501 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 14 !!! Παρ Αυγ 03, 2012 1:33 am
emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Deb έγραψε:Καλημέρα!!Τι κάνετε;
καλημερα Δεσποινα!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Deb έγραψε:Καλημέρα!!Τι κάνετε;
joanna100883 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??????ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΦΩΝΑΖΑ ΣΑ ΤΡΕΛΛΗ!!!!!ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΟΤΙ ΕΠΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΝΕΡΑ??(ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ 3 ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΝΕΡΟ)...ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΑ ΖΩΑ...ΠΗΓΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΠΑΛΙ ΝΕΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΕ...ΠΗΓΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑ...ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ..ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ
ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΚΕΙ!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???ΤΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ???
ANNAST έγραψε:εμη μου,ειχε της avent μπιμπερο 2ευρω φθυνοτερα απο ολα τα αλλα σαιτ.για αυτο κατεληξα εκει.πηρα κ θυλες εξτρα,αλλα σου λεω δεν μου τα στειλαν ακομη,τους ειπα αν ερθουν να τα στειλουν ολα μαζι το σεπτ,γιατι φευγουμε την αλλη εβδ.
οσο για κραμα συγκαματος,εμενα με βολεψε πααρααααααα πολυ η sudocream.ενω εχω δοκιμασει ολες τις αλλες.
καλημερα νικη!!!!!
αντε καλε?????emilou έγραψε:ANNAST έγραψε:εμη μου,ειχε της avent μπιμπερο 2ευρω φθυνοτερα απο ολα τα αλλα σαιτ.για αυτο κατεληξα εκει.πηρα κ θυλες εξτρα,αλλα σου λεω δεν μου τα στειλαν ακομη,τους ειπα αν ερθουν να τα στειλουν ολα μαζι το σεπτ,γιατι φευγουμε την αλλη εβδ.
οσο για κραμα συγκαματος,εμενα με βολεψε πααρααααααα πολυ η sudocream.ενω εχω δοκιμασει ολες τις αλλες.
καλημερα νικη!!!!!
μου εχουν στειλει δειγματακι της sudocrem... αλλα μ αυτη την κρεμα με εχει τρομαξει η κουμπαρα μου, μια φιλη της μου ειπε την χρησιμοποιουσε στην κορη της και το μωρακι αρχισε να βγαζει τριχες απο κατω . Κ η παιδιατρος της ειπε οτι ειναι απο αυτη την κρεμα!!! τι να πω...!!! ετσι ειπα ας παρω της aveeno να ειμαι σιγουρη!!
lista έγραψε: ΚΑΛΙΜΕΡΑ κοριτσακια ολι ισαστε καλα, λιγι δροσια εχυμεεεεεεεεεεεε
Panik11 έγραψε:Εμυ δεν ειδες διαφορα????Εγω ξερω ηδη τι θελω.Θελω αυτη την κουνια που ειναι λικνο κουνια και παιδικο κρεβατι για μεχρι 10 χρονων.Ελπιζω να εχει.
Να ρωτησω κατι????Εχω κατι πονακια στην κοιλια κατω χαμηλα σαν πονους περιοδου εδω και δυο μερες!!!με πανει για λιγο και με αφηνει μετα!!!το εχει καμια??Τι να ειναι αραγε???
ANNAST έγραψε:τωρα αν του χρονου θα πρεπει να στειλω την μικρη για αποτριχωση στο μπικινι θα σας πω!!!!χαχαχα!!
νικη,νομιζω εδω που εχουμε φτασει ειναι ολα τα πονακια φυσιολογικα..
εγω καθε μερα ειμαι ωχ κ ωχ..αντε λεω να γεννησω,να τελειωνουμε.Panik11 έγραψε:Η αληθεια ειναι οτι μεχρι τωρα δεν εχω νιωσει τιποτα ξανα.Δεν ξερω πως μπορει να ειναι οι συσπασεις!!!Και για αυτο μου φανηκε περιεργο!!!Μπορει να ειναι λογικο οπως λες Αννουλα εδω που εχουμε φτασει!!!
ΕΜΙ μου κοριδαλλοemilou έγραψε:lista έγραψε: ΚΑΛΙΜΕΡΑ κοριτσακια ολι ισαστε καλα, λιγι δροσια εχυμεεεεεεεεεεεε
Καλημερα Ναταλια...
σε ποια περιοχη εισαι?? γιατι εμεις εδω στο κεντρο βραζουμε!!!
στην παλια γειτονιά μου!~!!lista έγραψε:ΕΜΙ μου κοριδαλλοemilou έγραψε:lista έγραψε: ΚΑΛΙΜΕΡΑ κοριτσακια ολι ισαστε καλα, λιγι δροσια εχυμεεεεεεεεεεεε
Καλημερα Ναταλια...
ΝΙΚΑΚΙ καλιμερα σισπασισ οταν πετρονι καπια περιοχι τισ κιλιασ, ινε `1 λεπτο περιπυ ,γινετε σαν ογκοσ κε πετρονι , κε μετα αφινι ,αν πονακια πρεπι να παρισ το γατρο τλPanik11 έγραψε:Εμυ δεν ειδες διαφορα????Εγω ξερω ηδη τι θελω.Θελω αυτη την κουνια που ειναι λικνο κουνια και παιδικο κρεβατι για μεχρι 10 χρονων.Ελπιζω να εχει.
Να ρωτησω κατι????Εχω κατι πονακια στην κοιλια κατω χαμηλα σαν πονους περιοδου εδω και δυο μερες!!!με πανει για λιγο και με αφηνει μετα!!!το εχει καμια??Τι να ειναι αραγε???
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ β ολιτυλια προστο εδο τιποταANNAST έγραψε:στην παλια γειτονιά μου!~!!lista έγραψε:ΕΜΙ μου κοριδαλλοemilou έγραψε:lista έγραψε: ΚΑΛΙΜΕΡΑ κοριτσακια ολι ισαστε καλα, λιγι δροσια εχυμεεεεεεεεεεεε
Καλημερα Ναταλια...
εχω να εμφανιστω..πφφφφφ,ουτε κ εγω θυμαμαι ποσο καιρο,η μανα μου ερχεται απο δω,κ δεν πηγαινουμε..lista έγραψε:ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ β ολιτυλια προστο εδο τιποταANNAST έγραψε:στην παλια γειτονιά μου!~!!lista έγραψε:ΕΜΙ μου κοριδαλλοemilou έγραψε:lista έγραψε: ΚΑΛΙΜΕΡΑ κοριτσακια ολι ισαστε καλα, λιγι δροσια εχυμεεεεεεεεεεεε
Καλημερα Ναταλια...
εσισ που θα γινετε τεσερισ που θα πατε , ι μανυλια τακ τακ κες ιρτεANNAST έγραψε:εχω να εμφανιστω..πφφφφφ,ουτε κ εγω θυμαμαι ποσο καιρο,η μανα μου ερχεται απο δω,κ δεν πηγαινουμε..lista έγραψε:ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ β ολιτυλια προστο εδο τιποταANNAST έγραψε:στην παλια γειτονιά μου!~!!lista έγραψε:ΕΜΙ μου κοριδαλλοemilou έγραψε:lista έγραψε: ΚΑΛΙΜΕΡΑ κοριτσακια ολι ισαστε καλα, λιγι δροσια εχυμεεεεεεεεεεεε
Καλημερα Ναταλια...
ολοκληρος παιδαρος εχει γινει!!!!!!μπραβο!!!!!!!!athinabehappy έγραψε:Γεια σας ομορφούλες μου! Πως είστε;Μπαίνω όποτε μπορώ και σας διαβάζω λίγο και σήμερα είπα να σας γράψω.
Εγώ είμαι πολύ καλύτερα από το πέσιμο. Όσον αφορά την εγκυμοσύνη τώρα καταλαβαίνω γιατί πλέον μας εύχονται καλή λευτεριά...κουράζομαι πολύ εύκολα, έχω συχνά δύσπνοια, τα βράδια αδυνατώ να κοιμηθώ σαν άνθρωπος και το βάρος στην κοιλιά λες και καμιά φορά είναι ασήκωτο! Αλλά θα περάσουν, κοντεύουμε!!!
Είδα και το μπεμπάκο μας τελευταία φορά στον υπέρηχο, είναι ένας γλύκας και έχει κάτι τσουπωτά μαγουλάκια που θες να τα τσιμπήσεις. Έκανα τις εργαστηριακές εξετάσεις μου και δεν απέφυγα την καλλιέργεια κολπικού αφού με έπρηξε η γιατρός.
Ο μικρούλης μου με σπρώχνει χαμηλά με το κεφαλάκι του και μου δημιουργεί πονάκια αλλά τα υπομένω. Η κινητικότητα του είναι πιο αραιή αλλά όταν τον πιάσει του δίνει και καταλαβαίνει, δε ξέρω από που μου έρχεται, γίνεται σεισμός σε όλα τα εσωτερικά μου όργανα και με πονάνε καμιά φορά οι κλοτσίτσες του...Εμμμ,έχουμε φτάσει και τα 2.400γραμ.,μεγαλώσαμε!
athinabehappy έγραψε:Γεια σας ομορφούλες μου! Πως είστε;Μπαίνω όποτε μπορώ και σας διαβάζω λίγο και σήμερα είπα να σας γράψω.
Εγώ είμαι πολύ καλύτερα από το πέσιμο. Όσον αφορά την εγκυμοσύνη τώρα καταλαβαίνω γιατί πλέον μας εύχονται καλή λευτεριά...κουράζομαι πολύ εύκολα, έχω συχνά δύσπνοια, τα βράδια αδυνατώ να κοιμηθώ σαν άνθρωπος και το βάρος στην κοιλιά λες και καμιά φορά είναι ασήκωτο! Αλλά θα περάσουν, κοντεύουμε!!!
Είδα και το μπεμπάκο μας τελευταία φορά στον υπέρηχο, είναι ένας γλύκας και έχει κάτι τσουπωτά μαγουλάκια που θες να τα τσιμπήσεις. Έκανα τις εργαστηριακές εξετάσεις μου και δεν απέφυγα την καλλιέργεια κολπικού αφού με έπρηξε η γιατρός.
Ο μικρούλης μου με σπρώχνει χαμηλά με το κεφαλάκι του και μου δημιουργεί πονάκια αλλά τα υπομένω. Η κινητικότητα του είναι πιο αραιή αλλά όταν τον πιάσει του δίνει και καταλαβαίνει, δε ξέρω από που μου έρχεται, γίνεται σεισμός σε όλα τα εσωτερικά μου όργανα και με πονάνε καμιά φορά οι κλοτσίτσες του...Εμμμ,έχουμε φτάσει και τα 2.400γραμ.,μεγαλώσαμε!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης