276 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 #3 Παρ Ιουλ 20, 2012 4:58 am
Μπου
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Hello κι απο μενα! ειμαι καινουρια στο forum και μελλουσα μανουλα (πρωτα ο Θεος) Δεκεμβριου 2012!! με το καλο σε ολες μας!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αχ υπομονή κάνε και σιγά σιγά θα τα φτιάξετε..Hen Hen έγραψε:θελουμε πλακακια στη κουζινα τραπεζι στο σαλονι,πιατα και τετοια , βρυση στο νεροχυτη και κουρτινες!!! Λιγα αλλα θελουν λεφτα. Μεχρι τωρα μας εχουν φυγει 6,500 χιλιαρικα. Η συγκατοικιση δεν παει καθολου. Ολο και χειροτερα. Εχουμε και απισκαψεις παλι!!!! Ελεος!!! Θελω να τη πεταξω απ τα μετεωρα!!!! χα χα χα
Hen Hen έγραψε:θελουμε πλακακια στη κουζινα τραπεζι στο σαλονι,πιατα και τετοια , βρυση στο νεροχυτη και κουρτινες!!! Λιγα αλλα θελουν λεφτα. Μεχρι τωρα μας εχουν φυγει 6,500 χιλιαρικα. Η συγκατοικιση δεν παει καθολου. Ολο και χειροτερα. Εχουμε και απισκαψεις παλι!!!! Ελεος!!! Θελω να τη πεταξω απ τα μετεωρα!!!! χα χα χα
Μπου έγραψε:Hello κι απο μενα! ειμαι καινουρια στο forum και μελλουσα μανουλα (πρωτα ο Θεος) Δεκεμβριου 2012!! με το καλο σε ολες μας!!!!
καλωσήρθες στην παρεούλα..Μπου έγραψε:Hello κι απο μενα! ειμαι καινουρια στο forum και μελλουσα μανουλα (πρωτα ο Θεος) Δεκεμβριου 2012!! με το καλο σε ολες μας!!!!
markella_p έγραψε:Hen Hen έγραψε:θελουμε πλακακια στη κουζινα τραπεζι στο σαλονι,πιατα και τετοια , βρυση στο νεροχυτη και κουρτινες!!! Λιγα αλλα θελουν λεφτα. Μεχρι τωρα μας εχουν φυγει 6,500 χιλιαρικα. Η συγκατοικιση δεν παει καθολου. Ολο και χειροτερα. Εχουμε και απισκαψεις παλι!!!! Ελεος!!! Θελω να τη πεταξω απ τα μετεωρα!!!! χα χα χα
χαχχααχαχαχαχ υπομονη ρε αγαπη, τι αλλο να κανεις?
Hen Hen έγραψε:markella_p έγραψε:Hen Hen έγραψε:θελουμε πλακακια στη κουζινα τραπεζι στο σαλονι,πιατα και τετοια , βρυση στο νεροχυτη και κουρτινες!!! Λιγα αλλα θελουν λεφτα. Μεχρι τωρα μας εχουν φυγει 6,500 χιλιαρικα. Η συγκατοικιση δεν παει καθολου. Ολο και χειροτερα. Εχουμε και απισκαψεις παλι!!!! Ελεος!!! Θελω να τη πεταξω απ τα μετεωρα!!!! χα χα χα
χαχχααχαχαχαχ υπομονη ρε αγαπη, τι αλλο να κανεις?
Μονο αυτο μπορω να κανω!!! Καλο Σ-Κ Μαρκελλα καλη ξεκουραση σε ολες και πολυχρονη Μαρκελλα!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΠΟΥ.ΕΙΜΑΙ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ 3,5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΜΟΥ.Μπου έγραψε:Hello κι απο μενα! ειμαι καινουρια στο forum και μελλουσα μανουλα (πρωτα ο Θεος) Δεκεμβριου 2012!! με το καλο σε ολες μας!!!!
REINE έγραψε:καλα μια μέρα δε μπήκα και έγινε ο χαμός!!
δε σας προλαβαίνω!! διάβασα πολύ καλά νέα για τα Β επιπέδου!
χθες πήγα στο γιατρό, τελικά ο μπέμπης μας ανέβηκε πήρε πάλι τη θέση του!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
είμαι τόσο ανακουφισμένη σήμερα!! μου είπε ότι μπορώ να κάνω κάποιες βόλτες μέσασ το σπίτι σιγά σιγά...
με άφησε να πάω και στο χωριό μου με την προυπόθεση ότι θα πάω και θα ξεκουραστώ εκεί! είναι βέβαια 2 ώρες δρόμο με το αυτοκίνητο αλλά με αφήνει να πάω και να αράξω εκεί!
έχω ανάγκη να δω λίγο πράσινο γιατί μέσα στο διαμέρισμα δεν την παλέυω και πολύ!!
αυτά τα νέα μου από μένα!!
ΤΖΑΜΠΑ Η ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΟΥ...ΑΧ ΕΙΡΗΝΗ ΘΑ ΣΕ...ΜΑΛΩΣΩ... ΡΕ ΣΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ.ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ...ΧΑΙΔΕΨΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑREINE έγραψε:καλα μια μέρα δε μπήκα και έγινε ο χαμός!!
χθες πήγα στο γιατρό, τελικά ο μπέμπης μας ανέβηκε πήρε πάλι τη θέση του!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
είμαι τόσο ανακουφισμένη σήμερα!! μου είπε ότι μπορώ να κάνω κάποιες βόλτες μέσασ το σπίτι σιγά σιγά...
με άφησε να πάω και στο χωριό μου με την προυπόθεση ότι θα πάω και θα ξεκουραστώ εκεί! είναι βέβαια 2 ώρες δρόμο με το αυτοκίνητο αλλά με αφήνει να πάω και να αράξω εκεί!
έχω ανάγκη να δω λίγο πράσινο γιατί μέσα στο διαμέρισμα δεν την παλέυω και πολύ!!
markella_p έγραψε:REINE έγραψε:καλα μια μέρα δε μπήκα και έγινε ο χαμός!!
Τι καλα που ακουμε ευχαριστα!!!
Ποτε θα πας στο χωριο σου? Αντε να ξεφυγεις λιγο.... αλλα... εχεις ιντερνετ εκει?
REINE έγραψε:καλα μια μέρα δε μπήκα και έγινε ο χαμός!!
ΤΑΞΤΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ...ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...markella_p έγραψε:Δεν θελω να φυγωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Αλλα θελω κιολας
Θα κοιταξω να μπω απο το σπιτι. Ευτυχως πηραμε και λαπτοπ οποτε μπορω να μπαινω εγω απο το ενα και το αγορι μου απο το αλλο. το λαπτοπ δεν με αφηνει να το πλησιασω ακομα! ψωναρα!!!
Φευγω και τα λεμε αργοτερα!
ΠΟΣΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ????ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ-21/08-.Μπου έγραψε:εχω ραντεβου στις 30 Ιουλιου για Β επιπεδου! αν και εχω καποια προβληματακια κι εχω ψιλοχασει το χιουμορ μου τελευταια σας εμπιστευομαι κι απο οτι βλεπω δινετε αισιοδοξια σε παρα πολλες κοπελες!!!! και ναι ξερω φυλλο ειναι κοριτσακι!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης