Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
563 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 563 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χριστινα την κανατε την β επιπεδου;!ωραια!με το καλο το αντρακι σας!Οσο για τον πλακουντα ελπιζουμε να ανεβει καθως μεγαλωνει η μητρα!Ακολουθω τις οδηγιες του γιατρου και περιμενουμε...

Τονια καλο ειναι να εχουν μικρη διαφορα ηλικιας!Με την αδερφη μου εχουμε 4 χρονια και ακομα δεν μπορω να πω πως κανουμε παρεα!

Χρυσα μπραβο!ολα καλα!με το καλο η β επιπεδου!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια πολύ χαίρομαι που είστε όλες καλά, και έχετε καλά αποτελέσματα από τις επισκέψεις σας στο γιατρό!!!

Ιωάννα μου, εμείς θα περιμένουμε παρέα να ανέβει ο πλακούντας! Κι εμένα είναι ακόμα πολύ χαμηλά.

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα σε όλες!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΝΩΡΙΣ ΜΙΑΣ Κ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Κ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ,..ΝΙΘΩ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ...
ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΜΗΣΤΗΡΕΥΤΩ ΚΑΤΙ?ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΡΗ Κ ΑΝΥΠΟΟΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ...ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ...

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ?ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΣ ΞΕΡΩ...ΧΙΧ

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στο Ρέα εγώ.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΣΤΟ ΙΑΣΩ..
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΙΝΟΥΛΑ..ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θηλαζω, προσπαθούμε να σταματήσουμε τώρα είμαστε στο ένα γεύμα τη μέρα (πριν τον ύπνο) για 2-3 λεπτά μόνο και σε λίγο θα το κόψουμε και αυτό. Από τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης μου σταμάτησε το γάλα, αλλά η μικρή δε λέει να το πάρει απόφαση!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:Θηλαζω, προσπαθούμε να σταματήσουμε τώρα είμαστε στο ένα γεύμα τη μέρα (πριν τον ύπνο) για 2-3 λεπτά μόνο και σε λίγο θα το κόψουμε και αυτό. Από τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης μου σταμάτησε το γάλα, αλλά η μικρή δε λέει να το πάρει απόφαση!

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!ΠΑΝΤΩΣ Κ ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ό,τι θέλεις ρώτα, έχει εδώ αρκετές μαμάδες που γνωρίζουν. ΕΠίσης και στο facebook αν έχεις υπάρχουν πολλές πληροφορίες. Μακάρι να καταφέρεις αυτό που θέλεις!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια !

Καλό μήνα να έχουμε με γερές κλωτσιές από τα μωράκια μας Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Σελίδα 22 328109 !

Εγώ θα γεννήσω στο Μητέρα.

Έχετε ρωτήσει για τις τιμές των δωματίων στο μαιευτήριο που θα γεννήσετε και τον ΕΟΠΠΥ;

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οι τιμές υπάρχουν στο ιντερνετ αλλά για την τιμή του ΕΟΠΥΥ δεν έχω ρωτήσει γιατί δεν έχω και πολλή εμπιστοσύνη ότι θα ισχύει η συνεργασία τους μέχρι τότε! Αν τους πάρεις τηλεφωνο δε λένε;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΑΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ...Ο ΕΟΠΥΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΠ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ...ΜΑΚΑΡΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑΣ Κ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ...
ΠΕΡΙ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ?ΤΟ 2000 ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!Καλο μηνα!

Ελευθερια μαζι στον αγωνα του πλακουντα λοιπον!Που θα παει;!Θα ανεβει!

Ρινουλα τι κανεις; η μικρη σου;

Τονια ολες ειμαστε τρελαμενες να τα κρατησουμε στα χερια μας!Να σου πω την αληθεια φοβαμαι ακομα μην παει τιποτα στραβα....

Χριστινα τιμες εγω δεν ρωτησα με ΕΟΠΠΥ γιατι μεχρι να γεννησω θα εχουν ξανα και ξανα και ξανα αλλαξει ολα!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωάννα μου αφού μπήκαμε στο χορό της μητρότητας, πάντα θα φοβόμαστε και θα αγχωνόμαστε! Έτσι πάει! Αλλά με θετική σκέψη θα μπορέσουμε να ευχαριστηθούμε κάθε στάδιο!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πήρα το τιμοκατάλογο κ εγώ χθες από το Μητέρα. Μέχρι το τέλος του 2012 θα ισχύει η σύμβαση με τον ΕΟΠΠΥ. Από το 2013 τι θα γίνει δεν ξέρουν ακόμη.

Στο Μητέρα αν επιλέξεις τετράκλινο είναι περίπου 800ευρώ οι 4 βραδιές και αν επιλέξεις τρίκλινο 1100.Μαζί με επισκληρίδιο και φάρμακα.

Εσείς γνωρίζετε πόσο περίπου είναι το κόστος στο μαιευτήριο που θα γεννήσετε;

Τόνια μου εμείς που θα γεννήσουμε το 2013 χάνουμε την εφάπαξ παροχή των 2000 ευρώ που λάμβαναν οι τρίτεκνοι από τον ογά. Καταργείται με τα νέα μέτρα που θα ψηφιστούν την ερχόμενη εβδομάδα. Πίκρα...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρινουλα φοβαμαι για 2 λογους: 1ον επειδη στη δουλεια που ημουν ειχα δει πολλα περιεργα περιστατικα και το μυαλο μου γυριζει και στα απιθανα και 2ον επειδη και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μολις αρχισα να χαιρομαι τοτε χαθηκε!

Χριστινα ξερω που να μην ηξερα!αλλα δεν εχω επιλογη αφου εκει ειναι ο γιατρος μου!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είσαι δικαιολογημενη απολυτα, δεν εννοούσα ότι δεν πρέπει να φοβάσαι. Ίσα ίσα, κι εγω που μέχρι τώρα δεν είχα ατυχία (ευχαριστώ Παναγία μου) φοβόμουν και φοβάμαι για την εγκυμοσύνη και για το παιδί μου, από την πρώτη στιγμή ξεκινάει ο φόβος και δε σου φεύγει ποτέ. Όσο πιο πολλά ξέρεις, τόσο πιο πολύ φοβάσαι. Κι εγώ 3.5 χρόνια τώρα που μιλάω με μαμάδες, έχω ακούσει πολλά (δε συγκρίνεται βεβαια με την εμπειρία σου στο ιατρείο) που με τρομάζουν. Είμαι και σαν άνθρωπος φοβιτσιάρα, εσύ γενικά είσαι;

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στο Ρέα πάντως είναι 3 νύχτες για φυσιολογικό τοκετό, όταν είχα γεννήσει την κόρη μου ήτανε 4. Μωρέ και την ίδια μέρα θα έφευγα αν μπορούσα

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!ΕΓΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΙΜΙΑΚΟ.....ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΙΑ ΞΕΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΟΓΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΠΗΡΕ ΕΠΙΔΟΜΑ ΛΟΧΕΙΑΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 450 ΕΥΡΩ ....ΓΙΑ ΤΟ 2013 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ....ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρινουλα σε εμενα δε με νοιαζει οτι κι αν συμβει, οι γυρω μου δε θελω να παθουν τιποτα!Αρα μαλλον ειμαι φοβιτσιαρα!Ξερω πολυ καλα τι εννοουσες απλα σου λεω γιατι εγω προσωπικα φοβαμαι!Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ξεπερασει τελειως και την απωλεια του προηγουμενου κι οι ορμονες τωρα με επηρεαζουν περισσοτερο!

Χρυσα καλο μηνα!Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το νοσοκομειο σας!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΝΑΙ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Καλό μήνα!!!!

Εγώ θα γεννήσω (πρώτα ο Θεός) στο Ιασώ Λάρισας!

Τιμές φοβάμαι να ρωτήσω από τώρα! Μην πάθω κανένα εγκεφαλικό!!!!!

Ελευθερία και Ιωάννα κι εγώ συναδέλφισσα είμαι...... Αν είχε χέρια ο καναπές, θα με πλάκωνε στο ξύλο!!! Μετά όμως θα του πάρω χρυσοκέντητο ριχτάρι !!! Razz Razz

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ??ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ?ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΔΩΣΕ 2800 ΑΠΟ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΑΝ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ....

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσα δεν υπαρχει λυση;Εμεις στο νοσοκομειο του Ριου αλλα και του Αγρινιου ανεβαιναμε απο την εξωτερικη σκαλα!

Αννουλα καλο μηνα!Εγω να πω την αληθεια σηκωνομαι και κανω καποιες δουλειες, μαγειρευω και παω και σουπερ μαρκετ αλλα παντα με προσοχη κι ως εκει που με παιρνει!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσα ποσο παει η αμοιβη του γιατρου στο νοσοκομειο σας;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις