Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
395 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 395 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Deb έγραψε:Καλημέρα!!Τι κάνετε;

καλημερα Δεσποινα!!!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσαρες????Πως ειμαστε σημερα????

Να καλωσορισω και εγω την giorgia.Ειμαι η Νικη και περιμενω τον αγοραρο μου 4/10!!

Σοφακι περαστικα με το εντερακι σου!!!Και συγχαρητηρια για τα +2.Εμεις +6 στο συνολο!!!!

Κατερινακι πολυ ασχημο να μην βολευεσαι!!!Εγω βολευομαι στο πλαι γιατι ετσι κοιμομουν παντα.Ανασκελα αμα κατσω λιγο με ποναει η μεση.Ευτυχως μεχρι στιγμης με αφησαν παλι τα χερακια!!!!Οσο για την αδεια γιατι και εγω 10 του μηνα θα καταθεσω εαν δεν ξερεις πηγα στον γιατρο του ικα μου εδωσε ενα χαρτι με 3 δηλωσεις την μια συμπληρωνει ο γιατρος του ικα την αλλη ο εργοδοτης σου και την αλλη εσυ.Και μου ειπαν 10 του μηνα μαζι με βιβλιαριο ασθενειας και τις δηλωσεις να παω να καταθεσω(θα παρω και τις εξετασεις του μπεμπη να ειμαι καλημενη)

Βικακυ μια απο τα ιδια.Αχρηστη με τα φυτα!!!Οτι μου φερνουν εχει χαλασει μεσα στην εβδομαδα.Φετος μονο ειπαμε να φτιαξουμε 2 γλαστρουλες με φυτα και μια με μαιντανο εγιναν καρβουνο απο την ζεστη.Αχρηστη παιδι μου.Και η δουλεια του αντρα μου κηπουρος.Αλλα τα γκαζονια με περιποιημενους κηπους μου αρεσουν πολυ.

Αννα μου εγω εχθες ειχα την μανουλα μου και μου εκανε ενα σπιτι λαμπικο.Και μου σιδερωσε το βουνο απο ρουχα που ειχα!!!!

Εμυ μου καλοριζικα τα νεα σου αποκτηματα.Και καλα αποτελεσματα με το ντοπλερ...

Τινακο πολλα φιλια!!!

Καποια ειπε οτι θα παει σημερα στο πρατηριο στο γερακα????Ποια ειναι γιατι το αλτσχαιμερ με επισκεφθηκε και αυτο!!!Και εμεις σκεφτομαστε να παμε σημερα!!!

Οποια ξεχασα πολλα φιλια!!!!

emilou

emilou
joanna100883 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??????ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΦΩΝΑΖΑ ΣΑ ΤΡΕΛΛΗ!!!!!ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΟΤΙ ΕΠΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΝΕΡΑ??(ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ 3 ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΝΕΡΟ)...ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΑ ΖΩΑ...ΠΗΓΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΠΑΛΙ ΝΕΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΕ...ΠΗΓΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑ...ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ..ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ
ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΚΕΙ!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???ΤΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ??? Twisted Evil Twisted Evil

καλημερα Ιωαννα...

ωχ εμπλεξες ε?

την καλυτερη δουλεια που εχεις να κανεις ειναι να τις παρει ο αντρας σου τις γλαστρες απο εκει... γιατι αν περιμενεις απο την ευαισθησια των αλλων... αστα να πανε

lista

lista
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΙΜΕΡΑ κοριτσακια ολι ισαστε καλα, λιγι δροσια εχυμεεεεεεεεεεεε

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμη μου,ειχε της avent μπιμπερο 2ευρω φθυνοτερα απο ολα τα αλλα σαιτ.για αυτο κατεληξα εκει.πηρα κ θυλες εξτρα,αλλα σου λεω δεν μου τα στειλαν ακομη,τους ειπα αν ερθουν να τα στειλουν ολα μαζι το σεπτ,γιατι φευγουμε την αλλη εβδ.
οσο για κραμα συγκαματος,εμενα με βολεψε πααρααααααα πολυ η sudocream.ενω εχω δοκιμασει ολες τις αλλες.

καλημερα νικη!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 14 !!! - Σελίδα 21 417472

emilou

emilou
καλημερα Νικη...

μπραβο με τα χερια!! εμενα παλι χειροτερευουν!!!

Δεν θυμαμαι κ εγω ποια κοπελα ειπε θα παει στον γερακα... αλλα εμεις πριν κανα 2 εβδομαδες που πηγαμε δεν ειχε και μεγαλες διαφορες στις τιμες στις κουνιες απο τα λητω!! εκτος απο μια που την ειχαν προσφορα με στρωμα και προικα, αυτη ηταν καλη τιμη...

βεβαια δεν ξερω αν τα παρεις πακετο ολα μηπως σου κανουν μεγαλες εκπτωσεις...

emilou

emilou
ANNAST έγραψε:εμη μου,ειχε της avent μπιμπερο 2ευρω φθυνοτερα απο ολα τα αλλα σαιτ.για αυτο κατεληξα εκει.πηρα κ θυλες εξτρα,αλλα σου λεω δεν μου τα στειλαν ακομη,τους ειπα αν ερθουν να τα στειλουν ολα μαζι το σεπτ,γιατι φευγουμε την αλλη εβδ.
οσο για κραμα συγκαματος,εμενα με βολεψε πααρααααααα πολυ η sudocream.ενω εχω δοκιμασει ολες τις αλλες.

καλημερα νικη!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 14 !!! - Σελίδα 21 417472

μου εχουν στειλει δειγματακι της sudocrem... αλλα μ αυτη την κρεμα με εχει τρομαξει η κουμπαρα μου, μια φιλη της μου ειπε την χρησιμοποιουσε στην κορη της και το μωρακι αρχισε να βγαζει τριχες απο κατω affraid affraid affraid affraid . Κ η παιδιατρος της ειπε οτι ειναι απο αυτη την κρεμα!!! τι να πω...!!! ετσι ειπα ας παρω της aveeno να ειμαι σιγουρη!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
emilou έγραψε:
ANNAST έγραψε:εμη μου,ειχε της avent μπιμπερο 2ευρω φθυνοτερα απο ολα τα αλλα σαιτ.για αυτο κατεληξα εκει.πηρα κ θυλες εξτρα,αλλα σου λεω δεν μου τα στειλαν ακομη,τους ειπα αν ερθουν να τα στειλουν ολα μαζι το σεπτ,γιατι φευγουμε την αλλη εβδ.

μου εχουν στειλει δειγματακι της sudocrem... αλλα μ αυτη την κρεμα με εχει τρομαξει η κουμπαρα μου, μια φιλη της μου ειπε την χρησιμοποιουσε στην κορη της και το μωρακι αρχισε να βγαζει τριχες απο κατω affraid affraid affraid affraid . Κ η παιδιατρος της ειπε οτι ειναι απο αυτη την κρεμα!!! τι να πω...!!! ετσι ειπα ας παρω της aveeno να ειμαι σιγουρη!!
αντε καλε????? Shocked Shocked Shocked
οχι εμεις προσ το παρων δεν ειχαμε τετοιο κρουσμα..

emilou

emilou
lista έγραψε: ΚΑΛΙΜΕΡΑ κοριτσακια ολι ισαστε καλα, λιγι δροσια εχυμεεεεεεεεεεεε

Καλημερα Ναταλια...

σε ποια περιοχη εισαι?? γιατι εμεις εδω στο κεντρο βραζουμε!!!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμυ δεν ειδες διαφορα????Εγω ξερω ηδη τι θελω.Θελω αυτη την κουνια που ειναι λικνο κουνια και παιδικο κρεβατι για μεχρι 10 χρονων.Ελπιζω να εχει.

Να ρωτησω κατι????Εχω κατι πονακια στην κοιλια κατω χαμηλα σαν πονους περιοδου εδω και δυο μερες!!!με πανει για λιγο και με αφηνει μετα!!!το εχει καμια??Τι να ειναι αραγε???

emilou

emilou

[/quote]
αντε καλε????? Shocked Shocked Shocked
οχι εμεις προσ το παρων δεν ειχαμε τετοιο κρουσμα..

τι να σου πω... δεν την ξερω κιολας την κοπελα που το επαθε, και ξερεις καμια φορα πως μεταφερονται αυτα απο στομα σε στομα...

αλλα μια φοβια την επαθα, παντως εχω και το δειγματακι και θα το χρησιμοποιησω κ αυτο κ βλεπουμε τελικα τι θα βολεψει!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τωρα αν του χρονου θα πρεπει να στειλω την μικρη για αποτριχωση στο μπικινι θα σας πω!!!!χαχαχα!!

νικη,νομιζω εδω που εχουμε φτασει ειναι ολα τα πονακια φυσιολογικα..

emilou

emilou
Panik11 έγραψε:Εμυ δεν ειδες διαφορα????Εγω ξερω ηδη τι θελω.Θελω αυτη την κουνια που ειναι λικνο κουνια και παιδικο κρεβατι για μεχρι 10 χρονων.Ελπιζω να εχει.

Να ρωτησω κατι????Εχω κατι πονακια στην κοιλια κατω χαμηλα σαν πονους περιοδου εδω και δυο μερες!!!με πανει για λιγο και με αφηνει μετα!!!το εχει καμια??Τι να ειναι αραγε???

α αυτο Νικη δεν το ειδα... δεν ξερω τι τιμη το εχει (στα Λητω παντως και με την εκπτωση ηταν πανακριβο)

Για τα πονακια δεν παιρνεις ενα τηλ τον γιατρο? μπορει να ειναι τιποτα συσπασουλες

emilou

emilou
ANNAST έγραψε:τωρα αν του χρονου θα πρεπει να στειλω την μικρη για αποτριχωση στο μπικινι θα σας πω!!!!χαχαχα!!

νικη,νομιζω εδω που εχουμε φτασει ειναι ολα τα πονακια φυσιολογικα..

Οχι βρε το κοριτσακι!!! Very Happy Very Happy Very Happy μη λες τετοια...

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η αληθεια ειναι οτι μεχρι τωρα δεν εχω νιωσει τιποτα ξανα.Δεν ξερω πως μπορει να ειναι οι συσπασεις!!!Και για αυτο μου φανηκε περιεργο!!!Μπορει να ειναι λογικο οπως λες Αννουλα εδω που εχουμε φτασει!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Panik11 έγραψε:Η αληθεια ειναι οτι μεχρι τωρα δεν εχω νιωσει τιποτα ξανα.Δεν ξερω πως μπορει να ειναι οι συσπασεις!!!Και για αυτο μου φανηκε περιεργο!!!Μπορει να ειναι λογικο οπως λες Αννουλα εδω που εχουμε φτασει!!!
εγω καθε μερα ειμαι ωχ κ ωχ..αντε λεω να γεννησω,να τελειωνουμε.

lista

lista
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
emilou έγραψε:

Καλημερα Ναταλια...

ΕΜΙ μου κοριδαλλο

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lista έγραψε:
emilou έγραψε:

Καλημερα Ναταλια...

ΕΜΙ μου κοριδαλλο
στην παλια γειτονιά μου!~!!

lista

lista
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Panik11 έγραψε:Εμυ δεν ειδες διαφορα????Εγω ξερω ηδη τι θελω.Θελω αυτη την κουνια που ειναι λικνο κουνια και παιδικο κρεβατι για μεχρι 10 χρονων.Ελπιζω να εχει.

ΝΙΚΑΚΙ καλιμερα σισπασισ οταν πετρονι καπια περιοχι τισ κιλιασ, ινε `1 λεπτο περιπυ ,γινετε σαν ογκοσ κε πετρονι , κε μετα αφινι ,αν πονακια πρεπι να παρισ το γατρο τλ

lista

lista
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ANNAST έγραψε:
lista έγραψε:
emilou έγραψε:

Καλημερα Ναταλια...

ΕΜΙ μου κοριδαλλο
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ β ολιτυλια προστο εδο τιποτα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 14 !!! - Σελίδα 21 534787

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lista έγραψε:
ANNAST έγραψε:
lista έγραψε:
emilou έγραψε:

Καλημερα Ναταλια...

ΕΜΙ μου κοριδαλλο
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ β ολιτυλια προστο εδο τιποτα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 14 !!! - Σελίδα 21 534787
εχω να εμφανιστω..πφφφφφ,ουτε κ εγω θυμαμαι ποσο καιρο,η μανα μου ερχεται απο δω,κ δεν πηγαινουμε..

lista

lista
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ANNAST έγραψε:
lista έγραψε:
ANNAST έγραψε:
lista έγραψε:
emilou έγραψε:

Καλημερα Ναταλια...

ΕΜΙ μου κοριδαλλο
εχω να εμφανιστω..πφφφφφ,ουτε κ εγω θυμαμαι ποσο καιρο,η μανα μου ερχεται απο δω,κ δεν πηγαινουμε..
εσισ που θα γινετε τεσερισ που θα πατε , ι μανυλια τακ τακ κες ιρτε

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας ομορφούλες μου! Πως είστε;Μπαίνω όποτε μπορώ και σας διαβάζω λίγο και σήμερα είπα να σας γράψω.
Εγώ είμαι πολύ καλύτερα από το πέσιμο. Όσον αφορά την εγκυμοσύνη τώρα καταλαβαίνω γιατί πλέον μας εύχονται καλή λευτεριά...κουράζομαι πολύ εύκολα, έχω συχνά δύσπνοια, τα βράδια αδυνατώ να κοιμηθώ σαν άνθρωπος και το βάρος στην κοιλιά λες και καμιά φορά είναι ασήκωτο! Αλλά θα περάσουν, κοντεύουμε!!!
Είδα και το μπεμπάκο μας τελευταία φορά στον υπέρηχο, είναι ένας γλύκας και έχει κάτι τσουπωτά μαγουλάκια που θες να τα τσιμπήσεις. Έκανα τις εργαστηριακές εξετάσεις μου και δεν απέφυγα την καλλιέργεια κολπικού αφού με έπρηξε η γιατρός.
Ο μικρούλης μου με σπρώχνει χαμηλά με το κεφαλάκι του και μου δημιουργεί πονάκια αλλά τα υπομένω. Η κινητικότητα του είναι πιο αραιή αλλά όταν τον πιάσει του δίνει και καταλαβαίνει, δε ξέρω από που μου έρχεται, γίνεται σεισμός σε όλα τα εσωτερικά μου όργανα και με πονάνε καμιά φορά οι κλοτσίτσες του...Εμμμ,έχουμε φτάσει και τα 2.400γραμ.,μεγαλώσαμε!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athinabehappy έγραψε:Γεια σας ομορφούλες μου! Πως είστε;Μπαίνω όποτε μπορώ και σας διαβάζω λίγο και σήμερα είπα να σας γράψω.
Εγώ είμαι πολύ καλύτερα από το πέσιμο. Όσον αφορά την εγκυμοσύνη τώρα καταλαβαίνω γιατί πλέον μας εύχονται καλή λευτεριά...κουράζομαι πολύ εύκολα, έχω συχνά δύσπνοια, τα βράδια αδυνατώ να κοιμηθώ σαν άνθρωπος και το βάρος στην κοιλιά λες και καμιά φορά είναι ασήκωτο! Αλλά θα περάσουν, κοντεύουμε!!!
Είδα και το μπεμπάκο μας τελευταία φορά στον υπέρηχο, είναι ένας γλύκας και έχει κάτι τσουπωτά μαγουλάκια που θες να τα τσιμπήσεις. Έκανα τις εργαστηριακές εξετάσεις μου και δεν απέφυγα την καλλιέργεια κολπικού αφού με έπρηξε η γιατρός.
Ο μικρούλης μου με σπρώχνει χαμηλά με το κεφαλάκι του και μου δημιουργεί πονάκια αλλά τα υπομένω. Η κινητικότητα του είναι πιο αραιή αλλά όταν τον πιάσει του δίνει και καταλαβαίνει, δε ξέρω από που μου έρχεται, γίνεται σεισμός σε όλα τα εσωτερικά μου όργανα και με πονάνε καμιά φορά οι κλοτσίτσες του...Εμμμ,έχουμε φτάσει και τα 2.400γραμ.,μεγαλώσαμε!
ολοκληρος παιδαρος εχει γινει!!!!!!μπραβο!!!!!!!! Razz Razz

emilou

emilou
athinabehappy έγραψε:Γεια σας ομορφούλες μου! Πως είστε;Μπαίνω όποτε μπορώ και σας διαβάζω λίγο και σήμερα είπα να σας γράψω.

Αθηνουλα σε μια εβδομαδα μπαινεις στον μηνα σου?????

Καλε ο μπεμπης εγινε ολοκληρος αντρας!!! θελει κ αυτος τον χωρο του...

μπραβο ολα μια χαρα!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις