Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
595 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 595 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

inakriti

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Kαλησπερα σας ΓΙΩΤΑ-ΔΕΣΠΟΙΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ!!! ΝΙΚΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ !!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofouli έγραψε:μεγαλωνουμε βικακο!!!!
μετα απο πολυ σκεψη αποφασισαμε να γεννησω στο παπαγεωργιου.με τσαντισε εχθες ο γιατρος για πολλους λογους και κυριως γιατι πριν 2 βδομαδες μου πηρε 50 ευρω,εχθες αλλα 50 και σε 2 βδομαδες αλλα 50?κοπτηριο εχω?και 1200 απο πανω για τη γεννα???????? Mad Mad Mad Mad

Sofouli kala sou pairnei gia ti genna.. Emena mou zitise 2000 ( me ti maia mesa) opote mia xara eisai.. tis teleutaies episkepseis poy Einai pio syxnes alloi tis xrewnoun k alloi oxi.. To thewrw pantws vlakeia na tis xrewnoun afou tha mas ta paroun xontra sto telos etsi k alliws.. K sto diko mou pantws me vlepw na tis plirwnw!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα και απο μενα.Ευχαριστω για τις ευχες σας!!!
Να ευχηθω και εγω με την σειρα μου στην Μαρια-Δεσποινα(Deb)-Δεσποινα(Dest) και το Γιωτακι.Πολυχρονες και με το καλο τα μωρακια τους!!!!

Εμεις 2 μερες ειχαμε βαβουρες και πολυ κουραση.Πλεον δεν μπορω να κανω τιποτα.Ειναι τοσο το πρηξιμο στα ποδια και στα χερια που με καταρακωνουν.Και αμα ξαπλωσω ποναει η μεση.Σχιζιφρενεια δηλαδη.Κατα τ'αλλα ολα καλα.Κανενα τρομερο συμβαν ολα κυλανε ομαλα!!!!

pepelitsa

pepelitsa
Despoina Giotaki,Maries sas eipa ta Xronia polla apo xtes alla ta ksanalew..na sas xairontai oi dikoi sas k eseis tous dikous sas na eiste geres k eytyxismenes. Emi na xairesai ton antra sou k ekeinos fysika esena k to agoraki sas! K vasika mera p einai xronia polla se oles,elpizw na perasate oles teleia! Emeis twra prin kamia wra gyrisame eixame paei kineta k meta loutraki gia kafe k faghto,den hthela na gyrisw spiti me tipotaaaa!!!

pepelitsa

pepelitsa
A nikh k esy eixes ton antra sou e?? to ksexasa!! Na ton xairesai kokonitsa!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σε ευχαριστω Πηνελοπη μου.Να σαι καλα!!!Ε με τοσες βολτες που να θες να γυρισεις σπιτι!!!!

pepelitsa

pepelitsa
e pou na thelw Nikh mou..kalokairaki thalasitsa voltoules faghtaki eksw,hliovasilema wraio shmera..einai na thes na gyriseis pisw? den einai ! Smile entometaksy twra kathomai kai diavazw osa vriskw gia vlastokytara k prospathw na apofasisw,esy ti les na kaneis?

emilou

emilou
Σ αυχαριστω Πηνελοπη για τις ευχες σου!!! κ εσυ οτι επιθυμεις, με το καλο τα μωρακια μας...

Νικακι ξεχασα το πρωι να σου ευχηθω για τον αντρα σου... χρονια πολλα!!! να τον χαιρεσαι και οτι επιθυμειτε στο ευχομαι...

Tini13

Tini13
Aπόψε αυπνία για μένα κορίτσια.. Sad

giorgiap

giorgiap
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα συνεγκυουλες!
Ελπιζω να περάσατε υπεροχα τον 15αυγουστο!
Σημερα σηκωθηκα με γεματες μπαταριες.Ελιωσα στον υπνο χτες..
Τα νεα τα δικα μας καλα και αισιοδοξα, τουλαχιστον η κατασταση ειναι στασιμη και δε χειροτερευει - μεχρι αυριο ειμαστε καλυμενοι πως ολα καλα..ΤΙΣ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΙΣ 33 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 654316

Τινακι τελειο το σαιτ με τα κιλα..γιατι μου βγαλε μονο 5 πανω απο οσα θα πρεπε να χω παρει  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 4872 Μου φτιαξες τη μερα!!!!
εχω ενα χαμογελο..τσσσ σα τη κορη τησ Σοφουλας..
sofouli έγραψε:
εχω που εχω τους φοβους μου,εχω και το Γιωργο....
μας εβγαλε και μια χαζη φωτο ο γιατρος και φρικαρα.μ'επιασε εχθες οτι η μπεμπα θα ειναι ασχημη....και αν θα γινω καλη μανα... Crying or Very sad
η οποια τρωει ακυρα κολληματα.. γιατι εχει ενα μωρο κουκλι ζωγραφιστο με τελειο χαμογελο και με τετοια μανουλα... Σοφακι ασε και να θες ασχημο μωρο δε μπορεις να βγαλεις..Καιει ηδη καρδιες που ναι στη κοιλιτσα σου μεσα!
Λετιτσα , ειναι οι συνδεσμοι της μητρας που 'τραβανε' λογω βαρους αυτη την περιοδο( υπαρχει ενας ακριβως πισω απο τον αφαλο -εκεινο που οταν ημασταν εμεις εμβρυακια ηταν περασμα αγγειων , μετα κλεινει και γινεται συνδεσμος της μητρας στα κοριτσακια.. για αυτο και νιωθεις τον πονο σε εκεινο το σημειο).Μην σε ανησυχει!

letitsa έγραψε:ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ....ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΗΤΑΝΕ ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ
καλα ναι μου φαινεται τα μικρα μας εχουν στο δουλεμα γιατι χτες το απογευμα( που χε περασει το 24ωρο κι απο τη 2η ενεση) η δικη μου πωπικο δεν εβαλε κατω...Αμαν κανανε οι μαμες στον καρδιοτοκογραφο με τοσο σουρταφερτα που εριχνε!

Πολλες καλημερες συνεγκυουλες και πολλες ευχες για μια υπεροχη μερα!!!
Καλα να περασετε , θα τα πουμε πιο μετα!!Φιλακιααααα  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 893968  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 893968

inakriti

καλημερα κοριτσακια μου ...ευχομαι ολες να ειχατε μια ομορφη μερα χθες με τις οικογενειες σας !!!!

Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 215994

Γεωργια μου χαιρομαι που σε ακουω πολυ ευδιαθετη και μας ανεβαζεις και εμας ...μπραβο ...τα φιλια μου !

giotaki2

giotaki2
Καλημέρα γλυκές μου....
Σας ευχαριστώ όοοολες πάρα πολύ για τις ευχούλες σας, να είσαστε καλά και με το καλό να υποδεχτείτε τα μωράκια σας και να΄ναι υγειή!
Η Παναγια μαζί μας κορίτσια όταν γεννάμε και όλα θα πάνε καλά.

Να ευχηθώ με τη σειρά μου στις Δεσποινούλες μας(έχουμε και πολλές), στις Μαρίες, Νικάκο μου να χαίρεσαι τον Πανούλη σου κι εσύ Έμη μου σύζηγο μαμά και πεθερά! Και σε όσους έχουν συγγενείς που γιορτάζουν να τους χαίρονται. Υγεία κορίτσια μου και μόνο χαρές!

Δε μπήκα χτες γιατί είμασταν στη γύρα, δε κάναμε κάτι ιδιαίτερο ήταν κι ο καλός μου κουρασμένος από την υπηρεσία, για σοκολατίτσα πήγαμε το πρωί παραλιακώς οι 3 μας (μπεμπης, μαμα, μπαμπάς) το μεσημέρι φαγητό στο σπίτι και το βραδάκι παγωτό και σουβλάκια στην παραλία και πάλι οι 3 μας... Λιτά και οικονομικά δηλαδη...

Γεωργία χαίρομαι που στο τελευταίο μην σου είσαι ευδιάθετη όλα καλά θα πάνε εύχομαι το μωράκι να πάρει όσες περισσότερες μέρες μπορεί και μην ανχώνεσαι καλά θα είναι.

giotaki2

giotaki2
Α! Έμη μου πολύ ωραία φώτο! Πως σου πάει η φύση.... Razz

Νικολέτα κι εγώ το΄χω νιώσει αυτό που λες εκεί στον αφαλό ακριβως, και με ανησύχιστε αρχικά αλλά από τη στιγμή που πέρασε δε το έκανα θέμα ως συνήθως..
Αλλά τι να πεις ορισμένοι γιατροί απλά δεν είναι άνθρωποι... μη δίνεις σημασία να΄σαι εσύ καλά και έχεις το γιατρούλι σου να σε προσέξει όταν έρθει η ώρα.

Σοφούλι τα είπαμε δε θα ξανασχολιάσω τις χαζομάρες που σκέφτεσε άκου εκεί θα είναι άσχημο γιατί δηλαδή με τον φρανκεσταϊν το έκανες??? Χαζή! Κουκλί θα ναι ζογραφιστό.
Κι γώ είδα στον ύπνο μου ότι γέννησα ένα τεράστιο παιδί που περπατούσε και δε χωρούσε καν στο καρότσι και στεναχωρίομουν όχι για το παιδί αλλά για το καρότσι που θα πήγαινε χαμενο... χαχαχα τι δηλαδή θα το πιστέψω? Αντε να σενέλθουμε παρακαλώ σιγά σιγά....  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 377361

Βίκυ τι λέει το μωρό αφάνας ε? afro χαχαχα κι εγώ έτσι γεννήθηκα μου βάζανε κοτσιδάκια λέει στα μαλλιά οι νοσοκόμες... τοπ καημένο το παιδάκι μου... από που θα πάρει άραγε?
Πάντως εγώ θα ξαναπώ, μη σκας για το δωμάτιο ρε συ 3 μερούλες θα είναι θα περάσουν... αν έχεις κάνει το κουμάντο σου και θες να είσαι άνετη δώσ'τα, αλλά γιατί να μη τα κρατήσεις να πάτε ένα 3ήμερο με τον αντρούλη σου αργότερα να το ευχαρηστηθείτε? Σε σαλέ.. με τζάκι... ε??? σκέψου το! Εξάλλου μη ξεχνάς εκεί ήταν και ιασώ, και έτυχε πουήταν μόνη της... μπορεί να τύχει και σε σένα, μακάρι..

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ...
ΠΡΩΙΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΟΥΛΑ ΜΟΥ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 654316  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 654316  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 654316  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 654316

giotaki2

giotaki2
letitsa έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ...
ΠΡΩΙΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΟΥΛΑ ΜΟΥ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ
Έλα βρε Νικολέτα, σας χάλασε και η βολτούλα.. νιώθεις ακόμη ενόχληση ή προληπτηκά?
Καλά θα κάνεις, ετοίμασε τη βαλιτσούλα αν είσαι ήσυχη, εγώ ενώ τα έχω πλύνει όλα δεν τα σιδέρωσα ακόμη, για αύριο λέω, σήμερα θα πάμε για μπανάκι μιας κ έχει ρεπό ο αποστόλης, και το σ/κ δεν πήγαμε..

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΚΟΜΑ ΝΙΩΘΩ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΦΥΓΑ,Ε ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ....ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΚΡΑ.... Very Happy

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσάκια!!!!Χρόνια πολλά σε όσες γιόρταζαν εχτές!!!!!!Τί μου κάνετε;;;Σας ακούω όλες καλά και χαίρομαι πολύ!!!!

Γιωργία μου χαίρομαι πολύ για τα καλά τα νέα που έχεις!!!!
Μπράβο κοριτσάκι μου,όλα καλά πάνε!!!!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα σε ολα τα κορίτσια.
Χρόνια πολλά σε ολα τα κορίτσια και στις οικογένειες τους που γιόρταζαν εχτές.
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να διαβάσω τίποτα και είναι λιγο δύσκολο να το κάνω,το στομάχι μου είναι χάλια γαστροφαγικι οισοφαγίτιδα απο τα φάρμακα ακόμα και το ζαντακ δεν με βοηθάει και πολύ.
Το φαγητό το λιώνω(μπλιαχ).
Την τρίτη είδαμε την μπεμπούλα 2150 και ολα καλά, άντε τώρα την αλλη εβδομάδα ξανά.Σε 20 ημερες γενναωωωωωωωωω. Επιτέλους κοντεύει το θαύμα.
Ελπίζω όλες νς είστε καλά γιατι ακόμα και να διαβάζω με δυσκολεύει ανακατεύεται το στομάχι μου.
Στέλνω σε όλες γλυκά

Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 417472

Elpida Aksiwti

Elpida Aksiwti
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημερα και απο μένα!
Η χθεσινη μερα για μενα μετα το μεσημερι ηταν φοβερη!!πηγα εσπευσμενα στο ιασω που ηταν ο γιατροσ μου γιατι ποναγα χαμηλα..ηταν συσπασεις τελικα κ μου δωσε τα ytopar ανα τριωρο.. Το θεμα ειναι οτι μου πε με το που θατα κοψω θα γεννησω... Αγχωθηκα γιατι θα τα σταματησω την τεταρτη! Αρα γενναω πεμπτη;!!Σε μια βδομαδα!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πολυ καλημερα!!!!!!!!!
Γεωργια,παρε τα πανω σου!!!!ολα καλα πανε!!!!οσο για τη μπεμπα αμαρτια που σκεφτηκα ετσι μωρε.... Crying or Very sad η καημενη μου κανει μουτρακια. Wink
Γιωτακι ελπιζω να περασες πολυ πολυ καλα!!!!!!!!!!μαζι τα ειπαμε περι μπεμπας...'τ'ακουσα' απο το μνμ,να 'τ'ακουσω' και απο'δω? Embarassed χιχι!!!!
Κωνσταντινα,περαστικα με το στομαχι...αντε 20 ημερουλες και ερχεται το νεο μελος!

Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 262737 οι καουρες ειπε ο γιατρος δεν ειναι επειδη βγαζει μαλλια το μωρο αλλα απο τη συμπιεση που εχει φαει το στομαχι.η μπεμπα δεν εχει μαλλακια ακομα!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 606100
 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 262737 τα πετρωματα που εχω στη κοιλια δεν ειναι συσπασεις αλλα το μικρο που δε χωραει πια.  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 966307

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elpida Aksiwti έγραψε:Καλημερα και απο μένα!
Η χθεσινη μερα για μενα μετα το μεσημερι ηταν φοβερη!!πηγα εσπευσμενα στο ιασω που ηταν ο γιατροσ μου γιατι ποναγα χαμηλα..ηταν συσπασεις τελικα κ μου δωσε τα ytopar ανα τριωρο.. Το θεμα ειναι οτι μου πε με το που θατα κοψω θα γεννησω... Αγχωθηκα γιατι θα τα σταματησω την τεταρτη! Αρα γενναω πεμπτη;!!Σε μια βδομαδα!!

καλημερα Ελπιδα!ποσο εβδομαδων εισαι?αν δε κανω λαθος εισαι πρωτη στη λιστα.ε δε χαιρεσαι? I love you

emilou

emilou
καλημερα κοριτσακια!!!!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 215994

χτες ελιωσα στον υπνο, λιγο πριν σηκωθηκα.... αν εξαιρεσουμε οτι πηγα 4-5 φορες τουαλετα!!!!!

Γεωργια τελεια τα νεα σου... σουπερ η διαθεση σου!!! μπραβο κοριτσακι μου... συνεχισε ετσι

Ελπιδα δεν νομιζω να γεννησεις με το που κοψεις τα yotopar... η κουμπαρα μου απ οταν τα εκοψε γενισε μετα απο μια εβδομαδα (38η εβδ).... κ ξαδερφη τα εκοψε απο μονη της 2 εβδομαδες πριν μπει στον μηνα της και γεννησε στην ΠΗΤ της... εγω τα εκοψα το σαββατο απο μονη μου (μου την ειπε ο γιατρος αλλα τελικα με αφησε!!) μετα απο σχεδον 3 μηνες που τα επαιρνα και συσπασεις δεν εχω σχεδον καθολου!!!!

Νικολετα κ εγω εχω κατα διαστηματα αυτες τις ενοχλησεις γυρω απο τον αφαλο!! αλλα κ εμενα μου δημιουργουν την εντυπωση οτι ειναι φυσιολογικες....

Σοφουλι... θα σε μαλωσω κ εγω σχετικα με την κορουλα σου!!! βρε συ ενα κουκλακι εχεις...

Γιωτακι σ ευχαριστω, ειμαι παιδι της φυσης!! Razz Razz Razz Razz να μου εβγαζε και ο αντρας μου λιγο καλυτερες φωτογραφιες καλα θα ηταν!!!

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημεράκια...έλιωσα στον ύπνο σήμερα!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κουκλιτσες μπηκα λιγο να σας χαιρετησω και να στειλω τα φιλια μ σε ολες! Υπομονη σε οσες γεννατε συντομα, κοντευετε να δειτε τα γλυκουλια σας τι ωραια!!

Εμεις ακομα δεν ηρεμησαμε με τις πυρκαγιες εδω. προσ το παρον δε τιθεται θεμα εκκενωσης του χωριου μας αν και η πυρκαγια εκαψε καποιες εξοχικες κατοικιες στο χωριο ευτυχως δεν εφτασε σε μας... ας ελπισουμε ομως να μη προχωρησει γιατι τοτε θα ειναι ασχημα τα πραματα... παντως η ατμοσφαιρα εδω ειναι αποπνικτικη αφου ειναι γεματο καπνους...

Τι μου κανετε αλλο; ακομα δεν προλαβα να σας διαβασω αναλυτικα θα τα δω τωρα  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 34 417472

Aurora

Aurora
Καλημερα κορίτσια μου, εμείς μαζευτηκαμε 3μιση το πρωί χθές.ιώργος μου έδωσε ρέστα, μέχρι και κρητικά χόρεψε Laughing
Πρίν λίγο φάγαμε και σιγα σιγά όλοι ξερενώμαστε στον ύπνο.
Καλό μεσημέρι! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις