826 Απ: ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 Δευ Αυγ 27, 2012 1:02 am
maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ!
Αντε περιμένουμε νέα σου!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ!
toniach29 έγραψε:ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ?Σ ΤΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ?
toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ Κ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΝΕΙΣ??
toniach29 έγραψε:μαρακι μια χαρα!!!ειναι κοντα η δουλεια του αντρα σου/
Ευούλι έγραψε:Τόνια το θέμα είναι ότι μπορεί να συμπέσει η παράδοση της εργασίας με το διάστημα που θα γεννάς.Η' μπορεί να πέσει η εξεταστική τέλη Μαϊου που ακόμα δεν θα έχετε μπει σε σειρούλα...Ολα γίνονται βέβαια, το ξέρω από πρώτο χέρι!
Asteraki καλώς μας ήρθες!Εύχομαι να σας έρθει σύντομα το νινί!
thequeen86 έγραψε:γεια σας κοριτσια σημερα ειχα γιατρο.φυλο παλι δν ειδα γμτ τον αλλο μηνα ειπε τωρα αλλα οκ σε 2 βδομαδες μπαινω 5ο μηνα.κατα τα αλλα ολες οι εξετασεις μια χαρα μου εδωσε κλασσικα σιδηρο κ ασβεστιο κ θα ξανα παω τον αλλο μηνα.πφφφφφ πολυ ζεστη κ τρελη κουραση ειμαι κυριολεκτικα ενα πτωμα.
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΠΑΛΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ.ΗΡΘΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ.
ΜΑΙΡΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΣΑΣ Η ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΕΤΕ?
ΕΥΟΥΛΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ?
ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ?ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.
βασιλικη..θα σας πω οταν μαθωΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΠΑΛΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ.ΗΡΘΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ.
ΜΑΙΡΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΣΑΣ Η ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΕΤΕ?
ΕΥΟΥΛΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ?
ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ?ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:thequeen86 έγραψε:γεια σας κοριτσια σημερα ειχα γιατρο.φυλο παλι δν ειδα γμτ τον αλλο μηνα ειπε τωρα αλλα οκ σε 2 βδομαδες μπαινω 5ο μηνα.κατα τα αλλα ολες οι εξετασεις μια χαρα μου εδωσε κλασσικα σιδηρο κ ασβεστιο κ θα ξανα παω τον αλλο μηνα.πφφφφφ πολυ ζεστη κ τρελη κουραση ειμαι κυριολεκτικα ενα πτωμα.
ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΚΑΛΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ Κ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ 5ο?ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΠΑ ΤΟ ΝΙΝΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΔΙΑ?
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ Β-ΕΠΙΠΕΔΟΥ?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης