676 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! Παρ Ιουλ 13, 2012 1:52 am
vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια σας αφήνω πάω σπίτι βράαααααααααααζω πάω να χώσω αρκουδίσιον να κάνω μπάνιο και να λιώωωωωωωωωωσω στον ύπνο!!!Φιλιά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
letitsa έγραψε:κατερινα ευχαριστω για το καλοσορισμα ειμαι καινουρια εδω... ειμαι και εγω καπως σαν και εσενα..ειχα και εγω συσπασεις απο τον πεμπτο αλλα οχι σε σημειο να με βαλει ο γιατρος στο κρεβατι απλα μου ειπε να προσεχω παρα πολυ και μου εδωσε κατι χαπακια που δεν κυκλοφορουν εδω αλλα στιν ιταλια. πριν τρεις μερες ομως για τον λογο των συσπασεω εκανα κορτιζονη (2 ενεσεις ) για να αναπτυχ8ουν οι πνευμονες σε περιπτωση πρωορης γεννας σου ειπε ο γιατρος σου να της κανεισ?
vgog65 έγραψε:Κορίτσια σας αφήνω πάω σπίτι βράαααααααααααζω πάω να χώσω αρκουδίσιον να κάνω μπάνιο και να λιώωωωωωωωωωσω στον ύπνο!!!Φιλιά
Αύριο γίνομαι 29 εβδομάδων ακριβώς.....εσύ?letitsa έγραψε:δεσποινακι μου ευχαριστω πολυ......ποσο ειναι το μωρακι σου τωρα?
ειμαι 29 και δυο μερες και πριν μια εβδομαδα το μωρακι μου ητανε 1404 γρ εσενα?Despoina83 έγραψε:Αύριο γίνομαι 29 εβδομάδων ακριβώς.....εσύ?letitsa έγραψε:δεσποινακι μου ευχαριστω πολυ......ποσο ειναι το μωρακι σου τωρα?
Despoina83 έγραψε:Δεν νομίζω ότι τα κιλά έχουν σημασία Κατερίνα για την κοιλιά.... εμένα για κάποιο λόγο η κοιλιά φαινόταν από τον τρίτο μήνα.....!!! ΑΛλά όντως από βδομάδα σε βδομάδα πλέον υπάρχει διαφορά!!! πες μας το μυστικό να μην βάζεις κιλά ενώ είσαι ξάπλα?????!!!
letitsa εμένα στις 27 εβδομάδες ήταν 1100 η μπουμπού!!!! Τώρα θα ξαναπάω στις 25!
Κατερινάκι έμεινα πίσω τόσο καιρό που λείπω ..τελικά διαβήτης κύησης? Μην στεναχωριέσαι όμως καλό στον μπέμπη κάνει η διατροφή! εγώ επειδή βάζω κιλά (τρώω βλακείες δεν μπαίνουν από μόνα τους..) άκουσα πολύ κράξιμο την τελευταία φορά και μάλιστα μου ανέφερε τη διατροφή των 1200 θερμίδων αλλά λέει βλέπεις βγήκε καλή η καμπύλη και δεν μπορώ να πω και τίποτα....χαχαχα την επόμενη φορά βλέπω να μου τη δίνει κι εμένα!!!kat3r1na έγραψε:Despoina83 έγραψε:Δεν νομίζω ότι τα κιλά έχουν σημασία Κατερίνα για την κοιλιά.... εμένα για κάποιο λόγο η κοιλιά φαινόταν από τον τρίτο μήνα.....!!! ΑΛλά όντως από βδομάδα σε βδομάδα πλέον υπάρχει διαφορά!!! πες μας το μυστικό να μην βάζεις κιλά ενώ είσαι ξάπλα?????!!!
letitsa εμένα στις 27 εβδομάδες ήταν 1100 η μπουμπού!!!! Τώρα θα ξαναπάω στις 25!
αααα ΕΝΑ είναι το μυστικο.ΔΙΑΙΤΑ ΖΑΧΑΡΟΥ!!
Despoina83 έγραψε:δεσποινα,κ εγω μονο 2 σορτσακια πηρα 1τζιν κ 1λευκο κ 2 παντελονια,που τωρα ουτε να τα βλεπω δεν μπορω,σε μπλουζακια φοραω τα δικα μου..ουτε εμενα μ'αρεσουν αυτα τα πολυ ριχτα..
εμένα μου άρεσαν τα ριχτά όσο ήμουν αδύνατη τώρα που είμαι σαν μπάλα δεν τα θέλω καθόλου!!!! Δεν πολυβγαίνω και από το σπίτι όμως οπότε......kat3r1na έγραψε:Despoina83 έγραψε:δεσποινα,κ εγω μονο 2 σορτσακια πηρα 1τζιν κ 1λευκο κ 2 παντελονια,που τωρα ουτε να τα βλεπω δεν μπορω,σε μπλουζακια φοραω τα δικα μου..ουτε εμενα μ'αρεσουν αυτα τα πολυ ριχτα..
Despoina83 έγραψε:να δεις γελιο που πηγα μια μερα να παρω ενα λινο μπλουζακι λιγο ριχτο,ημουν 2,5μηνων,μολις με ειδαμ στον καθρεφτη,με πιασαν τα γελια,ημουν σαν ετοιμογεννη...τωρα να δεις,πηγα κ πηρα κατι σορτσακια για υπνο,κ μολις τα βλεπει ο δικος μου,μου λεει μην τα απλωνεις εξω,γιατι θα νομιζει ο κοσμος οτι τα φοραω εγω..ειναι κ ροζ..
Γεια σου Έλενα!!!Iokasti27 έγραψε:Γεια σας κοριτσακια!!! Καινουρια μέλη καλωσηρθατε!! Ειμαι η ελενα με πητ:6/10 κ περιμενω κοριτσακι!
Απο δευτερα θα παω για καμπυλη σακχαρου κ τις καθιερωμενες εξετασεις μου!! Δε μου λετε, εχει κανει καμια σας doppler? ποτε το κανεις αυτο;;
Iokasti27 έγραψε:Χαρα κ εγω δεν εκανα τπτ!! Το παιδικο δωματιο ειναι ακομα γραφειο!! Εχω τα παντα( μου τα δωσαν φιλες μου) αλλα ειναι στο υπογειο.. Δε θελω να τα βαλω απο τωρα..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης