1001 Απ: Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! Κυρ Μαρ 18, 2012 11:14 am
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Αλεξάνδρα13"]
επειδη και οι πατεραδες μας ειναι στρατιωτικοι μαθανε πως συμη,κυμη,καρπαθο και πλατη θα μετακινηθουμε.για τη πλατη εχει ερθει σημα.οι κουμπαροι μας φυγανε στα 2 χρονια.νησι μειναμε 4 χρονια και γιαννιτσα 4.
sofouli έγραψε:Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά πολύ δύσκολα για 2χρόνια να φύγετε.Εμείς είμασταν Λήμνο που ήταν εξαιρετικά δυσμενής και πριν φύγουμε έγινε δυσμενής.Φύγαμε στα 3χρόνια και όλοι ήταν πάνω από 3.Δεν πήραν μετάθεση παιδιά που είναι εκεί 6χρόνια!!Και χθές το συζητούσαμε και μου είπαν ήρθε χαρτί που λέει για εκεί συγκεκριμένα,Λήμνο και νησιά ότι θα πρέπει να καθήσουν παραμεθόριο στα 7χρόνια!Αλεξάνδρα13 έγραψε:Γενικώς θα αργούν να βγαίνουν από δω και πέρα,σκέψου ότι φέτος είναι και οι εκλογές και όλο και πιο πίσω τις πάνε!Εμείς πήραμε πέρυσι μετάθεση το μάθαμε τέλη Ιουλίου και μέσα στον Αύγουστο έπρεπε να φύγουμε κιόλας!!Πόσα χρόνια είστε Ορεστιάδα?[/quotebou-boukitsa έγραψε:ksapphire έγραψε:sofouli έγραψε:καλησπερα κοριτσια!να ρωτησω κατι....μηπως ακουσατε ποτε βγαινουνε οι μεταθεσεις?δεν αντεχω αλλο στην ορεστιαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ελα ντε...
εγώ πάντως άκουσα ότι λόγο εκλογών θα αργήσουν..μάλλον τελευταία στιγμή όπως πέρσι..
άντε να δούμε!
καλημερα!στη πλατη ειναι ο συζυγος και εχει ερθει σημα οτι επειδη ειμαστε εξαιρετηκα δυσμενης,φευγουμε στα 2 χρονια!και εμεις τα συμπληρωνουμε φετος.
επειδη και οι πατεραδες μας ειναι στρατιωτικοι μαθανε πως συμη,κυμη,καρπαθο και πλατη θα μετακινηθουμε.για τη πλατη εχει ερθει σημα.οι κουμπαροι μας φυγανε στα 2 χρονια.νησι μειναμε 4 χρονια και γιαννιτσα 4.