51 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 14 !!! Δευ Ιουλ 30, 2012 10:27 pm
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
θα σας βαλω και φωτο να τη δειτε.βασικα τη τραβηξα απο τη τηλεοραση γιατι ειναι σε dvd ο υπερηχος και εννοειται οτι παιζει συνεχεια!!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Panik11 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!πως ειστε???Βλεπω καποιες λιωσανε στον υπνο και καποιες αλλες οχι!!!Εγω ειμαι στην πρωτη κατηγορια.Μετα απο 2 μερες αυπνιας κοιμηθηκα εχθες αλλα επανηλθαν τα μουδιασματα στα χερια και η ψυχολογια στα ταρταρα παλι σημερα!!!!
Σοφακι χρονια πολλα.Παντα ευτυχισμενη και με το καλο η μπεμπουλα σου.να σε χαιροντε αντρας και οικογενεια!!!!
Βικακυ ελπιζω ο πονος να ειναι επειδη το πλακωσε το χερακι στον υπνο σου!!!
Στελιτσα ευχομαι να βγουν τα αποτελεσματα που θες!!!
Γιωτακι φορτωμενο προγραμμα για σ/κ
Ινα μου δεν κκοιμηθηκες εεε???Αχ παναγια μου και εχουμε ακομα μελλον!!!Με ριχνει πολυ ψυχολογικα αυτο.Εσυ βλεπω το εχεις παρει πιο ψυχραιμα το θεμα!!
Εμεις εχουμε ραντεβου με τον γιατρο σημερα να δει τις εξετασεις μας.Και μηπως παμε να ψωνισουμε κανενα φορμακι για το νοσοκομειο του μπεμπη!!!
Kristinaki έγραψε:Καλημερα εγκυουλες μου.. ναμαι και γω...
Πρωτα να ευχηθω και απο εδω στη Σοφια μας να ζησει και να τα εκατοστησει! Σοφακι μου αυτο που σου ευχομαι ολοψυχα ειναι να ειναι γεματη η ζωη σου αγαπη και ομορφες στιγμες με αυτους που αγαπας και νιαζεσαι...
Βικακι καλημερα. ελπιζω να λυσατε τα θεματα στη δουλεια και να μπορεσες να ξεκουραστεις σπιτακι..
οσο αφορα τους μηκυτες και μενα μου βρηκε! ενδοκολπικη κρεμουλα για μια βδομαδα. νομιζω ειναι συχνο φαινομενο στις εγκυες..
Γιωτακι, Αννα, Ινα, Νικη μου τα μου και σε σας..
kat3r1na έγραψε:Καλημέρα σε όλες!!!!
Σοφάκι χρόνια σου πολλά!!!Μπαίνουμε στα πρώτα -άντα??Σούπερ!Η καλύτερη περίοδος!!
Χτες πήγα κι εγώ στη γιατρό,γιατί θα κλεισει για Αυγουστο.Πρώτη φορά τα νέα ήταν καλά.Ο τράχηλος αντιστοιχεί πια στη βδομάδα που είμαι,οπότε πήρα και ένα χλιαρό οκ για ψιλομετακινήσεις,για έναν καφέ ή μια βόλτα μια στο τόσο.Κάτι είναι κ αυτό!
μηπως κουραστηκες?σηκωσες βαρη?γιατι αυτος ο πονος?με τον δικο σου γιατρο μιλησες?Kristinaki έγραψε:Σας ειχα πει οτι θα πηγαινα λιγες μερες στο εξοχικο στη θαλασσα..
λοιπον ηταν μια παταγωδης αποτυχια και γυρισα πολυ στεναχωρημενη...Την Κυριακη αντι βολτα με τους φιλους μας που ειχαμε προγραμματισει τη βγαλαμε νοσοκομειο γιατι με επιασαν πονοι απεριγραπτοι που δε σταματουσαν.. ανησυχησαμε και πηγαμε αμεσως νοσοκομειο, οπου βεβαια στις δυο ωρες μου δωσαν σημασια. Οταν αποφασισαν να με παρουν στο γυναικολογικο , με εξετασαν κατι μαιες. Ο γιατρος ουτε καν πατησε (ο γιατρος που ηταν υπηρεσια εκεινο το βραδι στο νοσοκομειο). Τελοσπαντων με στειλαν σπιτι στην πολλη ωρα. Οι πονοι δε σταματησαν και εξακολουθω να πονω στο πανω μερος της κοιλιας και ειδικα αμα σκυψω.. τωρα δε ξερω τι μπορει να ειναι αλλα ελπιζω να περασει..
εκτες ευτυχως ο καλος μου με πηρε εκδρομη με το αυτοκινητο στα βουνα και τουλαχιστον ειχαμε μια καλη μερα...
αντι για τεταρτη επιστρεψαμε εκτες . τουλαχιστο εχω το παρεουλι εδω τωρα!!!
εγω πονουσα εκει που λες 2-3εβδ πριν,πηρα κ εγω τηλ τον γιατρο κ μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα..δεξια απο τον αφαλο..Kristinaki έγραψε:Aννουλα μου γεια! πως εισαι;
δε ξερω καλη μ τι επαθα,, ενταξει ειχα κανει πολλες δουλειες το σαββατο και γενικως η ψυχολογια μου με καποια οικογενειακα θεματα που με στεναχωρησαν παρα πολυ ηταν στα πατωματα.. ισως για αυτο δε ξερω..
σου ετυχε να πονας ψηλα στην κοιλια εκει που ειναι ο αφαλος; οχι χαμηλα.. και μετα περνα ο πονος και επανερχεται μετα..
κ εγω πιστευω οτι δεν θα ειναι τιποτα,μαλλον απο κουραση..να ξεκουραστεις κ θα περασει..βεβαια θα δεις κ το μωρακι την παρασκευη,αρα οκ..Kristinaki έγραψε:ekana to test twn sispasewn sto nosokomeio kai to mwraki itane kala opotan den anisixo pia toso eftixos..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης