976 Απ: τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #32 Πεμ Σεπ 20, 2012 10:38 pm
anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα βιβη! λειπει γ δουλεια??υπομονη εχεις το παιδακι σου!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
mamamatina έγραψε:Καλημέρααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!
Κατερινάκιιιιιιιιιιιιιιιιι...
Ου ου!!! Π'οσο χαίρομαι που τα ξαναλέμε. Αν και δεν προλαβαίνω και πολλά!
Βιβή σου λείπει ο άντρας σου, έ?
Να σου στείλω τον Γιώργο? Με τις κλοτσιές θα τον διώξεις! Μου έσπασε τα νεύρα εχθές!Ευτυχώς είναι υπηρεσία σήμερα.
mamamatina έγραψε:Καλημέρααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!
Να σου στείλω τον Γιώργο? Με τις κλοτσιές θα τον διώξεις! Μου έσπασε τα νεύρα εχθές!Ευτυχώς είναι υπηρεσία σήμερα.
anthaki έγραψε:Καλημερα βιβη! λειπει γ δουλεια??υπομονη εχεις το παιδακι σου!
mama katerina έγραψε:mamamatina έγραψε:Καλημέρααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!
Ματινουλα τι κανεις;; τι κανουν τα παιδακια σου; ελα σε καμια συναντηση να σε δω οταν μπορεσεις!!!!!
mamamatina έγραψε:mama katerina έγραψε:mamamatina έγραψε:Καλημέρααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!
Ματινουλα τι κανεις;; τι κανουν τα παιδακια σου; ελα σε καμια συναντηση να σε δω οταν μπορεσεις!!!!!
Ασε! Με τα αηδονάκια έχω σκάσει μιλάμε!
mamamatina έγραψε:Μακάρι! Αν δεν αλλάξουμε αυτοκίνητο θα μπορώ να φέρω μόνο δύο παιδιά και να μου κρατήσει κάποιος τα άλλα δύο. Γαμώτο. Ελπίζω να κανονίσουμε κάτι σύντομα. Κανονίζουμε κι από εδώ αμα είναι.
litsakos έγραψε:μερααααα
Βιβακο ποτε θα ανταμωσετε?
mamamatina έγραψε:Κι εγώ μέσα! Κατερινιώ σου στέλνω πμ
athina24 έγραψε:καλημέρα!!!!!!!τι κάνετε?????Βιβήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!γιατί δεν ήρθες????????????/σε περιμέναμε!!!!!!
mamavivo έγραψε:athina24 έγραψε:καλημέρα!!!!!!!τι κάνετε?????Βιβήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!γιατί δεν ήρθες????????????/σε περιμέναμε!!!!!!
το ξερω αθηνακι μου το ξερω και στεναχωρηθηκα παρα πολυ που δεν ηρθα..αλλα ο γιοκας ειχε αλλα σχεδια...σκεφτηκα να τον αφησω στην μαμα μου και να ερθω μονη καποια στιγμη αλλα ειναι πολυ κουρασμενη η μαμα και δεν ηθελα να την ταλαιπωρησω και αλλο.Λειπει ο αντρας που εκανε ολο το απογευμα baby sitting καικαι ειχαμε την ησυχια μας
Ελπιζω πριν φυγω να δω καποιες γαμωτο .... Πολυ πολυ θελωωωωωωω
florentiab έγραψε:
Καλημέρα
Βιβή θες το επόμενο ΣΚ να κανονίσουμε να βρεθούμε; εγώ, εσύ και όποια άλλη έχει διάθεση και χρόνο. let me know
litsakos έγραψε:Ωχ 10/10? πολυ ρε συ...πεμονη Βιβη,πεμονη!
Ματινακι τι κανεις?
Κατερινα κανονιστε να βρεθουμε ολες προς τα κατω,η προς τα οπου ειναι κοντα σε σας.να κανονισουμε δλδ
mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΠΟΥΚΟΜΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ !!!
florentiab έγραψε:mamavivo έγραψε:athina24 έγραψε:καλημέρα!!!!!!!τι κάνετε?????Βιβήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!γιατί δεν ήρθες????????????/σε περιμέναμε!!!!!!
το ξερω αθηνακι μου το ξερω και στεναχωρηθηκα παρα πολυ που δεν ηρθα..αλλα ο γιοκας ειχε αλλα σχεδια...σκεφτηκα να τον αφησω στην μαμα μου και να ερθω μονη καποια στιγμη αλλα ειναι πολυ κουρασμενη η μαμα και δεν ηθελα να την ταλαιπωρησω και αλλο.Λειπει ο αντρας που εκανε ολο το απογευμα baby sitting καικαι ειχαμε την ησυχια μας
Ελπιζω πριν φυγω να δω καποιες γαμωτο .... Πολυ πολυ θελωωωωωωω
Καλημέρα
Βιβή θες το επόμενο ΣΚ να κανονίσουμε να βρεθούμε; εγώ, εσύ και όποια άλλη έχει διάθεση και χρόνο. let me know
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης