476 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 14 !!! Παρ Αυγ 03, 2012 12:26 am
ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
μηπως να ρωτησω κ εγω τον δικο μου να με δει???μηπως εχω κ εγω?γιατι απο αυτα δεν ξερω κ δεν ξερω πως ειναι..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
sofouli έγραψε:εγω οοοοοολα τα παθαινω οταν παω στο γιατρο και ετσι λυνονται αμεσως οι αποριες!οσο για τους μύκητες λιγο πολύ ολες εχουμε λογω συχνοουριας,ζεστης κτλ!τωρα πηρα το κολάι με τις ενδοκολπικες!στασεις να δεις!λες και παιζω σε τσοντα!!!
ANNAST έγραψε:μηπως να ρωτησω κ εγω τον δικο μου να με δει???μηπως εχω κ εγω?γιατι απο αυτα δεν ξερω κ δεν ξερω πως ειναι..
ANNAST έγραψε:sofouli έγραψε:εγω οοοοοολα τα παθαινω οταν παω στο γιατρο και ετσι λυνονται αμεσως οι αποριες!οσο για τους μύκητες λιγο πολύ ολες εχουμε λογω συχνοουριας,ζεστης κτλ!τωρα πηρα το κολάι με τις ενδοκολπικες!στασεις να δεις!λες και παιζω σε τσοντα!!!
αφου τα καταφερνεις εισαι καλυτερη..εμενα μια φορα στην προηγουμενη γεννα μου εδωσε να βαλω ενα υποθετο κ δεν τα καταφερα..
παντως εγω που κανω κ μπανια στη θαλασσα,μαλλον θα εχω,αλλα αν δεν με δει,δεν θα ξερω..sofouli έγραψε:ANNAST έγραψε:μηπως να ρωτησω κ εγω τον δικο μου να με δει???μηπως εχω κ εγω?γιατι απο αυτα δεν ξερω κ δεν ξερω πως ειναι..
γιατι ηξερα εγω?ενοχληση δεν ειχα αλλα οταν με κοιταξε...επαθε σοκ!
ναι σιγα..κ εγω καμια φορα πινω αναψ,οχι καθε μερα βεβαια,αλλα ειδικα μετα το ψαρι,θα πεθανω αν δεν πιω..sofouli έγραψε:καλα στο γκρουπ το αλλο που μιλαω που και που παθανε σοκ που εχω φαει γκουντις και πινω αναψυκτικα!'
τι λενε ρε βικακο?????????????????????
καλημερα ινα μου!!!!!inakriti έγραψε:καλημερα ... σε ολα τα κοριτσακια
Εμη μου καλοριζικα ... μιας και το ανεφερες ... ποια προιοντα επελεξες για το μωρο ? μιλας για αφρολουτρα κρεμουλες και τετοια ?
απο διαφορα που διαβαζω απο αλλες μαμαδες με εχουν μπερδεψει για το ποια να παρω ...
ANNAST έγραψε:
καλημερα ινα μου!!!!!
inakriti έγραψε:καλημερα ... σε ολα τα κοριτσακια
Εμη μου καλοριζικα ... μιας και το ανεφερες ... ποια προιοντα επελεξες για το μωρο ? μιλας για αφρολουτρα κρεμουλες και τετοια ?
απο διαφορα που διαβαζω απο αλλες μαμαδες με εχουν μπερδεψει για το ποια να παρω ...
ευχαριστωωωω η μικρη μου ιατρος,εξεταζει τα δικα της μωρα σημερα! εχουν πυρετο κ δεν ειναι καλα..inakriti έγραψε:ANNAST έγραψε:
καλημερα ινα μου!!!!!
πολυ καλημερα σας κυρια μου ... η μικρη πανεμορφη γιατρο σας τι κανει? (τι τελεια φωτο)
τα aveeno τα εβαζα κ εγω κ οντως μυριζουν τελεια,εγω πηρα αφρολουτρο μαζι με σαμπουαν της chicco,γιατι αυτα εβαζα στην μικρη,κ σκεφτομια για κρεμα σωματος να παρω της aveeno.emilou έγραψε:Σας ευχαριστωinakriti έγραψε:καλημερα ... σε ολα τα κοριτσακια
Καλημερα Ινακι...
εγω πηρα της Aveeno, ειναι λιγο ακριβα, αλλα εγω εχω πολλες δερματικες αλλεργιες σε καλλυντικα και αυτα ειναι τα μονα που δεν με πειραζουν... οποτε αν ο μπεμπουλης κληρονομισει αυτη τη βλακεια απο μενα, ελπιζω να του κανουν οπως κανουν κ σε μενα... ειχα ρωτησει και τον δερματολογο μου και μου ειπε οτι αν ταιριαζουν σε μενα μαλλον θα ταιριαζουν και στο μωρο... ειδομεν...
παντως μυριζουν τελεια!!! και απο την frezyderm ειναι φθηνοτερα
ANNAST έγραψε:ευχαριστωωωω η μικρη μου ιατρος,εξεταζει τα δικα της μωρα σημερα! εχουν πυρετο κ δεν ειναι καλα..inakriti έγραψε:ANNAST έγραψε:
καλημερα ινα μου!!!!!
πολυ καλημερα σας κυρια μου ... η μικρη πανεμορφη γιατρο σας τι κανει? (τι τελεια φωτο)
emilou έγραψε:ANNAST έγραψε:ευχαριστωωωω η μικρη μου ιατρος,εξεταζει τα δικα της μωρα σημερα! εχουν πυρετο κ δεν ειναι καλα..inakriti έγραψε:ANNAST έγραψε:
καλημερα ινα μου!!!!!
Καλα Αννα κ μικρη σου απιστευτη!!!! οριστε θα σου γινει κ γιατρος!!!
emilou έγραψε:
τα aveeno τα εβαζα κ εγω κ οντως μυριζουν τελεια,εγω πηρα αφρολουτρο μαζι με σαμπουαν της chicco,γιατι αυτα εβαζα στην μικρη,κ σκεφτομια για κρεμα σωματος να παρω της aveeno.
οντως γυφτοι..εγω παραγγειλα τα μπιμπερο απο http://www.healingpowerpharmacy.gr/brefika-paidika/kremes-somatosANNAST έγραψε:emilou έγραψε:
τα aveeno τα εβαζα κ εγω κ οντως μυριζουν τελεια,εγω πηρα αφρολουτρο μαζι με σαμπουαν της chicco,γιατι αυτα εβαζα στην μικρη,κ σκεφτομια για κρεμα σωματος να παρω της aveeno.
να την παρεις Αννα εγω εχω βαλει τωρα πανω στο χερι μου κ εχω τρελαθει απο την μυρωδια...
εγω τα πηρα απο το www.2pharmacy.gr εχουν πολυ καλες τιμες... αλλα 200€ λογαριασμο εκανα και οι γυφτοι ουτε ενα δωρακι!!!
Επισης και το http://www.pharmacy4u.gr/ εχει καλες τιμες αλλα αργουν πολυ την παραγγελια και ειδικα με την Aveenο εχουν προβλημα, πριν λιγο καιρο που ειχα παραγγειλει τα δικα μου καναν πανω απο 20 μερες να μου τα στειλουν και δεν τα εστειλαν κ ολα
καλημερΑ δεσποινουλα!!Deb έγραψε:Καλημέρα!!Τι κάνετε;
emilou έγραψε:οντως γυφτοι..εγω παραγγειλα τα μπιμπερο απο http://www.healingpowerpharmacy.gr/brefika-paidika/kremes-somatosANNAST έγραψε:emilou έγραψε:
να την παρεις Αννα εγω εχω βαλει τωρα πανω στο χερι μου κ εχω τρελαθει απο την μυρωδια...
εγω τα πηρα απο το www.2pharmacy.gr εχουν πολυ καλες τιμες... αλλα 200€ λογαριασμο εκανα και οι γυφτοι ουτε ενα δωρακι!!!
Επισης και το http://www.pharmacy4u.gr/ εχει καλες τιμες αλλα αργουν πολυ την παραγγελια και ειδικα με την Aveenο εχουν προβλημα, πριν λιγο καιρο που ειχα παραγγειλει τα δικα μου καναν πανω απο 20 μερες να μου τα στειλουν και δεν τα εστειλαν κ ολα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης