251 Απ: *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 18!!!* Παρ Αυγ 31, 2012 1:13 am
pepelitsa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Annouli h katastash einai put the kot down? heheheheh..Apla den synenohsai..apo ta symfrazomena k o theos vohthos!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
kat3r1na έγραψε:¨ηρθε χτες,να σου πει οτι αν δν πας άμεσα,θα σε απολύσει μετά από 12+6+2 περιπου,20 μήνες που θα δικαιούται να σε απολύσει..Ε εγώ στη θέση σου δε θα ανησυχούσα και πάρα πολύ....
Ινάκι αυτό που θα σου πω,κρ'ατα το με επιφύλλαξη,γιατί δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.Δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε μεταβολή στη σύμβασή σου,όσο είσαι στο καθεστώς προστασίας μητρότητας,ούτε ως προς την αμοιβή ούτε ως προς το είδος της εργασίας.Με μια ερώτηση στην επιθεώρηση θα καλυφτείς.Πάντως μιας και μιλάμε για αλήτη,είμαι σίγουρη πως αν σου παίξει τέτοια πουστιά,γιατί περί αυτού πρόκειται,θα γραψετε τη συγγένεια στα παλιά σας υποδήματα και εσυ κ ο άντρας σου.Να τον καταγγείλεις όπου μπορείς τον κόπανο!!!!!inakriti έγραψε:kat3r1na έγραψε:¨ηρθε χτες,να σου πει οτι αν δν πας άμεσα,θα σε απολύσει μετά από 12+6+2 περιπου,20 μήνες που θα δικαιούται να σε απολύσει..Ε εγώ στη θέση σου δε θα ανησυχούσα και πάρα πολύ....
για να καταλαβεις εγω αντικαθιστουσα την προηγουμενη υπαλληλο-εγκυος πριν 3 χρονια....οταν γυρισε εκεινη απο το 6μηνο δεν με εδιωξε ... την ειχε στο γραφειο ποστο γραμματιακη υποστηριξη ... και την εβαζε να καθαριζει να κανει τις σκαλες ..να φτιαχνει την αποθηκη 30τμ χαρτουρα σε φακελους και κουτες και οταν τελειωνε δεν του αρεσε και την ξαναεβαζε και τα εκανε ... μεχρι που παραιτηθηκε!!!
με "απειλησε" με το οτι αυτος μεχρι τωρα δεν μου εχει παει το μισθο 400 ευρω και να μου πει αμα θες παρτα αλλιως φυγε ... ενω μετα που θα γυρισω μπορει να ειναι οντως τοσα και να εχουν αλλαξει πολλα (θα σου κανω οτι εκανα στην αλλη για να φυγεις - )
ANYWAY εγω δεν μασαω και ο μονος λογος που το συζηταω και δεν τον διαολοστειλα ηταν οτι εγω δυστυχως εχω στο πισω μερος του μυαλου μου την συγγενεια ΤΟΥΣ και παντα ψαχνω μια συμβιβαστικη λυση ...οπως του προτεινα να πηγαινω απογευματα που θα ειναι ο γιωργος σπιτι με το μωρο και να μην παει σε ξενα χερια και δεν ηθελε...
ΗΘΕΛΕ Η ΑΦΕΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ...
ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ...
pepelitsa έγραψε:Nai k egw ayto kserw oti anaplhrwnetai me ta tsisakia tou mwrou.
Edwmetaksy ena-ena ta tsimpaw ta keftedakia sto telos den tha meinei tpt gia ton mpamph...olo kanw oti dokimazw..paizw theatro monh mou!
emilou έγραψε:Μπορει να ειναι κ αυτο που ειπε η Αννα για τον υπερηχο... η αληθεια ειναι οτι δεν τον εχω ρωτησει τι εννοει οταν μου το λεει... και εχω μεινει με την απορια!!
Κατερινα αυτο που λες με την φυση της δουλειας και τον μισθο εχεις δικιο, γιατι κ εμενα οταν ημουν στον 5ο θελαν να με αλλαξουν και φυση δουλειας και κτιριο και συμβαση... και ειχα ρωτησει στην επιθεωρηση εργασιας και μου ειπαν οτι απαγορευεται!! αλλα για να εισαι κατοχυρωμενος πρεπει να κανεις καταγγελεια... και κανεις σε συγγενη?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kat3r1na στις Παρ Αυγ 31, 2012 2:40 am, 1 φορά
ελα,ελα δεν σε βλεπει κανεις!!!pepelitsa έγραψε:Nai k egw ayto kserw oti anaplhrwnetai me ta tsisakia tou mwrou.
Edwmetaksy ena-ena ta tsimpaw ta keftedakia sto telos den tha meinei tpt gia ton mpamph...olo kanw oti dokimazw..paizw theatro monh mou!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης