476 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 13!!! Τετ Ιουλ 25, 2012 12:30 pm
xara64
Πρωταγωνιστής!!
αχ τυχερουλα εγω φοβαμαι να ανεβω στη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Despoina83 έγραψε:¨οτι και να ναι κορίτσια με το που δούμε τα μωράκια δεν θα δίνουμε καμία σημασία....άλλωστε θα έχουμε και έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι να γίνουμε όπως ήμαστε!!!
Χριστινάκι αν και με δουλίτσα μια ολόκληρη μέρα με τον καλό σου, οπότε μια χαρά!!!!
Τι εξετάσεις όμως περιμένεις....δεν θυμάμαι να διάβασα κάτι????
kiriakits έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε? Χαίρομαι που βλέπω ότι είσαστε όλες καλά!! Έχω πολύ καιρό να μπω αλλά σας παρακολουθώ αρκετά συχνά. Είμαι η Κυριακή έχω ΠΙΤ 15/10 και περιμένω αγοράκι. Αύριο είναι να κάνω καμπύλη ζαχάρου ….ως τώρα δεν είχα πρόβλημα αλλά σήμερα που το σκέφτηκα αγχώθηκα…! εσείς έχετε κάνε?
Kristinaki έγραψε:Δεσποινακι μου μου θυμησες τωρα μια ιστορια! μια ιστορια μιας γνωστης μου που στο μαιευτηριο στολισε με ολα τα επιθετα του κοσμου τον αντρα της την ωρα που γεννουσε και κατηγορουσε το... τετοιο του για την καταντια της χαχαχαχα!!! και μετα βεβαιως γεννησε και του ειπε ειναι ερωτευμενη οσο ποτε
kiriakits έγραψε:Χριστινάκι μακάρι να ήταν έτσι και ο δικός μου. Μέχρι τώρα είχα ζάχαρο μέχρι 72 το πρωί αλλά αφού το λέει ο γιατρός δεν θα κάνω αλλιώς…θα το υποστώ.
Χαρά μου και εγώ νοιάζομαι για τα κιλά μου μετά τη γέννα αλλά αφού οι πιο έμπυρες λένε ότι χάνονται εύκολα είμαι αισιόδοξη!!! Ως τώρα είμαι +8 το τελευταίο διάστημα έχω κάτι καούρες….άστα.. ότι και να φάω με πειραζει αλλά έχω σωθεί με το κρύο γάλα, τα βράδια μόνο αυτό πίνω για να μπορώ να κοιμηθώ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης