Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
240 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 240 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

76ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Τρι Οκτ 25, 2011 11:47 pm

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια χρειαστηκε να κανετε υπερηχο στομαχου για παλινδρονηση στα μωρακια σας ?? κι αν ναι που πηγατε?? γιατι πηρα τηλ στο Παιδων Αγια Σοφια και μου ειπαν οτι δεν την κανουν αυτη την εξεταση

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

77ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 4 Empty λάθος διάγνωση Πεμ Σεπ 20, 2012 10:58 am

Erifily

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εμενα πάλι μου συνέβη κάτι άλλο, η γιατρός διέγνωσε παλινδρόμηση και μας είπε να την κρατάμε όρθια ύστερα απο τα γεύματα και οτι γενικώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.

Τα κλάμματα συνεχίστηκαν για καιρό μέχρι που αποφάσισα να το ψάξω λίγο μόνη μου. Βρήκα λοιπόν σε αρκετά site θηλασμού -εφόσον θηλάζω αποκλειστικά- πως όταν τα συμπτώματα είναι σαν κολικού ή παλιδρόμησης καλό είναι να δοκιμάσει η μητέρα να αλλάξει διατροφή και ειδικά να σταματήσει την κατανάλωση γαλακτοκομικών. (ακόμα και προϊόντα που περιέχουν ορό γάλακτος όπως πχ. μπισκότα)

Έτσι έγινε και η "παλινδρόμηση" σταμάτησε μέσα σε λίγες ώρες.

Για τις μαμάδες που θηλάζουν και αντιμετωπίζουν προβλήματα τέτοιου είδους έχω να προτείνω να δοκιμάσετε να αλλάξετε διατροφή πριν αρχίσετε τα φάρμακα. Δεν έχετε να χάσετε και τίποτα!

78ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Σαβ Οκτ 13, 2012 1:56 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είμαστε 7 μηνών, γεννηθήκαμε όμως στν 54η βδομάδα. Με το προηγούμενο γάλα βγάζαμε σάλια και γιαούρτι, φαγητό φρούτο. Μ΄αυτό το γάλα βγάζουμε γουλίτσες και βγάζουμε και φρούτο και φαγητό.
Ρίναι παλλινδρόμηση αυτό? Και μέχρι πότε? Ο γιατρός λέει θα σταματήσει κάποια στιγμή. Πάντως παίρνουμε κανονικά βάρος και τρώμε με όρεξη.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

79ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Σαβ Οκτ 13, 2012 7:49 am

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εμενα γεννηθηκε 7 μηνων και ειχε εκτος απο ολα τα αλλα και παλινδρομηση

παιρναμε το σιροπι το epadoren απο 2 μηνων
μεχρι που χρονισε
αυτο το σιροπι μας γλυτωσε
του ειχα κανει και κλιση στο κρεβατι του να ειναι πιο ψηλα το κεφαλι του

εβγαζε γουλιες μεχρι που μπηκαμε στο φαγητο
εκει εστρωσαν περισοτερο τα πραγματα

βεβαια οι εμετοι δεν ελλειπαν
υπηρχαν φαγητα που τον πηραζαν στο στομαχι του οπως οι βρεφικες κρεμες

κοψαμε το σιροπι και το ξαναηπιαμε 2.5 χρονων γιατι παλι ειχαμε ενα μικρο θεματακι

τωρα πια 4 χρονων τρωει μια χαρα και δεν εχουμε κανενα προβλημα

80ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Σαβ Οκτ 13, 2012 7:50 am

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
ααα ξεχασα να πω οτι πιναμε και ειδικο αντιαναγωγικο γαλα

81ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Τρι Νοε 20, 2012 6:44 am

katsaridoula

katsaridoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα σας έχω ενα κοριτσάκι 5,5 μηνών.Δυστηχώς είπιε δικό μου γάλα μαζί με συμπλήρωμα μονο 40 ημέρες γιατι το έβγαζα με θήλαστρο και της το έδινα,δεν ήθελε το στήθος με τιποτα.Το γάλα που συνέχισε μετα ήταν το Almiron το έπινε μέχρι 3 μηνών όπου έκανε μια μέρα εμετό και δεν ήθελε να το ξαναπιεί με τίποτα.Της αλλάξαμε γάλα και πήραμε το aptamil της milupa όπου το έπεινε χωρίς κανένα πρόβλημα,γουλίτσες έβγαζε λίγες όπως όλα τα παιδάκια,δεν έπεινε πολύ ειχε κολλησει στα 120ml αλλα αφού έπαιρνε 1 κιλό το μήνα ήμασταν μια χαρά.Μόλις μπήκαμε στον 5 μήνα ξεκινήσαμε βανίλια-ρυζάλευρο αλλα δεν την έτρωγε με τιποτα.Την αλλάξαμε και πήραμε φαρίν λακτέ και μας έβαλε και φρουτόκρεμα η παιδίατρος,ενώ τις 2 πρώτες μέρες την καταβρόχθησε τώρα ουτε να τη δει και με το γάλα παλι τα ίδια.Πίνει πιο λίγο απο 120 ml και ξεκινάει να πιεί γρήγορα μόλις το καταλαβαίνει κλαίει και δε θέλει να το πιεί.Πήρα την παιδίατρο και μου είπε να της δώσω για 10 μέρες 1ml epadoren πρωί-μεσημέρη-βράδυ.Απο γκρίνια έχει αρκετή αλλα βγάζει και δοντάκια.Βέβαια της τςλευταίες μέρες βγάζει αρκετά συχνά γουλιές.αχ μάλλον εχει γοπ ε;

http://neamageirisa.blogspot.com

82ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Δευ Ιαν 21, 2013 3:46 am

kalivret

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
τι εγινε τελικα με το μικρό σου????
εμεις ειμαστε 3 μηνων, ξερουμε οτι εχουμε παλινδρομηση απο την αρχη γιατι του εβγαινε το γαλα απο τη μυτη ενω κοιμοταν και το παλευαμε...αλλα τον τελευταιο μηνα δε θελει να πιει καθολου το γαλα, δε θελει να πιασει το μπιμπερο με τιποτα αλλα αν το πιασει τηα πιει απο 120 μεχρι 180...κλαμα τρελο μεχρι να το πιασει...οποτε τα καταφερνς του το δινω στον υπνο...τον σηκωνω κοιμισμενο και του χωνω το μπιμπερο...σημερα αγορασα το σιροπι το επαντορεν...θα του το δωσω στο γευμα των 8 40 λεπτα πιο πριν...μακαρι να βοηθησει ο θεος να σωθουμε....δε μπορω!!!κλαιει αυτος κλαιω και γω που δε πινει!!!!αλλιως τι να πω....του προκαλεσα ψυχολογικο με το γαλα...εντομεταξυ ετσι στο ασχετο μια μερα δνε ηθελε με τιποτα το γαλα....εχω αλλαξει μπιμπερο...θηλες τα παντα....εχω δωσει πανω απο 100 ευρο σε μπιμπερο και θηλες.ειχα τα νουκ, λεω κολλαει η πιπιλα να τιν ανοιξω την ανοιξα...λεω τρεχει πολυ και δε θελει...τελικα τωρα εχ chicoo. αν το πιασει το αδειαζει αλλα μεχρι να το πιασει μου βγαζει τον αδοξαστο!!!!

83ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Σαβ Φεβ 02, 2013 7:59 am

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα μανούλες. Και εγώ δυστυχώς στο club και θα ήθελα τη βοήθεια από μανούλες που τα πέρασαν. Έχω λοιπόν μια μπεμπούλα 28 ημερών η οποία κάνει εδώ και τρεις μέρες τα κλασσικά της ΓΟΠ .Γκρίνια σε διάφορες στιγμές που φαίνεται ότι προκαλείται απο πόνο, γκρίνια την ώρα του φαγητού ενώ πεινάει, κάνει το κορμάκι της τόξο, κοκκινίζει και κλαίει ασταμάτητα, χουρχούρησμα σα γατάκι, βήχα, ήχους κ.α Να σημειώσω πως θηλάζω αποκλειστικά και η μικρή μέχρι να ξεκινήσουν όλα αυτά έκανε μέχρι και 18 γεύματα τη μέρα, δε ξεκόλλαγε από το στήθος. Βέβαια γουλίτσες θα μου βγάλει μια στο τόσο. Ούτε κάνει εμετούς. Μόνο χθες μου έκανε. Εχθές βέβαια πήγαμε και στον παιδίατρο όπου και διέγνωσε ΓΟΠ και κολικούς. Είπε να συνεχίζουμε να θηλάζουμε όσο συχνά θέλει το μωρό κάτι που κάνω ούτως ή άλλως γιατί πολλές φορές ακόμα και αν πονάει βάζοντάς την στο στήθος ηρεμεί. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι πέρα από τα γαλακτοκομικά και το μοσχάρι που μου είπε ο παιδίατρος να αποφύγω εγώ ,ψάχνοντας στο ίντερνετ προτείνεται και η αποφυγή αυγών, ξηρών καρπών, θαλασσινών κ.α. Αυτά τα ΚΑΙ ΑΛΛΑ ξέρει καμία μανούλα να μου πει ποια φαγητά μπορεί να είναι; Όποια συμβουλή καλοδεχούμενη!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την fey11gr στις Σαβ Φεβ 02, 2013 8:16 am, 1 φορά

84ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Σαβ Φεβ 02, 2013 8:10 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να σου ζησει το κοριτσακι σου!
Εμενα ο γιος μου ειναι 9 μηνων και εμετους σταματησε ουσιαστικα εδω και 1 1/2 μηνα. Ταλαιπωρηθηκαμε πολυ με εμετους, πηραμε ειδικο γαλα, οπου βελτιωθηκε πολυ η κατασταση και σιροπακι γιατι πονουσε στην καταποση. Γαλακτοκομικαα τρωμε πια μια χαρα και μοσχαρι, ο παιδιατρος δεν απεκλισε κατι απο τη διατροφη μας, μιας και δεν υπαρχει καποια αλλεργια γενικα.
Επειδη ειναι μικρη η κορουλα σου ακομα, μην αγχωνεσαι απο τωρα, να δειτε πως θα παει το μωρο, και στον 5ο μηνα το βλεπετε! Αυτο που θελω να πω ειναι οτι επειδη καθε παιδακι ειναι διαφορετικο, μην το προδιαγραψετε απο τωρα και να αποκλισετε πχ το μοσχαρι απο τη μετεπειτα διατροφη της γιατι το μοσχαρι ειναι φοβερη πηγη σιδηρου για τα παιδια.σηζητησε το για το σιροπακι ειναι κριμα να ποναει το μωρο! Να σου ζησει και παλι!

85ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Σαβ Φεβ 02, 2013 8:14 am

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Να σου ζησει το κοριτσακι σου!
Εμενα ο γιος μου ειναι 9 μηνων και εμετους σταματησε ουσιαστικα εδω και 1 1/2 μηνα. Ταλαιπωρηθηκαμε πολυ με εμετους, πηραμε ειδικο γαλα, οπου βελτιωθηκε πολυ η κατασταση και σιροπακι γιατι πονουσε στην καταποση. Γαλακτοκομικαα τρωμε πια μια χαρα και μοσχαρι, ο παιδιατρος δεν απεκλισε κατι απο τη διατροφη μας, μιας και δεν υπαρχει καποια αλλεργια γενικα.
Επειδη ειναι μικρη η κορουλα σου ακομα, μην αγχωνεσαι απο τωρα, να δειτε πως θα παει το μωρο, και στον 5ο μηνα το βλεπετε! Αυτο που θελω να πω ειναι οτι επειδη καθε παιδακι ειναι διαφορετικο, μην το προδιαγραψετε απο τωρα και να αποκλισετε πχ το μοσχαρι απο τη μετεπειτα διατροφη της γιατι το μοσχαρι ειναι φοβερη πηγη σιδηρου για τα παιδια.σηζητησε το για το σιροπακι ειναι κριμα να ποναει το μωρο! Να σου ζησει και παλι!

Ευχαριστώ πολύ Elenathens! Να σου ζήσει και εσένα ο μπεμπούλης σου! Αχ μάλλον δεν το έθεσα σωστά στην ερώτηση. Τα φαγητά αυτά μου είπε εμένα να τα κόψω ο γιατρός για να μην περνάνε στο γάλα. Όσο για φάρμακο μου είπε να δούμε λίγο καιρό πρώτα πως θα πάει και μετά θα κρίνουμε αν θα ξεκινήσουμε. Σε ευχαριστώ και πάλι Very Happy

86ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Σαβ Φεβ 02, 2013 8:43 am

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μιλουπακι έγραψε:ασε και εγω ακουγα αφου παιρνει βαρος μια χαρα ειναι, αφου εγω την εξεταζω και δεν εχει βγαλει δεν εχει προβλημα, μια ειναι κολικοι μια εχει αλεργεια, μια ειναι πολυ μωρο και ειναι ανωριμο ακομα και χιλια δυο, γιαυτο πια οταν ακουω αυτα λεω η μαμα ξερει καλυτερα, μια κοπελα που μου ειπε τα συπτωματα της ειναι και μελος εδω τωρα της ειπα να κανει υπερυχο γιατι η γιατρος της της ελεγε εχεις κακομαθει το παιδι στις αγκαλιες παιρνει βαρος καλα ειναι κτλ και τελικα εκανε τον υπερυχο και της τον ετριψε στη μουρη γιατι το παιδι της ειχε παλινδρομηση
miloupaki ta fwta sou...h mpempa my exei ayta ta symptvmata kai eidika edw kai mia bdomada poly entonh grinia...olh thn hmera den yshxazei.sthn arxh nomixa oti einai kolikoi alla me ayta poy diabazw mallon exoume 8ema.h paidiatros moy eipe oti einai fysiologiko alla otan eixame paei den eixe tosh grinia to mwro.na se rwthsw kati?h mpempa m einai sxedon 2 mhnwn kai ta enterakia ths kanoyn synexeia gggrrrrr grrrrr.ti einai pali ayto?allo symptwma?egw toso kairo elega to mwro exei kolikoys gi ayto den trwei...help...exw mperdeytei... ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 4 585182

87ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Κυρ Φεβ 03, 2013 8:47 am

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
fey11gr έγραψε:Καλησπέρα μανούλες. Και εγώ δυστυχώς στο club και θα ήθελα τη βοήθεια από μανούλες που τα πέρασαν. Έχω λοιπόν μια μπεμπούλα 28 ημερών η οποία κάνει εδώ και τρεις μέρες τα κλασσικά της ΓΟΠ .Γκρίνια σε διάφορες στιγμές που φαίνεται ότι προκαλείται απο πόνο, γκρίνια την ώρα του φαγητού ενώ πεινάει, κάνει το κορμάκι της τόξο, κοκκινίζει και κλαίει ασταμάτητα, χουρχούρησμα σα γατάκι, βήχα, ήχους κ.α Να σημειώσω πως θηλάζω αποκλειστικά και η μικρή μέχρι να ξεκινήσουν όλα αυτά έκανε μέχρι και 18 γεύματα τη μέρα, δε ξεκόλλαγε από το στήθος. Βέβαια γουλίτσες θα μου βγάλει μια στο τόσο. Ούτε κάνει εμετούς. Μόνο χθες μου έκανε. Εχθές βέβαια πήγαμε και στον παιδίατρο όπου και διέγνωσε ΓΟΠ και κολικούς. Είπε να συνεχίζουμε να θηλάζουμε όσο συχνά θέλει το μωρό κάτι που κάνω ούτως ή άλλως γιατί πολλές φορές ακόμα και αν πονάει βάζοντάς την στο στήθος ηρεμεί. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι πέρα από τα γαλακτοκομικά και το μοσχάρι που μου είπε ο παιδίατρος να αποφύγω εγώ ,ψάχνοντας στο ίντερνετ προτείνεται και η αποφυγή αυγών, ξηρών καρπών, θαλασσινών κ.α. Αυτά τα ΚΑΙ ΑΛΛΑ ξέρει καμία μανούλα να μου πει ποια φαγητά μπορεί να είναι; Όποια συμβουλή καλοδεχούμενη!

Καμία μανούλα τελικά που έκοψε κάτι απο τη διατροφή της και είδε διαφορά στο μωρούλι της;;; ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 4 688264 ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 4 688264

88ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Παρ Απρ 19, 2013 10:24 am

mini mouse

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κοριτσια!Είμαι και 'γω μια απελπισμενη μαμα.Η μικρουλα μου,σχεδον 2,5 μηνων εχει παλινδρομηση και σημερα η παιδιατρος μας εδωσε το epadoren.Διαβασα τις παρενεργειες και με επιασε πανικος!Δεν ξερω τι να κάνω, να της το δωσω?

89ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Κυρ Δεκ 29, 2013 1:04 pm

vdimak

vdimak
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Olivia έγραψε:
Χαχα! Τέλεια ιδέα!! Παλινδρόμηση club!!

Λοιπόν, εμείς πέσαμε θύματα "κρυφής" παλινδρόμησης!! Η Αθηνά δεν έβγαζε γουλιές, αλλά έκανε μια στις τόσες εμετό, τον οποίο αποδίδαμε σε άλλα αίτια (λαιμαργία, λάθος θηλή μπιμπερό κτλ). Γύρω στους 2 1/2 μήνες, όμως, άρχισε να πίνει τεράστια ποσότητα γάλακτος για τα κυβικά της (200 mL!!) και μετά από τα γεύματα να κλαίει γοερά, χωρίς να ανακουφίζεται με τίποτα! Τότε άρχισαν να πυκνώνουν και οι εμετοί και να ακούμε γουλιές να ανεβοκατεβαίνουν από το στομαχάκι της στον οισοφάγο.

Αποδείχτηκε ότι το παιδί ήταν μάλλον στην αρχή οισοφαγίτιδας (που προκλήθηκε από την παλινδρόμηση) και έτσι αρχίσαμε σιροπάκι (Epadoren) και πλέον είμαστε κούκλες! Ούτε εμετοί, ούτε κλάματα!

την ίδια εμπειρία είχα και με τα δυο μου παιδιά.
ο πρώτος ανεβοκατέβαζε γουλιές και πνιγόταν δεν τολμούσα να τον ακουμπήσω πουθενά ούτε σε καρότσι, ούτε σε ριλάξ, όλη την ημέρα στα χέρια. Αργήσαμε να την καταλάβουμε και είχε φτάσει 5 μηνών να κάνει άπνοιες...epadoren,στερεές τροφές, στα χέρια όρθιος για ώρα μετά τα γεύματα κι αμέσως υπήρξε βελτίωση.
ο δεύτερος ατέλειωτο κλάμα μετά τα γεύματα και συχνά εμετούς...
η ίδια θεραπεία και αρκετή υπομονή.
Δεν ξέρετε πόσο σας καταλαβαίνω και συμπάσχω...

90ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Τετ Απρ 16, 2014 4:24 am

kateri

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σαν νέα μαμά και εγώ έχω μια μπεμπούλα 40 ημερών, την οποία θηλάζω αποκλειστικά...έχω την υποψία ότι έχει ΓΟΠ,αλλά η γιατρός λέει ότι είναι φυσιολογικά τα συμπτώματα που βλέπω...ο θηλασμός διαρκεί από 1 ώρα στν καλύτερη μέχρι 2-3 ώρες,ανάλογα τα κέφια και τη γκρίνια της μικρής και ξυπνάει μετά από 2-3-4 ώρες....στην αρ΄χη είχε σφίξιμο,αέρια,γκρίνια,οπότε λέω έχει κολικούς...τώρα σταματήσανε τα αέρια αλλά όταν περάσει περίπου 1 ώρα που τη θηλάζω γκρινιάζει,τεντώνεται,σφίγγεται,κοκκινίζει,χώνει το κεφάλι της στο στήθος μου και μετά τη σηκώνω,μπορεί να ρευτεί μπορεί και όχι,και έπειτα συνεχίζει το φαγητό...αυτό επαναλαμβάνεται λίγες φορές μέχρι τελικά να κοιμηθεί στο στήθος.Αποφεύγω να τη χτυπάω στην πλάτη γιατί της προκαλεί λόξυγγα...απλά τη χτυπάω στον πωπό ή την κρατάω απλα όρθια...στον ύπνο της γκρινιάζει και ακούγεται ρουθούνισμα συνεχώς και σφίγγεται...εμετό μου έκανε μία φορά...γουλιές βγάζει όταν έχει λόξυγγα και είναι ξαπλωμένη και σίγουρα όταν αλλάζουμε πάνα που της σηκώνω λίγο τον πωπό....δε το ζητητώ βέβαια να έχει φάει και να την αφήσω ξαπλωμένη,γιατί τεντώνει και απλώνει τα πόδια συνεχώς και βγάζει το γάλα....
με όλα αυτά,εσείς οι παθούσες,τι λέτε;εγώ πάντως θα αλλάξω παιδίατρο....

91ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Τετ Απρ 16, 2014 10:00 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα..
Να σου πω την αλήθεια φυσιολογική συμπεριφορα μωρού διαβάζω.τα περισσότερα μωρά βγάζουν γουλιες,εδώ εμένα ξερνοβολαει το πανελλήνιο και παλι το Πάλεϋ ου με.
Δεν νομιζω απο τα γράφο μένα σου να υπάρχει λογος να αλλαξεις παιδίατρο..

92ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Τετ Απρ 16, 2014 11:27 am

kateri

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Λες, ε demaki88; Πιο πολύ με ανησυχεί το ότι σπαράζει στο κλάμα την ώρα που την ταϊζω για ένα λεπτό και αυτό επαναλαμβάνεται μέχρι να κοιμηθεί....

93ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Τετ Απρ 16, 2014 11:53 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι εγώ λέω να μην ανησυχίες και να εμπιστευτείς τον παιδίατρο.αν υπήρχε κάποιο προβλημα θα το εβλεπε αλλά και παλινδρόμηση να έχει δεν μπορείς να κανεις κάτι,αφού θηλάζει..
Εμένα είχε ή πρωτη μου κόρη και αφού ξεκίνησα γάλα σε φόρμουλα παίρναμε αντί αναγωγικό ,ή δεύτερη που έβγαζε που και που έπαιξε το απλό το Ναν 1 αλλά τώρα επειδή θηλάζω τον μικρο αν και βγάζει παρα πολύ(για καταλάβεις βάζω κάθε μέρα πλυντιριο του μπέμπη) αλλα μου είπε οτι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.απο τη στιγμη που δεν του δημιουργεί οισοφαγίτιδα δηλ.απλα με τις τροφές όταν ξεκινήσουμε ευελπιστώντας να σταματήσει,αν και ή πρωτη στον χρονο το σταμάτησε,εβγαζε ακόμη και τις τροφές.

94ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Τετ Απρ 16, 2014 12:05 pm

kateri

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Θα το παρακολουθώ όμως και θα δω πως θα πάνε τα πράγματα...ελπίζω να μας περασει και να τρώμε ήρεμα....καλό κουράγιο και σε σένα και υπομονή γιατί σίγουρα τα χρειάζεσαι....

95ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Τετ Μάης 21, 2014 3:58 am

ΔΩΡΑ.K

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γειά σας κορίτσια!Είμαι καινούργιο μέλος στο φορουμ και έχω ένα κοριτσάκι που σε 6 ημέρες κλείνει τους 4 μήνες!Από τις πρώτες κιόλας μέρες που την πήρα στο σπίτι,έβλεπα ότι όταν το μωρό κοιμόταν βογγούσε ασταμάτητα!!Το είπα στην παιδίατρο,αλλά δεν έδωσε σημασία.Μέχρι που φτάσαμε μια μέρα το μωρό να κλαίει και να ουρλιάζει μετά το φαγητό του!!Εντωμεταξύ είχε φτάσει να πίνει από 2 μηνών 170-180 μλ γάλα στο γεύμα!Η παιδίατρος μου είπε ότι μάλλον είχαμε αλλεργία στο αγελαδινό και μας έδωσε υποαλλεργικό γάλα.Φυσικά τα πράγματα χειροτέρεψαν,γιατί το μωρό είχε παλινδρόμηση και όχι αλλεργία.Πήγα σε παιδογαστρεντερολόγο,όπου μας έδωσε epadoren και αντιαναγωγικό γάλα.Τα πράγματα,δεν έφτιαχναν όμως και τελικά το παιδί εδώ και 2 μήνες πίνει laprazol!!Έχουμε δοκιμάσει αρκετά αντιαναγωγικά γάλατα και τον τελευταίο μήνα πίνουμε το Ηumana Ar!Ξέχασα να αναφέρω ότι στην αρχή το μωρό δεν έβγαζε καθόλου γάλατα και έπαιρνε καλό βάρος!Τον τελευταίο καιρό όμως βγάζει μεγάλες γουλιές και μετά από 2-3 ώρες φαγητού και άρχισε να μην παίρνει και πολύ βάρος.Μέσα σε μισό μήνα έβαλε μόνο 150 γραμμάρια!!Σε αυτό φταίει το γεγονός ότι αν και θέλει να φάει,δεν μπορεί γιατί εξαιτίας της παλινδρόμησης ξυπνάει συνέχεια και δεν χαίρεται τον ύπνο της καθόλου!Μόνο το βράδυ μετά από 3-4 ωρές μετά το φαγητό κοιμάται άνετα!Έχω δοκιμάσει τα πάντα,αλλά δεν μπορώ να την βοηθήσω.Είναι ένας φαύλος κύκλος,γιατί μέχρι να χωνέψει και να χαρεί τον ύπνο της έρχεται η ώρα για το επόμενο γεύμα.Το αποτέλεσμα είναι να μου κάνει μόνο 4 γεύματα των 160μλ!Άμα της δώσω παραπάνω,τα βγάζει.Συγγνώμη για το τόσο μεγάλο μήνυμα.Αλλά μήπως κάποια μαμά έχει περάσει κάτι παρόμοιο και μπορεί να με βοηθήσει?Πραγματικά ώρες-ώρες μου έρχεται να φουντάρω από το μπαλκόνι!!

96ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Τετ Μάης 21, 2014 5:41 am

kateri

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Τελικά είχαμε ωτίτιδες αφηςτε.....ταλαιπωρηθηκαμε!!!!! και συν τοις αλλοις εξακολουθουμε να έχουμε κολικους.Έχω κοψει γαλακτοκομικά,ψάρια,σοκολάτες,φράουλες με εντολή παιδιάτρου για να δούμε για πιθανή αλλεργία....τη γκρινια συνεχιζουμε να την εχω απο τις 7 το απογευμα συνηθως αλλα καποιες φορες απο το πρωι...

97ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Παρ Μάης 23, 2014 1:32 am

MARLEO

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΔΩΡΑ.K έγραψε:Γειά σας κορίτσια!Είμαι καινούργιο μέλος στο φορουμ και έχω ένα κοριτσάκι που σε 6 ημέρες κλείνει τους 4 μήνες!Από τις πρώτες κιόλας μέρες που την πήρα στο σπίτι,έβλεπα ότι όταν το μωρό κοιμόταν βογγούσε ασταμάτητα!!Το είπα στην παιδίατρο,αλλά δεν έδωσε σημασία.Μέχρι που φτάσαμε μια μέρα το μωρό να κλαίει και να ουρλιάζει μετά το φαγητό του!!Εντωμεταξύ είχε φτάσει να πίνει από 2 μηνών 170-180 μλ γάλα στο γεύμα!Η παιδίατρος μου είπε ότι μάλλον είχαμε αλλεργία στο αγελαδινό και μας έδωσε υποαλλεργικό γάλα.Φυσικά τα πράγματα χειροτέρεψαν,γιατί το μωρό είχε παλινδρόμηση και όχι αλλεργία.Πήγα σε παιδογαστρεντερολόγο,όπου μας έδωσε epadoren και αντιαναγωγικό γάλα.Τα πράγματα,δεν έφτιαχναν όμως και τελικά το παιδί εδώ και 2 μήνες πίνει laprazol!!Έχουμε δοκιμάσει αρκετά αντιαναγωγικά γάλατα και τον τελευταίο μήνα πίνουμε το Ηumana Ar!Ξέχασα να αναφέρω ότι στην αρχή το μωρό δεν έβγαζε καθόλου γάλατα και έπαιρνε καλό βάρος!Τον τελευταίο καιρό όμως βγάζει μεγάλες γουλιές και μετά από 2-3 ώρες φαγητού και άρχισε να μην παίρνει και πολύ βάρος.Μέσα σε μισό μήνα έβαλε μόνο 150 γραμμάρια!!Σε αυτό φταίει το γεγονός ότι αν και θέλει να φάει,δεν μπορεί γιατί εξαιτίας της παλινδρόμησης ξυπνάει συνέχεια και δεν χαίρεται τον ύπνο της καθόλου!Μόνο το βράδυ μετά από 3-4 ωρές μετά το φαγητό κοιμάται άνετα!Έχω δοκιμάσει τα πάντα,αλλά δεν μπορώ να την βοηθήσω.Είναι ένας φαύλος κύκλος,γιατί μέχρι να χωνέψει και να χαρεί τον ύπνο της έρχεται η ώρα για το επόμενο γεύμα.Το αποτέλεσμα είναι να μου κάνει μόνο 4 γεύματα των 160μλ!Άμα της δώσω παραπάνω,τα βγάζει.Συγγνώμη για το τόσο μεγάλο μήνυμα.Αλλά μήπως κάποια μαμά έχει περάσει κάτι παρόμοιο και μπορεί να με βοηθήσει?Πραγματικά ώρες-ώρες μου έρχεται να φουντάρω από το μπαλκόνι!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΛΙΝΡΟΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΕΔΙΝΑ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΡΟΥΚΕΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΣΤΕΡΕΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΑΛΙΑΡΕΣ.

98ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Τρι Μάης 27, 2014 12:13 am

ΔΩΡΑ.K

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!Θέλει πράγματι πολύ υπομονή και πάρα πολλές σαλιάρες.Εμείς σε λίγες μέρες θα βάλουμε κρέμα ρυζάλευρο,όπως μου είπε η παιδογαστρεντερολόγος.Μου είπε όμως και να μην περιμένω μεγάλη διαφορά,τουλάχιστον μέχρι να φτάσει στον 6ο.Όλα τα αντέχω,αλλά να έχω ένα μωρό που δεν μπορεί να κοιμηθεί και να ξυπνάει συνέχεια,επειδή της παλινδρομεί το γάλα,αυτό δεν το αντέχω!Το λυπάται η ψυχή μου να παλεύειε να κοιμηθεί και να μην μπορεί με τίποτα!!

99ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Τρι Μάης 27, 2014 1:13 am

vasoulagal

vasoulagal
γεια σου δωρα, λοιπον και εμενα η μικρη μου εχει παλλινδρομηση και εχει τα ιδια συμπτωματα που περιγραφεις! θελω να σου θεω καπποιες ερωτησεις! τι ειναι το λαπραζολ? η παιδ εμενα μου ειπε οτι οποιοδηποτε φαρμακο περαν του επαντορεν τινει να καταργηθει γιατι εχουν παρατηρηθει ταχυκαρδιες στα μωρα!
την εχεις να κοιμαται σε κλιση? ποση ωρα την κρατας για να ρευτει? την χτυπας στην πλατη? με το χουμανα πως ειναι η κατασταση και ποσο καιρο το πινετε?

εμενα η μικη μου ειναι 3,5 μηνων και εχουμε προβλημα απο 40 ημερων.. πεταγε ρουκετες σχεδον μετα απο καθε γευμα.. τελευταια ξεκινησαμε το hipp ar ,, το αντιαναγωγικο θελει να περασουν και καποιες μερες ωστε να δεις αποτελεσμα..εχει στρωσει πολυ η κατασταση, δεν εχουμε ξαναβγαλει γουλιες και τρωμε πιο πολυ, ποναει ακομα μερικες φορες αλλα οχι τετειο χαλι που ηταν! να σου πω μονο οτι η παλλινδρομηση εχει εξαρσεις.. μπορει να υπαρξουν και καλες μερες και μετα να ξαναγινονται τα ιδια και τουμπαλιν ...

100ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Τρι Μάης 27, 2014 11:44 pm

ΔΩΡΑ.K

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Το λαπραζολ,είναι χάπι που μειώνει τις αναγωγές και βοηθάει στην οισοφαγίτιδα,γιατί εμείς είχαμε κάνει πολύ σοβαρή οισοφαγίτιδα και το επαντορεν,αν και το πήραμε κοντά ένα μήνα δεν έκανε τίποτα!!Φυσικά και μου το έδωσε η παιδογαστρεντερολόγος και δεν το πήρα μόνη μου,γιατί είναι βαρύ χάπι,όπως λες!Την κρατάω για να ρευτεί τουλάχιστον μισή ώρα,παρόλα αυτά όμως έχει τύχει να βγάλει γάλα και μετά από 3 και 4 ώρες φαγητού.Δηλαδή λίγο πρίν της δώσω το επόμενο γεύμα!!!Με το Ηumana δεν μπορώ να πω ότι σωθήκαμε κιόλας.Εμένα δεν μου τα έβγαζε σχεδόν ποτέ.Συνήθως ότι της ανέβαινε το ξανακατάπινε!!Πρίν λίγες μέρες άρχισε να βγάζει αρκετό και τώρα ξαναηρέμησε.Βέβαια,συνεχίζει και ξυπνάει κάθε λίγο!!Από αντιαναγωγικά εμείς δοκιμάσαμε και το frisolac comfort και το s26 gf και το Almiron Ar και το Novalac ar.Mε κανένα,όμως δεν είδα κάποια διαφορά!Απλά,έχω παρατηρήσει .οτι όταν κοντεύουμε να αλλάξουμε μήνα,τα πράγματα χειροτερεύουν και μετά ξαναηρεμεί λιγάκι!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις