976 Απ: *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 17!!!* Πεμ Αυγ 30, 2012 12:52 am
vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Τα έβαλα μάλλον!!!Αει σηχτήρ μια ώρα με τη κωλοτεχνολογία!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kristinaki στις Πεμ Αυγ 30, 2012 12:54 am, 1 φορά
vgog65 έγραψε:Τα έβαλα μάλλον!!!Αει σηχτήρ μια ώρα με τη κωλοτεχνολογία!!!
vgog65 έγραψε:Σε ευχαριστώ Χριστινάκι μου...την πίστα με τα μηχανάκια δεν τη γλυτώνω τελικά μακάρι να του αρέσει και ας κάνει οτι θέλει το παιδάκι μου!!!
vgog65 έγραψε:[p[/
Τουλάχιστον θα έχει ένα παιδάκι να κάνει παρέα όταν όλα τα υπόλοιπα θα το κοροϊδεύουνε που θα΄ναι χοντρο χαχαχαχαχαχαχχαletitsa έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.....
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ...
ΠΗΓΑ ΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΥΧΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ
Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ 3100 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΒΑΛΕ 300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΡΑ ΓΙΟΤΑΚΙ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΕ ΜΑΖΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΖΑΜΠΟ .
giotaki2 έγραψε:Τουλάχιστον θα έχει ένα παιδάκι να κάνει παρέα όταν όλα τα υπόλοιπα θα το κοροϊδεύουνε που θα΄ναι χοντρο χαχαχαχαχαχαχχαletitsa έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.....
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ...
ΠΗΓΑ ΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΥΧΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ
Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ 3100 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΒΑΛΕ 300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΡΑ ΓΙΟΤΑΚΙ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΕ ΜΑΖΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΖΑΜΠΟ .
Καλημέρα βρε Νικολέτα μια χαρά τα νέα σας λοιπόν, μια χαρά και ο μπεμπούλης μπορείς να ηρεμήσεις!
Ξαναπεράσαμε από τα Λητώ να πάρω μία βάση για την κουνουπιέρα και του πήρα κάτι κόκκινα παπουτσάκια chicco 6€ τι τέλεια που είναι ρε συ δε τα είχα δει, και ένα σορτσάκι μπλέ με ασορτί μπλουζάκι κόκκινο με 4€ ξεφτίλα και είναι πολύ όμορφα!!!!
Με αυτά θα το βγάλω από το μαιετήριο αν βέβαια το χωράνε το σούμο μου.... χαχαχαχα
Σοβαρά???? χαχαχαχα ε πρέπει να συναντηθούνε τότε οπωσδήποτε!!!!letitsa έγραψε:
ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΙΔΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΡΟΥΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑ
Kristinaki έγραψε:Kαλημερα Νικολετα μου! μεγαλο και σενα το μπεμπε σου!! τι καλο!! στην εβδομαδα που ειμαι εγω θυμασαι ποσο ηταν; και εγω ανησυχω για το βαρος του μωρου μ αλλα οπως την Τινη, οτι ειναι μικρουλα!
emilou έγραψε:καλημερα ξανα απο μενα!!!
Γιωτακι και Νικολετα βαλτε κ το δικο μου το παιδακι στην παρεα!! Γιωτακι ειμαι μια εβδομαδα πισω απο εσενα κ ειναι 2700+, οποτε κ εμενα χοντρουλικο ειναι!!!
Βικακι παρα πολυ ωραιο σας εγινε το δωματιο... πατερας και γιος θα το ευχαρηστηθουν ιδιαιτερα!! και η μαμα φυσικα που εκανε τοσο καλη δουλεια!!
καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια
letitsa έγραψε:emilou έγραψε:καλημερα ξανα απο μενα!!!
Γιωτακι και Νικολετα βαλτε κ το δικο μου το παιδακι στην παρεα!! Γιωτακι ειμαι μια εβδομαδα πισω απο εσενα κ ειναι 2700+, οποτε κ εμενα χοντρουλικο ειναι!!!
Βικακι παρα πολυ ωραιο σας εγινε το δωματιο... πατερας και γιος θα το ευχαρηστηθουν ιδιαιτερα!! και η μαμα φυσικα που εκανε τοσο καλη δουλεια!!
καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια
ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΥΛΙΚΑ ΕΜΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΛΥΤΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΔΙΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΧΑΧΑΧΑ
sofouli έγραψε:γιωτακι εισαι εδω???????????λοιπον μιλησα με μια συμμαθητρια μου τωρα.αυριο μπαινει στο μηνα της!θελεις να μαθεις ποσο ειναι το μικρο?????
3800!!!!!τη τριτη θα παει με προκληση να το γεννησει με φτ!ηρεμησες τωρα????
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης