Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
317 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 317 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
δεν προλαβα καμια σας!!!

εμεις βγηκαμε με τον αντρα μου να κανουμε κατι δουλειτσες που ειχαμε και τελικα τον εψησα να παμε για καφε (δηλαδη μηλοπιτα με παγωτο!!!) ωραια ηταν... αλλα δεν εχει πολυ δροσια παλι!!!

θα ξαναμπω αυριο το πρωι να ευχηθω σε οσες γιορταζουν αυριο... εγω αυριο εχω τον αντρα μου, την μαμα μου, την πεθερα μου!!! χαμος! θα παμε μετα το μεσημερι στα πεθερικα στην λουτσα να κανει κ ο αντρας μου κανα μπανακι!!!

φιλακια πολλα... καληνυχτα!!!!

emilou

emilou
συμφωνα με το πινακακι Τινη ειμαι κατω απο τον μεσο ορο!!!! καλο!!!! μπορω να παρω ακομα 1,7 κιλα για να πιασω μεσο ορο.... χμμμ μου βαζει ιδεες!!!!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 33 328109  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 33 328109  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 33 328109  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 33 328109

pepelitsa

pepelitsa
Eiste oles off e? e logiko tetoies meres..eida oles kala nea eixate! Tini k egw exw kourastei na iemai egkuos k san esena tha thela na gennhsw nwritera epishs ayto to site kathe mera to koitaw,eimai metaksy minimum k average k sthn dikh mou periptwsh epese mesa sto pws ta pira,ara kakws oi giatroi fwnazoun sto b trimhno p vazoume kila gt ayto einai to normal ap oti katalavainw. Telospadwn,egw shmera ta neyra mou krosia,olh mera tsakwnomai me ton mpamph k exw k xalia diathesh,ola me peirazoun,ti eksw m evgale xtes,ti gia mpanio shmera,egw moutra k neyra. Emh eida to msg sto fb alla kati pathainei k kolaei i selida tou,nai o.a eimai! migakia Smile

pepelitsa

pepelitsa
A!Epeidh mallon tha leipoume ayrio,Eyxomai se ola ta koritsia pou giortazoune na zhsete k mono xares na exete. Na xaireste tous dikous sas osa koritsia exete eortazontes sto soi!! kai oles na perasete teleia!

Tini13

Tini13
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΔΕΣΠΟΙΝΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΩΤΟΥΛΕΣ, ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΞΕΧΝΩ..ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ, ΑΝΤΡΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ..ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!!

giorgiap

giorgiap
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημέρα εγκυούλες!Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!Να χαίρεστε κ τους εορταζούμενους σας!
Νίκη μου ,επιτέλους άδεια !Αντε με το καλό,να ξεκουραστείς και λιγάκι
Σήμερα ειμαι 3η μέρα στο νοσοκομείο, για εξιτήριο δεν το βλεπω.Η μπεμπα ειναι κατω απο το 5%(5o percentile το λενε εδω πανε συμφωνα με τους πινακες) του μεσου ορου διαστασεων,υποψιαζονται πως καταναλωνει τις ρεζερβες που χε απο γλυκογονο στο συκωτι της γιατι η κοιλιακη περιμετρος φανηκε-αν κ ελαχιστα-μικροτερη,ωστοσο η κατασταση του πλακουντα μου και των αγγειων δε δικαιολογουν αυτη την εξελιξη απο οσο μου ειπε η γιατρος.Αν δουν να συνεχιζει ετσι θα παω για καισαρικη και το Μαρακι θερμοκοιτιδα.Σε λιγακι θα περασουν οι γιατροί και μετά εχουμε το 1ο ΚΤΓ της μερας.
Χτες που μου καναν τη 2η ενεση κορτιζονης με ειχαν σε κορδελα.Η αλητισα η νοσοκομα στον ιδιο γλουτο με προχτες μου κανε την ενεση ,με βρηκε μποσικια οπως με ειχαν γυρισμενη στην αγαπημενη τους σταση σιγμα τελικο κ βαρεσε οπου βρηκε προχειρο  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 33 654655 μουδιασε ο μισος πισινος μου εκεινη την ωρα,η μικρη απο το τσιμπημα επιασε 170 παλμους κ μονο τσαμικο που δεν εριξε.
Μετα,ηρεμησε φαση νιρβανα η μικρη, γιατι η νοσοκομα φαση νιρβανα ηταν απο αρχης, ουτε πολλες κλοτσιες ουτε τπτ,ηρεμη λες κι επεσε για νανικι εγω εκανα κορδελα
60 λεπτα για να πιασω το οριο κινησεων της μικρης.Η νοσοκομα το βρηκε αναμενομενο(κλασικα στη νιρβανα της)λογω της κορτιζονης.Σημερα εχω εορταστικο προγραμμα κορδελες(καθε 3 κ λιγο) ντοπλερ,μαλλον κατα τις 12 κ κανα 2 σωληναρια αιμα που θα μου τραβηξουν παλι.
Η μικρή μου με ξύπνησε απο νωρίς.Δεν είμαι θρησκόληπτος ανθρωπος αλλα ενιωσα την αναγκη να παω να προσευχηθω στο εκκλησακι του νοσοκομειου.Ενιωσα καλυτερα βγαινοντας.Αντε καλα μας αποτελεσματα σημερα.

Περα απο την πολυλογια μου, θελω να σας ευχαριστησω ολες απο καρδιας για τις ευχες σας.Ειλικρινα,με συγκινησατε πολυ.Σας νιωθω διπλα μου κι ας ειμαστε τοσα χιλιομετρα μακρια κι ας μην εχουμε βρεθει ποτε περα απο το ιντερνετικο στεκι μας.

Χρόνια πολλά σε όλες και ο,τι καλυτερο για αυτους που αγαπαμε!
Οσες πατε εκδρομουλα, καλα νε περασετε!Οι υπολοιπεσ θα τα πουμε πιο μετα.Πολλα φιλια!Καλημερες!

Tini13

Tini13
Καλημέρα Giorgia!

κανε κουράγιο, όλα γίνονται για το καλό μανούλας και μπεμπούλας..η όποια ταλαιπωρία και το άγχος που περνάς τώρα όταν έρθει η μικρή θα έχει ξεχαστεί, και οι κορδέλες, και οι ενεσούλες, και όλα! εύχομαι από καρδιάς να σου πάνε όλα κατ ευχήν, τόσοι άνθρωποι νοιάζονται για σένα! Να είσαι δυνατή!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα στα όμορφα κοιλουμπόνια!!!Γιωργία κουράγιο κοπέλα μου στο πα και χθές αφού είσαι στο νοσοκομείο έιναι οτι καλύτερο από οτι άποψη οτι και να σου συμβει θα το αντιμετωπίσουνε....μην μου στεναχωριέσαι όλα καλά θα πάνε και η Παναγιά να ναι μαζί σας!!!

Χρόνια πολλά στις εορτάζοντες και στους συγγενείς σας!!!!Σας εύχομαι τα καλύτερα....

Τινάκο καλημέρα μας πέθανες με το site με τα κιλά...εγώ είμαι εκτός λίστας χαχαχχαχαχχαχα τελίως και με διαφορά...αφού είμαι +20 μπορεί και παραπάνω κίλα!!!

Πήγα στο Ιασώ χθές(΄χλίιιιιιιδα καταραμένη)σε δίκλινο η φιλενάδα μου μόνη της...ο μπμεπίνος ένα κουκλί 2970 βγήκε με μαλλί νααααααα πολύ μαλί όμως...με καισαρική....η φίλη μου ήταν χθές χάλια πονούσε υπέφερε χάλια....διότι τηης είχανε βγάλει τους ορούς και τα αναλγητικά(2η μέρα πήγαμε)και τα ένιωθε όλα ύπέφερε....πόναγε πολύ την σηκώσανε λέει και με το ζόρι...να περπατήσεις τράβηξε και μια λιποθυμία και βουρ πίσω στο δωμάτιο....την πόναγε λέει η τομή πολύ ....!Μετά αφού φύγαμε πήγαμε στην αδερφούλα μου και φάγαμε σα ζώα πίτσες μακαρόνια καρμπονάρα λουκάνικα χαμός έγινε!!!!Αυτά τα νέα από μένα!!!ΚΑλημέρα και είπαμε Χρόοοοοοοοοοονια πολλά Δεσποινάκο και ΓΙωτάκοοοοοοοοοοοοοοοοο

Aurora

Aurora
Γεωργία μου όλα καλά θα πάνε, ευτυχώς το είδατε νωρίς κι έτσι με το να είσαι στο νοσοκομείο δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Χρόνια πολλά στα κοριτσάκια που γιορτάζουν, να περάσετε τέλεια σήμερα!
Εμείς θα πάμε σε ένα χωριό που έχει πανηγυρι να φάμε μετά σε μια ταβερνούλα Very Happy

Tini13

Tini13
Βικάκο καλημέρα! το λέει και κάτω από τους πίνακες, είναι μόνο στατιστικό το θέμα της αύξησης του βάρους! καλέ μη δίνεις σημασία, κάτι χαζοεπιστήμονες το έβγαλαν επειδή δεν είχαν άλλη δουλειά να κάνουν! Smile Smile φάε εσύ κοριτσάκι μου, το μωρό θέλει καρμπονάρα, καρμπονάρα θα του δώσεις! άσε τις τύψεις, ως τις γιορτές θα είμαστε και πάλι κορμάρες! (ελπίζω τις γιορτές των Χριστουγέννων τις φετινές! χαχαχα)

Tini13

Tini13
Aurora έγραψε:Γεωργία μου όλα καλά θα πάνε, ευτυχώς το είδατε νωρίς κι έτσι με το να είσαι στο νοσοκομείο δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Χρόνια πολλά στα κοριτσάκια που γιορτάζουν, να περάσετε τέλεια σήμερα!
Εμείς θα πάμε σε ένα χωριό που έχει πανηγυρι να φάμε μετά σε μια ταβερνούλα Very Happy

Καλημέρα Στελλίτσα! πόσο μ'αρέσουν τα πανηγύρια! καλά να περάσετε και καλές μάσες!!!

Aurora

Aurora
Καλημέρα Τινάκο μου!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα!! Χρονια πολλα στις εορταζουσες!!!
Γεωργια μου εισαι στο νοσοκομειο, μες στους γιατρους οποτε μη φοβασαι τιποτα! Ολα καλα θα πανε! Να εισαι ηρεμη και να σκεφτεσαι Μόνο θετικα! Smile

emilou

emilou
καλημερααααα.....  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 33 215994

χρονια πολλα στα κοριτσακια που γιορταζουν... Γιωτακι, Δεσποινα οτι επιθυμειτε, με το καλο τα παιδακια σας!!! και του χρονου με υγεια με τα μωρακια αγκαλια...

χρονια πολλα και στις υπολοιπες να χαιρεστε οποιον δικο σας εχετε...

Γεωργια ολα καλα θα πανε... χαιρομαι παντως που σ ακουω με θετικη ενεργεια... το θεωρω πολυ σημαντικο, φιλια πολλα... καλο κουραγιο και να μας ενημερωνεις... και το Μαρακι σου εχει την καλυτερη περιποιηση Wink

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα παρεακι!!!!!χρονια πολλα γιωτακι,μαρια και δεσποινα!!!!!!!!!!!!!!!!να'στε καλα και με το καλο τα μωρακια σας!!!!
εχθες πηγαμε στο γιατρο....2125 η μπεμπουλα!ολα φυσιολογικα,πηραμε και θεση!αλλα....οι μηκυτες παραμενουνε και θα κανουμε παλι θεραπεια.αν επιμενουνε δε θα μπορεσω να γεννησω φυσιολογικα γιατι θα χρειαστω πολλα ραμματα και αιμα.μη με ρωτησετε γιατι αλλα τα χρειαστηκα.εντωμεταξυ απο χθες μαλωνουμε με το Γιωργο για το που θα γεννησω...εγω λεω κλινικη και αυτος νοσοκομειο.δε μπορουμε να συννενοηθουμε...
εχω που εχω τους φοβους μου,εχω και το Γιωργο....
μας εβγαλε και μια χαζη φωτο ο γιατρος και φρικαρα.μ'επιασε εχθες οτι η μπεμπα θα ειναι ασχημη....και αν θα γινω καλη μανα... Crying or Very sad

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστώ για τις ευχές σας και με τη σειρά μου να ευχηθώ στη Γιώτα και τις Μαρίες.

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝΕ
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ ..... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΕΣ ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑΣ ΠΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΟΦΑΛΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ.....ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΝΙΩΣΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΑΡΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΓΝΩΣΤΟ.....Ε....ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΛΕΩ ΠΑΛΙ.....ΞΥΠΝΑΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΗΘΕΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ....ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΟΛΑ ΟΚ.....ΑΛΛΑ ΗΤΑΝΕ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΣΘΕΝΗ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΕΙΝΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΚΕΙ....ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ...ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ....ΕΙΔΑΤΕ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ???????
ΜΕΤΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΥΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ......
ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΙΩΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΣΤΟΝ ΟΦΑΛΟ????????????

ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΦΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 33 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 33 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 33 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 33 215994

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου νικολετα!
δεν ειναι τπτ!το παθαινω πολυ συχνα και ο γιατρος μου ειπε πως μεγαλωνει η κοιλια και τεντωνει εκει!την επομενη μου περασε!παντως οσους ρωτησα δεν ειπανε τπτ ανησυχητικο!

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αληθεια??/το παθαινειες και εσυ???????? αμα το παθαινει και αλλος αυτο που τοτε λεω οτι δεν ειναι κατι σοβαρο.....εμενα ο γιατρος μου δεν εδειξε να ανχωνετε απλα μου ειπε ξεκουραση αυτο μονο... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy αφου ομως και εσενα σου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα ολα οκ...ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 33 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 33 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 33 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 33 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 33 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 33 215994

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειναι επειδη μεγαλωνουνε οι κοιλιτσες!!!!!στην αρχη ειχα φρικαρει αλλα τωρα καταλαβα οτι δεν ειναι τπτ!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 33 215994

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΡΙΚΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΟΣΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥΕΛΑΧΙΣΤΑ....ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 33 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 33 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 33 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 33 215994

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ....ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΗΤΑΝΕ ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφάκι άρχισε να παίρνει η μπέμπα τα κιλάκια της μια χαρά....μην αγχώνεσαι με τους μύκητες....τι να κάνουμε...αν φύγουν φύγανε αλλίως πιος στη χάρη σου και σαρική και φράπα η μπέμπα.....(και εγώ καισαρική θέλω ...αλλά η γιατρός όπως καιόλοι οι γιατροί είναι κατά αν δεν υπάρχει λόγος)!!Εμείς με το Μάκηκαι τη μάνα μου τσακωνόμαστε για το δωμάτιο....εγώ θέλω δίκλινο(πήγα και επισκέφτηκα τη φίλη μου ήταν σε δίκλινο στο Ιασώ και ήταν μόνη της και τέλεια)τα φράγκα έιναι πολλά βέβαια 2000 ευρώ και ό Μάκης με τη μάνα μου τρίκλινο 1000 ευρώ....από μόνη μου έχω κάνει τα κουμάντα μου για αυτή τη στιγμή....και με παίρνει....αλλά επιμένουν οτι δεν το αγόραζουμε το δωμάτιο....όοοοοοοοοοοοτι να ναις!!!

Νικολετάκι.....όσο είμαστε στον 8ο όλα θα μας συμβαίνουν τελικά.....μην ανησυχείς εγώ δεν έχω κάτι απρόμοιο αλλά αφου έιναι όλα καλά και σε βάλανε και στο μηχάνημα μην ανησυχείς θα τεντώθηκε το μπεμπάκι.....!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μεγαλωνουμε βικακο!!!!
μετα απο πολυ σκεψη αποφασισαμε να γεννησω στο παπαγεωργιου.με τσαντισε εχθες ο γιατρος για πολλους λογους και κυριως γιατι πριν 2 βδομαδες μου πηρε 50 ευρω,εχθες αλλα 50 και σε 2 βδομαδες αλλα 50?κοπτηριο εχω?και 1200 απο πανω για τη γεννα???????? Mad Mad Mad Mad

825 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 33 Empty xronia polla Τετ Αυγ 15, 2012 11:22 am

katerina1

katerina1
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
hronia polla se oses giortazoun i panagia mazi sas koritsares kalo 15avgoustiano vradaki oeo!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις