951 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 14 !!! Τρι Αυγ 07, 2012 9:36 pm
Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κι από μένα! Ίνα μου καλημέρα κοριτσάκι μου! Η πρώτη πρωινή συνήθως είσαι εσύ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
inakriti έγραψε:Τινη μου καλημερα πως εισαι ?
pepelitsa έγραψε:Kalispera:P Elena diavaza to allo thema me thn genna sto iasw..egw vevaia tha gennhsw sto mhtera alla otan rwthsame ton giatro gia times klp mas eipe ta dika tou,tis klinikis kai eipe sigkekrimena ston mpampi pws otan ton rwthsoun an thelei vlastokytara na apanthsei oti nomizei giati einai epipleon i xrewsh kai oti tha ton rwthsoun an thelei na kanoun eksetaseis sto mwro kai ekei tou eipe na pei oxi giati opws mas ekshghse ola ta mwra ta eksetazoune molis geniounte xwris xrewsh k an diapistwsoun kapoio provlhma tote kanoun pereterw eksetaseis oi opoies xrewnonte..mallon aytes pou les esy 150 eyrw..sto lew na to ksereis kai na apofasiseis sthn poreia. k emeis idea den eixame pali kala pou mas to eipe o anthrwpos.
Iokasti27 έγραψε:
Kalimera ina k tini!!
xara64 έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου,μου λειψατε παλι πολυυυυυ!!!
σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι κ πολλα αλλα απ οτι βλεπω ειστε ολες καλα κ τα μπεμπακια σας ακομα καλυτερα!!
εγω ολα καλα συνεχεια μεσα στη θαλασσα ειμαι γιατι εχει πολυ ζεστη κ βαριεμαι απιστευτα να αλλαζω συνεχεια μαγιο
2 βδομαδουλες ακομα κ θα γυρισουμε κ εμεις για να ξεκινησω το δωματιο κ ολα τα υπολοιπα του μωρου!!εχω αγχωθει που θα μου πεσουν ολα μαζι αλλα τι να κανω!!
αυτα προς το παρον πολλα πολλα φιλια σε ολες κ ελπιζω να ειμαστε παντα ετσι καλα κ με ευχαριστα νεα!!
inakriti έγραψε:και ευτυχως μπορουν ακομα και βοηθουν ... να 'ναι καλα οι ανθρωποι ! μπραβο τους ! αρα θα εχεις μια τελεια μερα !!!
εγω καλουτσικα - απο υπνο αθλιο ... δεν το συζητω ... καθε μερα και χειροτερα....και η ζεστη αθλια απο πολυ πρωι !!!
η κουνια τελεια και εγω αυτη ηθελα να αγορασω ... τον Απριλιο την ειχε με εκπτωση 270 € ... αλλα τελικα θα μου δωσουν και το απεφυγα!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ELENA
vgog65 έγραψε:Καλημέρα Τινάκο ΄Έλενα και Ίνα....!Εγώ κοιμάμαι σαν μοσχάρι ρε κορίτσια....αν εξαιρέσουμε το ξύπνημα για κατούρημα...στις 5:30 το πρωί κάθε΄μέρα λές και έχω....βάλει ξυπνητήρι.....αλλά μετά ξανακοιμάμαι βέβαια είμαι ακια αγκαλιά με το αρκουδίσιον αλλιώς δεν παλευέται..............!!!Κατέβασα κα΄τι μούτρα μέχρι κάτω εντωμεταξί χθές τοβράδυ διότι νόμιζα οτι θα έρθουν οι δικοί μου από τις διακοπές σήμερα και τελικά έρχονται αύριο τη τύχη μου......και είχα προετοιμαστεί και χαρεί ψυχολογικά για σήμερα δεν πειράζει....υπομονής!!!!Πήρα και εγώ κάποιες εξετάσεις και είδα η crp από 3,3΄που ήτανε έπεσε στο 1,3 και στα ούρα τα πυοσφαίρια απο 18-20 πέσανε στο 2-3....θα πάω και από το ιατρείο της σήμερα να της τα δείξω......και να μου κάνει τις ενέσεις!!!!!!!!!!!!Οπόταν θα με κατατοπίσει βέβαια δεν έχουμε την καλλιέργεια ούρων αλλά όταν βγούν θα τη πάρω τηλέφωνο!!!!Δουλειά σήμερα τέλος με παρακαλάγανε να πάω αλλά θα κάνει 43 βαθμούς σήμερα και κάνω τη πάπια στο σπίτι!!!
Iokasti27 έγραψε:Γεια σου βικυ! Κ εγω στανταρ ξυπναω γυρω στις 6 για τουαλετα!!!
Τινη ετσι ειναι! Δε μπορεις να δινεις ενα καρο λεφτα πεταμενα! Σου λεω με τα 90 ευρω που μου ειπαν στο prenatal νευριασα! Η κουνουπιερα που πηρα απο τα jumbo μια χαρα ειναι.. Το μονο που δε θα συνιστουσα κ την πατησα ηταν που πηρα 2 σετ jumboσεντόνια πολυ ομορφα αλλα μετα ειδα οτι ηταν 80% polyester...
Ρωγες για μπιμπερο εχει καθως κ επιθεματα γιατι τα εχω παρει κ αυτα..Απο κρεμες μονο sudokrem.. Δε ξερω αν εχει κ αλλες φαρμακευτικες
vgog65 έγραψε:Προσπαθώ πολύ με τα αλμυρά και τα γλυκά αν ακι η γιατρός δεν μου ανέφερε κάτι να προσέξω αλλά από μόνη έχω κόψει το αλάτικαι τα γλυκά...καμιά φέτα με ανάλατο βούτυρο και μέλι τι τρώω η γυναίκα..εντωμεταξί τρώω τρελά πεινάααααααααααααωωω ρε κορίτσια πολύ.....!Θα κάνω τις τελευταίες ενεσούλες σήμερα....μάλλον δνε θα το δούμε τον μπέμπη σήμερα αλλά θα κλαφτώ μπας και έχει λίγο χρόνο(κλείνει σήμερα αυτή και γίνεται χαμός από ραντεβού)θα δείξει!!!!
Τσάντα περιμένω τη μάνα μου και την αδερφή μου να πάμε να ψωνίσουμε....επιθέματα δεν θα χρειαστώ μιας και αποφάσισα να μην θηλάσω...λόγω τσιγάρου μαζί με τη γιατρό σαφώς μου το απαγόρεψε ρητά..οπόταν θα μου το κόψει κατευθείαν!!!!
Tini13 έγραψε:Kαλά ρε Ινάκι, όοοολλαααα τα ξέρεις και κατατοπιστικότατα, το σωστό άτομο στη σωστή ερώτηση!!! τί κορίτσι είσαι εσύ;; Έλενα είδες διαφορά στην τιμή και τί, μια απλή βάση είναι γιατί να δώσω τα 3πλάσια..είπα θα πάω πρώτα Jumbo και ό,τι δεν μου αρέσει ή δεν βρω τότε θα κοιτάξω και έξω..Ίνα μου επίσης από τη λίστα που έφτιαξα βάση αυτών που διάβασα στο ίντερνετ, το jumbo έχει επιθέματα στήθους, κρέμα για τις θηλές (ή από φαρμακείο αποκλειστικά και ΜΟΝΟ ρώγες για τα μπιμπερό; (μου έδωσαν τον αποστειρωτή με γυάλινα μπουκάλια - καπάκια και πρέπει να πάρω μόνο τις ρώγες). Σίγουρα θα κρατάω τα μπουκάλια μαζί μου, είναι 2 μεγέθη μεγάλο και μικρό..σόρρυ που σε βομβαρδίζω αλλά θέλω να ξέρω αν θα βρω αυτά που θέλω γιατί προσπαθώ να γλιτώσω χρήμα και κόπο στην αγορά..
inakriti έγραψε:Tini13 έγραψε:Kαλά ρε Ινάκι, όοοολλαααα τα ξέρεις και κατατοπιστικότατα, το σωστό άτομο στη σωστή ερώτηση!!! τί κορίτσι είσαι εσύ;; Έλενα είδες διαφορά στην τιμή και τί, μια απλή βάση είναι γιατί να δώσω τα 3πλάσια..είπα θα πάω πρώτα Jumbo και ό,τι δεν μου αρέσει ή δεν βρω τότε θα κοιτάξω και έξω..Ίνα μου επίσης από τη λίστα που έφτιαξα βάση αυτών που διάβασα στο ίντερνετ, το jumbo έχει επιθέματα στήθους, κρέμα για τις θηλές (ή από φαρμακείο αποκλειστικά και ΜΟΝΟ ρώγες για τα μπιμπερό; (μου έδωσαν τον αποστειρωτή με γυάλινα μπουκάλια - καπάκια και πρέπει να πάρω μόνο τις ρώγες). Σίγουρα θα κρατάω τα μπουκάλια μαζί μου, είναι 2 μεγέθη μεγάλο και μικρό..σόρρυ που σε βομβαρδίζω αλλά θέλω να ξέρω αν θα βρω αυτά που θέλω γιατί προσπαθώ να γλιτώσω χρήμα και κόπο στην αγορά..
χαχαχαχαχααχααχ
επιθεταμα NUK 30 ΤΜΧ 2.99€ (ΑΥΤΑ ΠΗΡΑ)
PERSONAL CARE 30 TMX 2EYRW (ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ)
ΕΧΕΙ ΚΑΙ CHICCO ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ (ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ)
SUDOCREM ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΝΑΣ (ΚΟΡΥΦΗ ) 125ΓΡ 4,99ΕΥΡΩ
ΚΑΙ 250ΓΡ ΣΤΑ 9.99ΕΥΡΩ
ΣΚΟΝΗ ΠΡΟΔΕΡΜ 6.99
ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡ ΠΡΟΔΕΡΜ 7.99
ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ (ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥ)
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ CHICCO ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΣΤΑ 7.99 ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ (ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ 2 ΣΕ 1 ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΙ ΑΦΡΟΛ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ) ΕΧΕΙ ΚΑΙ JOHNSON KTL ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΣΕ 1
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΟ
ΠΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΔΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ
ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΟ ΜΕ ΜΠΙΜΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ... ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙ3Σ ΓΙΝΟΝΤΕ!!!!
ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΠΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑΚΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 2.99 ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΦΛΙΣ ΜΕ ΖΩΑΚΙΑ ΣΤΑ 9.99 ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΕΛΕΙΑ
ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΚΛΗΡΑ
ΠΑΝΕΣ ΠΙΚΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ 4 ΤΜΧ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΡΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΠΙΛΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ 75 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ
vgog65 έγραψε:Έλα ρε έχει τέτοια πράγματα το Τζάμπο????Ευτυχώς απο αυτά δεν χρειάστηκα κάτι....διότι μου δώσανε πολλά...και μου έφτιαξε και η γιαγιά μου με τη μάνα μου πολλές πάνες αγκαλιάς οπόταν δεν ψάχτηκα να πάρω....και να δώ!!!!
Τινάκο το επόμενο ραντεβού είναι 20-25 Αυγούστου τώρα πια(θα τη πάρω τηλέφωνο να συνενοηθούμε διότι το ιατρείο θα είναι κλειστό και θα με εξετάσει στο νοσοκομείο)...και μετά 3 Σεπτεμβρίου....όπου θα κάνουμε μου είπε μια 2ώρη συζήτηση ΄για τη γέννα τα λεφτά τους πόνους και δεν ξέρω και εγώ τι θα λέμε 2 ώρες...!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης