726 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 14 !!! Δευ Αυγ 06, 2012 2:22 am
vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου σας αφήνω να κοιμηθώ λίγο....αγκαλιά με το αρκουδισίον πολλά φίλάκιαααααααααααααααααααααα!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
χριστινιω,τι κανεις?δεν τα ξερω τα επιπλα αυτα,αλλα φαινονται ομορφα,απο τιμες τι λεει?Kristinaki έγραψε:Γεια σας κοριτσαρεσ μου! χαιρομαι που ειστε ολες καλα! Διαβαζω και ευχαριστα νεα! συγχαρητηρια Βικακι για το μωρο σου, καλε ειναι λοκληρος αντρας! 2400;; ουαο! εμενα 1400 ειναι μας περνατε ενα κιλο
εγκυουλες μ εσεις που ειστε απο ελλαδα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε καθολου αυτα τα παιδικα επιπλα, γιατι πηγαμε σε ενα καταστημα και σκεφτομαστε να τα παρουμε αυτα.. ειναι ελληνικα
θα με βοηθησουν ιδιαιτερα τα σχολια σας αν τα ξερετε!!!
http://www.licno.gr/pub/
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Δευ Αυγ 06, 2012 3:53 am, 1 φορά
Panik11 έγραψε:Χριστινακι και εγω μεχρι στιγμης μονο 4!!!Και ελπιζω να μην τα ξεπερασω!!Εχω μεγαλο θεμα στην δουλεια!!!δεν μπορω με τιποτα να κρατηθω οταν τους βλεπω ολους εδω να φουμαντζαρουν!!!Νομιζω οτι μωλις σταματησω την δουλεια θα ειναι καλυτερα(μαλλον διακαιολογια του πισινου).Πολυ ομορφα τα επιπλακια σου!!!
Tini13 έγραψε:Νικάκι και Χριστινάκι, πώς το ελάττώσατε τόσο πολύ το κάπνισμα;; Μπράβο σας! Εγώ νιώθω πως αν φτάσω στα 4 μπορεί και να το έκοβα..Κάτω από τα 10 δεν πέφτω με τίποτα Κοιμάμαι, ξυπνάω, πως θα έχει αναπνευστικό πρόβλημα η μπεμπα σκέφτομαι (γιατί το αναπνευστικό κανείς δεν μπορεί να το ελέγξει πριν γεννηθεί δυστυχώς) αλλά παρόλα αυτά εκεί...κολλημένη..σαν πρεζάκι..
Kristinaki έγραψε:Tini13 έγραψε:Νικάκι και Χριστινάκι, πώς το ελάττώσατε τόσο πολύ το κάπνισμα;; Μπράβο σας! Εγώ νιώθω πως αν φτάσω στα 4 μπορεί και να το έκοβα..Κάτω από τα 10 δεν πέφτω με τίποτα Κοιμάμαι, ξυπνάω, πως θα έχει αναπνευστικό πρόβλημα η μπεμπα σκέφτομαι (γιατί το αναπνευστικό κανείς δεν μπορεί να το ελέγξει πριν γεννηθεί δυστυχώς) αλλά παρόλα αυτά εκεί...κολλημένη..σαν πρεζάκι..
Τινη μου γλυκεια να μην αγχωνεσαι καθολου... ακου να δεις.. εγω πρι λιγες μερες επινα 7-8 για μια βδομαδα που ειχα τρομερο αγχος. αλλα απο την αρχη τοσο πινω, γυρω στα 3-4-5 αναλογα..
ουτε να σκεφτεσαι αρνητικα...προσπαθα να το κανεις 5 την ημερα οπως σου ειχα πει.. δεν ειναι τοσο δυσκολο αν μεσα στο μυαλο σου σκεφτεσαι οτι παλι θα πινεις, τοτε θα σε παρηγορει αυτο.. ποια ωρα της ημερας το θελεις παραπανω; και επισης αν καπνιζει ο αντρας σου κλεβε μια τζουρα, εγω ετσι καω, παρα να αναψω αλλο..
Panik11 έγραψε:λες να μην παιζει ρολο το τωρα????Μακαρι!!!Παντως σε αυτο το θεμα πια ειμαι πολυ αισιοδοξη!!!Ολο και λιγοστευον τα τσιγαρακια!!!!
katerina1 έγραψε: kai gia to aghos kai si kale kristinaki den tha prepei na se pernei,. :-) fenese toso kali kai ola pane kala,. panta:-)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης