951 Απ: *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 17!!!* Τετ Αυγ 29, 2012 9:00 pm
inakriti
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα σας κοριτσακια μου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
konstantina έγραψε:Καλημέρα στην ποιο γλυκεία και όμορφη παρέα.Σας διάβασα στα γρήγορα αλλα δεν θυμάμαι και πολλά, τόσες σελίδες που να θυμάμαι η γυναίκα.
Κορίτσια μου τελικά αύριο Παρασκευή στις 8 το πρωί θα είμαι στο μαιευτήριο στις 9 και 30 θα κάνω καισαρική εχτές έκανα υπέρηχο η μπέμπα είναι 2500 και δεν τρέφεται καλά απο εμένα χάρη του ερυθηματωδη λύκου, είχαμε και χαμηλή κινητικότητα κι έτσι αύριο θα γεννήσω.
Δεν ξερω αν θα καταφέρω να μπω για να σας πω αν ολα πήγαν καλά ελπίζω οταν γυρίσω να καταφέρω να μπω και να σας ενημερώσω.Σε λίγο πρέπει να φύγω για να κάνω ξανα καρδιοτοκογραφιμα μου κάνει κάθε μέρα και ντόπλερ γιατι φοβάται μην έχουμε πρόβλημα. Ελπίζω να μπει κάποια μέχρι να κλείσω
Την έκανα κι εγώ αυτή τη φίλη και δεν άρεσε καθόλου στο γιατρό κ μου γραψε μια κρεμούλα να φύγει γιατί έχω και φαγούρα στην κοιλιά.pepelitsa έγραψε:Den sas eipa! apekthsa kainouria filh! Thn lene kshrodermia kai nomizw pws syntoma tha tsakwthoume!
ANNAST έγραψε:καλημερα κ απο μενα!!!!
κων/να να ευχηθω να πανε ολα καλα κ αυριο να κρατας μια κουκλιτσα στα χερια σου!!!!
καλημερα κ στα υπολοιπα κοριτσια!
χαρα,πηνελοπη,μαρουλο,δεν σας ξεχασα χθες αλλα με πηρε ο υπνος στον καναπε,ξεραθηκα..
giotaki2 έγραψε:Ναι κορίτσια θρεφταράκι, τον ρώτησα αν είναι χοντρο και είναι τόσο ή αν είναι ψηλο και χοντρό και μου λέει δε μπορούμε να ξέρουμε πάντως είναι μεγάλο μωρό και δε μπορούμε να κάνουμε κάτι να το μικρύνουμε..
Εμένα δε με πείραξε αυτό με προβλημάτισε το γεγονός ότι έχω καιρό ακόμη μέχρι να γεννήσω και μου ξαναείπε ότι έχω στενή λεκάνη κ δεν είναι για πολύ μεγάλο παιδί...
Τέλος πάντων θα δείξει...
Ξεκινάω περπάτημα από σήμερα και τα γιατροσόφια της Στελλας μπας και γίνει τίποτα...
Μαριανθάκο μου διάβασα είχες πάει κι εσύ στο γιατρό χτες, έκανες και ντόπλερ όλα καλά δηλαδή πέρα από την περιτύληξη, ευχομαι να ξετυλιχτει μέχρι τον τοκετό έχει καιρό, διαφορετικά εντάξει δε πειράζει όπως λες κι εσυ να'ναι καλά τα μωράκια μας και τα άλλα όλα γίνονται..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης