Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
155 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 155 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 44]

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πρεπει να πας το βιβλιαριο να σου θεωρησουν τις εξετασεις στον γιατρο που θα ειναι η σε στεπ η σε καποια ταξιαρχεια.αυτο θα το μαθεις απο τον αντρα σου!αν πας ετσι και δεν ειναι θεωρημενες δεν προκειται να στις κανουν τις εξετασεις!εκτος και αν θες να τις πληρωσεις

giouli73

giouli73
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι? Δεν ανήκω στην ομάδα και δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω όλες τις σελίδες. Είναι μια απορία που την έχω χρόνια. Γιατί οι στρατιωτικοί ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν γύρω γύρω στην Ελλάδα ποτέ δεν το κατάλαβα. Γιατί δεν τους τοποθετούν σ ένα σημείο και τέλος? Λογικά θα ξέρετε εσείς.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το λογικα μου αρεσε!να σου πω την αληθεια ουτε εγω ξερω γιατι το κανουν αυτο.και κοιμαται και ο αντρας μου για να τον ρωτησω.η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν ειχα αυτη την απορια γιατι παντα ετσι γινοταν και οχι μονο με τους στρατιωτικους,αλλα και με τους αστυνομικους,τους δασκαλους,τους καθηγητες.

RITAKI

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
manoula 24 prepei na pas na stis theorisoun tis eksetaseis kai meta na pas ston giatro sou! grafiokratika themata Rolling Eyes

FOYNTOYKAKI

FOYNTOYKAKI
giouli73 έγραψε:Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι? Δεν ανήκω στην ομάδα και δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω όλες τις σελίδες. Είναι μια απορία που την έχω χρόνια. Γιατί οι στρατιωτικοί ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν γύρω γύρω στην Ελλάδα ποτέ δεν το κατάλαβα. Γιατί δεν τους τοποθετούν σ ένα σημείο και τέλος? Λογικά θα ξέρετε εσείς.
ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ Η ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΗΣΙ,ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΛΟΓΟ ΒΙΣΜΑΤΟΣ Η ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΤΥΧΗΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΥΒΑΣΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΥΜΒΥΒΑΣΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!

giouli73

giouli73
Κρίμα πάντως βρε κορίτσια. Εντάξει όταν είσαι μόνος μπορεί και να σου αρέσει όλο το σκηνικό. Όταν κάνεις οικογένεια είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Είχα γνωστές που ο πατέρας του ήταν στρατιωτικός και σε μεγάλη ηλικία δεν είχαν φίλους από το σχολείο γιατί όλο γύρναγαν. Σε άλλες περιπτώσεις το αντίθετο. Πιστεύω θα έπρεπε κάποια δύσκολα σημεία να πήγαινε κάποιος για λίγα χρόνια και μετά αλλαγή. Όχι όλη την Ελλάδα. Καλέ κυβερνήσεις βοήθηστε λίγο τους ανθρώπους που μας προστατεύουν.

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:Κρίμα πάντως βρε κορίτσια. Εντάξει όταν είσαι μόνος μπορεί και να σου αρέσει όλο το σκηνικό. Όταν κάνεις οικογένεια είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Είχα γνωστές που ο πατέρας του ήταν στρατιωτικός και σε μεγάλη ηλικία δεν είχαν φίλους από το σχολείο γιατί όλο γύρναγαν. Σε άλλες περιπτώσεις το αντίθετο. Πιστεύω θα έπρεπε κάποια δύσκολα σημεία να πήγαινε κάποιος για λίγα χρόνια και μετά αλλαγή. Όχι όλη την Ελλάδα. Καλέ κυβερνήσεις βοήθηστε λίγο τους ανθρώπους που μας προστατεύουν.

αμα θελουν να βοηθησουν ας αυξησουν κανα μισθό...!!!! που μας εχουν με τρεις και πεντε...τσαμπα προστασια εχετε βρε!!!....αλλα δεν ειμαστε δικαστικοι να μας εχουν αναγκη ολοι τους(γιατι ολοι εχουν λερωμενη τη φωλια τους)...χχαα

giouli73

giouli73
bou-boukitsa έγραψε:
giouli73 έγραψε:Κρίμα πάντως βρε κορίτσια. Εντάξει όταν είσαι μόνος μπορεί και να σου αρέσει όλο το σκηνικό. Όταν κάνεις οικογένεια είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Είχα γνωστές που ο πατέρας του ήταν στρατιωτικός και σε μεγάλη ηλικία δεν είχαν φίλους από το σχολείο γιατί όλο γύρναγαν. Σε άλλες περιπτώσεις το αντίθετο. Πιστεύω θα έπρεπε κάποια δύσκολα σημεία να πήγαινε κάποιος για λίγα χρόνια και μετά αλλαγή. Όχι όλη την Ελλάδα. Καλέ κυβερνήσεις βοήθηστε λίγο τους ανθρώπους που μας προστατεύουν.

αμα θελουν να βοηθησουν ας αυξησουν κανα μισθό...!!!! που μας εχουν με τρεις και πεντε...τσαμπα προστασια εχετε βρε!!!....αλλα δεν ειμαστε δικαστικοι να μας εχουν αναγκη ολοι τους(γιατι ολοι εχουν λερωμενη τη φωλια τους)...χχαα

Τι να πω βρε κορίτσι? Άμα είχα κανά θείο θα είχα βολευτεί κι εγώ. Οπότε δεν μπορώ να το προτείνω. Την προστασία όμως την έχουμε. Την απάντηση την έδωσες μόνη σου δεν είστε δικαστικοί. Σας φιλώ να μην μπαίνω στα χωράφια σας. Ξου Γιούλη δεν είσαι της ομάδας.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια καλησπέρα

σημερα καταλαβα κατι και δακρυσα...δεν ξερω αν το εχει σκεφτει η νοιωσει και καποια απο εσας...

λοιπον καθε φορα ολοι μας λενε ..΄΄αντε ..ποτε θα γυριστε στον τοπο σας..οσο ωραια και εισαστε αλλο πραγμα η πατριδα(την περιοχη του εννοει ο καθενας)...αλλο να εχεις τους δικου σου ανθρωπους...κλπ..κλπ..
και ξαφνικα εκει που νομιζεις πως γυρνας΄΄στην πατριδα΄΄΄...εκει που ολοι σε ξερουν και τους ξερεις..εκει που και καλα ανοικεις,,,,

κοριτσια απο το πιο απλο...να εχεις να δεις φιλους 3 χρονια και να μην τους γνωριζεις αμεσως..να βλεπεις πως εχουν κανει παιδια..τα παιδια εχουν μεγαλωσει...μεχρι το να πας σε ενα καταστημα να φας(και καλα στην περιοχη σου)..και να μην σε θυμαται κανεις..να μην ξερεις και εσυ τα ΄΄κατατοπια΄΄΄....κααααααααιιιι ολοι σου φερονται σαν ξενο..

τελικα τοσος χαμος να γυρισεις και οταν αυτο γινει παλι ο΄΄ξενος εισαι΄΄

μηπως δεν ανηκουμε πουθενα??μηπως παντα θα ειμαστε οι ξενοι σε ξενο τοπο..ακομη και αν αυτος ειναι ο τοπος μας??που ειμαστε εμεις βρε κοριτσια???σαν τα γυφτακια δεξια και αριστερα...και ναι μου αρεσει που βλεπω πολλα μερη..αληθεια...αλλα δεν ειχα συνηδειτοποιησει πως παντου ειμαστε οι ΄΄εκτος΄΄..τι κριμα!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:Κοριτσάκια καλησπέρα

σημερα καταλαβα κατι και δακρυσα...δεν ξερω αν το εχει σκεφτει η νοιωσει και καποια απο εσας...

λοιπον καθε φορα ολοι μας λενε ..΄΄αντε ..ποτε θα γυριστε στον τοπο σας..οσο ωραια και εισαστε αλλο πραγμα η πατριδα(την περιοχη του εννοει ο καθενας)...αλλο να εχεις τους δικου σου ανθρωπους...κλπ..κλπ..
και ξαφνικα εκει που νομιζεις πως γυρνας΄΄στην πατριδα΄΄΄...εκει που ολοι σε ξερουν και τους ξερεις..εκει που και καλα ανοικεις,,,,

κοριτσια απο το πιο απλο...να εχεις να δεις φιλους 3 χρονια και να μην τους γνωριζεις αμεσως..να βλεπεις πως εχουν κανει παιδια..τα παιδια εχουν μεγαλωσει...μεχρι το να πας σε ενα καταστημα να φας(και καλα στην περιοχη σου)..και να μην σε θυμαται κανεις..να μην ξερεις και εσυ τα ΄΄κατατοπια΄΄΄....κααααααααιιιι ολοι σου φερονται σαν ξενο..

μηπως δεν ανηκουμε πουθενα??μηπως παντα θα ειμαστε οι ξενοι σε ξενο τοπο..ακομη και αν αυτος ειναι ο τοπος μας??που ειμαστε εμεις βρε κοριτσια???σαν τα γυφτακια δεξια και αριστερα...και ναι μου αρεσει που βλεπω πολλα μερη..αληθεια...αλλα δεν ειχα συνηδειτοποιησει πως παντου ειμαστε οι ΄΄εκτος΄΄..τι κριμα!!

παντου ξενοι ειμαστε...παντου απο εμας κοιτανε να αρπαξουν....παντου εμεις τρεχουμε να μαζεψουμε τον χαμο...πουθενα κανεις δε μας αναγνωριζει την προσφορα μας...

efaki@23

efaki@23
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ευάκι έγραψε:

παντου ξενοι ειμαστε...παντου απο εμας κοιτανε να αρπαξουν....παντου εμεις τρεχουμε να μαζεψουμε τον χαμο...πουθενα κανεις δε μας αναγνωριζει την προσφορα μας...

κοριτσια οχι ΔΕΝ τους κανω το χατηρι να σκεφτομαι ετσι επειδη αυτοι βλεπουν μονο ενα κοσμο 30 χιλιομετρα γυρω απο την περιοχη που ζουν. Οπου κι αν παμε προσπαθουμε να περναμε καλα. Μεχρι τωρα εχω γελασει, εχω κλαψει, εχω ζησει συγκινησεις και οχι μια μονοτονια στη ζωη μου.Ισως μου ταιριαζει αυτος ο τροπος ζωης γιατι βαριεμαι ευκολα ομως οπου κι αν πηγα εκανα και φιλους που θα τους θυμαμαι, ειδα και στενομυαλους που με κοιταξαν με οικτο (δε με νοιαζει) αυτο ειναι το πρωτο που βλεπουν, αν σκεφτουν καλυτερα θα δουν ενα φιλο. Αυτοι θα χασουν!!!
Οσο για το ξενοι στον τοπο μας ας ειναι....ετσι γινομαστε περισσοτερο ενδιαφεροντες...... Laughing

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μην σας παίρνει από κάτω μανουλίτσες!!Είμαστε ήδη 8 χρόνια με τον άνδρα μου, περάσαμε ήδη 3 μεταθέσεις μαζί και φαντάζομαι έχουμε πολλές ακόμη..Δεν ξέρω αν τα βλέπω έτσι επειδή ως τώρα δεν είχαμε παιδάκια (ελπίζω πως όχι) αλλά προσωπικά θα πήγαινα και στην άλλη ακρή του κόσμου αρκεί να ήμουνα μαζί του. Δεν έχει τόσο σημασία το μέρος, αν είσαι ή όχι στον τόπο σου..Άλλωστε κανείς δεν άγιασε στο μέρος του, έτσι δεν λένε? Σημασία έχει να είμαστε καλά με τον αδρούλη μας, να τους στηρίζουμε γιατί κακά τα ψέμματα τρώνε τρελές φρίκες και αυτοί με όσους έχουν μπλέξει εκεί μέσα που είναι και με όλο το σετ ασκήσεις-σκηνάκια-υπηρεσίες κλπ και όλα τα υπόλοιπα έρχονται!Και όσο για τα λεφτά..εντάξει τι μπορούμε αν κάνουμε?Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι έχει η κατάσταση και κόβουν συνέχεια!Προσωπικά δεν μπορώ να ζω μέσα στην γκρίνια και στην μιζέρια γιατί το κάνουν και ως πότε και τι θα κάνουμε τώρα? Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά πεινάνε και δεν έχουν να ντυθούνε και εφόσον έχουμε την υγεία μας (και το ιντερνετ μας για να τα λέμε που προσςπικά το θεωρώ πλέον είδος πολυτελείας έτσι όπως πάμε) είμαστε μια χαρά!! Very Happy Very Happy Very Happy Δεν θα μπορούσα να φανταστώ την ζωή μου να μένω σε ένα μέρος μόνο πια..Νομίζω θα πνιγόμουνα!!Και δεν κάνει πια και τόοοοσο κακό να αλλάζεις την ζωή σου που και που και να βλέπεις και άλλα μέρη!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:Μην σας παίρνει από κάτω μανουλίτσες!!Είμαστε ήδη 8 χρόνια με τον άνδρα μου, περάσαμε ήδη 3 μεταθέσεις μαζί και φαντάζομαι έχουμε πολλές ακόμη..Δεν ξέρω αν τα βλέπω έτσι επειδή ως τώρα δεν είχαμε παιδάκια (ελπίζω πως όχι) αλλά προσωπικά θα πήγαινα και στην άλλη ακρή του κόσμου αρκεί να ήμουνα μαζί του. Δεν έχει τόσο σημασία το μέρος, αν είσαι ή όχι στον τόπο σου..Άλλωστε κανείς δεν άγιασε στο μέρος του, έτσι δεν λένε? Σημασία έχει να είμαστε καλά με τον αδρούλη μας, να τους στηρίζουμε γιατί κακά τα ψέμματα τρώνε τρελές φρίκες και αυτοί με όσους έχουν μπλέξει εκεί μέσα που είναι και με όλο το σετ ασκήσεις-σκηνάκια-υπηρεσίες κλπ και όλα τα υπόλοιπα έρχονται!Και όσο για τα λεφτά..εντάξει τι μπορούμε αν κάνουμε?Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι έχει η κατάσταση και κόβουν συνέχεια!Προσωπικά δεν μπορώ να ζω μέσα στην γκρίνια και στην μιζέρια γιατί το κάνουν και ως πότε και τι θα κάνουμε τώρα? Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά πεινάνε και δεν έχουν να ντυθούνε και εφόσον έχουμε την υγεία μας (και το ιντερνετ μας για να τα λέμε που προσςπικά το θεωρώ πλέον είδος πολυτελείας έτσι όπως πάμε) είμαστε μια χαρά!! Very Happy Very Happy Very Happy Δεν θα μπορούσα να φανταστώ την ζωή μου να μένω σε ένα μέρος μόνο πια..Νομίζω θα πνιγόμουνα!!Και δεν κάνει πια και τόοοοσο κακό να αλλάζεις την ζωή σου που και που και να βλέπεις και άλλα μέρη!
καλα τα ειπες.

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:Μην σας παίρνει από κάτω μανουλίτσες!!Είμαστε ήδη 8 χρόνια με τον άνδρα μου, περάσαμε ήδη 3 μεταθέσεις μαζί και φαντάζομαι έχουμε πολλές ακόμη..Δεν ξέρω αν τα βλέπω έτσι επειδή ως τώρα δεν είχαμε παιδάκια (ελπίζω πως όχι) αλλά προσωπικά θα πήγαινα και στην άλλη ακρή του κόσμου αρκεί να ήμουνα μαζί του. Δεν έχει τόσο σημασία το μέρος, αν είσαι ή όχι στον τόπο σου..Άλλωστε κανείς δεν άγιασε στο μέρος του, έτσι δεν λένε? Σημασία έχει να είμαστε καλά με τον αδρούλη μας, να τους στηρίζουμε γιατί κακά τα ψέμματα τρώνε τρελές φρίκες και αυτοί με όσους έχουν μπλέξει εκεί μέσα που είναι και με όλο το σετ ασκήσεις-σκηνάκια-υπηρεσίες κλπ και όλα τα υπόλοιπα έρχονται!Και όσο για τα λεφτά..εντάξει τι μπορούμε αν κάνουμε?Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι έχει η κατάσταση και κόβουν συνέχεια!Προσωπικά δεν μπορώ να ζω μέσα στην γκρίνια και στην μιζέρια γιατί το κάνουν και ως πότε και τι θα κάνουμε τώρα? Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά πεινάνε και δεν έχουν να ντυθούνε και εφόσον έχουμε την υγεία μας (και το ιντερνετ μας για να τα λέμε που προσςπικά το θεωρώ πλέον είδος πολυτελείας έτσι όπως πάμε) είμαστε μια χαρά!! Very Happy Very Happy Very Happy Δεν θα μπορούσα να φανταστώ την ζωή μου να μένω σε ένα μέρος μόνο πια..Νομίζω θα πνιγόμουνα!!Και δεν κάνει πια και τόοοοσο κακό να αλλάζεις την ζωή σου που και που και να βλέπεις και άλλα μέρη!

Ειπες ολα οσα θα ελεγα κι εγω... Συμφωνω απολυτα μαζι σου... Κι εμενα ειναι 9 χρονια στον στρατο και τον ακολουθω και θα τον ακολουθω οπου και να παει...

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευάκι έγραψε:

Μπουμπουκιτσα καπως ετσι νιωθω κι εγω 2 χρονια τωρα στο Κιλκις.. Ξενη στον τοπο μου... αλλα ξερεις κατι... μ' αρεσει αυτος ο τροπος ζωης... Δεν θελω να ανικω σε κανεναν τοπο... Θελω να γυρισω μερη να γνωρισω ανθρωπους... Μολις εμαθα οτι τελικα μας δικαιωσαν και δεν θα φυγουμε... δεν σου κριβω οτι λιγο στεναχωρεθηκα... ομως τωρα ειμαι σιγουρη πως του χρονου θα ερθει μεταθεση και ελπιζω να ειναι για νησακι...
Ευακι συμφωνω απολυτα μαζι σου... δυστηχως ημαστε κινουμενα πορτοφολια για εκεινους.. και ναι,δεν αναγνωριζουν και την προσφορα σας.. δυστηχως δεν μπορω να αναφερω εδω το πολλα αλλα εξαιτιας της δουλειας του αντρα μου εμεινα πολλες φορες μονη... και μη μου πει καποια οτι "αυτο το ηξερες" γιατι οχι δεν ηξερα πως θα μενω με τους μηνες μονη μου... Τελος παντων γερη να ημαστε και ολα θα γινουν...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω θα σας πω το πιο απλο παραδειγμα...οταν το 2007 καιγοταν η πελλοπονησος ο αντρας μου εφυγε για τη δουλεια δευτερα και γυρισε μετα απο 23 μερες...απο το κιλκις στην ηλεια...με το κτελ τους στελναμε ρουχα...ειχε η πολιτεια αναγκη...
οταν ηθελα να γραψω το παιδι στο παιδικο σταθμο μας ειπαν "δεν ειστε δημοτες"...κοινως δε μπορουμε γιατι θελουμε να βολεψουμε τους ψηφοφορους μας....τοτε η πολιτεια δε μας ειχε αναγκη...
ουτε δημοτης ζαχαρως ηταν ο αντρας μου και οταν οι δημοτες ζαχαρως τρεχαν μακρυα ο αντρας μου ηταν εκει με κινδυνο της ζωης του και εσβηνε....και αυτο ηταν το ευχαριστω της πολιτειας............

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευάκι έγραψε:εγω θα σας πω το πιο απλο παραδειγμα...οταν το 2007 καιγοταν η πελλοπονησος ο αντρας μου εφυγε για τη δουλεια δευτερα και γυρισε μετα απο 23 μερες...απο το κιλκις στην ηλεια...με το κτελ τους στελναμε ρουχα...ειχε η πολιτεια αναγκη...
οταν ηθελα να γραψω το παιδι στο παιδικο σταθμο μας ειπαν "δεν ειστε δημοτες"...κοινως δε μπορουμε γιατι θελουμε να βολεψουμε τους ψηφοφορους μας....τοτε η πολιτεια δε μας ειχε αναγκη...
ουτε δημοτης ζαχαρως ηταν ο αντρας μου και οταν οι δημοτες ζαχαρως τρεχαν μακρυα ο αντρας μου ηταν εκει με κινδυνο της ζωης του και εσβηνε....και αυτο ηταν το ευχαριστω της πολιτειας............

Ποσο δικιο εχεις... Στη Σαμο οποτε επιανε φωτια ολοι εμπεναν στα στρατοπεδα για να μην μιλησω για την πυρασφαλεια που δεν μας αφεινε να παμε πουθενα μην τυχον και γινει κατι... Τοτε μας ειχαν αναγκη και οι δικοι μας ετρεχαν, κατα τα αλλα ημασταν "ξενοι"...

maraki_30

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημέρα κορίτσια!εγώ δεν είμαι ακόμα μαμά αλλά όμως είμαι γυναίκα στρατιωτικού και είμαστε εδώ και 3 χρόνια στην Κατερίνη...φέτος μάθαμε οτι παίρνουμε μετάθεση Ρόδο αλλά θα ήθελα να ρωτήσω όποια κοπέλα ξέρει τίποτα για τις ημερομηνίες των μεταθέσεων για το πεζικό.εμείς είμαστε ΕΠΟΠ και έχουμε 2 μήνες που περιμένουμε να μάθουμε την ημερομηνία που φεύγουμε αλλά ακόμα τίποτα....αν ξέρει καμιά κοπέλα και είναι στην ίδια κατάσταση με μένα..... Wink

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρακι φετος τα εκαναν μανταρα... Στη Θεσσαλονικη στο πυροβολικο ηρθαν οι ημερομηνιες, εδω και 2βδομαδες και ο κουμπαρος μου ( ειναι ΕΠΟΠ οπως και ο αντρας μου) εχει ηδη παρουσιαστει στην καινουρια μοναδα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ερχονται και οι υπολοιπες. Εχει μπει ο Αυγουστος και υπαρχουν οικογενειες με παιδια που θα πανε σχολειο, τι περιμενουν για να τις ανακοινωσουν;
Εμεις φετος γλιτωσαμε στο τσακ την μεταθεση, αλλα του χρονου θα ημαστε κι εμεις ετσι... Τι να πω δεν ξερω, πρεπει να εχουμε γερά νευρα και πολυ μα παρα πολυ υπομονη...

lukaki

lukaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Αχ αυτός ο στρατός!!!σε όλη την εγκυμοσύνη μου πηγαινοερχόμασταν απο την ορεστιάδα στα γιάννενα(πόλη καταγωγής μου) για να κάνουμε τις απαραίτητες εξετασεις κ προς το τέλος της εγκυμοσύνης έμεινα στους γονείς μου στα γιάννενα για να γεννήσω!2 μήνες είχα να δω τον άντρα μου.πριν 20 μέρες γέννησα κ έφυγε στην πρώτη βδομάδα του μωρού γιατί τελείωνε η άδεια του.μέχρι να σμίξουμε θα περάσει ένας μήνας.πώς γινόμαστε έτσι με αυτό το επάγγελμα?νιώθω τόση απελπισία καμιά φορά..και άντε πάλι μετακόμιση με το μωρό μετά...σαν μετανάστες είμαστε! Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 35 654655

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lukaki έγραψε:Αχ αυτός ο στρατός!!!σε όλη την εγκυμοσύνη μου πηγαινοερχόμασταν απο την ορεστιάδα στα γιάννενα(πόλη καταγωγής μου) για να κάνουμε τις απαραίτητες εξετασεις κ προς το τέλος της εγκυμοσύνης έμεινα στους γονείς μου στα γιάννενα για να γεννήσω!2 μήνες είχα να δω τον άντρα μου.πριν 20 μέρες γέννησα κ έφυγε στην πρώτη βδομάδα του μωρού γιατί τελείωνε η άδεια του.μέχρι να σμίξουμε θα περάσει ένας μήνας.πώς γινόμαστε έτσι με αυτό το επάγγελμα?νιώθω τόση απελπισία καμιά φορά..και άντε πάλι μετακόμιση με το μωρό μετά...σαν μετανάστες είμαστε! Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! - Σελίδα 35 654655

Σε καταλαβαινω απολυτα... αν και εγω δεν εφευγα απο Σαμο για Κιλκις καθε μηνα για εξετασεις... ηταν αδυνατο οπως καταλαβαινεις, εφυγα στον 8ο μηνα και γυρισα αφου το μωρο εγινε 2 μηνων... Οσο για τον αντρα μου επειδη γεννησα πιο νωρις απο την ημερομηνια που μου εδιναν ηταν σε ασκηση και η ασκηση δεν γινοταν χωρις εκεινον και δεν ηταν εκει κοντα μου... ηρθε μετα απο 3 μερες αλλα εκατσε μαζι μας 2 βδομαδες... Μας στοιχισε αλλα σημασια εχει οτι ολα πηγαν καλα και το μωρο και εγω ημασταν καλα...
Η ζωη μας, ο τροπος που ζουμε, σε καποιους φαινεται περιεργος και ακαταλαβιστικος... κανενας δεν μπορει να καταλαβει γιατι παω σε βαπτισια και γιορτες μονη μου και ο αντρας μου εχει υπηρεσια.... γιατι κανεις δεν μπορει να καταλαβει οτι δεν μπορει καθε λιγο και λιγακι να αλλαζει τις υπηρεσιες του και ειδηκα τις αργιες. Μονο εμεις που ημαστε μεσα στο στρατο καταλαβαινομαστε γιατι οπως λεει και ο αντρας μου ο στρατος δεν ειναι δουλεια ειναι τροπος ζωης... και βεβαια τροπος ζωης για ολη την οικογενεια του στρατιωτικου... Κοριτσια εχουμε η μια την αλλη... εχω πλυ καλες φιλες γυναικες στρατιωτικων και μια απο αυτες εγινε και κουμπαρα μου προσφατα... Αυτο εμενα κατι μου λεει... Smile

titikos

titikos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
επειδη κι εγω στην ιδια ομαδα ανηκω εχω να πω για το στρατο οτι ουτε λογικη εχει ουτε συναισθημα...μονο τρελλα!!
θα το εβαζα στα χειροτερα επαγγελματα

fouskitsa

fouskitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
οταν εμεινα εγκυος ημασταν στο διδυμοτειχο.εψαξα βρηκα τον καλυτερο γιατρο του κοσμου εκει στο δημοσιο νοσοκομειο μιας και δε με ενδεφερε ποτε να γεννησω σε μαιευτηριο ξενοδοχειο και γεννησα εκει κοντα στον αντρα μου!ο αντρας μου ηταν εκει ολες τις μερες και ειχε και αδεια μετα.ημασταν μονοι μας στο σπιτι χωρις καμμια βοηθεια και ολα ηταν σουπερ!!!!!!δε θα εφευγα ποτε αποο διπλα του και ειδικα στη γεννηση του παιδιου μας!!!!ολα γινονται και ειδικα οταν ξερεις οτι καλως η κακως καθε 3 χρονια φευγεις απο το ενα μερος και πας στο αλλο.και ξεχασα να σας πω οτι εκανα καισαρικη οχι φυσιολογικο τοκετο αλλα μετα τις 2 πρωτες μερες πετουσα,δεν αφησα τον εαυτο μου να πονεσει

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fouskitsa έγραψε:οταν εμεινα εγκυος ημασταν στο διδυμοτειχο.εψαξα βρηκα τον καλυτερο γιατρο του κοσμου εκει στο δημοσιο νοσοκομειο μιας και δε με ενδεφερε ποτε να γεννησω σε μαιευτηριο ξενοδοχειο και γεννησα εκει κοντα στον αντρα μου!ο αντρας μου ηταν εκει ολες τις μερες και ειχε και αδεια μετα.ημασταν μονοι μας στο σπιτι χωρις καμμια βοηθεια και ολα ηταν σουπερ!!!!!!δε θα εφευγα ποτε αποο διπλα του και ειδικα στη γεννηση του παιδιου μας!!!!ολα γινονται και ειδικα οταν ξερεις οτι καλως η κακως καθε 3 χρονια φευγεις απο το ενα μερος και πας στο αλλο

Πόσο συμφωνώ μαζί σου Φουσκίτσα..Στο κάτω κάτω αν θέλουν οι γονείς-πεθερικά ας έρθουν εκείνοι.Γιατί να πρέπει να ξενυτευτώ εγώ μακριά από τον άνδρα μου για να γεννήσω?

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:
fouskitsa έγραψε:οταν εμεινα εγκυος ημασταν στο διδυμοτειχο.εψαξα βρηκα τον καλυτερο γιατρο του κοσμου εκει στο δημοσιο νοσοκομειο μιας και δε με ενδεφερε ποτε να γεννησω σε μαιευτηριο ξενοδοχειο και γεννησα εκει κοντα στον αντρα μου!ο αντρας μου ηταν εκει ολες τις μερες και ειχε και αδεια μετα.ημασταν μονοι μας στο σπιτι χωρις καμμια βοηθεια και ολα ηταν σουπερ!!!!!!δε θα εφευγα ποτε αποο διπλα του και ειδικα στη γεννηση του παιδιου μας!!!!ολα γινονται και ειδικα οταν ξερεις οτι καλως η κακως καθε 3 χρονια φευγεις απο το ενα μερος και πας στο αλλο

Πόσο συμφωνώ μαζί σου Φουσκίτσα..Στο κάτω κάτω αν θέλουν οι γονείς-πεθερικά ας έρθουν εκείνοι.Γιατί να πρέπει να ξενυτευτώ εγώ μακριά από τον άνδρα μου για να γεννήσω?

κοριτσια συμφωνω απολυτα μαζι σας!! και εγω ποτε δεν ηθελα να φυγω..ουτε στην γεννα..και σε ολες τις μεταθεσεις παμε μαζι..και τωρα πια με 3 παιδακια και παλι μαζι παω..
αλλα στην γεννα ποτε δεν ξερεις τι ξημερωνει...εγω οταν ημασταν χιο επειδη ειχα δυσκολη εγκυμοσυνη αναγκαστικα εφυγα στο τελος...και μαλιστα απο το νοσοκομειο της χιου ΄΄με διωξανε΄΄ ουσιαστικα γιατι δεν θελανε ευθυνες..οποτε τι να εκανα..? να γενναγα στα δεντρα??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις