Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
660 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 660 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι ναι Χριστινάκι....είμαι σίγουρη οτι το βλέπεις μπροστά σου με το τσίγαρο με παρακάλαγε πάρτο να ξεχαστείς μου λέει(το πήρα εννοέιτε)αλλά έκλαιγα παράλληλα....!
Γιωτάκο εμείς το όνομα το έχουμε ταγμένο "Γιάννης" το όνομα τπυ πατέρα του Μάκη που έχει
πεθάνει και αυτός!!!Μ αρέσει να σου πώ και την αλήθεια μου οπόταν .....δεν ζορίζομαι...!!!Νονά θα είναι η αδερφή μου με την ανηψιά μου....ταγμένο και αυτό από πριν καν συλάβω....(υπερπαραγωγή βάφτιση με βλέπω να κάνω δεν μαζεύεται σε αυτά η αδερφή μου).....!!!

Χαρούλι μου καλησπέρα ναι ναι έχουμε γιατρουδάκο σήμερα και πέραν τούτο βράααααααααααααααααζω στο μαγαζί!!!Κρίμααααααααας!!!

giotaki2

giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα Χαρά!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 4 215994
Βρε γιατί δε θα μπορείς μετά που θα θηλάζεις, θα παίρνεις φυτική, κι αν δεν έχεις ξαναπάρει κάνε τώρα μια δοκιμή! Εγώ έπερνα πάντα (και ήμουν τρελά ευχαριστημένη.. δε την αλλαζα με τιποτα) την κόλεστον. Αλλά τώρα στην εγκυμοσύνη δοκίμασα κορρε και apivita και η δεύτερη δεν είναι άσχημη κρατάει μια χαρά και έχει καλό αποτέλεσμα, για την πρώτη δε θα σχολιάσω δε μάρεσε καθόλου. Πάντως έχω διαβάσει αρκετά για βαφές στο θηλασμο και την εγκυμοσύνη και δε δείχνει να επιρρεάζουν. Βέβαια ο καθένας κάνει τις επιλογες του όπως έλεγε και ένα παλιό boss μου. Razz
Εγώ που λες θα συνεχίσω με apivita αυτόν τον καιρό.

Χριστινάκο πολύ γέλασα ναι μάλλον οι μόνες είμαστε που το προσέχουμε...
Thanks για τα όμορφα σχόλια... albino κολακευμένη Laughing

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιαννης ειναι ωραιο πολυ ονομα.. μαρεσει και μενα...

Γιωτακι τι ονομα σκεφτεστε;

Εμενα η μπεμπα θα εχει το ονομα της μανουλας μου.. να τη θυμαμαι.. Αντριανα

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχχχχχχχχχχ μωρε Χριστινάκι μου...πανέμορφο όνομα....!!!Πολύ όμορφο!!!!

giotaki2

giotaki2
Kristinaki έγραψε:Γιαννης ειναι ωραιο πολυ ονομα.. μαρεσει και μενα...

Γιωτακι τι ονομα σκεφτεστε;

Εμενα η μπεμπα θα εχει το ονομα της μανουλας μου.. να τη θυμαμαι.. Αντριανα
Ναι το Γιάννης μ'αρέσει κι εμένα είανι πολύ ωραίο Βίκυ!
Και το Αντριάνα μ'αρέσει πολύ το έχω συνδέσει με αντρέας+άννα που αγαπώ Όμορφο ονοματάκι η κορούλα σας..

Εμεις έχουμε αποφασίσει να μη βγάλουμε τον πεθερο (κώστα) για τους γνωστούς λόγους αναισθησίας κ όχι μόνο!
Του πατέρα μου (σπύρος) μ΄αρέσει πολύ και τον λατρεύω και θα θελα να το βγάλουμε έτσι αλλά δε θέλω να έχουμε διαμάχες και λόγια πίσω από την πλάτη οπότε λέμε να βγάλουμε κάτι άσχετο...
Του άντρα μου του αρέσει το "Μιχάλης" κι εμένα το "Φίλιππος". και είμαι ανάμεσα τώρα δε θέλω και να τον στεναχωρέσω, αλλά μ΄αρέσει και πιο πολύ το δικό μου... Rolling Eyes

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kristinaki έγραψε:ΚαλημερΑ Χαρα μου!! ναι θα το ψαξω γιατι οντως κανουν λαθη δε ξερεις καμια φορα...

Δεν εχεις βαψει ποτε μαλλι εσυ ως τωρα καλη μου; εγω τα εκανα ηδη μια φορα..

εγω τα Χριστουγεννα κ για πρωτη φορα αποφασισα να τα κανω περιπου στο φυσικο μου με ξανθες ανταυγειες γιατι σκεφτομουν οτι αν μεινω εγκυος θα φρικαρα να εχω σκουρη ριζα κ ολο το αλλο ξανθο...εεε κ τον επομενο μηνα ειχα μεινει Θετικό τεστ!! οποτε μου εκατσε κουτι κ τωρα τα ξαναεκανα αρχες Ιουνιου παλι λιγες ξανθες δεν θελω να κανω ριζα κριμα δεν ειναι με τα χημικα μωρεεε!!!απλα δεν μ αρεσω καθολου το ξανθο το λατρευω!!
εσυ μαυρο και με ΚORRE μπορεις να τα κανεις κ να βγουν μια χαρα!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Xαρα μου ειχα κανει κανονικη βαφη βεβαια εγω διοτι ο γιατρος με διαβεβαιωσε οτι ειναι οκ. δε πειραζει το μωρο η βαφη αλλα η μυρωδια της βαφης την εγγυο ετσι μ ειπε..

Γιωτακι μαρεσει και μενα το Φιλιππος.. ειναι αριστοκρατικο!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χριστινακι μου τι τελειο ονοματακι...κ αφου ειναι κ της μανουλας οτι καλυτερο!!

Γιωτακι μου εγω τα κανω το οσο πιο ξανθο μπορω με 30αρι οξυζενε γιατι δεν θελω να τα καταστρεφω καθε 20 μερες που θελω ριζα η APIVITA τα ανοιγει τοσο πολυ τα μαλλια??

Βικακι υπομονη θα λιωσουμε ολη τη βδομαδα με τη ζεστη πρωτη φορα στα χρονικα λεει τοσες μερες συνεχομενες κ ετυχε φετος που ειμαστε με τις κοιλιες τουρλαααα!!! Mad Mad Mad

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιωτάκο είναι πολύ ωραία και τα 2 αλλά πιο πολύ μου αρέσει το Μιχάλης ...μη με ρωτήσεις γιατί φαντάζομαι επειδή έχω πιο πολλά αγαπημένα πρόσωπα με αυτό το όνομα!!!!
Εμείς το πάμε σύμφωνα με τα έθιμα...βέβαια και εγώ απέξω απέξω είπα να πούμε του πατέρα μου...Γιώργος (διότι Γιάννη λένε και τον ανηψιό του Μάκη και ακούστηκε το όνομα αλλά η απάντηση ήταν η εξής οτι Γιάννης Σιφναίος σαν το πατέρα του δεν έχει αλλον ο ανηψιός του είναι Γιάννης Δάμας.....μαλακίες...sorry κιόλας)τεσπα το δεύτερο με το καλό θα το πούμε στο πατέρα μου.....!!!!
Χαρά και εγώ αυτό έλεγα ανταύγια αλλά κατά τον Αύγουστο...μεριά μαλλον άσε που είχα και γαμώ τα μαλλιά και πήγα και κουρεύτηκα το ζώον και ειμαι σαν γίδι....ορμόνεςςςςς!!!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαρα μου ναι καλη μου...

Εβλεπα εκτες ειδησεις και ελεγε για τον καυσωνα στην Ελλαδα..
εμας φετος ειναι περιεργος ο καιρος. εκτες για να καταλαβετε που πηγαμε μπανακι εβρεχε και σημερα σκοτεινια...

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον κοριτσακια μου θελω κ εγω βοηθεια με το ονομα της μπουμπους!!
ο Γιαννης αν ηταν αγορι ηθελε φυσικα του μπαμπα του αλλα αφου ειναι κοριτσι ειπαμε οτι θα παρει της μαμας μου που ειναι Ευγενια ομως εγω πριν μεινω εγκυος προσευχηθηκα κ στον Αγιο Ραφαηλ κ στην Αγια Ειρηνη τη Χρυσοβαλαντω δεν εταξα φυσικα σε κανεναν αγιο οτι θα δωσω το ονομα ομως εγω θελω πολυ να βγει ή Ραφαελα Ειρηνη ή Ευγενια Ραφαελα κ να την βαφτισω στο μοναστηρι της αγιας ειρηνης!!η μαμα μου μου ειπε οτι δεν εχει κανενα προβλημα με το ονομα της μικρης κ να την βγαλω οπως θελω αφου ειναι κ απο αγιους!!εσεις τι λετε???δεν μπορω να τη βγαλω κ τα 3 ισπανιδα θα την κανω?? Laughing Laughing Laughing

giotaki2

giotaki2
Ax Χαρά δυστυχώς δεν έχω ιδέα! Μόνο για το μαύρο έχω άποψη και δεν έτυχε να ακούσω και από καμιά γνωστή μου να σου πω.. ίσως τα υπόλοιπα κορίτσια ξέρουν να μας βοηθήσουν.
Πάντως κι εγώ αυτό που λέει η Χριστίνα ξέρω, ότι δεν πειράζει.
Σήμερα λέω να κάνω ψαράκι που δε τρελαίνομαι για να μη φάω και πολύ.
Το σ/κ έφερε παγωτίνια η αδερφή και δε κρατήθηκα πάλι pig οπότε από σήμερα μπαίνω πάλι σε πρόγραμμα, είναι και δευτέρα κακι ταιριάζει χοχοχο

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευγενια Ραφαελα ακουγεται ομορφο! ε οχι μην το βγαλεις 3 ονοματα το μωρο και θα συγχιζεστε καθε φορα που τη φωναζετε!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιώτα περίμενε ανα γυρίσω από τη γιατρό θα κλάψει και ο κάθε πικραμένος...εν με ρωτάει κιλά ...μου λέει -----> Twisted Evil Ανέβααααααα να σε δώ....αρχίζω βγάω παπούτσι .....και ρουφιέμαι ...γελάει αυτή...και αρχίζει...καλά δεν είπαμε να σμαζευτείς.....και την κοιτάω με ματάκια εγώ....και γελάει....μετά επόμενη κρίσιμη ερώτηση τσιγάρα???καλα δεν είπαμε θα το ελατώσεις της κάνω ματάκια και εκεί αλλά πλέον έχει αρχίσει σε αυτό το σημείο και δεν πιάνουν!!!!
Ε ρε πίκραααααααα!!!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χθες ειχαμε παλι την ιδια συζητηση με τον Γιαννη για τα ονοματα εγω ειμαι πολυ αρνητικη σε ολο αυτο με τα ονοματα των παπουδων,δηλαδη μονο ετσι θα τους δειξουμε εκτιμηση??αμα δωσω το ονομα κ απο πισω τους θαβω ειναι καλυτερο ??και απο την αλλη γιατι πρεπει να διαιωνιζεται ενα ονομα κ γιατι να πρεπει ενα παιδακι να εχει ενα ονομα που λογικα δεν θα του αρεσει μονο κ μονο επειδη ηταν του παππου ή της γιαγιας!!εγω μιλαω εκ πειρας με βαφτισαν Χαρικλεια της γιαγιας μου κ στο σχολειο ειχα ψυχολογικα δεν μου αρεσε καθολου σαν ονομα αλλα τι να εκανα?

giotaki2

giotaki2
xara64 έγραψε:λοιπον κοριτσακια μου θελω κ εγω βοηθεια με το ονομα της μπουμπους!!
ο Γιαννης αν ηταν αγορι ηθελε φυσικα του μπαμπα του αλλα αφου ειναι κοριτσι ειπαμε οτι θα παρει της μαμας μου που ειναι Ευγενια ομως εγω πριν μεινω εγκυος προσευχηθηκα κ στον Αγιο Ραφαηλ κ στην Αγια Ειρηνη τη Χρυσοβαλαντω δεν εταξα φυσικα σε κανεναν αγιο οτι θα δωσω το ονομα ομως εγω θελω πολυ να βγει ή Ραφαελα Ειρηνη ή Ευγενια Ραφαελα κ να την βαφτισω στο μοναστηρι της αγιας ειρηνης!!η μαμα μου μου ειπε οτι δεν εχει κανενα προβλημα με το ονομα της μικρης κ να την βγαλω οπως θελω αφου ειναι κ απο αγιους!!εσεις τι λετε???δεν μπορω να τη βγαλω κ τα 3 ισπανιδα θα την κανω?? Laughing Laughing Laughing
Είναι και τα 3 πολύ όμορφα πραγματικά και από τη στιγμή που δεν το έταξες και η μαμα δεν έχει πρόβλημα μπορείτε να το συζητήσετε με τον αντρούλη σου και να καταλήξεται οι δυο σας. Αλλά ναι μη βγάλεις και τα 3 υπερβολη!!! δε ξέρω ποιο θα διάλεγα στη θέση σου είναι εξίσου ωραία όλα (σε φώτισα τώρα..) ίσως λίγο πιο πολύ προτίμηση θα είχα στο Ραφαέλα ή στο ειρήνη? Ασε δε μπορώ να αποφασίσω..

giotaki2

giotaki2
Βίκυ let them go.. κοινώς άστα να πάνε.....
Σκέψου μόνο τα καλά τις επίσκεψης και αστα αυτά σε κανα δυο μερούλες θα τα ξεχάσεις όπως κι εγώ άλλοστε το ρεζίλεμα είναι στιγμιαίο...
Μετά θυμάσαι το παιδάκι σου.... Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 4 186253

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xara64 έγραψε:χθες ειχαμε παλι την ιδια συζητηση με τον Γιαννη για τα ονοματα εγω ειμαι πολυ αρνητικη σε ολο αυτο με τα ονοματα των παπουδων,δηλαδη μονο ετσι θα τους δειξουμε εκτιμηση??αμα δωσω το ονομα κ απο πισω τους θαβω ειναι καλυτερο ??και απο την αλλη γιατι πρεπει να διαιωνιζεται ενα ονομα κ γιατι να πρεπει ενα παιδακι να εχει ενα ονομα που λογικα δεν θα του αρεσει μονο κ μονο επειδη ηταν του παππου ή της γιαγιας!!εγω μιλαω εκ πειρας με βαφτισαν Χαρικλεια της γιαγιας μου κ στο σχολειο ειχα ψυχολογικα δεν μου αρεσε καθολου σαν ονομα αλλα τι να εκανα?

Εχεις ομως ομορφο ονομα. συμφωνω μαζι σου ομως, δεν ειναι καθολου υποχρεωτικο, μια παραδοση ειναι των προγονων μας μαλλον και ειμαστε ''αναγκασμενοι'' να την ακολουθαμε γιατι διαφορετικα παρεξηγουνται οι παππουδες. αν οχι οι δικοι μας, οι δικοι του γαμπρου!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Γιώτα περίμενε ανα γυρίσω από τη γιατρό θα κλάψει και ο κάθε πικραμένος...εν με ρωτάει κιλά ...μου λέει -----> Twisted Evil Ανέβααααααα να σε δώ....αρχίζω βγάω παπούτσι .....και ρουφιέμαι ...γελάει αυτή...και αρχίζει...καλά δεν είπαμε να σμαζευτείς.....και την κοιτάω με ματάκια εγώ....και γελάει....μετά επόμενη κρίσιμη ερώτηση τσιγάρα???καλα δεν είπαμε θα το ελατώσεις της κάνω ματάκια και εκεί αλλά πλέον έχει αρχίσει σε αυτό το σημείο και δεν πιάνουν!!!!
Ε ρε πίκραααααααα!!!!!

Συμπεθερουλι τη φοβαμαι τη γιατρο σου!! μονο με αυτα που μ λες αν πηγαινα εγω θα κατουρουσα πανω μου χαχαχαχα. σαν δρακουλας αγουγεται πολυ αυστηρη ε;;

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλορίζικο κοριτσια μου. εγω τα εκανα ανταύγειες με φυτική βαφη πριν ενα μηνα, αλλα δεν έπιασε καθολου σαν να μην τα εβαψα ενα πραμα. τωρα λεω να παω να την βρίσω και να τα ξαναβαψω σε καμια βδομάδα πριν παω διακοπές, θα ειμαι ενα κήτος μην εχω και χάλια μαλλιά

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Μαρακι! ναι καλα θα κανεις, να ανεβει η ψυχολογια!

giotaki2

giotaki2
χαχαχα Γειά σου Μαράκι μου μια χαρά τα λες! Να ανέβεια και λίγο η ψυχολογία ρε παιδί μου!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ε ναι ρε παιδι μου να ανέβουμε λιγο.
πέρασε σχεδόν ο καιρός κορίτσια σε κανένα μηνα θα ετοιμάσουμε τα πράγματα του μωρού

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maroulo έγραψε:ε ναι ρε παιδι μου να ανέβουμε λιγο.
πέρασε σχεδόν ο καιρός κορίτσια σε κανένα μηνα θα ετοιμάσουμε τα πράγματα του μωρού

περναει ο καιρος!! κοντευει η μεγαλη μερα για ολες μας!! οεοοοο!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
μεγαλη αγωνια βεβαια!
προσωπικα μαρεσει και που ειναι εδω μεσα το νινακι, το απολαμβανω! αλλη η χαρη να ειναι στην κοιλιτσα- θα μου λειψει και η κοιλιτσα αμα ερθει ο καιρος!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι Χριστινακι μου κ εγω πιο πολυ στο Ευγενια-Ραφαελα κλεινω για την μαμα γιατι οσο κ να λενε οτι δεν τους νοιαζει το θελουν να το ακουσουν!!
Γιωτακι μακαρι να πιανει το ξανθο της apivita γιατι δεν την παλευω αλλο με το σκουρο!!οπως λεει κ το Μαρακι να αλλαξει κ η ψυχολογια μου λιγο εχω που εχω τα κιλα τουλαχιστον να μου αρεσουν ολα τα αλλα!! tongue tongue

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις