Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
641 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 641 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 41]

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δεν μου είναι εύκολο όμως Χαρά.. γιατί με το που τρώω μου κλείνουν τα μάτια!! Αλλά με την ζέστη τώρα ούτως ή άλλως δεν μπορώ να κοιμηθώ κ καλά, οπότε μάλλον θα πιάσω το βιβλίο το μεσημέρι αντί για το βράδυ που το διαβάζω.. να περνάει η ώρα τουλάχιστον έτσι και να μην κοιμάμαι! Καλημέρα Γιώτα!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νικολ μου θα πας του χρονου με το νινι να κανει μπανακι σε ωραια καθαρα νερακια!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 27 40746

giotaki2

giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Deb έγραψε:Καλημέρα Νικόλ και Γιώτα!!!

Και εμένα μου πέφτει η πίεση και μάλλον φταίει η ζέστη!!!Με τόσο καύσωνα δεν μπορώ να κουνηθώ!!!Αισθάνομαι εντελώς αδύναμη!!!
Αυτό ακριβώς Δεσποινάκο τρελή αδυναμία δε μπορείς να κάνεις τίποτα ούτε έξω από το σπίτι δε θέλω να βγω.
Όλα καλά με το νέο σπίτι βολευτήκατε?
Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 27 265569 Έφτιαξες τη γωνιά του μωρού όπως έλεγες?

Deb

Deb
Ρε κορίτσια!Παίρνω σίδηρο,το resoferon και το παίρνω νηστική το πρωί(με βάση τις οδηγίες του γιατρού)αλλά μετά από ένα 10λεπτο το στομάχι μου γίνεται χάλια!!!!!Τι να κάνω;;;

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μακάρι Χαρά μου!! Very Happy
Έστειλα το μήνυμα 2 φορές καταλάθος σόρυ!

Deb

Deb
giotaki2 έγραψε:
Deb έγραψε:Καλημέρα Νικόλ και Γιώτα!!!

Και εμένα μου πέφτει η πίεση και μάλλον φταίει η ζέστη!!!Με τόσο καύσωνα δεν μπορώ να κουνηθώ!!!Αισθάνομαι εντελώς αδύναμη!!!
Αυτό ακριβώς Δεσποινάκο τρελή αδυναμία δε μπορείς να κάνεις τίποτα ούτε έξω από το σπίτι δε θέλω να βγω.
Όλα καλά με το νέο σπίτι βολευτήκατε?
Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 27 265569 Έφτιαξες τη γωνιά του μωρού όπως έλεγες?

Ναι Γιωτάκι,όλα έτοιμα!!!Μόνο το τραπέζι της κουζίνας λείπει γιατί θα έρθει σήμερα ο μαραγκός!!Η κούνια είναι έτοιμη,η αλλαξιέρα-μπανάκι,το ριλάξ,μερικά ρουχαλάκια,μπιμπερό,πιπίλες...χιχι...μόνο καρότσι δεν θα πάρουμε ακόμη!!Εσύ τα ετοίμασες;;

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εγω στην αρχη ετρωγα κ μετα κουτουλουσα αλλα τωρα εχω συνηθισει κ δεν με πειραζει καθομαι στο pc κ περναει η ωρα μια στο forum μια στο facebook παιζω κ καμια πασιεντζα κ περναει μια χαρα!!

κοριτσια κ εγω εχω χαμηλη πιεση κ ειμαι κουρελι γενικα αλλα ολη μερα καθομαι σχεδον με το κλιματιστικο!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια!!!!!

δεσποινακι εγω παιρνω legofer και δε με πειραζει.πεστο στο γιατρο σου αν ειναι να στο αλλαξει!εγω με το ασβεστιο το παθαινα και τωρα παιρνω μασωμενα!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:Ρε κορίτσια!Παίρνω σίδηρο,το resoferon και το παίρνω νηστική το πρωί(με βάση τις οδηγίες του γιατρού)αλλά μετά από ένα 10λεπτο το στομάχι μου γίνεται χάλια!!!!!Τι να κάνω;;;

να το πεις στον γιατρο σου εγω το παιρνω 30 λεπτα πριν το φαγητο,μπορει να σου το αλλαξει ή να σου αλλαξει κ σιδηρο!

Deb

Deb
Ναι αυτό θα κάνω!Θα του πω ή να μου το αλλάξει ή να κάνω κάτι άλλο τελοσπάντων!!!Μου χαλάει την διάθεση κάθε πρωί!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω σας αφηνω για λιγο παω λαικη να ψωνισω φρουτακια και κανενα ψαρακι κ τα ξαναλεμε σε λιγο!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 27 315810 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 27 315810 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 27 315810

giotaki2

giotaki2
Δε ξέρω ρε γαμώτο καθόλου αλλά συζήτησε το με το γιατρό σου μήπως μπορεί να στο αλλάξει ή να το παίρνεις άλλη ώρα. Εγώ ζήτησα να είναι σε χάπι γιατί τα αλλα δε τα μπορούσα με τίποτα όμως.. παίρνω το gyno-Tardyferon αλλά δε δίνω και τόσο σημασία στην ώρα όποτε να ναι αρκει να είναι 2 ώρες πριν ή μετά το φαγητο και οχι κοντά με το ασβέστιο.
Όσο για ασβέστιο δε ξέρω καν που είναι το κουτί τα μισώ αυτά τα μασώμενα δε τα αντέχω προσπαθώ να τρώω πολύ τυρί και γάλα τι να κάνω.. φτάνουμε στο τέλος..

Εγώ περιμένω τέλος του μήνα τα επιπλα του μωρού να μου τα φέρει ο αδερφός μου που τα φτιάχνει. Θα μας κάνει κι εμας κρεβάτι γι αυτο και αργησε λίγο.
Τίποτα αλλο σημαντηκό δεν έχω πάρει πέρα από καρότσι/καθησμα αυτ-του/πορτ μπεμπε.
Προχτες πήγαμε με τη μαμα μου και μας πήρε κάποια πρώτα μωρουδιακά.

Καλημέρα Σοφάκο...

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιωτακι 30 αρησαμε σημερα!!!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 27 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 27 215994 και ακολουθει δυναμικα το βικακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 27 215994

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κ εγώ gyno-tardyferon παίρνω και δεν με πειράζει καθόλου. Μου έχει πεί να το παίρνω 10 λεπτά πριν φάω! Πάντως επειδή έπαιρνα σίδηρο και πριν μείνω έγκυος διότι είναι πολύ χαμηλό τα έχω δοκιμάσει όλα και ειδικά το resoferon και το legofer με πεθαίναν στο στομάχι από πόνο..

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πω πω κοριτσια..ζηλευωωωωω..κ εγω θελω να παω να ψωνισω για τον μπεμπη..αλλα ολο δεν βολευει.δουλευω κ ωρες καταστηματων κ για να παω σε ενα μαγαζι που βρηκα κουνια,πρεπει να κλεισω ραντεβου Crying or Very sad κ ολο κατι τυχαινει..
θελω να παμε πριν φυγουμε διακοπες,γιατι μετα δεν θα εχω κουραγιο..

giotaki2

giotaki2
Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 27 990599 ναι ασε δεν το πιστεύω όσο το σκέφτομαι... 70 μέρες λέει...

Καλά ψώνια Χαρά..
Εμάς μας έφερε η Μανουλίτσα μου από Άρτα πολλά κηπευτικά γέμισε το ψυγείο!!! Να΄ναι καλά! Σήμερα λέω να κάνω γεμιστα να φύγουν μερικά! Και λέω να αρχίσω όπου να ναι πριν πιάσει η καλή η ζέστη γιατί δε παλεύεται μετά η κουζίνα.

giotaki2

giotaki2
Nikol10 έγραψε:Κ εγώ gyno-tardyferon παίρνω και δεν με πειράζει καθόλου. Μου έχει πεί να το παίρνω 10 λεπτά πριν φάω! Πάντως επειδή έπαιρνα σίδηρο και πριν μείνω έγκυος διότι είναι πολύ χαμηλό τα έχω δοκιμάσει όλα και ειδικά το resoferon και το legofer με πεθαίναν στο στομάχι από πόνο..
Ναι κι εμενα κανένα πρόβλημα δε μου δημιούργησε, και μου είπε αν δω ότι χρειάζομαι μπορώ να παίρνω 2 ένα πρωί και ένα βράδυ.

inakriti

καλημερα κοριτσια ... σημερα βλεπω ολες καλα και χαιρομε ... Wink

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιωτάκο μου ...είδες η μανούλα.....!!!Σωστήηηηηηηη!!!!Σοφάκο ναι άντε 30αρήσατε σήμερα εγώ Κυριακή...πωπωπωπω μου φαίνονται πολύ αργές και βασανιστικές οι μέρες ρε γαμώτηηηηηηηηηηη μου!!Κ εγώ φούρνο έλεγα να ανάψω σήμερα κοτόπουλο με πατάτες...αλλά το σκέφτομαι με τέτοια ζέστη..... αν και με βλέπω κατά τις μία βαριά δύο να φεύγω από εδώ....άρχισε να βράζει ο τόπος!!!!
Εγώ με το δωμάτιο λέω να ξεκινήσω Αύγουστο θα έχει και άδεια η αδερφή μου......και λέω να σταματήσω και εγώ 10 Αυγούστου θα κλεισουμε αει σηχτήρ λέω να μην πατήσω....το πόδι μου στη δουλειά....!!!!Και αφού θα ναι ελεύθερη μπας και κόβουμε καμιά βόλτα...έχει αμάξι και οδηγάει...και μήπως πηγαίνουμε για κανένα μπανάκι...

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεμιστά ε!! μμμ!! τέλεια!! Κοριτσάκια πάω να κάνω ένα ντουζάκι και μετά στο λιμάνι να παραλάβω ένα ζευγάρι φίλους μας που θα πάμε μαζί κάμπινγκ. Οπότε δεν νομίζω να τα ξαναπούμε Σ/Κ από Δευτέρα..
Φιλάκια σε όλες σας και να περάσετε τέλεια, ξεκούραστα και δροσερά!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 27 417472 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 27 417472 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 27 417472

inakriti

Νικολ καλα να περασεις και να προσεχεις ...κανε και για μας καμια βουτια !!! Very Happy

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!

Καταρχάς να καλωσορίσω τα καινούρια μέλη!!Καλή εγκυμοσύνη,χωρίς προβλήματα εύχομαι σε όλες σας!!

Αξιώθηκα κι εγώ να βάλω την κοιλιά μου φωτό!Αυτή είναι κ η μοναδική αλλαγή που έχω θα έλεγα!Κατα τα άλλα οι συσπάσεις συνεχίζονται,για την ακρίβεια ξαναπαρουσιάστηκαν οι πόνοι αυτη τη βδομάδα,κάτι που νόμιζα οτι το είχα αφήσει πίσω κάνα μήνα τώρα.Οπότε εξακολουθώ να είμαι ξάπλα,και ειδικά τωρα με τη ζέστη η φάση είναι μούρλια!!
Διακοπές δεν ξέρω αν θα με αφήσει να πάω,το νησί οκ το αποκλείσαμε ήδη, ελπίζω έστω να μπορούμε να την κάνουμε για κάπου κοντινά,γιατί έρχεται δύσκολος χειμώνας με το μπεμπε.Ας μην είμαστε και πηγμένοι όλο το καλοκαίρι..!

Φιλιά πολλά σε όλες σας!!

giotaki2

giotaki2
Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 27 564595 έτοιμα και τα γεμιστούλια... μόλις τα φούρνισα μιλάμε τέλεια είχα και καιρό να φάω..

Νικόλ καλά να περάσεις, καλά μπανια και προσοχή στον ήλιο!

Ναι Βικάκο η μανούλα εξηγήθηκε ζαρζαβατικά από τον κήπο τι καλύτερο για το καλοκαίρι! Τώρα μία εβδομάδα λαχανικά θα τρώμε Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 27 40746

Πήγαμε και στα Prenatal και ντύθηκα η έγκυος. Είχε -40% και πήρα ένα σορτσάκι 13€, ένα μπλουζάκι πολύ όμορφο (μπαίνει και για πιο καλό) γύρω στα 20€ αν θυμάμαι καλά κι ένα φορεματάκι σχετικά εφαρμοστό navy κι αυτό γύρο στα 20€. Α! και ένα τέλειο νυχτικό με μπολερό για το μαιευτήριο που βολεύει και για θυλασμό 27€! Κι ένα φορμάκι για το παιδάκι μου... 10€ και αδιάβροχα σελτεδάκια για να μη βρέχεται το στρωματάκι της κούνιας και του λίκνο.

Να ξανατονίσω στα PreNatal!!!
Διότι πήγαμεκαι στα Premaman που ήταν απέναντι και έπαθα σοκ με τις τιμές τους. Κι εκεί είχαν -40% αλλά αν το σορτσάκι έχει αρχική 60€ δε θα το πάρω ρε φιλενάδα και -90% να το βάλεις έτσι από αντίδραση! Έλέος και μόδα του 60'.

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κατερινα ευχαριστω για το καλοσορισμα ειμαι καινουρια εδω... ειμαι και εγω καπως σαν και εσενα..ειχα και εγω συσπασεις απο τον πεμπτο αλλα οχι σε σημειο να με βαλει ο γιατρος στο κρεβατι απλα μου ειπε να προσεχω παρα πολυ και μου εδωσε κατι χαπακια που δεν κυκλοφορουν εδω αλλα στιν ιταλια. πριν τρεις μερες ομως για τον λογο των συσπασεω εκανα κορτιζονη (2 ενεσεις ) για να αναπτυχ8ουν οι πνευμονες σε περιπτωση πρωορης γεννας σου ειπε ο γιατρος σου να της κανεισ?

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kat3r1na έγραψε:Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!

Καταρχάς να καλωσορίσω τα καινούρια μέλη!!Καλή εγκυμοσύνη,χωρίς προβλήματα εύχομαι σε όλες σας!!

Αξιώθηκα κι εγώ να βάλω την κοιλιά μου φωτό!Αυτή είναι κ η μοναδική αλλαγή που έχω θα έλεγα!Κατα τα άλλα οι συσπάσεις συνεχίζονται,για την ακρίβεια ξαναπαρουσιάστηκαν οι πόνοι αυτη τη βδομάδα,κάτι που νόμιζα οτι το είχα αφήσει πίσω κάνα μήνα τώρα.Οπότε εξακολουθώ να είμαι ξάπλα,και ειδικά τωρα με τη ζέστη η φάση είναι μούρλια!!
Διακοπές δεν ξέρω αν θα με αφήσει να πάω,το νησί οκ το αποκλείσαμε ήδη, ελπίζω έστω να μπορούμε να την κάνουμε για κάπου κοντινά,γιατί έρχεται δύσκολος χειμώνας με το μπεμπε.Ας μην είμαστε και πηγμένοι όλο το καλοκαίρι..!

Φιλιά πολλά σε όλες σας!!

Γεια σου ρε Κατερινιώ με το κοιλουμπάκι... σου...μια χαρά είσαι....όσο για διακοπές και μένα εδώ κοντά μου είπε από Αύγουστο......!!!!Οπόταν μην ανησυχείς θα κάνουμε παρέα!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις