451 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 14 !!! Πεμ Αυγ 02, 2012 11:10 pm
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
κωλο-εντερο!!!!!!!!τα 2 ακρα ειμαι!!!!!για τα κιλα,δε προσεχω να σου πω...τρωω οτι χαζομαρα υπαρχει!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
vgog65 έγραψε:Ε!!!Δεν χαιρέσαι????Αυτό είναι τέλειο......Εγώ πάλι νερό πίνω και κιλό βάζω!!!!
Χθές γέλιο καθόταν ο Μάκης και αγνάντευε μέχρι τις δέκα το γκαζόν που βάλαμε ...σαν τρελός ..ε ...ρε τρέλα.......ωραλιο δεν λέω...αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας....!Ξινή εγώ τελίως με τα φυτά!!!
vgog65 έγραψε:Στο πλακόστρωτο Σοφάκι μου.....θα παίζει ο μικρός!!!!χαχαχχαχαχαχαχαχ!!Αν είχαμε τώρα που έχουμε γκαζόνι θα παίζει εκεί!!!
sofouli έγραψε:vgog65 έγραψε:Στο πλακόστρωτο Σοφάκι μου.....θα παίζει ο μικρός!!!!χαχαχχαχαχαχαχαχ!!Αν είχαμε τώρα που έχουμε γκαζόνι θα παίζει εκεί!!!
ε δε θα χτυπησει τα γονατακια του αν πεσει!!!γι'αυτο το εκανε ο Μακης!
βικυ μου κ εμενα μου αρεσει να τα βλεπω,αλλα μην μου πεις να τα φροντιζω..vgog65 έγραψε:Καλημέρα Αννούλι!!!
Έμυ μεγάλη επιτυχία και γεωπόνος και δεν σου αρέσουν....!!!¨Ελα να κάνουμε παρέα και τέτοια.....!!!Μα εγώ φταίω????Δηλαδή τι θα έπρεπε να μου αρέσει????η πρασινίλα????χαχαχχαχα να το βλέπω μου αρέσει αλλά αν με ρώταγε και ήθελε τη γνώμη μου κάποιος(πράγμα που το γνωρίζει ο Μάκης για αυτό και με έγραψε στα παπάρια του)θα έκανα το κήπο όλο πλακώστροτο....ούτε χώματα ούτε τίποτα με τη πέργολα μου το τραπεζάκι μου....!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης