Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
586 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 586 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

lizaG

lizaG
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια καλημέρα σε όλες. Ίνα σε καταλαβαίνω πολυ δύσκολη απόφαση αλλα εξαρτάται πόσο μεγάλη ανάγκη έχεις αυτή τη δουλειά. Αν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα το να είσαι με το μικρο σου είναι πολυ σημαντικό και πάνω απο όλα για εσένα. Τώρα τα αφεντικά βρίσκουν και πατάνε στην ανάγκη σου. Βέβαια το ότι είναι ΞΑΔΕΛΦΟΣ του άντρα σου το κάνει χειρότερο αλλα πιστεύω ότι αν το συζητήσεις μαζι του θα σε βοηθήσει. Αν και πιστεύω ότι το ένστικτο σου δεν θα βγει λανθασμένο και να ακολουθήσεις αυτο που νιώθεις γιατί σίγουρα θα είναι το καλύτερο για την οικογένεια σου

giotaki2

giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κοπελιές μου...

Ινάκο τι κάφρος θέλει μπουνιά μεστα ματια με νευρίασε πρωι πρωί...
Εσύ αν κάνεις ότι σε συμφέρει φυσικά.

Σοφάκο θα προτιμούσα να μην είχε εφευρεθεί ΠΟΤΕ η τηλεόραση, σοβαρά σου μιλαω... είναι η γκόμενα του άντρα μου δε μπορεί χωρις αυτή θα ξυπνησει και θα πατησει το κουμπι και μετά θα πάει στο μπάνιο, θα μπει από τη δουλεια και θα πατήσει το κουμπί και μετά θα αλλάξει, καθόμαστε να φάμε και θα πιάσει ρώτα το τηλεκοντρόλ και μετά το πιρούνι είναι εκνευριστικο Twisted Evil ΤΗ ΜΙΣΩ ΘΑΝΑΣΗΜΑ!!!!!
ΧΟΥΝΤΑ ΡΕ θα την καταργούσα δια παντως!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα κάθεται και βλέπει τις περικοπες των δώρων και των επιδομάτων, τα νεύρα μου............

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Shocked Shocked Shocked
ινα τι ειπες τωρα??????εχω παθει σοκ!!
καλα δεν ντρεπεται πες του..τι εκβιασμος ειναι αυτος?
ειναι κ συγγενεις λεει.φτου του..
καλημερα σε ολες..αμαν συγχιστηκα. Twisted Evil

Aurora

Aurora
Iνάκι στο Ντοναλτ τον πήραν.
Δεν θα σχολιάσω τον εργοδότη σου βεβαίως..
αλλά παίρνουν σε βρεφικούς μωρά απο 2 μηνών?
Νόμιζα οτι είναι απο 3ων.
Ο Γιώργος τι λέει?
Εγώ τι θα έκανα?
Ινακι μου δε νομιζω οτι θα άξιζε να δουλεύω πρωι απογευμα για 400 ευρώ..
Το μωρό μου πότε θα το έβλεπα?
Τον μεγάλο μου γιό?
Καταλαβαίνω την ανάγκη για δουλειά, αλοίμονο άνεργη είμαι κι εγώ...
Απλά θα αρχιζα να ψάχνω στο 6μηνο μετά τη γέννα.
Εϊμαι σίγουρη οτι κάτι θα βρεθει

Aurora

Aurora
Αν σε απολύσει απο το ταμείο θα παίρνεις περίσσοτερα χρήματα, και θα είσαι και με τα παιδιά σου.
Λίγο πριν τελειώσει το ταμείο ψάχνεις και για δουλειά

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κουκλιτσες!!!
Χθες ολη μερα ελειπα εκδρομουλα. Δε το ευχαριστηθηκαμε γιατι φυσαγε και δεν καναμε μπανιο!!
Καλα! Τι τυπικο που ειναι το ικα! Πηγα τραπεζα σημερα κσι βρηκα το επιδομα ενω μου ειχαν πει 1/9! Smile
Ινα εσυ που τα ξες αυτα θα ασφαλισεις το μωρακι σε σενα; Εγω ναι! Την εξουσιοδοτηση του αντρα μου οτι δεχεται να το ασφαλισω εγω που τη βρισκω; Ειναι καποιο συγκεκριμενο χαρτι που πρεπει να παρω;;
Επισης να σου πω οτι αυτο που λες για τη δουλεια δε μου φαινεται παραξενο! Εγω αρχιζω 1/11 ξανα! Δε θελω αλλα με αναγκαζουν! Η αρχιζεις μου ειπε εμμεσα η μενεις εκτος! Δυστυχως! Μονο που στην αρχη θα δουλευω μαυρα για να συνπληρωσω τις 63 μερες! Αστα!

Ρε κοριτσια λαστεξ απο που να παρω ; Να πιανει ολη την κοιλια;;

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Aurora έγραψε:Αν σε απολύσει απο το ταμείο θα παίρνεις περίσσοτερα χρήματα, και θα είσαι και με τα παιδιά σου.
Λίγο πριν τελειώσει το ταμείο ψάχνεις και για δουλειά

Ινα συμφωνω με τη στελλα. Στον οαεδ ειναι 360 το επιδομα κ με 2 παιδια παραπανω .. Απλα επειδη κ ο αντρας μου ψαχνει 6 μηνες κ δε βρισκει δουλεια, αν φυγεις τλκ αρχισε αμεσα το ψαξιμο για να κερδισεις χρονο. Μην περιμενεις να τελειωσει το ταμειο δλδ.... Αρχισε πολυ νωριτερα

marianthi_m

marianthi_m
Kαλημερα κουκλες! Ελιωσα στον υπνο!!

Παω να φαω πρωινο γιατι ο μπεμπης χτυπιεται και επανερχομαι!

http://www.creativebeez.gr

Aurora

Aurora
Απο μαγαζί με ιατρικά είδη Έλενα ή απο ΛΗΤΩ

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ινα,μαλλον κ εγω δεν θα συμφωνουσα.εγω εχω παρατησει στα κρυα του λουτρου το παλιο μου αφεντικο μερες χριστουγεννων που γινοταν ο χαμος,επειδη μου μιλησε ασχημα.αρχισα να ψαχνω για δουλεια,βρηκα κ του ειπα φευγω.(σε μαγαζι δουλευα,κ το κρατουσα ολο το μαγαζι εγω) κ μετα με παρακαλουσε να φυγω τουλαχιστον μετα τις γιορτες. Very Happy σιγα μην του εκανα την χαρη.

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελενα μου,οταν γεννησα,κατεβηκα στο μαγαζι του μαιευτηριου κ το πηρα.για να ειναι κ σωστο νουμερο..

inakriti

ρε σεις του λεω τοσος κοσμος ψαχνει δουλεια εστω και προσωρινη γιατι δεν βρισκετε καποιον .... Θα χρειαστει να βρει αλλο ατομο παλι (οσο ελειπα ειχε βρει μια κοπελα αλλα δεν αντεξε μεχρι να επιστρεψω και του ανακοινωσε οτι φευγει-διαλεξε να ειναι ανεργη)και δεν θελει ξενους στο γραφειο και ουτε εχει ωρα να χανει για να εκπαιδευσει αλλο ατομο ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΘΩ .. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΛΕΕΙ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ (ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΣΠΟΝΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΟΥΤΑΡΙΣΜΑ ΜΕΤΑ) ...πρεπει να του απαντησω αμμεσα ... και του λεω θεωρω τραγικο αντι να περιμενω να γεννησω ηρεμη και να περασει ο απαραιτητος χρονος που θελει ενα νεογεννητο ...να τρεχω ετοιμογεννη να ψαχνω για βρεφικο (ειναι λιγοι που δεχονται απο 2 μηνων - δεν δεχονται ολοι εγγραφες οποτε μας καπνισει εμας ... )να ηταν του λεω απο Γεναρη να το συζητουσαμε τωρα πως να σας πω ναι γενναω και ερχομαι ?!!!

Στελλα μου ο Γιωργος καντηλιαζει ... δεν δεχομαι να μπλεχτει ..το οτι ειναι ξαδερφος του ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ... δεν μου αρεσει να βαζω τον αντρα μου να ξεκαθαριζει για μενα ... κουβεντιαζουμε και αποφασιζουμε μαζι αλλα δεν εχει δουλεια να του μιλησει σε οτι αφορα την δουλεια ...ετσι νομιζω ειναι το σωστο

Ελενα μου αυτο με την υπευθ.δηλωση μου το ειπε μια κοπελα που χωρισε και πηγε προσφατα να βαλει την κορη της στο δικο της βιβλιαριο ...τοτε της το ζητησαν μια απλη υπευθ,δηλωση του πρωην οτι δεχετε η κορη του να ασφαλιστει απο την μητερα της με ταδε αριθμο μητρωοου ...δεν ξερω αν χρειαστει και για εμας !!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ινα μου,δεν ξερω,αλλα σκεψου καλα αν αξιζει τον κοπο,γιατι ετσι οπως τον βλεπω,καποια στιγμη μπορει να σε διωξει ετσι κ αλλιως.αυτοι δεν ειναι ανθρωποι.κοιτανε μονο τον εαυτουλη τους. Twisted Evil

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι να πω ρε ινα! Λες και καθε χρονο θα γεννας κ θα λειπεις. Φυσικα και μπορει να βρει αντικατασστατη μεχρι το γεναρη! 500 βιογραφικα θα λαβει! Υπαρχει μεγαλη αναγκη για δουλεια.....και δε ντρεπεται να σε βαζει σε αυτη τη διαδικασια τωρα που ετοιμαζεσαι να γεννησεις;

marianthi_m

marianthi_m
Ινα θα συμφωνήσω και εγω... γιατι να χασεις αυτο το πολύτιμο 6μηνο να εισαι μαζι με το μωρό? Μ'αρεσει που έφερε και γλυκά! Τωρα φυσικά εσυ θα αποφασίσεις.. εγω οταν γέννησα το πρωτο δεν υπήρχε το 6μηνο... με τα χιλια ζόρια απο τελη Αυγούστου που γέννησα επεστρεψα μετα τα χριστουγεννα .. εκατσα δλδ 4 μηνες... μετα το ειχε η μαμα μου ευτυχως είχα βοήθεια αλλα θυμαμαι υπέφερα! Ειχα ακομα πολυ γάλα.. στο γραφειο πόναγα! Ηθελα να θηλάσω και δε γινόταν! Το απογευμα που σχόλαγα ετρεχα σαν τρελη να τον θηλάσω... Μετα απο λίγο καιρο δε γινοταν να συνεχιστει και αρχισα να παιρνω χάπια να το κόψω το γάλα μου... πολυ στεναχωρεθηκα τοτε... αλλα τι να έκανα.? Και όλοι μεσα στο γραφειο μου εκαναν πολεμο... ουφ τα θυμηθηκα πρωι πρωι...

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
επεστρεψα!!!!!!!!!! Very Happy

pepelitsa

pepelitsa
Kalhmeria Koritsia mou!!

Ina mhn masas..aston na leei..18 mhnes meta eisai kalymenh sout den trws..oti thymatai xairetai koinws o anthrwpos,ekviasmous epeidh kserei pws exei h katastash! Katse ena 6mhno me to mwro sou,ayth thn eykairia den tha thn exeis pote ksana!

Ti wraia pou fysaei shmera..mageireyw keftedakia se saltsa me penes olikis,exw ksypnhsei me diathesh an kai den koimhthika kala!

Kalhmera se ola ta koritsakia :*******

P.s twra tha sas diavasw.

marianthi_m

marianthi_m
Πηνελόπη ωραίο φαγητό! Καλημέρα!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ορεξατη πηνελοπη!!!!!!!!!! *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 18!!!* - Σελίδα 10 215994

καλημερα μαριανθη!!!

σημερα γενναει η κωνσταντινα? *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 18!!!* - Σελίδα 10 654316

marianthi_m

marianthi_m
Καλημέρα Σοφάκι! Ωχ ναι εχεις δικιο! Σήμερα γενναει! Very Happy

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 18!!!* - Σελίδα 10 215994 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 18!!!* - Σελίδα 10 215994 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 18!!!* - Σελίδα 10 215994

αρε Ινα μολις το διαβασα καντηλιασα μιλαμε τι μ@λ@κ@ς ειναι αυτος ρε συ κ σοι σου λεει μετα για τρελα μπουνιδια ειναι!!καλα κανεις κ δεν χωνεις τον αντρα σου στη μεση ομως αλλα κ εγω πιστευω οτι ετσι οπως σου τα λεει μπορει να σε διωξει οταν γυρισεις!

τρεχω να παω λαικη κ να ερθω να σιδερωσω παλι!!! Rolling Eyes Rolling Eyes
εκανα κ μακαρονια με κιμα τελικα κ εγω Σοφακο μου παρα το οτι ειναι Παρασκευη γιατι με ξεσηκωσαν χθες η Αννουλα κ τα ηθελε κ ο Γιαννης κ λεω αντε ας τα φτιαξω!!!

φιλακια πολλα τα λεμε το μεσημερακι!! *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 18!!!* - Σελίδα 10 417472 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 18!!!* - Σελίδα 10 417472 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 18!!!* - Σελίδα 10 417472

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα χαρα!!!!!μεσα στη ζεστη θα πας λαικη?

emilou

emilou
Καλημερα κ απο μενα!!!!!!!

Παλι δεν κοιμηθηκα χτες το βραδυ... ολα μου φταιγανε!! τελικα με παει μερα παρα μερα, μια κοιμαμαι καλα, μια κανω ολονυχτια!!!

Ινακι καταρχας να πω ο γιος σου θεος Respect Respect πολυ γελασα
Κ οσον αφορα τον εργοδοτη... 18 μηνες μετα τον τοκετο δεν μπορει να σε απολυσει!!! ας κανει υπομονη!!!! θα παρεις το 6μηνο, θα εχεις τα μειωμενα σου ωραρια... και 12 μηνες περιθωριο να βρεις κατι αλλο!!! κ αυτος θα ειναι υποχρεωμενος να σε εχει στην δουλεια του...

*Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 18!!!* - Σελίδα 10 417472 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 18!!!* - Σελίδα 10 417472 σε ολα τα κοριτσια!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λυστε μου μια απορία.. Πως συννενοησαι με μια πελατισσα που δεν ακούει καλα, δεν καταλαβαίνει καλα ελληνικά κ δεν μιλάει καλα ελληνικά κ φοράει γυαλιά ήλιου- μυωπιας γιατί δεν βλέπει καλα;;; Οεο;;; Πρέπει να έχεις τελικά πολυ υπομονη....

emilou

emilou
Καλημερα Αννα... Αυτο πολυ θα ηθελα να ημουν εκει να το δω!!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις