101 Απ: ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 Παρ Αυγ 24, 2012 12:58 pm
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ! ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Deb έγραψε:Αφρούλα,Ματίνα και Έλλη καληνύχτα!!!!Ελπίζω να τα πούμε αύριο!!!
Σας αφήνω κ εγώ κορίτσια!!!Πάω για ύπνο γιατί κλείνουν τα ματάκια μου!!Τα λέμε αύριο!!!!Φιλιά σε όλες!!!Καληνύχτα!!!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ! ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ!
pigkoulinaki έγραψε:καλα αφρουλα....αυτο δεν ηταν ποδαρικο!!!!το σταδιο ειρηνης και φιλιας ηταν!!!!!χαχααχχαχαχαχα!!!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ! ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ!
Το χει η μοίρα μας κ το αστέρι μας που λέει η συντοπίτισσα του άντρα σου αλλά κ συνάδελφός σου!! Μα τι ωραία που το έθεσα!!
Να ξεζαλιστεί κ η Χρύσα φούσκωσε που φούσκωσε μη τυφλωθεί κιόλας χιχιχι!!
pigkoulinaki έγραψε:ε,μα μαρακι τι να πω!!!!10 λεπτακια ελειψα και εγινε ο ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
ωραια ηταν!!!!!!!!αχαχαχαχχα!!!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:ε,μα μαρακι τι να πω!!!!10 λεπτακια ελειψα και εγινε ο ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
ωραια ηταν!!!!!!!!αχαχαχαχχα!!!!
δε παραξενεύομαι γιατί έχω τύχει να έχει πολύ κόσμο σε αυτό το θέμα, μη κοιτάς τώρα που οι περισσότερες είναι διακοπές!
anabela έγραψε:εγω εφαγα τοστακι πριν λιγο γυρισαμε απο θαλασσα ηταν τελειαααααααα και ειχε κοσμο. Ω ναι οπως καταλαβατε ακομα να αδιαθετησω γιαυτο και πηγα για μπανιο αλλα οι πονοι πονοι πουφ
anabela έγραψε:Μα ειναι μια παραλια τελεια εχει και εστιατοριο κοντα το οποιο ριχνει προβολεις στην 8αλασσα και ξενοδοχειο για να βρεις απατα πας και πας και πας κανα χιλιομετρο μεσα ολο αμμο
να σκεφτεις 11 το βραδυ ειχε 15 ατομα μεσα και εκαναν μπανακι
αφρουλα έγραψε:ΜΗΝ ΠΙΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!ΚΑΝΕΝΑ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ!ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΓΑΣΤΡΙΚΟ ΥΓΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΠΕΨΗ!
pigkoulinaki έγραψε:anabela έγραψε:Μα ειναι μια παραλια τελεια εχει και εστιατοριο κοντα το οποιο ριχνει προβολεις στην 8αλασσα και ξενοδοχειο για να βρεις απατα πας και πας και πας κανα χιλιομετρο μεσα ολο αμμο
να σκεφτεις 11 το βραδυ ειχε 15 ατομα μεσα και εκαναν μπανακι
ελενα που ειναι αυτη η παραλια....????μου αρεσαν οι προβολεις στη θαλασσα.....
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης