Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
601 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 601 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

kiriakits

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εμένα ριλαξ καλαθούνα θήλαστρο και <<αυγό>> μου έδωσε μια φίλη μου, καρότσι και παρκοκρεβατο θα μου δώσει η κουνιάδα μου και κάποια ρουχαλάκια από τον μικρό της. Σκέπτομαι να πάρω κούνια και συρταριερα μετά την γέννα τον πρώτο καιρό θα τον έχω στην καλαθούνα στο δωμάτιο μου. Όσο για ρουχαλάκια και ότι άλλο χρειαστώ θα τα πάρω από Αθήνα όταν θα ανέβω τον Αύγουστο για το ντοπλερ εδώ είναι όλα πανάκριβα!!!! Τα διπλά χρήματα!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τωρα εχουν αρκετα καλες τιμες κ εχουν ξεκινησει κ οι εκπτωσεις,εγω θελω μια συρταριερα αλλα μαλλον θα την παρω απο το ΙΚΕΑ που εχει γυρω στα 100 ενω ολες οι αλλες απο τα μαγαζια με παιδικα εχουν πανω απο 300

kiriakits

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Έχω βρει ένα site που πήρε μια φίλη μου και της βγήκαν τα πράγματα μια χαρά και σε καλές τιμές. Δεν ξέρω αν κάνει να στο γράψω? από εκεί σκέπτομαι να το πάρω και εγώ θεωρώ ότι είναι ευκαιρία.

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φυσικα κανει για στειλτω να δω!!που εχουν εδρα αθηνα?

kiriakits

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
http://www.beboulino.gr/pages/92517.Epikoinonia.html και έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη!!! Ωραιοκαστρο μπορείς να τα δεις και από κοντά!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειμαι απο Θεσσαλονικη αλλα μενω Αθηνα!!

kiriakits

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Έλα!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 15 966307 δεν το πιστεύω!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιατι κ εσυ απο πανω εισαι?

kiriakits

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Όχι εγώ είμαι από κάτω, Very Happy Σπάρτη. αλλά θα μπορούσες να τα δεις από κοντά να έχουμε και καλύτερη οπτική!!!

inakriti

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
xara64 έγραψε:Κυριακη μου οπως εγραψα κ πιο πανω πρεπει να φας τις ακαθαρσιες της γατας για να το κολησεις!τωρα φυσικα σαλατες απ εξω με τιποτα!!στο σπιτι κ πλυμενες καλα κ με ξυδακι κ δεν εχεις κανενα προβλημα!!

Καλημερα κοριτσια μου ... Χαρουλιω μου δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα δεν κολλας μονο ετσι απο την γατα .... ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΠΟΛΥ (και οχι απλα απο το ιντερνετ)αλλα απειρα σεμιναρια με εξειδικευμενους .... να ξερεις εγω που εχω σκυλο ειναι το ιδιο επικινδυνο ... να το παθω χωρις να φαω τις ακαθαρσιες του ... αλλα αν αφηνω τον σκυλο να βγαινει εξω - και παει εκει που εχει κατουρησει η γατα ... το τοξοπλασμα ειναι αυγα που ΚΟΛΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΝ ΨΕΙΡΕΣ και δεν φαινοντε με γυμνο ματι .... επισης αν εχω εξω στην αυλη το μπολ νερου του σκυλου - ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΝΕΡΟ ... να και το σαλιο ... μετα πινει και ο σκυλος μου και μολυνεται ... μεχρι λεει και τα περιστερια (πιο πολυ) γιατι αυτα πανε παντου για να βρουν φαγητο και νερο

και το πιο σημαντικο μεχρι τον πεμπτο ετρωγα μαρουλι γιατι ηξερα αυτο που λες .... ελα μου ομως που τελικα ειναι μυθος .... ουτε με ξυδι φευγει ... ουτε φυσικα με το νερο ... ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΡΑΣΜΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ... και μου λενε αν θες να φας τοσο πολυ μαρουλι μονο φρικασε!!!-φρικη-

αλλα τουλαχιστον να πουμε οτι δεν ειναι τοσο ευκολο να σου τυχει να παθεις τοξοπλασμα .... πρεπει να εισαι πολυ ατυχη !!!!

Μακρια απο μας

Χριστινακι απλα τσεκαρε στις αιματολογικες σου στους πρωτους μηνες οτι την εκανες την εξεταση και εισαι μια χαρα ...

inakriti

xara64 έγραψε:καλησπερα κοριτσακια μου,γυρισα κ εγω!!

Ινα μου ο γιοκας σου ειναι αυτος??κουκλος ειναι!!

Ναι Χαρα μου I love you I love you I love you ... σε ευχαριστω πολυ !!!

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια!! Η ζέστη είναι αφόρητη και σήμερα!! Κάνω 2 δουλειές και σκάω!! Εσείς ζεσταίνεστε έτσι??

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοιλουμπόνιαααααααααααα!!!!
Να καλοσορίσω τα καινούργια κορίτσια και τους εύχομαι τα καλύτερα εγώ είμαι η Βίκυ και έχω ΠΗΤ 23/09 και περιμένω αγοράκι!!!!
Χθές δεν κοιμήθηκα καθόλου ανοιγόκλεινα a/c έβαζα ανεμηστήρα έκλεινα ανεμηστήρα....με πιάνει δύσπνοια και δεν αντέχω καθόλου το a/c και τον ανεμηστήρα....!!!!

giotaki2

giotaki2
sunny Καλημέρα όμορφες.... sunny

Εύχομαι να είσαστε όλες καλά και να έχουμε μια όμορφη μέρα...

Καλωσορίζω τα καινούρια μας κορίτσια... με το καλό τα μωράκια σας Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 15 49454 εύχομαι να πάνε όοοοολα καλά!!!!
Εγώ είμαι η Γιώτα Από Άρτα, μένω Βόλο και περιμένω το πρώτο μου αγοράκι 21/9 με το καλό.
Νικολ μη το ξαναπεις οτι κάνει ζέστη... μιλάμε ξύπνησα 10 φορές το βράδυ μούσκεμα το πρωι κλασικά μπάνιο με το καλημέρα σας και τώρα με τα εσώρουχα αγκαλιά με τον ανεμηστήρα...
Ινάκο ο γιος κουκλάκι φου φτου φτου..
Αθηνάκο μου ευτυχώς το εύρημα εξαφανήστηκε μόνο του ως δια μαγείας με λυπήθηκε ο Θεούλης... χοχοχο μαλλον θα έπεσε με τα πολλά μπάνια...
Τι άλλο α, Στελλάκο καλά βρε αγωνιάς εσύ η παλιά για την καμπύλη? όλα καλά θα πάνε κορίτσι... Καλά αμα σου πω ότι τόσο καιρό δεν ήξερα ότι είσαι διατροφολόγος.... αλλά εκεί που είσαι κ εδώ που είμαι που να σε φτάσω... Smile
Σταματήστε βρε με τα τοξοπλάσματα όλες μαζι τι σας έπιασε???? Μακρυά από δω, με τις πιθανότητες παίζετε? Βγάλτε το από το μυαλό σας κάντε τις προληπτικές εξετασούλες κι όλα καλά θα πάνε..

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αφήστε μια από τα ίδια.. ειδικά αυτό το κακό με τον ύπνο!! Shocked
Έχω να ευχαριστηθώ ύπνο από τότε που έμεινα έγκυος!!
Θέλω να βγώ για ψώνια εντωμεταξύ αλλά δεν έχω το κουράγιο να μπώ στο αμάξι!! affraid χιχι

giotaki2

giotaki2
Καλημέρα Βικάκο!!!!
Εμείς κορίτσια χτες δεν την παλευαμε με τη ζέστη και αντί να πάμε για τον καθημερινό περίπατο κατά τις 8, λέμε δε πάμε τζάμπο να χαζεψουμε τι παίζει από μωρουδιακά που έχει και αρκουδίσιον?? Ε και πήγαμε! Razz Μου λεει ο δικός μου πρώτη φορά έρχομαι για καφέ στα τζάμπο χαχαχαχα
Ρίξαμε μια ματια είδαμε τι έχει και τι όχι να τα έχουμε υπ΄όψιν. Απλά βλακεία μου ξέχασα να περάσω από το διάδρομο με τα φορμάκια γαμώτο να δω τι ποιότητα και τι τιμές έχει και αν συμφέρει να πάρω απ΄έξω η από εκεί. Για εσωρουχάκια και άλλα είδη μπάνιου είδα έχει. Και κάτι σετ σεντόνια με 10 ευρώ.
Σήμερα έρχεται η μανούλα μου και μάλλον θα πάμε Λάρισα να την πάρουμε και θα ρίξουμε και μία βόλτα στα μαγαζια!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια!!! Very Happy Very Happy
τι κανετε σημερα?ζεστηηηηηηηη...ουφ δεν την παλευω με τιποτα...κοιμαμαι με ac,ξυπναω με ac,γρανιτα θα κανω τον μπεμπακο μου! affraid
ινα μου,ξερεις ποιο κεντρο ειναι?ειναι 2-3 εκει..εμεις θα κατεβουμε 11-22 αυγουστου,αν βολευει κ εσενα γιατι να μην βρεθουμε?????

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giotaki2 έγραψε:Καλημέρα Βικάκο!!!!
Εμείς κορίτσια χτες δεν την παλευαμε με τη ζέστη και αντί να πάμε για τον καθημερινό περίπατο κατά τις 8, λέμε δε πάμε τζάμπο να χαζεψουμε τι παίζει από μωρουδιακά που έχει και αρκουδίσιον?? Ε και πήγαμε! Razz Μου λεει ο δικός μου πρώτη φορά έρχομαι για καφέ στα τζάμπο χαχαχαχα
Ρίξαμε μια ματια είδαμε τι έχει και τι όχι να τα έχουμε υπ΄όψιν. Απλά βλακεία μου ξέχασα να περάσω από το διάδρομο με τα φορμάκια γαμώτο να δω τι ποιότητα και τι τιμές έχει και αν συμφέρει να πάρω απ΄έξω η από εκεί. Για εσωρουχάκια και άλλα είδη μπάνιου είδα έχει. Και κάτι σετ σεντόνια με 10 ευρώ.
Σήμερα έρχεται η μανούλα μου και μάλλον θα πάμε Λάρισα να την πάρουμε και θα ρίξουμε και μία βόλτα στα μαγαζια!!!
γιωτακι,καλημερα!σε αλλο φορουμ που διαβασα,μια κοπελα που δουλευε μεσα στο jumbo,ειπε οτι δεν ειναι κ η καλυτερη ποιοτητα στα ρουχα..δεν ξερω,αλλα ψαξτο..

giotaki2

giotaki2
ANNAST έγραψε:
γιωτακι,καλημερα!σε αλλο φορουμ που διαβασα,μια κοπελα που δουλευε μεσα στο jumbo,ειπε οτι δεν ειναι κ η καλυτερη ποιοτητα στα ρουχα..δεν ξερω,αλλα ψαξτο..
Ξέρω μωρέ, από όσο θυμάμαι κάποτε που χα δει τα φορμάκια δε μ΄αρεσαν, τώρα δε ξέρω τι έχει δεν είδα η χαζη ξέχασα αλλά θα ξαναπάω, τα ζιπουνάκια να σου πω μια χαρά είναι και έχουν και 2 ευρώ/τεμ. σήμερα θα δώ και τιμές που παίζουν στα μαγαζιά και θα συγκρίνω..
Δεν έχουμε και την πολυτέλεια να πάρουμε και μάρκες οπότε θα συμβιβαστούμε με μία μέση λύση.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giotaki2 στις Τρι Ιουλ 10, 2012 11:24 pm, 1 φορά

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Βίκυ μόλις είδα ότι είμαστε σχετικά κοντά..! Μην με περάσεις για τρελή που βλέπεις το Εύβοια Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 15 536304 από Σεπτέμβρη μετακομίζουμε Ραφήνα κοντά στο πατρικό μου.. Very Happy
Γιώτα μου, απ' ότι μου έχουν πεί κάποιες φίλες μου που έχουν ήδη μωρά ότι δεν είχαν κάποιο θέμα με τα φορμάκια του Jumbo.. τώρα κάτι περισσότερο δεν ξέρω.. όπως επίσης έχω ακούσει καλά λόγια για τα μωρουδιακά του H&M και ότι είναι και από οργανικό βαμβάκι!!

inakriti

ANNAST έγραψε:καλημερα κοριτσακια!!! Very Happy Very Happy
τι κανετε σημερα?ζεστηηηηηηηη...ουφ δεν την παλευω με τιποτα...κοιμαμαι με ac,ξυπναω με ac,γρανιτα θα κανω τον μπεμπακο μου! affraid
ινα μου,ξερεις ποιο κεντρο ειναι?ειναι 2-3 εκει..εμεις θα κατεβουμε 11-22 αυγουστου,αν βολευει κ εσενα γιατι να μην βρεθουμε?????

Kαλημερα σε ολες ... Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 15 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 15 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 15 215994

Αννα το κεντρο λεγεται ΜΙΝΩΑΣ

αν κατηφορησεις προς Ηρακλειο ευχαριστως αλλα Μοιρες σορυ δεν ερχομαι τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ ... θα μας φανε οι συγγενεις εκει αν το μαθουν -ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ-

Γιωτα μου τα φορμακια ειναι απο 4,99 εως 9,99 δεν ειδα πιο ακριβο...εγω για 3 μηνων κ πανω θα παρω μερικα ... ναι δεν ειναι ποιοτητας αλλα και ο γιος μου απο τα τζαμπο εβαλε ρουχα και δεν επαθε τπτ ... η ποιοτητα μας μαρανε στις μερες μας !!!

inakriti

Nikol10 έγραψε:Βίκυ μόλις είδα ότι είμαστε σχετικά κοντά..! Μην με περάσεις για τρελή που βλέπεις το Εύβοια Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 15 536304 από Σεπτέμβρη μετακομίζουμε Ραφήνα κοντά στο πατρικό μου.. Very Happy
Γιώτα μου, απ' ότι μου έχουν πεί κάποιες φίλες μου που έχουν ήδη μωρά ότι δεν είχαν κάποιο θέμα με τα φορμάκια του Jumbo.. τώρα κάτι περισσότερο δεν ξέρω.. όπως επίσης έχω ακούσει καλά λόγια για τα μωρουδιακά του H&M και ότι είναι και από οργανικό βαμβάκι!!

ΚΑΛΕ ΝΑΙ ... ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΛΟΓΩ ΤΖΑΜΠΟ ... και αν σου πει καμια οτι εκανε αλλεργια δεν φταιει το τζαμπο ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ Very Happy

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για τα h&m τα ακουσα κ εγω..κ ειναι κ καλες τιμες..μετα αν πας στο mothercare βαζουν προσφορες τυπου 1+1δωρο,η 2+1 δωρο κτλ.

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φυσικα κ το ξερω..εκει λεγαμε να παντευτουμε,αλλα τοτε μολις πρωτοανοιξε κ δεν προλαβαιναμε καλα καλα,καλα κ εγω για ηρακλειο λεω,φυσικα....

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΕ ΝΑΙ ... ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΛΟΓΩ ΤΖΑΜΠΟ ... και αν σου πει καμια οτι εκανε αλλεργια δεν φταιει το τζαμπο ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ Very Happy [/quote]

Ναι δεν το συζητάω.. εγώ πάντως σίγουρα θα πάρω μερικά από εκεί καθώς και πολλά άλλα αξεσουάρ που θα χρειαστώ! Εντάξει.. σίγουρα δεν θα έπαιρνα καρότσι γιατί από μια ματιά που είχα ρίξει φαινόντουσαν πολύ ψεύτικα.. κατά τα άλλα όμως όπως και να το κάνεις συμφέρει!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις