Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 41]

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ινα μια χαρα! Επιτελους αρχισε να κλωτσαει κανονικα.. Το καταλαβαινω πιο πολλες φορες ακομα κ αν δεν ειμαι ξαπλωμενη!!
Βικυ οχι δεν ειμαι απο ζακυνθο!! Μας φιλοξενησε μια ξαδερφη του αντρα μου! Ειχα ξαναπαει κ ειχα περασει πιο ωραια εννοειται ! Ειδικα το βραδυ! Τωρα σα τη γρια θαλασσα, σπιτι, θαλασσα κ βολτιτσα το απογευμα-βραδυ!!Μαζευομασταν απο τις 11 !!

Γιωτα ξεκουραση ναι!! Παλι αυγουστο θα φυγω για πολυ πολυ λιγο!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πλάκα κάνω μωρέ αυτοσάρκαζομαι.....σαφώς και την αγαπώ και μου αρέσει η κοιλάρα μου......!!!Εγώ σκέφτομαι και το άλλο η τρέλα η δικιά μου τι θα βάλω για να να βγώ από το μαιευτήριο....μάλλον κινεζο θα επισκεφτώ μια τελευταία φορά....για κανα καλο φορεματούδι....να κάνουμε και εντυπωση στη έξοδο μανα και γιος!!!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια εχετε δικαιο το αγχος μονο προβληματα δημιουργει.. θα τα καταφερω που θα παει...μονη μεν αλλα θα τα καταφερω.

Ινακι μου καλημερα! σημερα ειδα με εκανες αντ στο φεις. εχει καιρο;;; Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Ελενα μου καλωσορισες!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Πλάκα κάνω μωρέ αυτοσάρκαζομαι.....σαφώς και την αγαπώ και μου αρέσει η κοιλάρα μου......!!!Εγώ σκέφτομαι και το άλλο η τρέλα η δικιά μου τι θα βάλω για να να βγώ από το μαιευτήριο....μάλλον κινεζο θα επισκεφτώ μια τελευταία φορά....για κανα καλο φορεματούδι....να κάνουμε και εντυπωση στη έξοδο μανα και γιος!!!!

μη γελασετε για τη χαζη ερωτηση αλλα αυτοι οι κινεζοι που λετε ειναι οντως κινεζοι; δεν εχουμε τετοιους εδω Very Happy Very Happy Very Happy

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλενάκο μια χαρά....αφού πήγες και διακοπούλες και θα ξαναπάς...μια χαρά!!!!Όσο περνάει ο καιρός να δείς χαμός θα γίνεται πάρτυ θα κάνει η μπέμπα!!!!Για πείτε κανένα καλό αντηλιακό ...τι να πάρω η έγκυα????

inakriti

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Kristinaki έγραψε:κοριτσακια εχετε δικαιο το αγχος μονο προβληματα δημιουργει.. θα τα καταφερω που θα παει...μονη μεν αλλα θα τα καταφερω.

Ινακι μου καλημερα! σημερα ειδα με εκανες αντ στο φεις. εχει καιρο;;; Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Ελενα μου καλωσορισες!!

οχι καλε σημερα σε εκανα ...εβγαζε δεξια στην αρχικη μου σελιδα μια σπανιώλα με ενα καπελο με 16 κοινους φιλους και λεωωωωω ααααα ηηη σενιοριτα Κριστιν Smile

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kristinaki έγραψε:
vgog65 έγραψε:Πλάκα κάνω μωρέ αυτοσάρκαζομαι.....σαφώς και την αγαπώ και μου αρέσει η κοιλάρα μου......!!!Εγώ σκέφτομαι και το άλλο η τρέλα η δικιά μου τι θα βάλω για να να βγώ από το μαιευτήριο....μάλλον κινεζο θα επισκεφτώ μια τελευταία φορά....για κανα καλο φορεματούδι....να κάνουμε και εντυπωση στη έξοδο μανα και γιος!!!!

μη γελασετε για τη χαζη ερωτηση αλλα αυτοι οι κινεζοι που λετε ειναι οντως κινεζοι; δεν εχουμε τετοιους εδω Very Happy Very Happy Very Happy

ναι ναι Χριστινάκι είναι όντως Κινέζοι....!!!

giotaki2

giotaki2
Α κι εγώ τη σκέφτηκα την έξοδο από το μαιευτήριο, ακόμη δεν έχω καταλήξει, θέλει προσοχή όμως γιατί κι από κει μοντέλα δε θα βγούμε λίγο κοιλιά θα έχουμε ακόμη σαν έγκυες οπότε να προτιμήσουμε κάτι ριχτό. Εγώ χτες που τα πακέταρα όλα για αποθήκη, κράτησα το αγαπημένο μου φουξ φορεματάκι που μου κανε μέχρι πριν ένα μήνα,
λέω θα το πάρω μαζί και αν μου κάνει θα βάλω αυτο χαχαχα ΟΙ ΤΡΕΛΕΣ ότι να ναι σκεφτόμαστε!!!!
Λες να έρθουν και κάμερες? Razz

inakriti

Kristinaki έγραψε:

χχαχαχαχαχ ναι σχιζοματιδες ολοι ... ξεφυτρωνουν παντου ... πραγματικοι κινεζοι με κινεζικα ρουχα = μη ποιοτικα και φθηνα ρουχα ... που σε σωζουν για μια περισταση οπως η δικη μας ...

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
inakriti έγραψε:
Kristinaki έγραψε:κοριτσακια εχετε δικαιο το αγχος μονο προβληματα δημιουργει.. θα τα καταφερω που θα παει...μονη μεν αλλα θα τα καταφερω.

Ελενα μου καλωσορισες!!

οχι καλε σημερα σε εκανα ...εβγαζε δεξια στην αρχικη μου σελιδα μια σπανιώλα με ενα καπελο με 16 κοινους φιλους και λεωωωωω ααααα ηηη σενιοριτα Κριστιν Smile

αχαχαχα ναι ειναι φωτο απο τη Βαρκελωνη.

Τι καλα που σκεφτεστε τι θα βαλουμε οταν βγουμε απτο μαιευτηριο!!
Επειδη ναι θα ερθουν οι καμερες οπως ειπε η Γιωτα, θελουμε κατι ακρως εντυπωσιακο! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 3 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 3 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 3 215994
εγω λεω κανενα φορεμα μαξι παντως. κοριτσια ουτε εγω θα αγορασω αλλα ρουχα. οτι εχω, φορμες και θα περασουμε. νυκτικακια πρεπει να παρω ομως γτ δεν εχω...

Βικακι παρε αν θες, εμενα με βολεψε πολυ, Avene αντιηλιακο με δεικτη 50 και χρωμα. ειναι σαν μεικ απ κιολας. πολυ καλο

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
inakriti έγραψε:
Kristinaki έγραψε:

χχαχαχαχαχ ναι σχιζοματιδες ολοι ... ξεφυτρωνουν παντου ... πραγματικοι κινεζοι με κινεζικα ρουχα = μη ποιοτικα και φθηνα ρουχα ... που σε σωζουν για μια περισταση οπως η δικη μας ...

χαχαχα αυτοι οι κινεζοι οντως βλαστουν παντου!! παντως μια χαρα που υπαρχουν. δε θελουμε και ποιοτικα ρουχα αυτη τη περιοδο, απλα κατι να μας μπαινει ετσι;!!! μια χαρουλα κοριτσια μου απο εκει να παρετε

giotaki2

giotaki2
Βίκυ εγώ αντιηλιακό είχα πάρει της φρεζυντερμ που κάνει και για πρόσωπο (γαλάκτωμα, πολύ καλό μία φορά βάζεις και είναι αδιάβροχο πρέπει να κάνεις ντουζ για να φύγει) αλλά πολύ ακριβό δε ξέρω τώρα αν μου τελειώσει αν θα ξαναπάρω.. μπορεί να πάρω απλό του εμπορίου γιατί δε παιζει μία, θα δω μέχρι που θα με βγάλει αυτό.. έχω και ένα του κορρε κι αυτό καλό διαφανες απλά μυρίζει έντονα καρύδα μπορεί να μη σου αρέσει.
Αυτά είναι:
- Sun Screen Sensitive Face & Body SPF30 150ml FREZYDERM και το
- Διάφανο Αντιηλιακό Σώματος spf 20 150 ml KORRES.
Εγώ τα 'χα παραγγήλει από το www.pharmakeio-online.gr και είχαν έκπτωση. (Αν θυμόσαστε σας είχα πει που έμεινα ευχαριστημένη μου χε στείλεια και πολλά δείγματα.)

Κι εγώ για το πρόσωπο έχω άλλο από πρίν ένα της dior και βάζω όποτε βγαίνω από το σπίτι.
Κι αυτό που λέει το Χριστινάκι είναι πολύ καλό!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giotaki2 στις Δευ Ιουλ 09, 2012 12:06 am, 1 φορά

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ομορφες παω να φτιαξω τοστακια με τυρι για προγευμα και χυμουλι φρεσκο! αντε ελατε θελω παρεουλα !!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 3 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 3 215994

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μάλλον αυτό του Κορρέ θα πάρω....τη λατρεύω τη καρύδα.....διόρθωσης ....πριν μείνω έγκυος τη λάτρευα σα μυρωδιά τη καρύδα.....τώρα δεν έχει τύχει να μυρίσω........η αλήθεια είναι..........οπόταν θα το δώ επιτόπου...εντωμεταξί λέω να κάνω ανταύγιες.......αλλά δεν τη παλεύω με τη ΄ζεστη και την ώρα θα φρικιάσω...και λέω μήπως το φέρω στο πιο φυσικό μου να κάνω μόνο σκούρες η να πατήσω καμιά βαφή...μόνο...αλλά δεν ξέρω βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιι τρελά...μιλάμε είμαι σαν το σούργελο....δεν ασολούμαι καθόλου με την ομορφιά...ούτε βάφομαι...(καλά και πρίν είμουνα έτσι)ούτε φτιάχνω μαλλί ούτε τίποτις....σούργεελο!!!!

giotaki2

giotaki2
Κι εγώ ήθελα να βάψω μαλλί είναι καιρός πάλι έχει βγει η ρίζα και κανει μπαμ είμαι καστανή και το κάνω μαύρο κατράμι γιατί μάρέσει πολύ..
Αλλά σκέφτομαι εγώ τώρα μπάνιο ήλιος θάλασσα μήπως να το καθυστερήσω κανα μήνα και να το βάψω Αυγουστο (που ΄ναι παχές οι μύγες..) μπας και κρατήσει και μετά τη γέννα γιατί μετά που χρόνος για τέτοια ε να μην είμαστε και σα σουργελα οι μάνες!
Δε ξέρω όμως μήπως είναι πολύς ο καιρός... οπότε θα δώ μπορέι να το βάψω τώρα κ μετά αρχες Σεπτέμβρη.

Εσένα καλέ τι σε πειράζει η ζέστη και δε κάνεις αντάυγες? Εμένα συνήθως μου τα βάφει η αδερφή οπότε δε τρεχω σε κομμωτήρια η αλήθεια είναι και βολευει.
Ε δε περιποιούμαστε που δε περιποιούμαστε να μην έχουμε και ένα μαλλί της προκοπής???? Wink
Εγώ λέω να τα βάψουμε! Κι εσύ Βικάκο κοίτα να διαλέξεις ότι σου αρέσει περισσότερο είτε ανταύγες είτε χρώμα εσύ ξέρεις αρκεί να νιώθεις όμορφα!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιωτακι και γω μαυρο τα κανω αλλα σκεφτομαι να τα βαψω τωρα και να τα ξαναβαψω μετα τη γεννα. με τον ηλιο το μαυρο ξανοιγει.

Βικακι εχεις καποιο δικο σου κομμωτη; μπορει αυτος να σου εισηγηθει τι σου παει καλυτερα! με το ξανθο μαρεσεις παντως το σκεφτηκες καθολου σαν επιλογη;

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξέρεις τι βαριέμαι....Γιωτάκο οτι πάω κομμωτήριο και κάνουνε 3 ώρες το σύνολο οι ανταύγιες στάνταρ έχει μεν αρκουδίσιον αλλά για να ναοίξει η ανταύγεια....με βάζουν σε μηχάνημα που βγάζει ζέστη για καμιά ώρα και βράζω εκεί πιάνεται ο κώλος μου...οπόταν....πακέτο...βέβαια με την ανταύγεια που έχω για να σκουρίνει το μαλλί θα θέλω ντεγκαπάζ....το όποιο...κρίμα είναι να το κοτσάρω στο κεφάλι και στο μωράκι....Κ εμένα μου αρέσει το ξανθό αλλά επειδή μετά δεν θα έχω χρόνο έλεγα μπασ και πάταγα πιο σκούρες ανταύγιες και το φέρνα πιο κοντα στο φυσικό!!!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Ξέρεις τι βαριέμαι....Γιωτάκο οτι πάω κομμωτήριο και κάνουνε 3 ώρες το σύνολο οι ανταύγιες στάνταρ έχει μεν αρκουδίσιον αλλά για να ναοίξει η ανταύγεια....με βάζουν σε μηχάνημα που βγάζει ζέστη για καμιά ώρα και βράζω εκεί πιάνεται ο κώλος μου...οπόταν....πακέτο...βέβαια με την ανταύγεια που έχω για να σκουρίνει το μαλλί θα θέλω ντεγκαπάζ....το όποιο...κρίμα είναι να το κοτσάρω στο κεφάλι και στο μωράκι....Κ εμένα μου αρέσει το ξανθό αλλά επειδή μετά δεν θα έχω χρόνο έλεγα μπασ και πάταγα πιο σκούρες ανταύγιες και το φέρνα πιο κοντα στο φυσικό!!!!

γνωμη μου ειναι μην κανεις ντεκαπαζ συμπεθερουλι. και γω βαριεμαι πολυ τις ανταυγειες!!!
το φυσικο σ ειναι ανοικτο καστανο; ισως κατι σε μελι;; τα ειχα παλια και ειναι επισης αψογο χρωματακι!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α δεν σας είπα χθές τη κρίση κλάμματος μπου με έπιασε με αναφιλητά...λατρεύω τα ντοκιμαντέρ έχουμε nova και βλέπω συνέχεια...είχα βάλει national geographic και είχε ενα με λέαινες που είχαν και λιονταράκια...ε να μην σας τα πολυλογώ και σας φρικάρω σε κάποια στιγμή αφού τα είχαν ξεπαστρέψει όλα οι υαίνες (το πάλευα μέχρι τότες) το ένα το αφήσαν παράλυτο....και το βλέπω και με πιάνει ένα κλάμμα και να έχει φρικάρει ο Μάκης τι τσιγάρο μου δίνε να καπνίσω(φααααανταστείτε για να με καλοπιάσει που σφαζόμαστε για αυτό το θέμα καθημερινά)τι με έπαιρνε αγκαλιά ...τι μου έλεγε να γραφτούμε σε ένα οργανισμό και να στείλουμε λεφτά....τίποτα κλάμμασας λέω....εγώ...με το λιονταράκι.....έχω θέμα με το ζώα τεράστιο όμως...ρε κορίτσια είμαι παράλογη μερικές φορές το ξέρω είναι η φύση στα άγρια...αλλά δεν τη πάλευα με τίποτα χθές!!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α ρε Βικακι μα σοβαρα;;; κριμα ειναι αλλα ειναι στη φυση τους αυτα.. μη ξεχνας ειναι αγρια ζωα. νομιζω ο Μακης σου θα παει να σου παρει ενα λιονταρακι για να ξεχασεις τι ειδες εκτες Very Happy
καλα και εγω στη θεση σου τα ιδια θα ενιωθα!!! σου εδινε τσιγαρο ε;; χεχεχε φανταζομαι τη σκηνη τωρα Very Happy Very Happy

giotaki2

giotaki2
Ε τότε δίκιο, κι εγώ δε θα αντεχα με αυτό τον Twisted Evil devil πάνω από το κεφάλι μου τόσες ώρες, και οχι μη κανεις ντεκαπάζ, ασε το ξανθό που σου πάει κιόλας ή αν έχεις ξανακάνει πιο σκούρες όπως λες και σουπηγαίναν κάνε έτσι.

Χριστινάκι εμένα να σου πω δε ξανοίγει ποτέ απλά βγαίνει η ρίζα καστανή και μου τη σπάει που γυαλίζει γαμώτο οπότε μάλλον όπως λες μία τώρα και μία september αλλά εγώ λέω πριν γεννήσω, γαιτί δε θέλω να σκέφτομαι το μετά, σίγουρα θα βαριέμαι δε θα χω χρόνο... θα χω το μυαλό μου στο παιδί και τέτοια!

Τώρα με επιασε πάλι και σκέφτομαι το όνομα του παιδιού.. Laughing Δουλειά δεν είχαμε... Αχ νωρίς είναι βέβαια ακόμη θα δούμε..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου καλημεραααα!!!αργησα να ξυπνησω κ ξεκινησα πρωτα με το φαγητο για να το βαλω στο φουρνο κ να τελειωνω!!

Ελενα λατρευω τη Ζακυνθο εχει πολυ ωραιες παραλιες κ λιγο πιο ζεστα νερα που για μενα την κρυουλιαρα ειναι τελεια Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 3 534787 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 3 534787 παμε διακοπες κ κουραζομαστε αντι να ξεκουραστουμε ααχαχαχα!!

Χριστινακι μου ψαξτην καλα γιατι μπορει να κανουν κ αυτοι λαθος πολλες φορες το εχω ακουσει μην πας να τα δωσεις ετσι!! No No

Βικακι μου αντε τυχερουλα 3 ωριτσες εμειναν κ θα δεις τον μπεμπακο σου!!
απο αντιηλιακη εγω πηρα ΑPIVITA 50αρα με χρωμα κ ειναι τελεια!!

κοριτσια βλεπω οτι λετε για τα μαλλια...αχ κ εγω θελω παλι να τα κανω το ξανθο που τα ειχα πριν μεινω εγκυος αλλα σκεφτομαι οτι αμα θυλασω δεν θα μπορω παλι να τα βαφω οποτε κανω υπομονη μονο με λιγες ξανθες ανταυγειες!!κ εγω ετσι σουργελο βγαινω μια κοτσιδα κ τπτ αλλο ουτε βαψιματα ουτε τπτ!! Embarassed Embarassed

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξερω τι εννοεις με τη ριζα! και γω ετσι παθαινω αν και ειμαι σιγουρη μονο εμεις προσεχουμε μια καστανη ριζα σε μαυρα μαλλια Very Happy Very Happy
το μαυρο μαρεσει σαν χρωμα πολυ. ουτως η αλλως να το αλλαξω εγω δε μπορω τωρα γιατι δε θελω να καταστρεψω τα μαλλια μου.. αλλα ειναι το αγαπημενο μ χρωμα!
και σενα σου παει πολυ Γιωτακι κανει αντιθεση με τα ωραια σου ματια!

giotaki2

giotaki2
vgog65 έγραψε:και να έχει φρικάρει ο Μάκης τι τσιγάρο μου δίνε να καπνίσω(φααααανταστείτε για να με καλοπιάσει που σφαζόμαστε για αυτό το θέμα καθημερινά)τι με έπαιρνε αγκαλιά ...τι μου έλεγε να γραφτούμε σε ένα οργανισμό και να στείλουμε λεφτά....
χαχαχα αχ ρε Βικάκο να ΄σαι καλά!
Δεν είσαι παράλογη κορίτσι μου φιλόζωη είσαι και εγκυούλα δε θέλει και πολύ να βαλαντώσεις είναι λογικό να ΄σαι και πιο ευαίσθητη τώρα!
Εμείς είχαμε παρόμοιο σκοινικό γιατί όσο βγαίνει ο αφαλός μου προς τα έξω πέρα από την ελιά που είχε εμφανιστεί, τώρα ξεπροβάλει και κάτι άλλο και μολις το δα φρίκαρα κι αντε να με συνεφέρει... δε ξέρω τι είναι μοιάζει με ελιά σουφλερή με σκοινί με σίρμα δε ξέρω τι σκατά Mad Δε ξανακοιτάω μόλις πάω γιατρό θα του πω να δει. ΦΡΙΚΗ!!! affraid

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚαλημερΑ Χαρα μου!! ναι θα το ψαξω γιατι οντως κανουν λαθη δε ξερεις καμια φορα...

Δεν εχεις βαψει ποτε μαλλι εσυ ως τωρα καλη μου; εγω τα εκανα ηδη μια φορα..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις