76 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 14 !!! Τρι Ιουλ 31, 2012 2:40 am
Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Ναι καλη μ ετσι ακριβως.. να σου πω, εχεις φεισμπουκ;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
σου εστειλα πμKristinaki έγραψε:Ναι καλη μ ετσι ακριβως.. να σου πω, εχεις φεισμπουκ;
katerina1 έγραψε:gia kai se sas apo mena koritsia!
efhomai ola kala kai ipomoni oles mas hriazetai me ta ponakia ktl!
kai si kristinaki ipomoni kale kai ola tha pane kala,. kai ta oikogenoiaka den telionoun pote!
na perasoun oi zestes leo go kai tha nai ki pio aneta gia oles mas,
μορα κι μου θα συ γραψο σε μινιμαKristinaki έγραψε:glikia moy natalia na mas enimeroseis gia to giatro kai ipomoni!!!
sou stello ta filia moy kai perimenoume nea e?xxxxxxxxxxxx
παο θα διτο ναγινο ομορφι κε θα τα πομε αγαπι μουlista έγραψε:μορα κι μου θα συ γραψο σε μινιμαKristinaki έγραψε:glikia moy natalia na mas enimeroseis gia to giatro kai ipomoni!!!
sou stello ta filia moy kai perimenoume nea e?xxxxxxxxxxxx
και γω όλη μέρα αυτό λέω...να κοιμηθώ να ξυπνήσω και να ναι Σεπτέμβριος..και κοιμαμαι κοιμαμαι και τίποτα....ούτε ο Αϋγουστος δεν ήρθε!!!! Και το έλεγα και στη γιατρό και μου λέει κανόνισε να έρθει ο Σεπτέμβριος και μετά να μου λες τώρα δεν θέλω να γεννήσω φοβάμαι.... λετε να πάθω τέτοιο πράγμα????ANNAST έγραψε:να μαι κ εγω παλι.........
πωπω κοριτσια πολυ ατονια εχω..σαν κοτοπουλο αισθανομαι,δεν εχω κουραγιο να κανω τιποτα..ωρες ωρες λεω να κοιμηθω,να ξυπνησω κ να εχω γεννησει..γινεται?
Kristinaki έγραψε:Σας ειχα πει οτι θα πηγαινα λιγες μερες στο εξοχικο στη θαλασσα..
λοιπον ηταν μια παταγωδης αποτυχια και γυρισα πολυ στεναχωρημενη...Την Κυριακη αντι βολτα με τους φιλους μας που ειχαμε προγραμματισει τη βγαλαμε νοσοκομειο γιατι με επιασαν πονοι απεριγραπτοι που δε σταματουσαν.. ανησυχησαμε και πηγαμε αμεσως νοσοκομειο, οπου βεβαια στις δυο ωρες μου δωσαν σημασια. Οταν αποφασισαν να με παρουν στο γυναικολογικο , με εξετασαν κατι μαιες. Ο γιατρος ουτε καν πατησε (ο γιατρος που ηταν υπηρεσια εκεινο το βραδι στο νοσοκομειο). Τελοσπαντων με στειλαν σπιτι στην πολλη ωρα. Οι πονοι δε σταματησαν και εξακολουθω να πονω στο πανω μερος της κοιλιας και ειδικα αμα σκυψω.. τωρα δε ξερω τι μπορει να ειναι αλλα ελπιζω να περασει..
εκτες ευτυχως ο καλος μου με πηρε εκδρομη με το αυτοκινητο στα βουνα και τουλαχιστον ειχαμε μια καλη μερα...
αντι για τεταρτη επιστρεψαμε εκτες . τουλαχιστο εχω το παρεουλι εδω τωρα!!!
βρε εμη μου,ειμαι πολυ χαλια,ειδικα τα απογευματα δεν την παλευω με τιποτα..κ αν περπατησω,κουραζομαι στα 2βηματα..emilou έγραψε:κ εμενα Αννα μου οι δυναμεις μου εχουν εξαντληθει... και να φανταστεις ουτε παιδακι εχω, ουτε δουλευω... παρολαυτα δεν μπορω να παρω τα ποδια μου... μας εχει τσακισει κ αυτη η ζεστη
εγωθα δουλευω μεχρι να σπασουν τα νερα... οταν ημουν εγκυος στην μικρη,παρασκευη 9 η ωρα το βραδυ κλεισαμε το μαγαζι,πηγα σπιτι εκανα μπανιο κ πηγα να γεννησω..καπως ετσι θα γινει κ τωρα...Despoina83 έγραψε:Προς το παρών το ζήτημα της γέννας το έχω πάρει χαλαρά τόσο πολύ θέλω να ελευθερωθώ....τώρα όταν πλησιάζει ο καιρός θα σας ξαναπώ!!!
Άννα άστα να πάνε με τα κιλά...εγώ γάμπα δεν έκανα αλλα τα έχω βάλει τοπικά στα μπούτια...δεν πειράζει όμως θα κάνω γυμναστική μετά που δεν έκανα ποτέ οπότε σε καλό θα μου βγει!!!
Μέχρι πότε θα δουλεύεις εσύ?
Εμυ τελικά άδικα ανησυχούσες με τη μυωπία. όλα καλά!!! Εμένα το ντόπλερ μου είπε ότι θα το κάνω 36 εβδομάδα έχει συγκεκριμένες βδομάδες σαν την καμπύλη κι αυτό?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης