Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
539 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 539 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

FILIO 83

FILIO 83
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΤΑ??? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ... ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ???

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
barbie! έγραψε:Μαριλου μου....οσο.μπορεις βαβαια λιγοτερη κουραση...κ λιγοτερες μετακινησεις....κ σε εσενα θα πανε οοολα τελεια!!!! Κ γω τον.πρωορο τοκετο....τον φοβαμαι πολυ......αλλα ευχομαι να μην μου συμβει...κ να εχω ενα τελεομηνο μπεμπακι αγκαλιτσα σε 3 μηνες....

το ευχομαι και γω barbie μου.αυτο θα κανω οσο μπορω γιατι οτι και να λεει ο γιατρος εγω φοβαμαι οσο να ναι εχουμε περισσοτερη ευαισθησια.οποτε στο σπιτι μεσακαι θα τα λεμε ε? Smile

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
FILIO 83 έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΤΑ??? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ... ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ???

εγω ειχα καθυστερηση μονο και πρησμενο στηθος και με ποναγε πολυ.γενικα ουτε αναγουλες ουτε ζαλαδες αλλα ο καθε οργανισμος διαφορετικος οπως και η καθε εγκυμοσυνη.μακαρι να εισαι μην το σκεφτεσαι και απλα περιμενε να δεις Smile

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ετσι μαριλου μου.....ας βγιυν γερα τα μικρουλια μας...κ χαλαλι!!!! Του χρονου θα τα εχουμε μα ι μας στις παραλιες!!!!!! Κ εσενα το.πρωτο σου ειναι??? Εγω παρα τα δυσκολα...ειμαι τοσο πολυυυυ ευτυχισμενη....!!!
Φιλιω μου εγω....μια βδομαδα περιπου μετα τη συληψη....ειχα συμπτωματα...το τεστ εδειξε θετικο...μια βδομαδα πριν την περιοδο...

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
barbie! έγραψε:Ετσι μαριλου μου.....ας βγιυν γερα τα μικρουλια μας...κ χαλαλι!!!! Του χρονου θα τα εχουμε μα ι μας στις παραλιες!!!!!! Κ εσενα το.πρωτο σου ειναι??? Εγω παρα τα δυσκολα...ειμαι τοσο πολυυυυ ευτυχισμενη....!!!
Φιλιω μου εγω....μια βδομαδα περιπου μετα τη συληψη....ειχα συμπτωματα...το τεστ εδειξε θετικο...μια βδομαδα πριν την περιοδο...

ναι το πρωτο μου και μενα μπεμπα ειναι!!!!!!και αγχωνομαι με το παραμικρο..λιγες ωρες να μην το νιωσω αναρωτιεμαι αν ειναι καλα..φαντασου...πως φαινεται η πρωταρα...!!

Μπου

Μπου
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Συγχαρητηρια για το διπλωμα κοριτσακι!!!!!!!!!!! Μαρκελλα καλο β επιπεδου!!! περιμενουμε νεα!!! Φιλιω μου μακαρι να σαι εγκυος! εγω ουτε που τα ειχα καταλαβει τα συμπτωματα! νομιζα οτι θα μου ερθει περιοδος! ιδια ακριβως μου φανηκαν!
Barbie μου εγω δεν ειμαι παντα τοσο ευτυχισμενη οσο εσυ ισως γιατι λειπει καιρο ο αντρουλης μου!!! εχω ριξει το κλαμα της ζωης μου ολους αυτους τους μηνες!

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχαχαχαχαχα marilou μου....ακριβως τα ιδια κ εγω!!!!!! λιγο να μην την νοιωσω πανικοβαλομαι.....ααααντεεεε το εχουμε χασει με τις μπεμπουλες μας μου φαινεται!!!!!!
μπου μου...δεν κανει να στεναχωριεσαι γιατι τα μικρουλια μας το καταλαβαινουν κ δεν τους κανει καλο....!!! θελει η μαμα τους να ειναι ηρεμη ...!!!! ενταξει δεν λεω....εχεις δικιο...αλλα να σκεφτεσαι...οτι σε λιγο καιρο θα ειστε ολοι μαζι....κ να σκεφτεσαι οτι ο μπαμπας σας σας αγαπαει πολυ κ σας σκεφτεται συνεχεια!!! σε ποιο νησι ειναι?

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γκουντ αφτερνουν
τι κανετε?
εγω τελεια. ολα ηταν πολυ καλα. πολυ καλη η β'επιπεδου. το μωρο μου στην αρχη μας χαιρετουσε στρατιωτικα. (μαλλον εχει καταλαβει οτι η μαμα βλεπει ολο πολεμικες ταινιες και σειρες αυτες τις μερες Laughing )
Τελειος υπερηχος, μεγαλη διαρκεια, μεγαλη λεπτομερεια, η εμβρυολογος καταπληκτικη. Με σηκωσαν καποια στιγμη μονο για 15 λεπτα και με εστειλαν να περπατησω και να φαω κατι γλυκο γιατι δεν μπορουσαμε να δουμε καλα προσωπακι και καρδουλα. μετα ξαναπηγα μεσα και ειχε παρει την τελεια θεση. με ρωτησαν τι εφαγα και τους ειπα σοκολατα. να ξερεις, μου λεει, του αρεσει η σοκολατα, κοιτα θεση που πηρε. μονο που δεν του αρεσει ο φακος, η δημοσιοτητα, γιατι ενω προσπαθουσε πολλη ωρα δεν καταφεραμε τελικα να βγαλουμε μουτρακι τρισδιαστατο. αλλα δεν με νοιαζει, μου αρκει που ηταν ολα καλα.
και................................
Αθανασιααααααααααααααααααααα
ερχονται οι λεμονοκουπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

it' s a boy!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 17 386913 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 17 386913 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 17 386913 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 17 386913

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπου μην στεναχωριεσαι περναει ο καιρος γρηγορα εγω φαντασου ειμαι μονη στο σπιτι οι δικοι μου κρητη δουλευουν η μαμα μου θα ερθει την αλλη εβδομαδα για λιγες μερες.ο καλος μου ερχεται πολυ λιγο για καμια ωριτσα σπιτι λογω δουλειας.ταξιδευει..οποτε υπαρχουν και χειροτερα σκεψου..

Μπου

Μπου
κριμα μωρε μαριλου μου και για σενα! αχ βρε κοριτσια σαν τη μοναξια δεν υπαρχει χειροτερο(φυσικα μετα την αρρωστια) τελοσπαντων!!!! μαρκελλα μου μπραβοοοοοοοοο!!! ολα τελεια αντε με το καλο ο παιδαρος!!!! φιλακια!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι παθατε κοριτσακια μου? μοναξιες? μπου (Αναστασια η Λιτσα? ολο ξεχναω) - μαριλου..... παραπονακια?
Βαρβαρααααααααααααααα
σε χασαμε. ειχες ατυχημα παλι ε? θα περασουν ολα αυτα κοριτσι μου. χρειαζεται μεγααααααααλη υπομονη απο πλευρας σου και ολα θα πανε πολυ πολυ καλα.

Μπου

Μπου
Αναστασια!!!! ασ τα μοναξιες!!! χαχαχαχα!!! σας αφηνω για σημερα! αποβλακωθηκα απο το μεσημερι ειμαι μεσα!!! Shocked Shocked Shocked ! καλο βραδυ σε ολες!!!!

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπραβο μαρκελλα αντε με το καλο!να και αλλος γαμπρος Very Happy

maria1984

maria1984
Είδες τελικά Μαρκέλα μου,άδικα είχες άγχος το πρωί... Τελικά δεν το γλίτωσες κ εσύ το περπάτημα κ το γλυκάκι όπως εμένα!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλο βραδυ Μπου

Μαριλου ολα καλα?

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:Καλο βραδυ Μπου

Μαριλου ολα καλα?

ολα καλα μαρκελλα μου εκτος απο αφορητη ζεστη και μερικες ανασφαλειες που και που αλλα τα ξεπερναμε κατευθειαν!πετας αυριο?

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria1984 έγραψε:Είδες τελικά Μαρκέλα μου,άδικα είχες άγχος το πρωί... Τελικά δεν το γλίτωσες κ εσύ το περπάτημα κ το γλυκάκι όπως εμένα!!!

Μωρε το τι σκαλες ανεβοκατεβηκα δεν λεγεται. Very Happy
Και να σκεφτεις οτι ειχα ηδη φαει ενα κομματακι σοκολατα πριν μπω γιατι το ειχα ακουσει απο καποιες. Μετα εφαγα αλλα τεσσερα κομματακια. μιαμ μιαμ τωρα που το ειπα θυμηθηκα οτι εχω την υπολοιπη στο ψυγειο!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marilou27 έγραψε:

Μαριλου ολα καλα?

ολα καλα μαρκελλα μου εκτος απο αφορητη ζεστη και μερικες ανασφαλειες που και που αλλα τα ξεπερναμε κατευθειαν!πετας αυριο?

Ναι, αυριο βραδυ. Και δουλευω το πρωι και ακομα δεν εχω φτιαξει βαλιτσες. ασε που το σπιτι μου μοιαζει με κρανιου τοπος! χαμος γινεται!

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:
marilou27 έγραψε:

Μαριλου ολα καλα?

Ναι, αυριο βραδυ. Και δουλευω το πρωι και ακομα δεν εχω φτιαξει βαλιτσες. ασε που το σπιτι μου μοιαζει με κρανιου τοπος! χαμος γινεται!

μια χαρα να δωσεις χαιρετισματα στην ιδιαιτερη πατριδα μου μιας και φετος δεν μπορουμε να παμε Sad

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
FILIO 83 έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...

Φιλιω καλησπερα. Δεν ξερω να σου πω γιατι και στις 2 εγκυμοσυνες μου δεν ειχα συμπτωματα. Θεωρω ομως οτι δεν αποκλειεται. Μακαρι να ειναι ....... το πολυποθητο. σου το ευχομαι ολοψυχα!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαριλου, εσυ δεν ηταν να πας κανα δυο μερουλες με τον αντρα σου? ή πάλι τα μπερδεύω?

maria1984

maria1984
Κι εγώ όλο το απόγευμα δεν το άκουγα το μικρό κ έφαγα 1 κομματάκι σοκολάτα με το ζόρυ γιατί εμένα με ανακατεύουν τα γλυκά και από εκείνη τη στιγμή δεν έχει σταματήσει να κουνάει...Μου το είχε πει κ ο γιατρός που μου έκανε την β επιπέδου ότι όσο μεγαλώνει όταν θέλω να το ακούσω να τρώω κάτι γλυκό...

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια παω για μπανακι και να φαω γιατι πεινασα!!!!!ισως μπω αργοτερα. Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 17 417472

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 17 379767 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 17 379767 Μαριλου

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:Μαριλου, εσυ δεν ηταν να πας κανα δυο μερουλες με τον αντρα σου? ή πάλι τα μπερδεύω?

πηγα πριν την περιδεση χανια γιατι εκει ταξιδευει.ειμαι απο σητεια ομως και τωρα με την περιδεση θα κατσω αθηνα θα ανεβει η μαμα μου ομως λιγες μερες Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 17 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις