Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
142 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 142 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 44]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το δίαβασα μόλις..

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=89864&catid=3

Δεν ξέρω αν είναι για καλό ή όχι αφού ήδη οι μειώσεις είναι πάρα πολλές αλλά..μάλλον θετικό μου ακούγεται!Από την άλλη έτσι όπως γίναμε..όπου ακούς πολλά κεράσια..

titikos

titikos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ...ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥ ΤΙΠΟΤΑ! ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ!

maraki_30

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
έχω διαβάσει πολλές παρόμοιες ιστορίες απο γυναίκες στρατιωτικών και το συμπέρασμά μου είναι καλύτερα να μην κάνω καθόλου παιδιά,να μπορώ έτσι να ακολουθώ τον άντρα μου παντού με σχετική ευκολία,γιατί το αντίθετο τώρα μου φαίνεται αδιανόητο.....ξέρω οτι πολλές δε θα συμφωνήσουν μαζί μου αλλά επειδή ακούω και διαβάζω πολλά τελευταία και για τον δικό μου κλάδο,μιας και είμαι αναπληρώτρια δασκάλα εδώ και πολλά χρόνια και για μας ακούγονται τα χειρότερα μάλλον αυτή είναι η καλύτερη λ΄υση η δικιά μου από το να φέρω στον κόσμο ενα παιδάκι το οποίο θα ταλαιπωρείται από όλες τις απόψεις.......βέβαια οι μαμάδες να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας!! Smile

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Carrie έγραψε:
fouskitsa έγραψε:οταν εμεινα εγκυος ημασταν στο διδυμοτειχο.εψαξα βρηκα τον καλυτερο γιατρο του κοσμου εκει στο δημοσιο νοσοκομειο μιας και δε με ενδεφερε ποτε να γεννησω σε μαιευτηριο ξενοδοχειο και γεννησα εκει κοντα στον αντρα μου!ο αντρας μου ηταν εκει ολες τις μερες και ειχε και αδεια μετα.ημασταν μονοι μας στο σπιτι χωρις καμμια βοηθεια και ολα ηταν σουπερ!!!!!!δε θα εφευγα ποτε αποο διπλα του και ειδικα στη γεννηση του παιδιου μας!!!!ολα γινονται και ειδικα οταν ξερεις οτι καλως η κακως καθε 3 χρονια φευγεις απο το ενα μερος και πας στο αλλο

Πόσο συμφωνώ μαζί σου Φουσκίτσα..Στο κάτω κάτω αν θέλουν οι γονείς-πεθερικά ας έρθουν εκείνοι.Γιατί να πρέπει να ξενυτευτώ εγώ μακριά από τον άνδρα μου για να γεννήσω?
carrie μου εχασα τη μαμα μου 5 μερες αφου εμαθα οτι ειμαι εγκυος.στη γεννα ηρθε η πεθερα μου και μετα απο ενα χοντρο τσακωμο 2 μερες αφου γεννησα την εδιωξε ο ιδιος της ο γιος.οποτε οταν φυγαμε απο το νοσοκομειο ημασταν οι 3 μας.δεν αντιμετωπισα κανενα μα κανενα προβλημα ερχοντουσαν απο την πρωτη μερα οι φιλοι μας σπιτι στις 2 βδομαδες βγηκαμε βολτα και χαρηκαμε το γιο μας απο τη πρωτη στιγμη.καλυτερα μακρυα απο ολους να ξερεις και επειδη πλησιαζει ο καιρος κοριτσι μου για σενα να σου πω να μην φοβηθεις ποτε ουυτε τη γεννα,ουτε να βγεις βολτα με το παιδακι σου και τον αντρουλη σου και θα δεις οτι με το που θα τον δεις θα ξερεις σαν ειχες 100 παιδια πριν και πως να το πιασεις,και πως να το κανεις μπανιο και ο,τι χρειαζεται θα το κανεις σαν να εχεις μαστερ σε αυτο!!!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fouskitsa έγραψε:carrie μου εχασα τη μαμα μου 5 μερες αφου εμαθα οτι ειμαι εγκυος.στη γεννα ηρθε η πεθερα μου και μετα απο ενα χοντρο τσακωμο 2 μερες αφου γεννησα την εδιωξε ο ιδιος της ο γιος.οποτε οταν φυγαμε απο το νοσοκομειο ημασταν οι 3 μας.δεν αντιμετωπισα κανενα μα κανενα προβλημα ερχοντουσαν απο την πρωτη μερα οι φιλοι μας σπιτι στις 2 βδομαδες βγηκαμε βολτα και χαρηκαμε το γιο μας απο τη πρωτη στιγμη.καλυτερα μακρυα απο ολους να ξερεις και επειδη πλησιαζει ο καιρος κοριτσι μου για σενα να σου πω να μην φοβηθεις ποτε ουυτε τη γεννα,ουτε να βγεις βολτα με το παιδακι σου και τον αντρουλη σου και θα δεις οτι με το που θα τον δεις θα ξερεις σαν ειχες 100 παιδια πριν και πως να το πιασεις,και πως να το κανεις μπανιο και ο,τι χρειαζεται θα το κανεις σαν να εχεις μαστερ σε αυτο!!!!!!

Άσε Σουσκίτσα μου..αγχώνομαι τρομέρα με το θέμα της γέννας..αν θα τα καταφέρω και αν θα πάνε όλα καλα ή κατά διαόλου!Ειναι και ότι μου φαίνεται πως ο καιρός περνάει γρήγορα και δεν προλαβαίνω να αφομοιώσω καταστάσεις και αλλαγές!Είναι και το σκατοινομύςμα που με αγχώνει..και που δεν ξέρω τι θα κάνω μετά και αν θα καταφέρω να θηλάσω..Ουφ!πόσες ανησυχίες έχει μία εγκυμοσύνη.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

RITAKI

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
bou-boukitsa έγραψε:
Carrie έγραψε:
fouskitsa έγραψε:οταν εμεινα εγκυος ημασταν στο διδυμοτειχο.εψαξα βρηκα τον καλυτερο γιατρο του κοσμου εκει στο δημοσιο νοσοκομειο μιας και δε με ενδεφερε ποτε να γεννησω σε μαιευτηριο ξενοδοχειο και γεννησα εκει κοντα στον αντρα μου!ο αντρας μου ηταν εκει ολες τις μερες και ειχε και αδεια μετα.ημασταν μονοι μας στο σπιτι χωρις καμμια βοηθεια και ολα ηταν σουπερ!!!!!!δε θα εφευγα ποτε αποο διπλα του και ειδικα στη γεννηση του παιδιου μας!!!!ολα γινονται και ειδικα οταν ξερεις οτι καλως η κακως καθε 3 χρονια φευγεις απο το ενα μερος και πας στο αλλο

Πόσο συμφωνώ μαζί σου Φουσκίτσα..Στο κάτω κάτω αν θέλουν οι γονείς-πεθερικά ας έρθουν εκείνοι.Γιατί να πρέπει να ξενυτευτώ εγώ μακριά από τον άνδρα μου για να γεννήσω?

κοριτσια συμφωνω απολυτα μαζι σας!! και εγω ποτε δεν ηθελα να φυγω..ουτε στην γεννα..και σε ολες τις μεταθεσεις παμε μαζι..και τωρα πια με 3 παιδακια και παλι μαζι παω..
αλλα στην γεννα ποτε δεν ξερεις τι ξημερωνει...εγω οταν ημασταν χιο επειδη ειχα δυσκολη εγκυμοσυνη αναγκαστικα εφυγα στο τελος...και μαλιστα απο το νοσοκομειο της χιου ΄΄με διωξανε΄΄ ουσιαστικα γιατι δεν θελανε ευθυνες..οποτε τι να εκανα..? να γενναγα στα δεντρα??

kai egw eixa diskoli egkimosini kai gia auto kai efiga kai piga sto meros mou na gennisw, ekei opou tha eixa voitheia apo tis mamades, stenaxorethika pou afisa ton antra mou omws stin gennisi tou paidiou mas itan ekei kai xarike kai autos tin kathe stigmi!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kοριτσια μην με βρισετε που σας εχω τρελανει στις ερωτησεις,εχω ακομα μια απορια
Εγω δν δουλευω οπως ξαναειπα κ μεχει στο βιβλιαριο του ο αντρας μου ασφαλισμενη.Παιρνουμε τιποτα επιδοματα τοκετου κτλ?Κι αν ναι,ποσα περιπου?Ευχαριστω πολυ.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:Kοριτσια μην με βρισετε που σας εχω τρελανει στις ερωτησεις,εχω ακομα μια απορια
Εγω δν δουλευω οπως ξαναειπα κ μεχει στο βιβλιαριο του ο αντρας μου ασφαλισμενη.Παιρνουμε τιποτα επιδοματα τοκετου κτλ?Κι αν ναι,ποσα περιπου?Ευχαριστω πολυ.

Για να πάρεις κάτι πρέπει τα 2 προηγούμενα χρονιά να έχεις 200 ένσημα.

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΡΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΚΕΙ!!! ΒΛΑΚΕΙΕΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 7 ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΤΟΥ!!!ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ!! ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!!!!!! ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!

ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ειμαι σιγουρη οτι τον γιατρο τον λενε ριτβαν γιατι ο αλλος ειναι πολυ βλακας.εκει γεννησα και εγω ειναι τοσο καλος ανθρωπος παναγια μου ακομμη και τωρα μιλαμε και εννοειται οτι αν κανω δευτερο οπου και να ειμαι αυτος θα με ξεγεννησει!!!!!!!εχουμε συνεννοηθει

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να πω και εγω την γνωμη μου στο θεμα γενα και που?γεννησα και τα 2μου τα κοριτσια στην μυτιληνη.η μαμα μου στην κομοτηνη και η πεθερα μου στην μακεδονια.ολοι οι φιλοι μας οταν μαθανε για την εγκυμοσυνη μας ελεγαν να φυγω και να παω στην αλεξ/πολη γιατι στο νησι δεν εχει καλους γιατρους.εγω τους ελεγα οτι γιατροι καλοι και κακοι υπαρχουν παντου και οτι δεν θελω να περασω την εγκυμοσυνη και την γεννα με τους γονεις μου αλλα με τον αντρα μου.ηθελα να ειναι αυτος που θα δει πρωτος το μωρο και οχι οι γονεις μου.και οπως γεννησα 15μερες νωριτερα και μες τα αγρια μεσανυχτα δεν θα ηταν παρων και εγω θα ημουν πολυ στεναχωρημενη.και να συμπληρωσω οτι ειχα δυσκολη εγκυμοσυνη.νοσηλευτηκα 1 μηνα σε ακινησια και ενα μηνα ξαπλα στο σπιτι να πηγαινω μονο τουαλετα.

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:να πω και εγω την γνωμη μου στο θεμα γενα και που?γεννησα και τα 2μου τα κοριτσια στην μυτιληνη.η μαμα μου στην κομοτηνη και η πεθερα μου στην μακεδονια.ολοι οι φιλοι μας οταν μαθανε για την εγκυμοσυνη μας ελεγαν να φυγω και να παω στην αλεξ/πολη γιατι στο νησι δεν εχει καλους γιατρους.εγω τους ελεγα οτι γιατροι καλοι και κακοι υπαρχουν παντου και οτι δεν θελω να περασω την εγκυμοσυνη και την γεννα με τους γονεις μου αλλα με τον αντρα μου.ηθελα να ειναι αυτος που θα δει πρωτος το μωρο και οχι οι γονεις μου.και οπως γεννησα 15μερες νωριτερα και μες τα αγρια μεσανυχτα δεν θα ηταν παρων και εγω θα ημουν πολυ στεναχωρημενη.και να συμπληρωσω οτι ειχα δυσκολη εγκυμοσυνη.νοσηλευτηκα 1 μηνα σε ακινησια και ενα μηνα ξαπλα στο σπιτι να πηγαινω μονο τουαλετα.
ολα αυτα στην μυτιληνη???? αρα εχει καλο νοσοκομειο!!,,,,γιατι εμενα απο χιο με διωξανε!!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα δεν με αφησαν να ταξιδεψω.ρωτησε η μαμα μου την γιατρο μου αν μπορω ειτε με το c 130 ειτε με το καραβι σε καμπινα και να μας περιμενει ασθενοφορο για αλεξ/πολη και της ειπε οτι ειναι πολυ επικινδυνο.καλυτερα να σου πω γιατι δεν ηθελα να ειμαι μακρια απο τον αντρα μου.οσο για το νοσοκομειο της μυτιληνης εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενη.οταν, πρωτα ο θεος,κανω τριτο λεω οτι εκει θα παω να γεννησω γιατι στης αλεξ/πολης δεν λενε και τα καλυτερα.9 στις 10 γεννανε με καισαρικη χωρις να υπαρχει σοβαρος λογος.

joannakip

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
manoula_24xr έγραψε:Kοριτσια μην με βρισετε που σας εχω τρελανει στις ερωτησεις,εχω ακομα μια απορια
αφου εισαι ασφαλισμενη στον αντρα σου θα παρεις 750 ευρω .Οταν γεννησεις θα κανει ο αντρας σου καποια χαρτια μεσα και θα τα παρετε σε κανενα 3μηνο περιπου

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joannakip έγραψε:
αφου εισαι ασφαλισμενη στον αντρα σου θα παρεις 750 ευρω .Οταν γεννησεις θα κανει ο αντρας σου καποια χαρτια μεσα και θα τα παρετε σε κανενα 3μηνο περιπου
σε κανενα 3μηνο...last year.14 μηνες περασαν που γεννησα και δεν εχουμε παρει φραγκο.

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joannakip έγραψε:

Α σευχαριστω πολυ.Οσοκ ναργησει δν πειραζει,αρκει να ξεερω οτι θα παρω κατι.Τι ωραια.κ ΤΑ 750 μια χαραειναι παρα τπτ.

Τελικα που αναρωτιομουνα για τις εξετασεις δν πληρωσα ΤΙΠΟΤΑ.Ο μικροβιολογος μου ειπε οτι καλυπτονται ολες 100% απο το ταμειο μας.
Χαρηκα παρα πολυ.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
joannakip έγραψε:
σε κανενα 3μηνο...last year.14 μηνες περασαν που γεννησα και δεν εχουμε παρει φραγκο.

Α ΚΑΛΑ!!! Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑ 3 ΜΗΝΟ ΕΙΠΕ Κ ΑΥΤΟΣ Rolling Eyes
ΑΣ ΔΩΣΟΥΝΕ ΚΑΤΙ Κ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΙΟ ΜΕΤΑ . ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΑΛ. ΓΑΛΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!! ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΟΣΟ 1900 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ 1600.
ΚΑΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΑΤΑΔΕΣ!!!

joannakip

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ειπα σε κανενα 3μηνο γιατι προσφτατα που γεννησαν 2 φιλες μου σε αυτο το χρονικο διαστημα τα πηραν .Ενω πριν 2,5 χρονια μεσα σε ενα μηνα μια αλλη κοπελα τα ειχε παρει ηδη,καθε περυσι και καλυτερα..

14 μηνες και δεν πηρατε τιποτα;;; Γιατι τοσο πολυ;; ρωτηστε να δειτε τι γινετε...μηπως παιζει ρολο και η μοναδα ποτε στελνουν τις αναφορες κτλπ;

joannakip

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσια εχετε υποψην σας τι νεες μειωσεις κτλπ θα εχουμε στον μισθο;
Πολλα ακουγονται αλλα δεν ξερω τι υσχιει

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joannakip έγραψε:ειπα σε κανενα 3μηνο γιατι προσφτατα που γεννησαν 2 φιλες μου σε αυτο το χρονικο διαστημα τα πηραν .Ενω πριν 2,5 χρονια μεσα σε ενα μηνα μια αλλη κοπελα τα ειχε παρει ηδη,καθε περυσι και καλυτερα..

14 μηνες και δεν πηρατε τιποτα;;; Γιατι τοσο πολυ;; ρωτηστε να δειτε τι γινετε...μηπως παιζει ρολο και η μοναδα ποτε στελνουν τις αναφορες κτλπ;
στην 1η τα πηραμε στους 7μηνες αλλα στην 2η δεν ξερω τι γινεται.ειχε παρει τηλ και του ειπαν θα αργησουν.τι να πω δεν ξερω.

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια τι γινεται με τους μισθους των αντρων μας; Ακουσα για αναδρομικες κρατησεις, για μειωσεις, εκτακτες εισφορες... Θα επιβιωσουμε;

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
την παρασκευη προχθες στη καθιερωμενη συνελευση στο στρατοπεδο νοπη μου τους διαβασε το χαρτι οτι για 3 μηνες θα κοπουν λεφτα στον δικο μου ειναι κοντα 200 ευρω το μηνα και απο τον καινουργιο χρονο κανα 60ρι κατω.οπως επεισης απο τον καινουργιο χρονο δε θα εχουμε εκτος εδρας.αυτα τα ολιγα

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τώρα το είδα και έχω φρικάρει. Τον προηγούμενο εμείς πήραμε 80 λιγότερα!

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fouskitsa έγραψε:την παρασκευη προχθες στη καθιερωμενη συνελευση στο στρατοπεδο νοπη μου τους διαβασε το χαρτι οτι για 3 μηνες θα κοπουν λεφτα στον δικο μου ειναι κοντα 200 ευρω το μηνα και απο τον καινουργιο χρονο κανα 60ρι κατω.οπως επεισης απο τον καινουργιο χρονο δε θα εχουμε εκτος εδρας.αυτα τα ολιγα

Αρα ειναι αληθεια.... Δηλαδη πεσαμε κατω απο τα 1000 ευρω...Καταλαβα... Crying or Very sad

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμενα τωρα που πληρωθηκαν ειχε 20 ευρω περισσοτερα!και χαρηκαμε.αλλα μας κοπηκε η χαρα!!!!!αυριο εχω ραντεβου για δουλεια γιατι δεν γινεται αλλιως!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις