551 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#5 Τετ Αυγ 22, 2012 3:20 am
maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Η καμπύλη ζαχαρου γίνεται απο την 25 η εβδομάδα εώς την 29η αλλα ο κάθε γιατρός κρίνει ποτέ πρέπει να την κάνει κάθε μια απο εμάς .
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maria1984 έγραψε:Η καμπύλη ζαχαρου γίνεται απο την 25 η εβδομάδα εώς την 29η αλλα ο κάθε γιατρός κρίνει ποτέ πρέπει να την κάνει κάθε μια απο εμάς .
καλα αποτελεσματα και να απολαυσεις την κορακλα σου οσο πιο πολυ μπορεις!!!! φιλακιααααααααααzooula1985 έγραψε:καλησπερα αγαπουλες μου τι κανετε????????????? πως πανε οι κοιλιτσες ???εμενα αχχχ με εχει ταραξει στης κλωτσιες χιχιχιχι σημερα ειναι η μεγαλη μερα θα παμε να κανουμε την β επιπεδου καναμε το μπανιο μας θα ετοιμαστουμε και σε λιγακι θα παμε πατρα .....εχουμε και ταξιδι μπροστα μας..... ανυπομονω να δω την μπεμπα μου αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ελπιζω το βραδακι να μπω να σας πω νεακια ......
φιλακια πολλααααααααααααααααααααααααααααααααα
Μπου έγραψε:καλα αποτελεσματα και να απολαυσεις την κορακλα σου οσο πιο πολυ μπορεις!!!! φιλακιααααααααααzooula1985 έγραψε:καλησπερα αγαπουλες μου τι κανετε????????????? πως πανε οι κοιλιτσες ???εμενα αχχχ με εχει ταραξει στης κλωτσιες χιχιχιχι σημερα ειναι η μεγαλη μερα θα παμε να κανουμε την β επιπεδου καναμε το μπανιο μας θα ετοιμαστουμε και σε λιγακι θα παμε πατρα .....εχουμε και ταξιδι μπροστα μας..... ανυπομονω να δω την μπεμπα μου αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ελπιζω το βραδακι να μπω να σας πω νεακια ......
Μπου έγραψε:κι εγωωωωωωωωωωω λιωνωωωωωωωωωω
!!!! μεχρι και την Κυριακη ετσι θα ναι!!!!!!!!!!!!!!!!! χριστε μου φτανει!!!!
ναι ε;;;; τελεια!!!! πωωωω τι θ απογινουμε;;;; μια μεση θερμοκρασια ρε παιδια!!!evi86 έγραψε:Μπου έγραψε:κι εγωωωωωωωωωωω λιωνωωωωωωωωωω
!!!! μεχρι και την Κυριακη ετσι θα ναι!!!!!!!!!!!!!!!!! χριστε μου φτανει!!!!
Οχι αλλο καρβουνοοοοο...κι οσο πιο ζεστο καλοκαιρι εχουμε τοσο πιο βαρυς χειμωνας θα ερθει
zooula1985 έγραψε:καλησπερα αγαπουλες μου τι κανετε????????????? πως πανε οι κοιλιτσες ???εμενα αχχχ με εχει ταραξει στης κλωτσιες χιχιχιχι σημερα ειναι η μεγαλη μερα θα παμε να κανουμε την β επιπεδου καναμε το μπανιο μας θα ετοιμαστουμε και σε λιγακι θα παμε πατρα .....εχουμε και ταξιδι μπροστα μας..... ανυπομονω να δω την μπεμπα μου αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ελπιζω το βραδακι να μπω να σας πω νεακια ......
evi86 έγραψε:Πωπω δεν αντεχω αλλο...θα ερθει σε λιγο ενας φιλος για να μας φερει πιπεριες με το τσουβαλι και πρεπει να βοηθησω..με τοση ζεστη και κατω απ'τον ηλιο ειναι μαρτυριο να κουβαλας σακια....ουφφφ
myrtenia έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια!
Γύρισα και εγώ! Μετά από 3 εβδομάδες στο βουνό επιστρεψαμε στο σπιτάκι μας.
Πολύ χαίρομαι που όλα τα νεα είναι πολυ καλά! Άντε, και όσες έχουμε μείνει ακόμα για β επιπέδου να δούμε σύντομα τα μωράκια μας και να πηγαίνουν σούπερ. Εγώ έχω την Τρίτη και νιώθω ένα μεγάλο άγχος... Ταλαιπωρήθηκα και λίγο με το ταξίδι και έχω ένα πόνο αριστερά σαν σφάχτη κάθε λίγο, αλλά μου είπε η γιατρός ότι δεν πρέπει να είναι κάτι. Πάλι καλά που η μπέμπα το έχει ρίξει στο καράτε και δεν ανησυχώ τόοοοσο πολύ.
Να ρωτήσω κάτι? Σκέφτομαι μόλις τελειώσω την Τρίτη από το γιατρό και αν είναι όλα όπως πρέπει να πάω να κλείσω το καρότσι. Είναι νωρίς το ξέρω, αλλά μέχρι 30 Αυγούστου έχει εκπτώσεις και αυτό που θέλω έχει 20% που δεν είναι ευκαταφρόνητο μιας και ο μπαμπάς μας έχει επιλέξει σύστημα καροτσιού που βγαίνει με κάθισμα αυτοκινήτου και πορτ μπεμπέ στα 1000 ευρώ (αρχική 1200) . Πιστεύετε ότι είναι γρουσουζιά?
Μπου έγραψε:εδω ειμαι εγω!!! επανηλθα!!! Ευη μου τι θα γινει φετος με τις δουλειες;;; η πεθερουλα σου ποτε θα ερθει επισκεψη που ειπες!!;;;σε μας συννεφιασε λιγο και φυσηξε αλλα....τζιφος
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης