψε:αχ κοριτσια...καλησπερα...εχω αγχωθει αρκετα...περημενω ακομα τα δευτερα αποτελεσματα απο τροφοβλαστη και οσο περναν οι μερες αγχωνομαι περισσοτερο...ευχομαι σε ολες καλη εγκυμοσυνη και υγιεστατα μωρακια!!!!
Κοπέλα μου όλα θα πανε καλα μην αγχονεσαι!!!
kleopatra1981 έγραψε:Κορίτσια εξέταση τροφοβλάστη κάνουν όλες οι εγκυούλες ή μόνο αυτές άνω των 35;είναι όπως η αμνιοπαρακέντηση;
bluerose έγραψε:Γεια σας κορίτσια!
Σήμερα έκανα την αυχενική διαφάνεια, και όλα ήταν τέλεια! 1,7 ήταν η μέτρηση και μου είπε ότι είναι πολύ καλό, όπως επίσης και ο πλακούντας και τα αμνιακά υγρά μου ήταν όλα όπως έπρεπε. Μου φαίνεται απίστευτο που όλα πάνε κατευχήν!!!
Δυστυχώς δεν είχα φάει κάτι την τελευταία μία ώρα και το μπεμπάκι ήταν συνέχεια στην ίδια στάση. Κουνούσε χεράκια και ποδαράκια, αλλά δεν γυρνούσε να το δούμε καλύτερα. Είχε κουλουριαστεί στη γωνιά του και δε μας έδινε καμία σημασία που περιμέναμε πως και πως να το δούμε λίγο καλύτερα. Υπομονή ακόμη ένα μήνα, τι να κάνουμε Και επιτέλους σταματάω και τα utrogestan!
just_Annoula έγραψε:ΜΠραβοοοο!!!!!!!
Κι εμενα τοσο μου ειχε δειχει η αυχενικη! Papp-a εκανες?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης