Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
727 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 727 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

inakriti

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Nikol10 έγραψε:

Ίνα μου έχεις απόλυτο δίκιο και πραγματικά συμφωνώ μαζί σου! Αλλά όπως και να έχει εάν δεν έχεις ξανά ζήσει κάτι ανάλογο δεν μπορεί να μην σε φοβίζει η ιδέα.. απλά άλλες γυναίκες περισσότερο, άλλες λιγότερο! Θα τον ρωτήσω και την Πέμπτη που θα πάω βέβαια να μου φύγει και η απορία!!

και εγω βρε αγαπη μου οταν γεννησα το πρωτο δεν ειχα ξαναγεννησει ... ειναι βεβαια για τον καθενα ξεχωριστο ... τωρα με το ιντερνετ που τα βλεπεις και τα μαθενεις ολα ειναι χειροτερο .... οταν γεννησα μεχρι και πριν μπω για την γεννα ελεγα στην γιατρο μου δεν θελω να ξερω τπτ για την διαδικασια ... εμπαινα και δεν ηξερα τπτ ... σε κραταει πιο δυνατο αυτο - τουλαχιστον εμενα με κρατησε ... τωρα που ξερω με πιανω ωρες και φορες και λεω παναγιτσα μου αλλα κατευθειαν οκ ολα καλα θα πανε ... πρεπει να πανε καλα και δεν θα αρχισω υστεριες!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσακια μου!!
πηγα στο μαγαζι με τον αντρουλη μου κ μετα πηγαμε να παρει καμια βερμουδιτσα!!

Νικη μου τελειος ο παιδαρος σου μια χαρα ετοιμος θα βγει!!ειδες πως αλλαζει η διαθεση σου??κ εγω την Πεμπτη περιμενω να φτιαχτω κ εγω η γυναικα!!αχαχαχ

Νικολετα μου η ωρα η καλη να ζησετε παντα ευτυχισμενοι!!

Χριστινακι μου μη μου στεναχωριεσαι η αδερφη μου περασε ολη της την εγκυμοσυνη με ουρολοιμωξη θα περασει κοριτσακι μου!!

Αννα μου ασε κ εμενα το σιδερο ειναι το χειροτερο μου αλλα ποιος θα τα κανει οεοοοο!!!!εχω 2-3 πλυντηρια για να ειναι ετοιμα για τις διακοπουλες

joannoula κ εγω το εχω αυτο αλλα συνηθως οταν τρωω οπως ειπαν κ τα αλλα κοριτσια αρα μαλλον ειναι απο το στομαχι κ οχι συσπασεις!!

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
inakriti έγραψε:επειδη δεν εχω χρονο τωρα να σκαναρω ... πηρα απο τις παροχες το χαρτι με τα δικαιολογητικα που θελουν

ΕΛΕΝΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ :

1. 200 ημερομισθια τα 2 χρονια πριν την ΠΗΤ

2. Εντυπα απ το κεντρο προστασιας μανας και παιδιου ικα , αφου προσκομισετε βεβαιωση για την ΠΗΤ απο τον γιατρο σας (ειναι 3 χαρτια ... που σας δινει το ικα 2 για τον εργοδοτη και 1 υπευθ.δηλωση δικη σας )

3. Βιβλιαριο ασθενειας και οικογενειακο αν υπαρχει

4. Αστυνομικη ταυτοτητα

5. Απολυση ή οικιοθελη αποχωρηση οταν δεν υπαρχει εργοδοτης

6. Εξουσιοδοτηση θεωρημενη απο δημοσια αρχη εφοσον προσελθει τριτο ατομο προς εισπραξη
Ινα thanks .....είσαι απίθανη που τα βρίσκεις όλα αυτα....ετοιμη για να δουλεψεις στο ικα σε βρίσκω...

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 13!!! - Σελίδα 14 215994
τι κανετε????
νικη,τελειος ο μικρος!!!!!!!
δευτερα εχουμε γιατρο...στη θεσσαλονικη!!!!!!!!!!! cheers για μενα η ορεστιαδα αλλες 2 ημερουλες!!!!!!! cyclops

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερουδια κοιλουμπιτσες!!!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 13!!! - Σελίδα 14 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 13!!! - Σελίδα 14 215994

Σοφακι μου 2 μερουλες μας εμειναν για Σαλονικα,βεβαια εγω μονο για λιγες μερες Crying or Very sad Crying or Very sad
να ρωτησω κ κατι φυσικα που επαθα πλακα χθες το βραδι και να πω την αληθεια τρομαξα λιγο,η μπεμπα χτυπουσε συνεχωμενα σαν τα ετρεμε!!να επαθε κατι??

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα στις κοριτσάρες...........
Σοφάκο πάς πατρίδα και βλέπεις και μπέμπα.....αυτά είναι!!!!!Σε έχασα χθές ....που σουρτούκιαζες......???
Χαρά μου καλημερούδια........
Μν ανησυχείς και μένα χθές κατά τις 12 με πέθανε....δεν ηρεμούσε με τίποτα ...νύσταζα και αυτός μετακόμιζε...σε κάποια φάση έπιασα σίγουρα και το ποδαράκι του!!!!Αυτό το τρέμουλο το κάνει και μένα αλλά στη κοιλιά...πάει περαδώθε.....!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα χαρα και βικακο!!!
χαρα μην ανησυχεις βρε...ελα να δεις τι γινεται στη δικια μου κοιλια!τις τελευταιες μερες εχω τον πωπο στο στομαχι μου και πεταγεται ενα βουναλακι!!!!!
βικακο,εχθες ητανε ο γιωργος εδω και μαζευαμε...πρωτοτυπο ε?να δω απο σαλονικα πως θα προλαβαινω να καθομαι στον υπολογιστη που ολοι τρεχουνε να κατσουνε!
εχθες πηγανε μαμα και πεθερα στο τζαμπο με τα πρωτα εγγονια και ψωνισανε τη μπεμπα!ε τα ξαδελφακια της πηρανε δωρακια!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 13!!! - Σελίδα 14 328109

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Βικακι μου,ευτυχως που εχω γιατρο αυριο να δω αν ειναι καλα!! Rolling Eyes Rolling Eyes

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια!!!!τι κανετε?
χαρα μην αγχωνεσαι,καλη μου,δεν επαθε τιποτα το μωρακι.ετσι κανει κ το δικο μου,κ σημερα ο κυριος αποφασισε να κατσει κ πανω στην φουσκα μου..πως δεν μου φυγαν..εγω σημερα περιμενω την κορακλα μου να ερθει απο το μαγαζι,κ μετα ΙΣΩΣ παμε κομμωτηριο να φτιαξω αυτο το χαλι που λεγεται μαλλια.
ινα,τετοια ενημερωση,οντως πρεπει να πιασεις δουλεια στο ικα! Very Happy εγω μετραω μερες να κατεβω κατω..17 κ σημερα.. Very Happy Very Happy

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Αναστασία............!!!!!Τι ωραία φωτογραφία....με το κοιλουμπόνι..........!!!!Όλες μετράτε μέρες για να φύγετε...είμαι η μόνη που θα μαι εδώ μόνη σαν το λεμόνι και οι μόνες μέρες που μετράω είναι αυτές μέχρι να πάω στη γιατρό πάλι!!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Καλημέρα Αναστασία............!!!!!Τι ωραία φωτογραφία....με το κοιλουμπόνι..........!!!!Όλες μετράτε μέρες για να φύγετε...είμαι η μόνη που θα μαι εδώ μόνη σαν το λεμόνι και οι μόνες μέρες που μετράω είναι αυτές μέχρι να πάω στη γιατρό πάλι!!!!
καλημερα βικακο!αυτο λεω κ εγω..ολοι οι φιλοι μας φευγουν μεχρι το τελος της εβδ,θα μεινουμε μονοι Crying or Very sadεσεις του χρονου θα κανετε μαζι με το μπεμπακι διακοπες! Very Happy Very Happy

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Αννουλα μου και εγω σε λιγο θα παω να φτιαξω νυχακια ετσι να αλλαζει λιγο η διαθεση!! Razz Razz

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xara64 έγραψε:καλημερα Αννουλα μου και εγω σε λιγο θα παω να φτιαξω νυχακια ετσι να αλλαζει λιγο η διαθεση!! Razz Razz
κ εγω θα πηγαινα σημερα,αλλα θα εχω την μικρη στο μαγαζι κ δεν βολευει,ισως πεταχτω αυριο. Rolling Eyes παντως κ εγω εκανα σιδερο χθες,.μπλιαχ,γιατι οσο μαζευονται,τοσο χειροτερο..ποτε θα βγαλουν επιτελους ενα πληντηριο,να σιδερωνει κιολας?

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια όσο αφορά το καλωπισμό δεν έχω καμιά όρεξη είμαι χάλια....δεν έχω υπομονή...άντε ένα νύχι να το φτιάξω...αλλά μαλί ανταύγια να κάτσω 3 ώρες ...στο κομωτήριο να με πιλατεύουν δεν παίζει...οχι οτι έχω κάνενα παράπονο από τους ανθρώπους κάνουν και γαμώ τος δουλειές αλλά δεν έχω υπομονή η έγκυααααααααα με τίποτις!!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βικακι το νυχι ειναι αναγκαστικο αχαχαχ εγω δεν μπορω να σκηψω να τα φτιαξω μονη μου!!

Αννουλα ναι ρε συ κανενας δεν βγαζει μια τετοια πατεντα πιααα???

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α εμενα θα μ'αναλαβουνε νυφη και ξαδελφη που ειναι αισθητικοι μπας και μοιασω για ανθρωπος!
τωρα πηρε η πεθερα μου να μου πει ποσο οκτωβρη γενναω....κουφο!εγω της ειπα τελη αυγουστου μπαινω στο μηνα μου και επαθε 10 εγκεφαλικα!!!!!!!!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:κορίτσια όσο αφορά το καλωπισμό δεν έχω καμιά όρεξη είμαι χάλια....δεν έχω υπομονή...άντε ένα νύχι να το φτιάξω...αλλά μαλί ανταύγια να κάτσω 3 ώρες ...στο κομωτήριο να με πιλατεύουν δεν παίζει...οχι οτι έχω κάνενα παράπονο από τους ανθρώπους κάνουν και γαμώ τος δουλειές αλλά δεν έχω υπομονή η έγκυααααααααα με τίποτις!!!!
εχω να παω 3 μηνες,αρα μπορεις να φανταστεις πως ειμαι η ξανθια Very Happy Very Happy
λεω να κανω τωρα ανταυγιες,για να παω κ τελος σεπτ,να γεννησω ομορφη!! Razz γαιτι μετα μεχρι να σαραντησω,μεχρι να βρω κενο,να παω..κατα το γαμο της αδελφης μου με βλεπω να κανω παλι...

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:α εμενα θα μ'αναλαβουνε νυφη και ξαδελφη που ειναι αισθητικοι μπας και μοιασω για ανθρωπος!
τωρα πηρε η πεθερα μου να μου πει ποσο οκτωβρη γενναω....κουφο!εγω της ειπα τελη αυγουστου μπαινω στο μηνα μου και επαθε 10 εγκεφαλικα!!!!!!!!!!
σοφακι,περναει ο καιρος γρηγορα..εγω ημουν 5 μηνων κ τα πεθερικα μου λεγαν οτι ειμαι 3..χαχαχα

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συγνώμη το όνομα της ANAST είναι Άννα ???διότι εγώ έχω κολήσει και την φωνάζω Αναστασία....ότι να ναι!!!
Μόνο το νύχι...δηλαδή θες να μου πείς οτι μπορείς να ξυριστείς στη ευαίσθητη περιοχή???διότι εγώ τέλευταια φορά είτε με καθρέπτη είτε στι τυφλό δεν έβλεπα τίποτα και έγιαν σαν μπάλα ποδοσφαίρου αλλού είχα τρίχες και αλλού δεν είχα....και είχα πετσοκοφτεί κιόλας!!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πολλα χαιρετισματα σε ολες απο την Τανια μας,ειναι διακοπουλες στην Τηνο μου ειπε οτι μας διαβαζει συνεχεια!!

παω να ντυθω θα τα πουμε αργοτερα!!
φιλουδιαααα!!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 13!!! - Σελίδα 14 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 13!!! - Σελίδα 14 417472

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ τωρα που ειπα για γαμο,πως θα προλαβω να χασω τα κιλα μου ουτε σε 2 μηνες?με βλεπω να τρεχω στο διαδρομο στη ταχυτητα 10 για 5 ωρες την ημερα... Very Happy Very Happy

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι πως της κολλησε τωρα!και ειπε και το μικρο μου 'χαζο'. Twisted Evil
νευρααααααααααααααααα!!!!!!!!
ξυρισμα στην ευαισθητη περιοχη?μμμμμ....και που το εκανα με καθρεφτακι ειναι σα να εχει πεσει βομβα!θα το δει ο γιατρος οοοοοοοοοοταν το δει και θα γελαει μερες...... Rolling Eyes

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Συγνώμη το όνομα της ANAST είναι Άννα ???διότι εγώ έχω κολήσει και την φωνάζω Αναστασία....ότι να ναι!!!
Μόνο το νύχι...δηλαδή θες να μου πείς οτι μπορείς να ξυριστείς στη ευαίσθητη περιοχή???διότι εγώ τέλευταια φορά είτε με καθρέπτη είτε στι τυφλό δεν έβλεπα τίποτα και έγιαν σαν μπάλα ποδοσφαίρου αλλού είχα τρίχες και αλλού δεν είχα....και είχα πετσοκοφτεί κιόλας!!!!

αχαχαχαχ εννοειται με καθρεπτη δεν βλεπω τπτ εκει,αντε να βαλω κ μαγιο ρομπα θα γινω!! Embarassed Embarassed

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Συγνώμη το όνομα της ANAST είναι Άννα ???διότι εγώ έχω κολήσει και την φωνάζω Αναστασία....ότι να ναι!!!
ναι βικυ μου.. Very Happy Very Happy δεν πειραζει,φταιει το nicκname..κοιτα για λιγο ακομα βλεπω εκει κατω,οχι πολυ καλα βεβαια,σε λιγο θα τα παρω ολα ξουρα,να μην εχω κ αγχος,καλυτερα μονη μου,παρα στο μαιευτηριο που σε πετσοκοβουν οι αναισθητες..

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xara64 έγραψε:

αχαχαχαχ εννοειται με καθρεπτη δεν βλεπω τπτ εκει,αντε να βαλω κ μαγιο ρομπα θα γινω!! Embarassed Embarassed
χαχαχα,χαρα κ μαγιο να βγαλεις,δεν φαινεται τιποτα,τα εχει καλυψει η κοιλια μας..χαχαχα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις