951 Απ: Μαμαδες με αντρες στρατιωτικους!!! Τετ Οκτ 05, 2011 12:10 am
bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
ωχ...κακως το κανω εγω χωρις τοτε ε???
απο αυριο με τσακιση λοιπον!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
bou-boukitsa έγραψε:ωχ...κακως το κανω εγω χωρις τοτε ε???
tomaraki έγραψε:Εμενα που ειναι στο ναυτικο δεν ειναι ιδιαιτερα απαιτητικοι ...μονο στην καλη του κανω τσακιση!!!!
Τα ειδατε τα νεα μας ??? Σας ειχα πει οτι θα εφευγε ο αντρουλης μου για Κυπρο με το γνωστο θεμα και χθες μας εδειξαν και οι ειδησης ...εκεινοι που κυνηγαν τους Τουρκους στο Αιγιο ειναι το πλοιο του ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!! Θα γεννησω πριν την ωρα μου παναγια μου !!!! Αλλα κανεις δεν βγανει να πει με τη χρηματα πληρωνεται αυτη η δουλεια ???????
Κοριτσια τα εχω παρει!!!!!! Και εχω αγχωθει επισης η εγκυος!!!!
bou-boukitsa έγραψε:tomaraki έγραψε:Εμενα που ειναι στο ναυτικο δεν ειναι ιδιαιτερα απαιτητικοι ...μονο στην καλη του κανω τσακιση!!!!
Τα ειδατε τα νεα μας ??? Σας ειχα πει οτι θα εφευγε ο αντρουλης μου για Κυπρο με το γνωστο θεμα και χθες μας εδειξαν και οι ειδησης ...εκεινοι που κυνηγαν τους Τουρκους στο Αιγιο ειναι το πλοιο του ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!! Θα γεννησω πριν την ωρα μου παναγια μου !!!! Αλλα κανεις δεν βγανει να πει με τη χρηματα πληρωνεται αυτη η δουλεια ???????
Κοριτσια τα εχω παρει!!!!!! Και εχω αγχωθει επισης η εγκυος!!!!
πανω απο όλα ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!! εγκυος εισαι...μην βλεπεις ουτε ειδησεις καλυτερα....και ολα καλα θα πανε ..θα δεις!!
basilikaki έγραψε:ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΣ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ.
ΒΑΛΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!
ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Ο ΘΕΟΣ.(ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΕΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ)
tomaraki έγραψε:
Το καλο που τους θελω ....διαφορετικα θα παρω την Κοιλια μου οπως ειχε πει η carrie και θα κανω διαδηλωση στο ΣΥνταγμα μαζι με ολες τις ¨γκαστρουλες¨!!!!
bou-boukitsa έγραψε:Κορίτσια πάτε σε στρατιωτικούς γυναικολόγους???
πρέπει να πας στο 424 η έχουν και δικα τους ιατρεία???
ξεγεννάνε στα στρατιωτικά νοσοκομεία η αλλου??..
και τέλος πληρώνονται έξτρα η όχι ..?
tatijana έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:Κορίτσια πάτε σε στρατιωτικούς γυναικολόγους???
πρέπει να πας στο 424 η έχουν και δικα τους ιατρεία???
ξεγεννάνε στα στρατιωτικά νοσοκομεία η αλλου??..
και τέλος πληρώνονται έξτρα η όχι ..?
Αυτο που ξερω απο τον αδερφο μου ειναι οτι δεν ξεγεννανε σε στρατιωτικά νοσοκομεια κι εχουν δικα τους ιατρεια και πληρώνεις εξτρά.
trilly έγραψε:ξερω οτι υπαρχει στρατιωτικος γυναικολογος μια γυναικα στο 424 οποτε κλεινεις ραντεβου εκει. εχει και ιατρειο εξω καπου στην καμαρα, αλλα γιατι να πας εκει?
bou-boukitsa έγραψε:trilly έγραψε:ξερω οτι υπαρχει στρατιωτικος γυναικολογος μια γυναικα στο 424 οποτε κλεινεις ραντεβου εκει. εχει και ιατρειο εξω καπου στην καμαρα, αλλα γιατι να πας εκει?
αυτό ρωτάω....αξίζει να πας εκεί?? γλυτώνεις κάτι...χρήματα...?...αν όχι δεν εχει νόημα να πας σε στρατιωτικό ..έτσι δεν είναι?
Carrie έγραψε:Γιατί να μην πας σε κάποιον ιδιώτη που είναι συμβεβλημένος αλλά όχι στρατιωτικός? Το ίδιο δεν είναι?
Καλημερα Carrie εγω νομιζω οτι ειναι το ιδιο πραγμα παλι δεν θα κοψει το χατακι παλι θα παρει τα λεφτα .Carrie έγραψε:Γιατί να μην πας σε κάποιον ιδιώτη που είναι συμβεβλημένος αλλά όχι στρατιωτικός? Το ίδιο δεν είναι?
Εμεις εδω που δεν εχουμε ουτε στην Εδεσσα και εχει στα γιαννιτσα μονο αλλα θελω μιση ωρα να παμε γινεται με το μωρο καθε φορα! Και αναγκαστικα θα παμε χωρις να ειναι συμβεβλημενη η παιδιατρος με το στρατο .fouskitsa έγραψε:o παιδιατρος που παω τον γιο μου ειναι συμβεβλημενος αλλα οχι στρατιωτικος παιδιατρος.δεν πληρωνω ποτε τιποτα.αυτο με τις δαπανες ειναι λιγο παγιδα γιατι τα περνεις οχι ολα βεβαια μετα απο πολυ καιρο!εγω προσωπικα ειδικα τον πρωτο χρονο που ειχαμε καθε μηνα εμβολια δεν ειχα τη δυνατοτητα να δινω 100 ευρω μονο στα εμβολια συν την επισκεψη στο γιατρο.οταν ο γιατρος ειναι συμβεβλημενος δεν πληρωνεις ουτες επισκεψη ουτε τιποτα.και στην τελικη τοσα λεφτα κρατανε απο τον αντρα μου για την ασφαλεια μας σιγα μην τους πληρωσω κιολας!χαχαχα
tha ginw mama έγραψε:Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις μανούλες που ακολουθούν τους άντρες τους στις μεταθέσεις με μωρό παιδί. Είμαι μόνη μου σε εναν ξένο τόπο,με ενα μωρό που κλαίει όλη μέρα χωρίς προφανή λόγο,με εναν αντρα εξαφανισμένο χωρίς να έχω κάποιον δικό μου άνθρωπο ούτε να μιλήσω όχι να με ξεκουράσει με το μωρό...Νομίζω οτι έχω σαλτάρει.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης