151 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! Τρι Ιουλ 17, 2012 1:21 am
ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
αυτο το μπιμπερο της chicco μάρεσει κ εμενα,στην κορη μου ειχα τα avent.κ τα βολευτηκα απιστευτα,ουτε σπανε,ουτε καινε..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
του το λεω,αλλα....inakriti έγραψε:
ΚΑΛΕ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ....
βικυ μου,ποιο πρατηριο?για πες μουvgog65 έγραψε:
Νίκη στο πρατήριο Γέρακα να πάς πήγα και κατενθουσιάστηκααααααα και γαμώ τις τιμές καμία σχέση με Λητώ Mothercare και δεν συμαζεύεται!!!!!
Τώρα βρήκες να ρωτήσεις την καταλληλότερη!!!! Δεν έχω ιδέα!!!vgog65 έγραψε:Γιώτα τέλειο το μπιμπερό με κόλασες......!!!!Ψήθηκα να το πάρω ήδης!!!!!Αλλά προφανώς για αρχή θέλουμε μικρά και μετά μεγάλα???σε μάκρος εννοώ!!!!
γιωτακι,δεν χαλαει το πλαστικο,το ειχα κανει κ εγω σε ταξιδι,κ τα εβραζα,για να μην κουβαλαω αποστειρωτη..giotaki2 έγραψε:
Τώρα βρήκες να ρωτήσεις την καταλληλότερη!!!! Δεν έχω ιδέα!!!
Επίσης να ρωτήσω κάτι άλλο εξίσου χαζό???
Το πλαστικό μπουκάλι πως το αποστειρώνεις αν δεν έχεις αποστειρωτή??? Γίνεται στην κατσαρόλα να το βράσεις ή θα χαλάσει????
Panik11 έγραψε:Το πρωτο μαγαζι που θα παμε ΟΤΑΝΝΝΝΝ με το καλο αποφασισουμε να ξεκινησουμε ειναι εκει Βικακυ....Τωρα για ρουχαλακια και τετοια δεν εχω ιδεα τι χρειαζεται και τι θα παρω...ΘΑ δειξει...
Εμιλου πολυ καλα τα νεα σου.Μπραβο κοριτσακι μου.1500gr ο μπεμπαρος..πωπω...Και εγω περιμενω πως και πως την αλλη τριτη για να τον δω!!!
γεια σου κ απο μενα εμη!!με το καλο το μπεμπακι!!ειμαι η αννα κ εχω πητ 10/10,περιμενω αγορακι!emilou έγραψε:1500g το θηριο... αντε με το καλο να δεις κ εσυ τον δικο σου....
απο χτες που εμαθα οτι ολα πανε καλα, ηρεμησα και αρχισα να ψιλοσυνειδητοποιω οτι προκειται συντομα να αποκτησουμε μωρακι... και ομολογω οτι με επιασε ενα αγχος!!! τελειο αγχος ομως αυτη τη φορα...
οτι θελεις παιρνεις..δεν εχεις προβλημα..emilou έγραψε:σχετικα με τα μπιμπερο εχω και εγω μια απορια: μια φιλη μου θα μου δωσει τον αποστειρωτηρα της... πρεπει αν παρω μπιμπερο ιδιας μαρκας ή μπορω να παρω οτι θελω (οχι οτι θελω κατι συγκεκριμενο, αλλα θα ηθελα να ειχα επιλογες)
ANNAST έγραψε:οτι θελεις παιρνεις..δεν εχεις προβλημα..emilou έγραψε:σχετικα με τα μπιμπερο εχω και εγω μια απορια: μια φιλη μου θα μου δωσει τον αποστειρωτηρα της... πρεπει αν παρω μπιμπερο ιδιας μαρκας ή μπορω να παρω οτι θελω (οχι οτι θελω κατι συγκεκριμενο, αλλα θα ηθελα να ειχα επιλογες)
Σ'ευχαριστω πολυυ!!!!emilou έγραψε:
με το καλο κ εσενα ο μπεμπης σου...
πρεπει να ανεβηκαμε λιγο στα αγορακια ε?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης