Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
659 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 659 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

inakriti

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
να σκευτειτε οτι θα σας φερουν και πολλα φορμακια δωρο που ναι για δωρο δεν σου παιρνει κανεις απο τα τζαμπο ... αν σου αρεσουν τα κρατας αν δεν σου αρεσουν τα αλλαζεις ...περνεις μερικα και απο τζαμπο για να εχεις μωρε να αλλαζεις συνεχεια ... και να εχεις και την ποικιλια (γιατι ειμαστε και παλαβες) και θα εχεις λιγο απ ολα .... εγω ετσι θα το κανω

εχει και μια ξαδερφη μου μαγαζι με παιδικα θα παω τυπικα να φανω να παρω 2-3 λογω συγγενειας ... αλλα καθε 1-2 μηνες θες καινοουργια και δενν σε φτανουν την βδομαδα 2-3 θες τουλαχιστον 7-10 (σκεψου οτι ερχεται χειμωνας) μεχρι να στεγνωσουν κτλ ... θες καμποσα

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να σας πω κοριτσια!κουνιες ψαχνετε?εγω βρηκα μια που μ'αρεσει..γιατι την αλλη ακομα την χρησιμοποιει η μικρη..

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα καυτές απο την ζέστη εγκυουλες.
Υπομονή ζέστες ειναι θα περάσουν και να δω τι θα κάνουμε οταν θα έρθουν τα μεγάλα κρύα,απαπα ουτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.
Στον γιο μου ρουχαλάκια απο τα τζαμπο είχα και δεν έπαθε τίποτα,απο εκεί θα πάρω και της μπουμπούς γιατί δεν υπάρχει μια για να πάρουμε κατι καλύτερο.
Φτώχεια καταραμένη,δεν πειραζει υγειά να έχουμε

inakriti

konstantina έγραψε:Καλημέρα καυτές απο την ζέστη εγκυουλες.
Υπομονή ζέστες ειναι θα περάσουν και να δω τι θα κάνουμε οταν θα έρθουν τα μεγάλα κρύα,απαπα ουτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.
Στον γιο μου ρουχαλάκια απο τα τζαμπο είχα και δεν έπαθε τίποτα,απο εκεί θα πάρω και της μπουμπούς γιατί δεν υπάρχει μια για να πάρουμε κατι καλύτερο.
Φτώχεια καταραμένη,δεν πειραζει υγειά να έχουμε

ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ...ΠΟΛΥ ΖΗΛΕΥΩ

inakriti

ANNAST έγραψε:να σας πω κοριτσια!κουνιες ψαχνετε?εγω βρηκα μια που μ'αρεσει..γιατι την αλλη ακομα την χρησιμοποιει η μικρη..

Αννα ποσο ειναι η μικρη σου ? ρωταω με την λογικη μηπως ειναι καλα να επαιρνες τωρα κρεβατι για την μικρη σου και να ειχες την κουνια για το μωρακι ?

εγω μολις περπατησε τον ειχα σε κρεβατι - σχεδον ενος χρονου

giotaki2

giotaki2
Ναι Ινάκο κι εγώ από 3μ θα πάρω γιατί τα άλλα πολύ μικρούλικα μου φαίνονται κι ο μπέμπης δείχνει άγριες διαθέσεις...
Ξέρω και η ξαδέρφη μου όλα από εκει τα είχε ψωνίσει και ποτέ δεν έπαθε τίποτα ο μικρός, τι να πάθει αν τα πλείνεις και τα σιδερώσεις μια χαρά θα είναι απλά με ένοιαζε περισσότερο λόγω τιμής γιατί μου χε πει μια γνωστη τελευταία "Σιγα και του τζαμπο ακριβά είναι καλύτερα να τα πάρεις απ΄έξω ίδια τιμή έχουν..." Λες και τα απ΄έξω ξέρεις την προέλευση ας πούμε.. γιαυτό είπα να δω τι διαφορά τιμής παίζει. Πάντως αν έχουν 5-10 ευρώ μια χαρά είναι!
Όσο για το H&M κι εγώ είχα δει ότι είχε παλιά που χα πάει αλλά τότε ήταν νωρίς και δεν έδωσα σημασια, αν μας βγαλει ο δρόμος σήμερα θα πάω να δω και τα εγκυμοσύνης.

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nikol10 έγραψε:Βίκυ μόλις είδα ότι είμαστε σχετικά κοντά..! Μην με περάσεις για τρελή που βλέπεις το Εύβοια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] από Σεπτέμβρη μετακομίζουμε Ραφήνα κοντά στο πατρικό μου.. Very Happy
Γιώτα μου, απ' ότι μου έχουν πεί κάποιες φίλες μου που έχουν ήδη μωρά ότι δεν είχαν κάποιο θέμα με τα φορμάκια του Jumbo.. τώρα κάτι περισσότερο δεν ξέρω.. όπως επίσης έχω ακούσει καλά λόγια για τα μωρουδιακά του H&M και ότι είναι και από οργανικό βαμβάκι!!

Καταρχήν καλοσώρισες πιο Εϋβοια μου λές δεν κατάλαβα!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα εγκυουλες μου!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 16 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 16 215994

Ινα μου ετσι μου τα ειχε πει κ εμενα μια κοπελα που εχει γατα ,θεουλι μου μονο με βρασμο??απο τοτε που εμεινα εγκυος ετρωγα σχεδον καθε βραδυ σαλατες μια με τονο μια με κοτοπουλο φυσικα μονο στο σπιτι οχι απ εξω!!ωχ τερμα κ αυτες τωρα!!

εχω λιωσει απο τη ζεστη κ εγω ολο το βραδυ με το κλιματιστικο κ ελεγα στον Γιαννη εκανες κατι κ δεν βγαζει πολυ δροσια κ αυτος ο καημενος ηταν κουκουλομενος μεχρι το κεφαλι κ παγωνε Rolling Eyes Rolling Eyes
προσπαθω να το κλεινω λιγο για να μην καιει συνεχεια αλλα στο 10λεπτο με πιανει δυσπνοια!!
τι θα κανουμε πως θα την βγαλοθμε κ λενε μεχρι την αλλη εβδομαδα!!! Shocked Shocked Shocked

inakriti

giotaki2 έγραψε:Ναι Ινάκο κι εγώ από 3μ θα πάρω γιατί τα άλλα πολύ μικρούλικα μου φαίνονται κι ο μπέμπης δείχνει άγριες διαθέσεις...
Ξέρω και η ξαδέρφη μου όλα από εκει τα είχε ψωνίσει και ποτέ δεν έπαθε τίποτα ο μικρός, τι να πάθει αν τα πλείνεις και τα σιδερώσεις μια χαρά θα είναι απλά με ένοιαζε περισσότερο λόγω τιμής γιατί μου χε πει μια γνωστη τελευταία "Σιγα και του τζαμπο ακριβά είναι καλύτερα να τα πάρεις απ΄έξω ίδια τιμή έχουν..." Λες και τα απ΄έξω ξέρεις την προέλευση ας πούμε.. γιαυτό είπα να δω τι διαφορά τιμής παίζει. Πάντως αν έχουν 5-10 ευρώ μια χαρά είναι!
Όσο για το H&M κι εγώ είχα δει ότι είχε παλιά που χα πάει αλλά τότε ήταν νωρίς και δεν έδωσα σημασια, αν μας βγαλει ο δρόμος σήμερα θα πάω να δω και τα εγκυμοσύνης.

να στα δειξω ???? πηρα και των 4.99 και των 9.99

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="inakriti"]
ANNAST έγραψε:να σας πω κοριτσια!κουνιες ψαχνετε?εγω βρηκα μια που μ'αρεσει..γιατι την αλλη ακομα την χρησιμοποιει η μικρη..

Αννα ποσο ειναι η μικρη σου ? ρωταω με την λογικη μηπως ειναι καλα να επαιρνες τωρα κρεβατι για την μικρη σου και να ειχες την κουνια για το μωρακι ?/quote]
ειναι 33 μηνων,αλλα ειναι προεφηβικο κρεβατι,λεμε να παρουμε μια οικονομικη τωρα κ σε 2-3 χρονια που θα παει σχολειο η μικρη,να φτιαξουμε τα δωματια μια κ καλη..

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κούνια θα μου δώσει η κολλητή μου καθώς και συρταριέρα και καλαθούνα, εάν αγοράσετε κάποιες ρίξτε και μια ματιά στα motherbaby έχει πολύ καλές τιμές σε κούνιες, ειδικά αυτή η 3 σε 1 που είναι και αλλαξιέρα μαζί συμφέρει (αυτή θα μου δώσει) και την έχω δεί από κοντά για αυτό σας το λέω.. είναι ότι πρέπει για δωμάτια που δεν έχουν χώρο για αλλαξιέρα!

giotaki2

giotaki2
inakriti έγραψε:

ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ...ΠΟΛΥ ΖΗΛΕΥΩ
Ναι ρε γαμώτο είναι αδικία τα καλύτερα σχέδια είναι για κοριτσάκια... έχουν πάντα και περισσότερη ποικιλία!!

Κι εγώ λίγα λέω να πάρω για αρχή για το μαιευτήριο και τις πρώτες μέρες και βλέπουμε τι θα φέρουν κ πως θα πάει..

Και αποφάσισα να μη πάρω ακόμη θήλαστρο και αποστειρωτή, κ μόνο 1-2 μπουκαλάκια, θα δω πως θα πάει με το θηλασμό και βλεπουμε, θα το παλέψω κι αν όλα πάνε καλά Παναγία μου δε θα χρειαστεί τίποτα από τα δύο γιατί να πετάξω τα λεφτά μου θα πάρουμε κάτι άλλο πιο χρήσιμο.

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ινα μου τι όμορφος που ειναι ο γιος σου,φτου φτου μην στον ματιάσω.
Τα ρουχαλάκια για κοριτσάκια ειναι τέλεια φαντάζεσαι να εχει γίνει λάθος και να είναι αγοράκι, εκεί να δεις γέλια

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καταρχήν καλοσώρισες πιο Εϋβοια μου λές δεν κατάλαβα!!![/quote]

Στο προφίλ μου γράφω Εύβοια γιατί εδώ μένω τώρα αλλά από Σεπτέμβρη μετακομίζω Ραφήνα (εκεί έχω μεγαλώσει).. Είδα ότι μένεις Αγία Παρασκευή γι' αυτό λέω θα είμαστε και σχετικά γειτονάκια!!.. Wink

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα ρε Χαρούλι και Ινάκο....!Όσο αφορά το θέμα με το τοξόπλασμα...επειδή έχω γάτες που ζούνε μέσα στο σπίτι αποκλειστικά και το έχω ψάξει όσο δεν γίνεται μέχρι και εξέταση ειδική έκανα στις γάτες μου!!!!Λοιπόν τοξόπλασμα έχουν όντως τα ζώα ...και κυριως οι γάτες που ζούνε έξω και τρέφονται με ποντίκια και γενικά ψοφίμια...που λέμε....!!!Ο μόνος τρόπος για να κολήσεις αφού ρώτησα και τη γυναικολόγο μου και τον κτηνίατρο μου μου είπε είναι να έρθεις σε επαφή με γάτα που νοσεί.....(συνήθως οι περισότερες έχουν νοσήσει και έχουν αντισώματα)και να πιάσεις τα κόπρανα και μετά να βάλεις το χέρι σου στο στόμα η σε κάποια οδό που μπορεί να υπάρξει εισαγωγή του μικροβίου.... (ο τρόπος που εμφφανίζεται είναι μόνο στα κόπρανα είναι όντως σα μικρα αυγουλάκια...τα οποία όμως είναι επικύνδινα για λίγες ώρες δεν θυμάμαι πόσες ώρες ακριβώς μετά δεν υπάρχει κανένα θέμα)Επίσης είναι πιο επικύνδινο να κολήσεις από μαρούλι η απο κρέας παρά απο ζώο.....!!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nikol10 έγραψε:Καταρχήν καλοσώρισες πιο Εϋβοια μου λές δεν κατάλαβα!!!

Στο προφίλ μου γράφω Εύβοια γιατί εδώ μένω τώρα αλλά από Σεπτέμβρη μετακομίζω Ραφήνα (εκεί έχω μεγαλώσει).. Είδα ότι μένεις Αγία Παρασκευή γι' αυτό λέω θα είμαστε και σχετικά γειτονάκια!!.. Wink
[/quote]

Α ναι βρε .....συγνώμη δεν το κατάλαβα Embarassed έχουμε και εξοχικό στη Λούτσα ...οπόταν ακόμη πιο κοντά.... Very Happy

inakriti

ετσι ακριβως ειναι Βικυ

inakriti

konstantina έγραψε:Ινα μου τι όμορφος που ειναι ο γιος σου,φτου φτου μην στον ματιάσω.
Τα ρουχαλάκια για κοριτσάκια ειναι τέλεια φαντάζεσαι να εχει γίνει λάθος και να είναι αγοράκι, εκεί να δεις γέλια

σε ευχαριστω πολυ Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 16 417472 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 16 417472 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 16 417472

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Βικακο μου να κ εμενα ετσι ακριβως μου τα ειπαν!!εμενα ο γιατρος μου μου την εκανε μια φορα στην αρχη κ δεν μου την εχει ξανακανει οταν ρωτησα αν πρεπει να την κανω καθε μηνα μου ειπε αν θες να πληρωνεις καντην!!τωρα δεν ξερω τι να πω εγω προσεχω οσο μπορω κ τα κρεατα μονο με γαντια τα πιανω!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
inakriti έγραψε:ετσι ακριβως ειναι Βικυ

Είχα φρικάρει διότι είναι γνωστή η αδυναμία μου στα ζώα...και έχω 2 γάτες οικόσιτες μεγαλωμένες στον αφρό δεν έχουν πατήσει χώμα...και μεγαλωμένες με τισ καλύτερες τροφέσ εμβόλια και δνε συμαζεύεται....και το έψαξα πολύ ρε συ....τότε και με τη γυναικολόγο...και με το κτηνιάτρο....και στο ιντερνετ και το συμπέρασμα είναι αυτό και αφού με έβαλε και έκανα 2-3 φορές εξέταση για τοξόπλασμα!!!!

inakriti

χαρα μου εγω την κανω καθε μηνα γιατι δεν εχω καθολου αντισωματα ... καθολου !!!

Βικυ μου ξερω χιλιαδες εγκυους που κοιμουντε με τις γατες ... ο φοβος ειναι στις αδεσποτες ... ανεμβολιαστες κτλ

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ασε με φάρμα έχω 2 σκυλιά 4 παπαγαλάκια 1 καναρίνι 2 γάτες μέσα στο σπίτι 1 γάτα απέξω.....και αν μπορούσα θα χα και άλλα!!!!

inakriti

και εγω τα αγαπω ... και εχω καμποσα ...μια κατσικα μου λειπει ρε γαμωτο ....

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα μια κατσικα για το γαλατακι εεε?? Wink Wink

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
vgog65 έγραψε:
Nikol10 έγραψε:Στο προφίλ μου γράφω Εύβοια γιατί εδώ μένω τώρα αλλά από Σεπτέμβρη μετακομίζω Ραφήνα (εκεί έχω μεγαλώσει).. Είδα ότι μένεις Αγία Παρασκευή γι' αυτό λέω θα είμαστε και σχετικά γειτονάκια!!.. Wink

Α ναι βρε .....συγνώμη δεν το κατάλαβα Embarassed έχουμε και εξοχικό στη Λούτσα ...οπόταν ακόμη πιο κοντά.... Very Happy

χαχα!! μια χαρά τότε!!
Κορίτσια πάντως εμένα ο γιατρός μου είπε κατά γράμμα τέλος το μαρούλι!! Μα του λέω έχουμε δικά μας στον κήπο μας!! Όχι αυτός εκεί τέλος μου λέει!! Mad
Τι να κάνεις.. πάντως μια προσοχή στα λαχανικά την θέλει έχω ακούσει 2-3 άσχημες περιπτώσεις!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις